180-200 νομίζω...Δεν είναι όμως όλα δικά του. Εχει και δεκαετιών 60',70', κλπ...ilias16 έγραψε:Ρε παίδες άσχετο,κάποιος είχε αναφέρει τον όγκο των τραγουδιών που προβάρει και ερμηνεύει live ο Νότης τα τελευταία χρόνια.Μήπως θυμόσαστε για πόσα μιλάμε;;;Αμυδρά θυμάμαι ένα εξωφρενικό νούμερο.Για πείτε όποιος ξέρει.
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Scorpion86 έγραψε:180-200 νομίζω...Δεν είναι όμως όλα δικά του. Εχει και δεκαετιών 60',70', κλπ...ilias16 έγραψε:Ρε παίδες άσχετο,κάποιος είχε αναφέρει τον όγκο των τραγουδιών που προβάρει και ερμηνεύει live ο Νότης τα τελευταία χρόνια.Μήπως θυμόσαστε για πόσα μιλάμε;;;Αμυδρά θυμάμαι ένα εξωφρενικό νούμερο.Για πείτε όποιος ξέρει.
Έκατσα και μέτρησα,απο όλη την δισκογραφία του μέσα και οι live δίσκοι εννοείται,τα τραγούδια που ερμηνεύει ακόμα και μου βγήκαν γύρω στα 110 με 120 βαριά.....άρα μιλάμε για ένα χάσμα 80 περίπου τραγουδιών.Τα παλιά που έχει βάλει στο πρόγραμμα πάνω κάτω τα γνωρίζουμε όλοι και ζήτημα να είναι καμιά 30.Οπότε είναι πολύ λιγότερα αυτά που έχει καθιερώσει ως πρόγραμμα.Άσε που αρκετά απο τα 110-120 καθιερωμένα δικά του τα ξεχνά για 3-4 χρόνια μετά τα εμφανίζει και τούμπαλιν...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Καλησπέρα και καλή χρονιά... Αν όντως συμβαίνουν αυτά τα 2 τινά έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις:johnytzitzi έγραψε:Επειδή έχω μιλήσει με τον μαέστρο του για το θέμα μου είπε ότι συζητάνε πολύ το θέμα αλλά συμβαίνουν 2 τινά.
Ο Νότης θέλει να προωθήσει τα πιο πρόσφατα κομμάτια του και το άλλο είναι ότι επειδή αυθόρμητα όποιο του έρθει την εκάστοτε στιγμή το κάνει νόημα στο μαέστρο και το παίζουν. Έχει πιο εύκαιρα στο μυαλό του τα τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας.
1. Αν θέλει να προωθήσει τα πιο πρόσφατα γιατί να το κάνει μόνο στα live του; Γιατί να μην θέλει να προωθήσει και κάτι από τον δίσκο του που τον έχει αμελήσει;
2. Αν έχει πιο εύκαιρα στο μυαλό του τα τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας δεν ενδιαφέρει το κοινό τι έχει στο μυαλό του ο Νότης. Το κοινό πληρώνει για να ακούσει αυτά που αγάπησε και μεγάλωσε μαζί του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Ακριβώς. Εγώ βέβαια κρατάω και το ενδεχόμενο να νομίζει ότι όντως είναι τραγουδάρες κι αυτά που λέει απλά είναι άλλες εποχές και δεν τα έχει μάθει τόσο πολύ ο κόσμος επειδή δεν παίζουν αρκετά. Το κριτήριο του έχει γενικότερα ένα θέμα. Και δισκογραφικά να το δούμε, δεν είναι δυνατόν ολόκληρος Σφακιανάκης να μην μπορεί να βρει τραγούδια να σκοτώνουν. Είναι κανόνας πάντως. Όταν βάζεις το εγώ σου πάνω από το κοινό σου, τότε αυτό θα σου γυρίσει την πλάτη. Είναι δυνατόν να είναι γιορτές και εσύ να τον πεθαίνεις τον άλλον στα κοινωνικά; Εδώ μας έχει κάνει, όταν εν τέλει κατορθώσουμε να βρούμε άτομα να πάμε, να αγχωνόμαστε αν θα αρέσει στη παρέα η όλη βραδιά.81argus έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά... Αν όντως συμβαίνουν αυτά τα 2 τινά έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις:johnytzitzi έγραψε:Επειδή έχω μιλήσει με τον μαέστρο του για το θέμα μου είπε ότι συζητάνε πολύ το θέμα αλλά συμβαίνουν 2 τινά.
