Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
giorgosvas06

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

http://www.mediainspector.gr/2015byplays.pdf

xaxa nai etsi einai distixos ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

giorgosvas06 έγραψε:http://www.mediainspector.gr/2015byplays.pdf

Τρια τραγούδια ο Σταν στα πρώτα 25;;; Μέλισσες, rec κλπ μετριότητες που πραγματικά με προβληματίζουν για τα ακούσματα της σημερινής νεολαίας. "Προβληματίζομαι γιατί το αύριο αλλιώς το οραματίζομαι".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Φανταζομαι Μίμος, Πάολα, Ρέμος, ο τικι τακα, ο Βρέττος και η Φουρέιρα.
Τελικα ο Μιμος δεν ειναι και τοσο ψηλα. Παντως οταν εκατσα και ακουγα για κανα 2 ωρο σφαιρα ωστε να γραψω το σποτακι για το φαντασια (που τελικα δεν τα καταφερα) ολο τα ιδια επαιζε καθε μισαωρο και μεσα ηταν και ο Μιμος!
Ξερασα λιγο απο τα αυτια και μετα δεν ξανακουσα ραδιοφωνο! :lol:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

ΑΥΤΟ Π ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
giorgosvas06 έγραψε:http://www.mediainspector.gr/2015byplays.pdf

Τρια τραγούδια ο Σταν στα πρώτα 25;;; Μέλισσες, rec κλπ μετριότητες που πραγματικά με προβληματίζουν για τα ακούσματα της σημερινής νεολαίας. "Προβληματίζομαι γιατί το αύριο αλλιώς το οραματίζομαι".
Καλά εγώ το έχω αποδεχτεί πλέον. Αφού αυτούς τους πλασάρουν πλέον. Πάρτε για παράδειγμα στις γιορτές ποιοι έπαιξαν πάλι. Έχουν γίνει δηλαδή πρώτα ονόματα κάποιοι σαν τον Αργυρό και το Μίμο. Είναι δυνατόν; Ο δε Μίμος έπαιξε σε τρεις εκπομπές και σε τρία διαφορετικά κανάλια. Είναι που όλο το σύστημα είναι εναντίον του και όλοι τον πυροβολούν όπως έλεγε πέρυσι ο Λεμπιδάκης. Είναι φανερό ότι περνάμε σε μια νέα γενιά τραγουδιστών με συγκεκριμένο είδος μουσικής.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Καλή χρονιά σε όλους!!
Αντωνάκης Ρέμος χθες και δεν μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του θεματική. 7:30 και μετά.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να έχει συγκεντρωθεί ένα τσιρκολί πάνελ για ρεβεγιόν πρόγραμμα και ο Αντώνακης να μην μπορεί ούτε εκεί να ξεχάσει το μεγάλο του ερωτικό απωθημένο, τον Νότη.

Υ.Γ.: Γελάει και το απόλυτο τίποτα, ο πάτος του βαρελιού της ελληνικής μουσικής, ο Θέμης...
Y.Γ.: Γιώργο-Φαίη, πάλι την πλάτη του Σπυράκου είδατε...
Χαχαχα!! Καλά μιλάμε για γελοίους τύπους. Ο δε Λιάγκας ακόμα και στο εορταστικό πρόγραμμα προσπάθησε να βγάλει δήλωση, τόσο κίτρινος πια. Ούτε πρόβα να το είχαν κάνει πάντως, λέει ο Αντωνάκης το Πρόβατα ξυπνάτε και γελάνε οι αυλικοί στημένοι λες και είπε τίποτα ξεκαρδιστικό ας πούμε, μ' ένα στυλ ''πω πω τι του είπε πάλι''. Ο Γεωργαντάς βέβαια θα έπρεπε να ντρέπεται διότι του έχει δώσει και 2-3 συνεντεύξεις ο Νότης και θα έπρεπε να κρατήσει ένα πιο επαγγελματικό προφίλ. Τώρα η κολλητή της Μαλέα κι ο κολλητός του Ρεμομαλέϊκου ο Γιαννάκης που γλείφει παντού μήπως και τσιμπήσει κανά κοκαλάκι θα έπρεπε να ευχαριστούν το Θεό που έχει πιάσει τόσο πάτο αυτή η χώρα και βγήκαν στην επιφάνεια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Δυο Βοριάδες-Μεσόγειος. Δε ξέρω τι έχετε να πείτε εσείς που πηγαίνετε φέτος Φαντασία, εμένα πάντως, από τα βίντεο βέβαια και όσο μπορείς να κρίνεις, δε μου φαίνεται και στα καλύτερά του φωνητικά ο Νότης.

Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Εδώ μια χαρά ακούγεται πάντως...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Καλη χρονια σε ολους με υγεια παιδια! Μια χαρα ειναι φωνητικα απλα οσα εχει να τα πει καιρο λογικο να μην παταει και πολυ καλα τις πρωτες φορες! Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα οταν πρωτοειπε (στη θεσσαλονικη νομιζω) το ερωτας ειναι ερωτας που τα ψηλα δεν τα πολυπαταγε και λεγαμε οτι δεν μπορει να τα πιασει πια. πλεον το σκιζει το κομματι οποτε το λεει... Ας τα βαλει στο προγραμμα να τα λεει τακτικα και μια χαρα θα τα πει! εδω θυμαμαι στο εναστρον ειπε μετα απο χρονια το σηκω και φυγε που δεν ειναι και δυσκολο και ειχε και εκει τα θεματακια του! Γι αυτο υποτίθεται ειναι οι προβες αλλα οκ....
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Πρέπει να έχεις δίκιο. Και το Πάλι στην αρχή δεν το έπιανε τόσο καλά όσο τώρα που το έχει καθιερώσει σχεδόν. Δεν έχω πάει φέτος για να ξέρω, απλά βλέπω αρκετούς που σχολιάζουν ότι ''ρε παιδί μου αυτή είναι η νο.1 και καλά φωνή σήμερα;'' και ότι έχει χάσει λίγο.
manosb77

