Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stelios έγραψε:Είναι σπουδαία φωνή αλλά νομίζω οι περισσότεροι για πλαστικές έκαναν σχόλια.
Όπως και να έχει για μένα με το κομμάτι που άκουσα κανείς από τους 2 δεν έχει να κερδίσει κάτι από αυτή την συνεργασία.
το κομμάτι δεν μου φάνηκε κακό αλλά είναι αρκετά αδιάφορο για να σχολιάσω
αντίθετο η φωτό είναι τόσο κακή που δεν μπόρεσα να μην σχολιάσω
55 χρονών με μάγουλο 16χρονου...θα μας τρελάνουν;
καλά ο Φοίβος πλέον δεν προλαβαίνει καν να κάνει τα κομμάτια τρίλεπτα ή χωρίζει τα πεντάλεπτα που έκανε κάποτε σε δύο για να δίνει σε περισσότερους;
stelios έγραψε:Είναι σπουδαία φωνή αλλά νομίζω οι περισσότεροι για πλαστικές έκαναν σχόλια.
Όπως και να έχει για μένα με το κομμάτι που άκουσα κανείς από τους 2 δεν έχει να κερδίσει κάτι από αυτή την συνεργασία.
το κομμάτι δεν μου φάνηκε κακό αλλά είναι αρκετά αδιάφορο για να σχολιάσω
αντίθετο η φωτό είναι τόσο κακή που δεν μπόρεσα να μην σχολιάσω
55 χρονών με μάγουλο 16χρονου...θα μας τρελάνουν;
καλά ο Φοίβος πλέον δεν προλαβαίνει καν να κάνει τα κομμάτια τρίλεπτα ή χωρίζει τα πεντάλεπτα που έκανε κάποτε σε δύο για να δίνει σε περισσότερους;
Καλέ φαντάζεσαι?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Όταν υπάρχουν ανίδεοι και σχολιάζουν μετά εγώ είμαι αυτός που προκαλώ..πως να μην εκνευριστώ μετά αφού δεν ξέρεις για ποια μιλάς άστο να πάει τι σχολιάζεις και το παίζεις και έξυπνος από πάνω και εκτίθεσαι..για να μ'εκνευρίζεις ακόμα περισσότερο έχει συνεργαστεί η γυναίκα με όλους τους "μεγάλους δημιουργούς" και απορούν κάποιοι ποια είναι η μαραγκόζη και αν της έχει γράψει άλλος συνθέτης πέρα από τον "θεό" τους έλεος!! με τους άσχετους
killbill έγραψε:Όταν υπάρχουν ανίδεοι και σχολιάζουν μετά εγώ είμαι αυτός που προκαλώ..πως να μην εκνευριστώ μετά αφού δεν ξέρεις για ποια μιλάς άστο να πάει τι σχολιάζεις και το παίζεις και έξυπνος από πάνω και εκτίθεσαι..για να μ'εκνευρίζεις ακόμα περισσότερο έχει συνεργαστεί η γυναίκα με όλους τους "μεγάλους δημιουργούς" και απορούν κάποιοι ποια είναι η μαραγκόζη και αν της έχει γράψει άλλος συνθέτης πέρα από τον "θεό" τους έλεος!! με τους άσχετους
κι εγω μαζι σου...κριμα να μη ξερουνε ποια ειναι η Μαραγκοζη
οκ την κραζω και εγω που απο γυναικαρα μεταμορφωθηκε σε τραβεστι
afn έγραψε:Ηρέμησε, ξαναλέω πως τις πλαστικές σχολιάζανε ότι την ίδια...
αφνάκο μου δεν έκανα τυχαία την παράθεση στον στέλιο
δεν χρειάζομαι συνήγορο
αν είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί ο killbill πέντε λέξεις και βρίσκει να προσβάλω τη φωνή της και το παρελθόν της στο πουθενά δεν είναι δικό μου θέμα
ας κάνει όσα αμένσιοτα θέλει
killbill έγραψε:Όταν υπάρχουν ανίδεοι και σχολιάζουν μετά εγώ είμαι αυτός που προκαλώ..πως να μην εκνευριστώ μετά αφού δεν ξέρεις για ποια μιλάς άστο να πάει τι σχολιάζεις και το παίζεις και έξυπνος από πάνω και εκτίθεσαι..για να μ'εκνευρίζεις ακόμα περισσότερο έχει συνεργαστεί η γυναίκα με όλους τους "μεγάλους δημιουργούς" και απορούν κάποιοι ποια είναι η μαραγκόζη και αν της έχει γράψει άλλος συνθέτης πέρα από τον "θεό" τους έλεος!! με τους άσχετους
αλλα σαν φωνη και καριερα την παραδεχομαι
Δεν έχω τόσες μεγάλες απαιτήσεις από το εν λόγω κοινό να ξέρει την Μαραγκόζη.. αλίμονο άλλωστε έχει κάνει αυτή επιτυχία με τον φοίβο.. το "ανίθετο"μάλιστα θα μου έκανε εντύπωση αν την γώριζαν
η ημιμάθεια όμως είναι χειρότερη από την αμάθεια αυτό είναι που με εκνευρίζει.."υποτιμούν καλλιτεχνικά" μια τραγουδίστρια χωρίς
να ξέρουν για ποια καλά-καλά μιλάνε και το παίζουν και έξυπνοι από πάνω και ειρωνεύονται εκεί τρελαίνομαι άντε μετά να κάνεις συζητήση με τέτοιους ανθρώπους ακόμα μια φορά καταλαβαίνω πως μας χωρίζουν χιλιόμετρα
αλλα σαν φωνη και καριερα την παραδεχομαι
guys de kserw an anafereste se mena alla an eidate den eironeutika pouthena th maragkozh alla th katastash pou epikratei me to foivo k th spicy!!!............epishs apo oti katalava exei aposyrthei kai htane sta mousika pragmata kapou sta 80s k 90s.......... opote den einai k toso paraxeno pou de thn kserw-xoris na thelw na to paixw mikros....
epishs mh ta genikeuete ola me ekfraseis typou sygkekrimeno koino,fan tou foivou ktl san na mhn akoume tpt allo pera apo auton...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manos την Τρί Ιουν 18, 2013 10:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.