Ο Νότης θέλει να προωθήσει τα πιο πρόσφατα κομμάτια του και το άλλο είναι ότι επειδή αυθόρμητα όποιο του έρθει την εκάστοτε στιγμή το κάνει νόημα στο μαέστρο και το παίζουν. Έχει πιο εύκαιρα στο μυαλό του τα τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας.
1. Αν θέλει να προωθήσει τα πιο πρόσφατα γιατί να το κάνει μόνο στα live του; Γιατί να μην θέλει να προωθήσει και κάτι από τον δίσκο του που τον έχει αμελήσει;
2. Αν έχει πιο εύκαιρα στο μυαλό του τα τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας δεν ενδιαφέρει το κοινό τι έχει στο μυαλό του ο Νότης. Το κοινό πληρώνει για να ακούσει αυτά που αγάπησε και μεγάλωσε μαζί του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Τα τραγούδια που προβάρει η ορχήστρα μόνη της είναι 180 (περιλαμβανομένων και των επανεκτελέσεων μέσα σε αυτά).
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- SFAKattack10
Βρε δεν το λεω με αυτη την εννοια. Του εχουν πει και συνεργατες την αποψη τους αλλα στο τελος περναει του Κοντου. Ε, τι αλλο να κανουν και αυτοι?jdarmody έγραψε: Έλα ρε συ δεν είναι και ο θεός ο Νότης..
- Scorpion86
Πόσο άχρηστος αυτός ο άνθρωπος. Στο καλύτερο σημείο του τραγουδιού το σταμάτησε το βιντεο. Ήμαρτον!
Είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτό σκεφτήκαμε!! Το παιδί είναι χαζό τέλος!Scorpion86 έγραψε:Πόσο άχρηστος αυτός ο άνθρωπος. Στο καλύτερο σημείο του τραγουδιού το σταμάτησε το βιντεο. Ήμαρτον!
Με την Ζίνα Κουτσελίνη χθες στο Fantasia.

Πραγματικά εκεί που έχεις φτιαχτεί το κόβει.Στο τελευταίο ρεφρέν είναι που τα δίνει όλα ο Νότης.Αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι επειδή αλλάζει η μουσική και ο Νότης γυρνάει προς τους μουσικούς,ο Λεμπιδάκης νομίζει ότι έχει αλλάξει τραγούδι.Scorpion86 έγραψε:Πόσο άχρηστος αυτός ο άνθρωπος. Στο καλύτερο σημείο του τραγουδιού το σταμάτησε το βιντεο. Ήμαρτον!
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Μέχρι και για ρεκόρ προσέλευσης κοινού στην Πύλη Αξιού έγραψε. Τι άλλες παπαριές θα διαβάσουμε από αυτόν...
-
Έμαθα από Θεσσαλονικιό επιχειρηματία (κουμπάρος του Νότη) χτες στη Fantasia, ότι "όλο το χαρτί" στις γιορτές το πήρε ο Δημάκης ούτε ο Γονίδης, ούτε ο Παντελής.Scorpion86 έγραψε:Μέχρι και για ρεκόρ προσέλευσης κοινού στην Πύλη Αξιού έγραψε. Τι άλλες παπαριές θα διαβάσουμε από αυτόν...
