Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

johnytzitzi έγραψε:
ilias16 έγραψε:Παίζει τρελά ο Κιάμος.Που κάθε τραγούδι που βγάζει είναι πιο σαχλό απο το προηγούμενο....αααχχχ ''που'σαι ρε Στέλιο που'σαι ρε Στράτο'' που λέει και ο κοντός.

Αυτό είναι μια δική σου προσωπική άποψη (ίσως και δική μου) ο κόσμος όμως που κατακλύζει το Club 22 και το έχει κάνει στέκι για 8 μήνες δίνει κίνητρο να τον προωθούν περισσότερο.
Ακριβώς. Βέβαια πάντοτε η κουβέντα καταλήγει στο κάνει η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα. Αν δεν τον έπαιζαν τόσο πολύ θα ήταν γεμάτο το μαγαζί του; Ή τον παίζουν επειδή ο κόσμος γεμίζει το μαγαζί του; Σε κάθε περίπτωση ο καθένας επωμίζεται και τις συνέπειες των πράξεών του. Δε φταίνε οι άλλοι δηλαδή που ο Νότης έχει επιλέξει έναν ακραίο τρόπο έκφρασης με αποτέλεσμα να είναι εριστικός και να διχάζει συνεχώς. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι ο Νότης είναι και μια δεκαετία παραπάνω στο χώρο από τους περισσότερους που παίζουν και αντιπαραβάλλετε ορισμένοι. Γιατί και ο Νότης μέχρι τον Αναγέννησις μια χαρά έπαιζε παντού έχοντας δώσει και το πρόμο στον Ρυθμό τότε. Δηλαδή αν δεν παίξουν τώρα οι άλλοι πότε θα παίξουν; Δεν θα μπορούσαν οι σταθμοί να παίζουν μια ζωή Νταλάρα, Αλεξίου, Σφακιανάκη κλπ. Είναι και το νέο αίμα στο κόλπο. Μακάρι πάντως να βγάζει καλούς δίσκους κι ας μην παίζει. Έχουμε πολύ καιρό να δούμε άρτια δουλειά από το Νότη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

ilias16 έγραψε:Παίζει τρελά ο Κιάμος.Που κάθε τραγούδι που βγάζει είναι πιο σαχλό απο το προηγούμενο....αααχχχ ''που'σαι ρε Στέλιο που'σαι ρε Στράτο'' που λέει και ο κοντός.
Πλέον, δεν είναι τόσο σαχλοτράγουδα αυτά με τα οποία παίζει στο ραδιόφωνο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μην ποστάρετε Καπουτζίδη ρε παιδιά σας παρακαλώ. Ετοιμάζομαι να φάω...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Μην ποστάρετε Καπουτζίδη ρε παιδιά σας παρακαλώ. Ετοιμάζομαι να φάω...
Δεν έχει Καπουτζίδη, έχουν ένα θέμα με εντυπωσιακές ενάρξεις καλλιτεχνών.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Μην γελιόμαστε...σπρώχνοντας είναι εκεί που είναι όλοι αυτοί.Και ο Νότης σπρώχτηκε αλλά έχοντας υλικό και πράγματα να δώσει.Δεν είναι τυχαίο που όλοι μνημονεύουν τον Νότη εκείνης της εποχής..Κιάμος,βερτης,παολα,μιμος κτλ δεν θα μνημονευτούν ποτέ και ας πηγαίνουν τρένο τώρα...εκεί φαίνεται η πραγματική τους αξία και η ποιότητα της διασκέδασης που προσφέρουν.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε: Δείτε εδώ για παράδειγμα και μαντέψτε ποιον θα χλεύαζαν περισσότερο.
Αφου ειναι εγκλημα να μασαει τσιχλα ενω τραγουδαει... :tomato:
Το κανει αυτο 30χρονια και αντι να το αποδεχθουν και τουλαχιστον εχει μια συνεπεια στο κατω κατω, καθονται και ασχολουνται με την τσιχλα του Νοτη. :fryingpan:
Εγω περιμενα να πει κανενα ετεροφοβικο λογο ο Φωτης αλλα ενταξει το πηγαν αλλου.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε: Δείτε εδώ για παράδειγμα και μαντέψτε ποιον θα χλεύαζαν περισσότερο.
