Νότης Σφακιανάκης
-
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
https://www.instagram.com/p/BABhwNiGYlZ ... =253248113
κι αν με βρεις
κι αν με βρεις
- Scorpion86
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Τι προγραμματάρα έκανε ρε πούστη μου...
"Παράλληλα"
"Γενέθλια"
"Φως μου"
"Παράλληλα"
"Γενέθλια"
"Φως μου"
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Οι λήψεις φίλε έγιναν απο τα τραπέζι μας.Μία δική μου μία του φίλου μου.Μπορώ να πω ότι ειδικά τους βοριάδες τους είπε πολύ καλά....η Μεσόγειος και λόγω κινητού μου ακούγεται κάπως...θα την ανεβάσει και φίλος μου σε άριστη ποιότητα και θα συγκρίνεις......απλά δεν το ''έσπασε'' που λέμε,στην Μεσόγειο.Το είπε πιο χαλαρά.jdarmody έγραψε:Δυο Βοριάδες-Μεσόγειος. Δε ξέρω τι έχετε να πείτε εσείς που πηγαίνετε φέτος Φαντασία, εμένα πάντως, από τα βίντεο βέβαια και όσο μπορείς να κρίνεις, δε μου φαίνεται και στα καλύτερά του φωνητικά ο Νότης.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
με ζεϊμπεκιά του άρχοντα

επιτέλους το είπεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!ευχαριστούμε όσους τον έπρηξαν!!!giorgosvas06 έγραψε:
με ζεϊμπεκιά του άρχοντα
χαχαχα είμαι και εγώ σε αυτούςilias16 έγραψε: με ζεϊμπεκιά του άρχοντα
επιτέλους το είπεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!ευχαριστούμε όσους τον έπρηξαν!!!
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
μα βρε παιδι μου ειναι φοβερη η ανταποκριση του κοσμου οταν λεει ενα ξεχασμενο τραγουδι... Δεν το βλεπει και ο ιδιος; το χει που το χει το μαραφετι μπροστα του ας το ψαξει λιγο παραπανω!
και η Μεσόγειος μας παίδες....για να ακούσω τώρα σχόλια...

εισαι φιλος του νικου ρε παλιοπαιδο; χαιρετίσματα να του δωσεις απο τον μανωλη!
Όχι απλά φίλος,αδελφός!!!Μαζί λιώνουμε στον κοντό κάθε χρόνο.Θα μεταβιβαστούν οι χαιρετισμοί παλιόπαιδο...manosb77 έγραψε:εισαι φιλος του νικου ρε παλιοπαιδο; χαιρετίσματα να του δωσεις απο τον μανωλη!
χαχαχα αν παιζεις και μπαλα σιγουρα θα σε εχω πετυχει σε κανενα αγωνα που χουμε παιξει με τους αδραστιανους! πες του να μπει να γραφει και αυτος εδω!
Kι απο μένα χαιρετισμούς και φιλιά και...και...αλλά όλα αυτά μπορούν να γραφτούν μέσω προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ σας...Σωστά;
ενταξει βρε ανθρωπε 2 μηνυματα ανταλαξαμε μη μας φας!
Μπα για μπάλα δεν κατεβαίνω αν και ο Λιακό είναι τακτικός σε αυτά...manosb77 έγραψε:χαχαχα αν παιζεις και μπαλα σιγουρα θα σε εχω πετυχει σε κανενα αγωνα που χουμε παιξει με τους αδραστιανους! πες του να μπει να γραφει και αυτος εδω!
Όσο για τον φίλο auster,fillcollins ή όποιον άλλο λογαριασμό έχεις τέλος πάντων.Ρε φίλε βρήκαμε έναν κοινό γνωστό...και πάλι με βάση τον Νότη.Γιατί κολλάει το μυαλό σου;Και εσύ μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα να βγάλει δίσκο ο κοντός και μας το έχεις πει 8 τρισεκατομμύρια φορές ή θα μας διαβάσει εδώ μέσα ο Νότης.Ξεκόλλα λίγο και δεν έχω όρεξη να τσακωθώ...με όλους αρπάζεσαι εδώ μέσα....
Υ.Γ. Δεν ξέρω καν πως στέλνει μήνυμα(αλήθεια όμως).
Άσχετο, αλλά το σχήμα το Πύλης Αξιού τελειώνει την επόμενη βδομάδα από Θεσσαλονίκη και ειπώθηκε ότι από Φλεβάρη θα είναι Αθήνα. Οπότε βλέπω το Νότη να πηγαίνει μέχρι τέλη Γενάρη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άντε γεια!! Μαγεία..Άρχοντα αλήτηilias16 έγραψε:και η Μεσόγειος μας παίδες....για να ακούσω τώρα σχόλια...![]()

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
αν δεν νύχτα απόψε τριγυρνώ στον δικό σου τον άδειο ουρανόgiorgosvas06 έγραψε:
με ζεϊμπεκιά του άρχοντα
ότι και να πεις ρε άρχοντα γαμάτα το λες
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Το είπα φίλε,είναι θέμα λήψης...και στο μαγαζί ήταν όπως καταλαβαίνεις αρκετά καλύτερο.jdarmody έγραψε:Άντε γεια!! Μαγεία..Άρχοντα αλήτηilias16 έγραψε:και η Μεσόγειος μας παίδες....για να ακούσω τώρα σχόλια...![]()