-
Θέλω να σχολιάσω σε σχέση με την συζήτηση που είχαμε εδώ μέσα. Πάω και του ζητάω να πει τη Μεσόγειο ή το Δυό βοριάδες και μου απαντάει επί λέξη "Γιαννάκη μου θα παίξουμε άλλα όμορφα ζεϊμπέκικα" και μετά από λίγο είπε το Εγω κι η μοναξιά και το Μη με ρωτάτε.
Τι συμπέρασμα βγαίνει;
Τι συμπέρασμα βγαίνει;
Παίζει να ισχύει αυτό που λες. Γενικά οι Θεσσαλονικείς προτιμούν τα β' κατηγορίας ''μπουζούκια''. Εγώ κάτι βιντεάκια που έχω δει από Πύλη Αξιού δεν είδα και κάποιον ιδιαίτερο παλμό πάντως. Εδώ η Μαλέα βγαίνει υπερπαραγωγή και καλά και ακούγονται δυο άνθρωποι να χειροκροτούν μόνο.johnytzitzi έγραψε:Έμαθα από Θεσσαλονικιό επιχειρηματία (κουμπάρος του Νότη) χτες στη Fantasia, ότι "όλο το χαρτί" στις γιορτές το πήρε ο Δημάκης ούτε ο Γονίδης, ούτε ο Παντελής.Scorpion86 έγραψε:Μέχρι και για ρεκόρ προσέλευσης κοινού στην Πύλη Αξιού έγραψε. Τι άλλες παπαριές θα διαβάσουμε από αυτόν...
Προφανώς και τα έχει πιο εύκαιρα στο μυαλό του αυτά. Ή θεωρεί ότι είπε τα άλλα σχετικά πρόσφατα για τα δεδομένα του. Το ξαναέγραψα, θεωρώ ότι στο μυαλό του κι αυτά είναι εξίσου καλά κομμάτια απλά δεν τα ευνοεί η εποχή. Πάντως είπε διάφορα ωραία χθες "Αν θα σε χάσω", "Μη με ρωτάτε", "Νταβατζής", "Φως μου", "Να Ξαναρθεις" , "Δάνειο Ζωής", "Δεν υπάρχεις", "Η Στέλλα η Σμυρνιά", "Ποιος το είπε για τους μάγκες", "Ένα βότανο ωραίο", "Ενα βράδυ που βρεχε", "Ηρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου" και "Να μη χαράξει''.johnytzitzi έγραψε:Θέλω να σχολιάσω σε σχέση με την συζήτηση που είχαμε εδώ μέσα. Πάω και του ζητάω να πει τη Μεσόγειο ή το Δυό βοριάδες και μου απαντάει επί λέξη "Γιαννάκη μου θα παίξουμε άλλα όμορφα ζεϊμπέκικα" και μετά από λίγο είπε το Εγω κι η μοναξιά και το Μη με ρωτάτε.
Τι συμπέρασμα βγαίνει;
-
από ότι είδα στο facebook , εχθές είπε αρκετά τραγούδια που δεν λέει συχνά
Κι αν με βρεις, Να Ξαναρθεις , Δάνειο Ζωής, Ποιος το είπε για τους μάγκες,Ένα βότανο ωραίο, Ενα βράδυ που βρεχε
Κι αν με βρεις, Να Ξαναρθεις , Δάνειο Ζωής, Ποιος το είπε για τους μάγκες,Ένα βότανο ωραίο, Ενα βράδυ που βρεχε
- Scorpion86
johnytzitzi έγραψε:Θέλω να σχολιάσω σε σχέση με την συζήτηση που είχαμε εδώ μέσα. Πάω και του ζητάω να πει τη Μεσόγειο ή το Δυό βοριάδες και μου απαντάει επί λέξη "Γιαννάκη μου θα παίξουμε άλλα όμορφα ζεϊμπέκικα" και μετά από λίγο είπε το Εγω κι η μοναξιά και το Μη με ρωτάτε.
Τι συμπέρασμα βγαίνει;