Αφου ειναι εγκλημα να μασαει τσιχλα ενω τραγουδαει... :tomato:
Το κανει αυτο 30χρονια και αντι να το αποδεχθουν και τουλαχιστον εχει μια συνεπεια στο κατω κατω, καθονται και ασχολουνται με την τσιχλα του Νοτη. :fryingpan:
Εγω περιμενα να πει κανενα ετεροφοβικο λογο ο Φωτης αλλα ενταξει το πηγαν αλλου.
Εγώ φαντάζομαι θα σοκαρίστηκαν όταν είπε η Μαρία ότι θα αποθεώσει Σφακιανάκη, εκεί σάστισε λίγο ο Φώτης. :lol: Απλά μου έκανε εντύπωση που στάθηκε τόσο πολύ στο Νότη το βίντεο, ενώ είχε μέσα πραγματικά τραγελαφικές ενάρξεις, κάποια είναι να τα θυμάσαι και να γελάς ή και να εκνευρίζεσαι και λίγο με την κραιπάλη της εποχής εκείνης.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ilias16 έγραψε:Μην γελιόμαστε...σπρώχνοντας είναι εκεί που είναι όλοι αυτοί.Και ο Νότης σπρώχτηκε αλλά έχοντας υλικό και πράγματα να δώσει.Δεν είναι τυχαίο που όλοι μνημονεύουν τον Νότη εκείνης της εποχής..Κιάμος,βερτης,παολα,μιμος κτλ δεν θα μνημονευτούν ποτέ και ας πηγαίνουν τρένο τώρα...εκεί φαίνεται η πραγματική τους αξία και η ποιότητα της διασκέδασης που προσφέρουν.
Εγώ συμφωνώ με τα λεγόμενά σου, αλλά είναι η οπτική που θα το δει κανείς, θα σου πει ο άλλος ότι επειδή πουλάνε τους σπρώχνουν. Και στη τελική πάντα υπήρχαν κι αυτοί οι διάττοντες αστέρες ή μέτριου βεληνεκούς τραγουδιστές που έκαναν τις επιτυχίες τους. Δηλαδή συγγνώμη τώρα, πιστεύει κανείς ότι θα μνημονεύει κανείς σε 20 χρόνια το Νικολάκη το Βέρτη; Ή θα θυμάται τραγούδια του Κιάμου. Το ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από διασκέδαση κι επιλέγει διασκεδαστικά προγράμματα, βλ. Κιάμο, δε σημαίνει ότι αποκτά και τόσο στενή επαφή με τον καλλιτέχνη. Μη ξεχνάμε δηλαδή τι γινόταν και την αντίστοιχη εποχή του Νότη. Μιλάμε για μια σχέση πάθους, φανατισμού, όχι για απλή επιτυχία. Προσωπολατρεία. Τώρα απλά ο κόσμος επιλέγει να πάει εκεί που του προβάλλουν ότι είναι in. Αν είναι in στο Teatro θα πάει να τα στάξει στον άφωνο Αργυρό. Η ατάκα το κοινό είναι π...να ισχύει 100%.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Για να καταλάβω λιγο. Διάττοντας αστέρας είναι ο Κιάμος με 15+ χρόνια στο τραγούδι, είναι ο Μαζωνάκης με ακόμα περισσότερα, είναι ο Ρέμος. Γιατί αυτοί παίζουν. Δεν αναφέρω κατι Βρεττούς, Φουρέιρες και Στανηδες.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Για να καταλάβω λιγο. Διάττοντας αστέρας είναι ο Κιάμος με 15+ χρόνια στο τραγούδι, είναι ο Μαζωνάκης με ακόμα περισσότερα, είναι ο Ρέμος. Γιατί αυτοί παίζουν. Δεν αναφέρω κατι Βρεττούς, Φουρέιρες και Στανηδες.
Εγώ ενδεικτικά αναφέρω κάποια ονόματα. Ο Κιάμος που φαγωθήκατε είναι στην κατηγορία των μέτριων τραγουδιστών που κάνουν μια όποια επιτυχία. Διάττοντες αστέρες θα αποδειχθούν ενδεχομένως οι τελευταίοι που αναφέρεις. Και ο Λεμπέσης κάποτε έκανε ρεκόρ πωλήσεων και τώρα δεν τον θυμάται ούτε η μάνα του. Ή ο Πετρέλης. Ρέμος και Μαζωνάκης δικαίως παίζουν γιατί είναι και καλοί τραγουδιστές και έχουν και κομματάρες.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:Για να καταλάβω λιγο. Διάττοντας αστέρας είναι ο Κιάμος με 15+ χρόνια στο τραγούδι, είναι ο Μαζωνάκης με ακόμα περισσότερα, είναι ο Ρέμος. Γιατί αυτοί παίζουν. Δεν αναφέρω κατι Βρεττούς, Φουρέιρες και Στανηδες.