το μονο που εχει αλλαξει στο νοτη ειναι η χροιά του που εχει βαρύνει και που προσωπικα μ αρεσει πολυ περισσοτερο απο παλια.. εχει γινει πολυ στιβαρή. Επισης παλια ο νοτης ελεγε τα τραγουδια ακριβως οπως στους δισκους. πλεον πας και ακους και αλλα γυρισματα αλλες ερμηνιες (πχ.για μενα, αγαπη τι δυσκολο πραγμα, για σενανε φοβαμαι) κατι που κανει ακομα πιο ενδιαφέροντα τα live του
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Τα άκουσα στο κέντρο και τα 2 τραγούδια που προανέφερε ο jdarmody.
Το 2 Βοριάδες το είπε καλά για ζωντανή εκτέλεση(μην τρελαθούμε κιόλας,δεν περιμένω να ακούσω την εκτέλεση του κομματιού όπως υπάρχει στον δίσκο. Εξάλλου έχουν περάσει 15-16 χρόνια...).
Στο δε Μεσόγειος δεν μου άρεσε καθόλου όπως το τραγούδησε ο Νότης. Αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, πόσο μάλλον οτι δεν είναι στα καλύτερα του φωνητικά...
Αν απο τα 35-40 τραγούδια, στα 5-6 είναι πιο βαρύς ή πιο κουρασμένος είναι αναμενόμενο.
Συμφωνώ πως κάποια τραγούδια πρέπει,αν επιθυμεί να τα παρουσιάζει στα προγράμματά του, να στέκεται πάνω τους με τον σεβασμό που τους πρέπει. Με λίγα λόγια, ας κάνει καμιά προβίτσα...Δε θα χαθεί ο κόσμος...
Επειδή,τώρα,έχει τύχει φέτος να ακούσω κι άλλους τραγουδιστές (Οικονομόπουλος, Βέρτης) (με τράβηξαν άλλοι,εγώ ΔΕΝ ήθελα,το ομολογώ) έχω να πω τα εξής:
Πουθενά σαν τον Νότη. Δίχως υπερβολή,αν 2-3 τραγούδια ο Νότης δεν πατάει καλά, στους άλλους ισχύει μόνιμα.
Υπάρχει κάτι νεώτερο για δίσκο; Γίνεται δουλειά στο studio; Ξέρει κανείς;
Και κάτι ακόμα: Παλιά ήξερα οτι ο συνθέτης/στιχουρχός κάθε φορά που γινόταν ηχογράφηση στο studio παρακολουθούσε απο κοντά την εκτέλεση του τραγουδιού του απο τον εκάστοτε τραγουδιστή...Στον Νότη συμβαίνει αυτό; Παλιά, ο Γιατράς επέβλεπε,νομίζω, τη διαδικασία στο studio. Τώρα τι γίνεται;;
manosb77

θα συμφωνησω πως αυτη την στιγμη ο νοτης φωνητικα και για την ηλικια του ειναι παρα πολυ καλα! νομιζω πως μαζι με πλουταρχο και ρεμο ειναι οι τρεις που πραγματικα αν πας να ακουσεις θα φυγεις γεματος απο τις ερμηνείες τους.
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

KeepNoting έγραψε:ΑΥΤΟ Π ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Καλησπερα και καλή χρονιά σε ολους.Τι εννοείς KeepNoting;;;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το "Δεν Υπάρχεις" είναι το τραγούδι στο οποίο φαίνεται όσο ποτέ η διαφορά χροιάς του σήμερα με το τοτε. Βέβαια, αυτό το κομμάτι το ξέσκισε ο Βλάχος με τα μηχανήματα του...Κι έγινε και βίντεο κλιπ τρομάρα μας.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Ούτε εμένα μου αρέσει έτσι όπως λέει την Μεσόγειο τώρα τελευταία.Επίσης δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά το τραγούδι που δε μου αρέσει στο live και το προτιμώ χίλιες φορές από τον δίσκο είναι ο αετός
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Mία γνωστή μου που πήγε χθες μου είπε ότι έκανε προγραμματάρες.
manosb77

παντως δεν πρεπει να χουμε παραπονο φετος προγραμματαρες κανει! κ εμενα οσοι γνωστοι μου εχουν παει (και μη νοτικοι) τα καλυτερα μου λενε για το προγραμμα του νοτη
mixalaras13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mixalaras13 »

Scorpion86 έγραψε:Mία γνωστή μου που πήγε χθες μου είπε ότι έκανε προγραμματάρες.
ειπε το εγω τραγουδαγα κ το κ αν με βρεις χτες απο οτι ειδα!
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

mixalaras13 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Mία γνωστή μου που πήγε χθες μου είπε ότι έκανε προγραμματάρες.
ειπε το εγω τραγουδαγα κ το κ αν με βρεις χτες απο οτι ειδα!
όχι ρε πούστη μου ήθελα πολύ να τα ακούσω και τα δυο υπάρχουν σε βίντεο;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Απάντηση