Scorpion αν είδες δεν αναφέραμε αυτά τα μεγέθη μέσα και ο Καρράς σε αυτούς. Αν και Μαζώ Καρράς κοινό μυστικό πια ότι ΔΕΝ ακούγονται.Μόνος πρώτος ο Νότης πιο πίσω Ρέμος Οικονομόπουλος Μαζώ Καρράς και μετά το χάος στην νύχτα. Όλοι οι άλλοι ίδιοι.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Εγώ ενδεικτικά αναφέρω κάποια ονόματα. Ο Κιάμος που φαγωθήκατε είναι στην κατηγορία των μέτριων τραγουδιστών που κάνουν μια όποια επιτυχία. Διάττοντες αστέρες θα αποδειχθούν ενδεχομένως οι τελευταίοι που αναφέρεις. Και ο Λεμπέσης κάποτε έκανε ρεκόρ πωλήσεων και τώρα δεν τον θυμάται ούτε η μάνα του. Ή ο Πετρέλης. Ρέμος και Μαζωνάκης δικαίως παίζουν γιατί είναι και καλοί τραγουδιστές και έχουν και κομματάρες.
Πολλοί θα ήθελαν να είναι μέτριοι και να κάνουν την επιτυχία του Κιάμου. Πολλοί θα ήθελαν να είναι μέτριοι και να δουλεύουν τριήμερα, όταν όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά (όχι οι τρύπες) κάνουν διήμερα.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Επειδή αύριο θα ξαναπάω ελπίζω να το πετύχω σε ανάλογα κέφια με τη πρεμίερα..Πάντως για κοιννωική έναρξη δε με χάλαγε το να σταθώ στα πόδια μου αν το προβάρανε λίγο..Τέλος πάντων αρκεί να μη το παρατραβάει αφού από ότι λέτε με κάποιο κοινωνικό βγένει στο δεύτερο και η ώρα δεν είναι κατάλληλη για πολλά τέτοια..
YΓ:Για ποια απονομή μιλάτε ρε παιδία εδώ έκλεισε 14 μήνες ο δίσκος και το μόνο που έχει ακουστεί κάπως είναι το τέρμα το ράδιο και από τότε σιγή..Έβγαλε 2 σινγκλ δε έπαιξαν το παράτησε..Έκανε 7 πλατίνες δηλαδή αυτός ο δίσκος?Άντε να δεχτώ ότι κάποιοι λένε παίζουν ρόλο προβολές, αιρ πλευ κλπ σε ποία από αυτά τα κριτήτρια πήγε καλά??Με το ζόρι τα 3 σινγκλ στα 200(!) του 2015, σε views δε υπάρχει βίντεο να φτάσει τα 1 εκ..Για να μην παραξεγηθώ τον θεωρώ καλό τον δίσκο μου άρεσαν οι ηχογραφήσεις πολύ περισσότερο από το προηγούμενο αλλά εμπορικά δε τράβηξε ή τέλος πάντως δε το προώθησαν..Δε μπορώ να καταλάβω τι περιμένει ο Νότης και δε προωθεί κάποιο ακόμα αφού για νέο δε φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα ότι ετοιμάζεται..αν μπορεί κανεις να διαβάσει το μυαλό του νομίζω ότι το σκέφτεται εγωιστικά δε έπαιξαν τα άλλα σιγά μη κάτσω να ξανασχοληθώ με ραδιόφωνα κλπ αν θέλει ο κόσμος τα καλά κομμάτια θα τα ανακαλύψει..
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Έκανα το λάθος και είδα το βίντεο από το ΦΜ και για άλλη μια φορά τσαντίστηκα. Λέει πως το κοινό του Νότη αγνοεί τους King Crimson. Η αλήθεια είναι πως ίσως μόνο το κοινό του Νότη γνώριζε τους King Crimson πολύ νωρίτερα ερμηνεύσει ο Νότης το Epitaph. Πόση δηθενιά και υποκρισία αυτή η τηλεόραση; Όλοι μας το παίζουν "ψαγμένοι" και το βράδυ τα σπάνε Παντελίδη. Μωρέ μια χαρά τους τα είπε σήμερα ο Ρέμος και τον κράξανε όλοι. Από τις λίγες φορές που τον παραδέχτηκα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion συγγνώμη που δε συμμερίζομαι την άποψή σου για το θεό Πάνο Κιάμο. Λυπάμαι που αγνοώ κιόλας τα φοβερά κομμάτια του μεγάλου αυτού αοιδού. Δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος. Άλλο καλός τραγουδιστής κι άλλο επιτυχία. Κι ο Μίμος γεμίζει μαγαζιά τι σημαίνει αυτό ότι είναι καλός τραγουδιστής; Argus συμφωνώ μαζί σου φίλε, πόση υποκρισία πια. Λες και είναι αδιανότητο κάποιος που ακούει Νότη ή οτιδήποτε να ακούει και ξένη μουσική.Ο Ρέμος ο καημένος μια φορά είπε κάτι σωστό κι έπεσαν να τον φάνε πράγματι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Scorpion συγγνώμη που δε συμμερίζομαι την άποψή σου για το θεό Πάνο Κιάμο. Λυπάμαι που αγνοώ κιόλας τα φοβερά κομμάτια του μεγάλου αυτού αοιδού. Δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος. Άλλο καλός τραγουδιστής κι άλλο επιτυχία. Κι ο Μίμος γεμίζει μαγαζιά τι σημαίνει αυτό ότι είναι καλός τραγουδιστής; Argus συμφωνώ μαζί σου φίλε, πόση υποκρισία πια. Λες και είναι αδιανότητο κάποιος που ακούει Νότη ή οτιδήποτε να ακούει και ξένη μουσική.Ο Ρέμος ο καημένος μια φορά είπε κάτι σωστό κι έπεσαν να τον φάνε πράγματι.
Καλο θα ήταν να μην απαξιώνεις τους πάντες. Δεν είναι Θεός ο Κιάμος, δεν είναι όμως και εξαιτίας άλλων εκεί που είναι. Ο Νότης έχει πει ότι θέλω φιλάθλους μου και όχι φανς γιατί οι φανατικοί είναι επικίνδυνοι. Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά σε αυτήν την ατάκα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Scorpion συγγνώμη που δε συμμερίζομαι την άποψή σου για το θεό Πάνο Κιάμο. Λυπάμαι που αγνοώ κιόλας τα φοβερά κομμάτια του μεγάλου αυτού αοιδού. Δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος. Άλλο καλός τραγουδιστής κι άλλο επιτυχία. Κι ο Μίμος γεμίζει μαγαζιά τι σημαίνει αυτό ότι είναι καλός τραγουδιστής; Argus συμφωνώ μαζί σου φίλε, πόση υποκρισία πια. Λες και είναι αδιανότητο κάποιος που ακούει Νότη ή οτιδήποτε να ακούει και ξένη μουσική.Ο Ρέμος ο καημένος μια φορά είπε κάτι σωστό κι έπεσαν να τον φάνε πράγματι.
Καλο θα ήταν να μην απαξιώνεις τους πάντες. Δεν είναι Θεός ο Κιάμος, δεν είναι όμως και εξαιτίας άλλων εκεί που είναι. Ο Νότης έχει πει ότι θέλω φιλάθλους μου και όχι φανς γιατί οι φανατικοί είναι επικίνδυνοι. Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά σε αυτήν την ατάκα.
Άσε μας βρε Scorpion! Όλο υποδείξεις είσαι! Ποιος τον απαξίωσε; Είπα ότι κάνει επιτυχία, αλλά για μένα είναι μέτριος τραγουδιστής. Σαν τυχαίο παράδειγμα τον αναφέραμε και κάποιοι θιχτήκατε. Από που προκύπτει ότι είπα ότι είναι εκεί που είναι (που είναι δηλαδή; έλεος) εξαιτίας άλλων; Βασικά δεν έπιασες το νόημα της κουβέντας από την αρχή. Κι εσύ να μάθεις να δέχεσαι και τις απόψεις των άλλων ειδικά σε τόσο υποκειμενικά θέματα. Ποιος είναι ο Κιάμος που πρέπει να μας αρέσει οπωσδήποτε δηλαδή;Επίσης το ότι κάποιος τραγουδιστής μπορεί αν μην αρέσει σε κάποιον δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το ότι του αρέσει ο Νότης. Αλλά ηρέμησε κι εσύ, γουστάρεις Κιάμο δικαίωμα σου, αλλά μην μιλάς για απαξίωση εσύ που απαξιώνεις τον Οικονομό ας πούμε που το παιδί γεμίζει το μεγαλύτερο μαγαζί της Αθήνας για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Κομπλεξικός είσαι; Δεν καταλαβαίνεις τι γράφω; Δεν μου αρέσει κανένας Κιάμος βρε παλικάρι μου. Αντικειμενικά όμως αναγνωρίζω τι έχει πετύχει και όχι επειδή τον σπρώχνουν όπως γράφεις εσύ ο ίδιος πιο πάνω, χωρίς να έχεις αποδείξεις για κάτι τέτοιο. Το καταλαβαίνεις αυτό; Εσύ τα γράφεις για το σπρώξιμο σε οσους πουλάνε, εσύ πάλι φέρνεις παράδειγμα τον Νότη για διασκεδαστικά προγράμματα. Ξεκόλλα λίγο από το μυαλό σου και μην βλέπεις πάντα τους άλλους με κριτήριο τον Νότη γιατί πάντα θα είσαι της τακτικής "απαξιώνω". Θύμησε μου πότε απαξίωσα Οικονομόπουλο γιατί πάλι αλλους θυμάμαι εδω μέσα να τον λένε μίμο κι αυτόν.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εμενα ο Κιαμος μου θυμιζει τον Αντυπα που παλια ελεγε τραγουδια σουξεδακια. Και ο Κιαμος θεωρω οτι τετοιο στυλ ειναι, δεν θα γινει ποτε ο πρωτος αλλα παντα θα βγαζει σουξε.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Κομπλεξικός είσαι; Δεν καταλαβαίνεις τι γράφω; Δεν μου αρέσει κανένας Κιάμος βρε παλικάρι μου. Αντικειμενικά όμως αναγνωρίζω τι έχει πετύχει και όχι επειδή τον σπρώχνουν όπως γράφεις εσύ ο ίδιος πιο πάνω, χωρίς να έχεις αποδείξεις για κάτι τέτοιο. Το καταλαβαίνεις αυτό; Εσύ τα γράφεις για το σπρώξιμο σε οσους πουλάνε, εσύ πάλι φέρνεις παράδειγμα τον Νότη για διασκεδαστικά προγράμματα. Ξεκόλλα λίγο από το μυαλό σου και μην βλέπεις πάντα τους άλλους με κριτήριο τον Νότη γιατί πάντα θα είσαι της τακτικής "απαξιώνω". Θύμησε μου πότε απαξίωσα Οικονομόπουλο γιατί πάλι αλλους θυμάμαι εδω μέσα να τον λένε μίμο κι αυτόν.
Πότε είπα εγώ ότι σπρώχνουν τον Κιάμο πλάκα μας κάνεις; Εγώ σχολίασα απλά ότι σε κάθε εποχή υπάρχουν και οι όχι τόσο καλοί τραγουδιστές που κάνουν επιτυχία. Δεν κάνουν επιτυχία μόνο μεγάλες φωνές. Γράφεις μόνο ανακρίβειες και θέλεις να βγεις κι από πάνω. Ξαναδιάβασε τα σχόλια γιατί εσύ ήσουν αυτός που αράδιασες ονόματα, η συζήτηση ήταν γενική και αόριστη και δεν αφορούσε κάποιον τραγουδιστή συγκεκριμένα. Σου γράφω πριν ότι ο Ρέμος και ο Μαζωνάκης δικαίως παίζουν γιατί είναι καλοί τραγουδιστές και έχουν και κομματάρες και λες ότι γράφω ότι όσοι παίζουν σπρώχνονται. Σοβαρέψου και ξεθόλωσε επιτέλους. Λες τόσες παπαριές με αφορμή κάποιον που ανέφερε τυχαία τον Κιάμο. Άνοιξε κανά λεξικό να μάθεις την έννοια των λέξεων που χρησιμοποιείς τουλάχιστον. Απαξιώνω ξέρεις τι σημαίνει; Σου λέω δέχομαι την επιτυχία του απλά δεν τον θεωρώ και τόσο καλό τραγουδιστή, θα μου το επιτρέψεις να έχω τα προσωπικά μου γούστα ή απαγορεύεται κι αυτό. Δεν μου αρέσει εμένα απλά. Αυτό δεν είναι απαξίωση. Δε θα επιβάλλεις την άποψη σου. Πόσο μάλλον όταν είσαι εκτός τόπου κ χρόνου.
Απάντηση