Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: Νότης Σφακιανάκης
Υποτιθεται οτι η eu μιλαει με τον Νοτη και λενε κατι μονο αν παρουν την αδεια του. Αρα ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειχαν μιλησει με τον Νοτη και εκεινη την στιγμη να τους ειπε οτι το σχημα τελος, αλλο που μετα αλλαξαν γνωμη. Αλλιως ηταν μεγαλη παπατζα και οντως πρεπει να παρει θεση ο Νοτης.
-
Δεν έχουν άμεση ενημέρωση από τον ίδιο πίστεψε με. Έτσι τους αρέσει να διαδίδουν. Από το "χοντρό" μαθαίνουν για το κέντρο και από το Μιχάλη (ή το Γρηγόρη) της δισκογραφικής για τα δισκογραφικά.
Μου τα έχει πει ο ίδιος ο Νότης αυτά, ότι τους έχει παραπέμψει σε αυτούς.
Μου τα έχει πει ο ίδιος ο Νότης αυτά, ότι τους έχει παραπέμψει σε αυτούς.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Καλά ότι έχουν γράψει γκάφες είναι δεδομένο αλλά τώρα δε νομίζω να μην ισχύει απλά ίσως είδαν στο μαγαζί ότι τραβάει ένα ακόμα διήμερο και περιμένουν να δουν μήπως το διαφημίσουν σαν παράταση αλλίως τι είχαμε τι χάσαμε ..Το πολύ αμά η επόμενη βδομάδα κυλάει υποτονικά από κρατήσεις κάνει μια τελευταία εμφάνιση Σάββατο συσπειρώνει το κόσμο και αυτό ήταν..Μην έχουμε αυταπάτες για το σχήμα ότι μπορεί να βγάλει μεγάλη σεζόν..
Φωνητικά εννοείται δε υπάρχει παράπονο, μην ξεγελιέστε με τα βίντεο πολλές φορές η ποιότητα δεν είναι καθόλου καλή...Mερικά κομμάτια στη διάρκεια του προγράμματος τα κατέβαζε χρόνια δεν έχει πια και τις αντοχές που είχε κάποτε είναι λογικό.Την επιλογή κομματιών πάντως πρέπει να τη δει..Δε μπορεί σε ένα βράδυ να λέει τα μισά ίσως και παραπάνω κομμάτια να ναι άλλων λες και ξεκίνησε χθές και δε έχει δικό του υλικό..Η να φορτώνει με τις μετριότητες των τελευταίων δίσκων και άμα ακούσουμε κάνα δάνειο ζωής ή τις σκιές να πανηγυρίζουμε λες και μπήκε γκολantonisinfo έγραψε:ας πω και εγω και την εμπειρια μου απο την σαββατιατικη επισκεψη μου λογω της ονομαστικης μου εορτης..........
ενας πολυ καλος νοτης... πολυ καλος.προσωπικα δεν θα αναφερω το αν ειπε το ενα ή γιατι το ειπε αυτο και οχι εκεινο γιατι ειναι καθαρα θεμα βραδιας.πολυ καλος ομως φωνητικα γιατι δεν σας κρυβω οτι απο μερικα βιντεακια στο youtube,που φετος περιεργως ειχαμε πολλα και μπροστα του μαλιστα γυρισμενα (?), το οτι εχει κατεβασει τα καποια τραγουδια κανα δυο τονους μου ειχε φανει καπως.. ομως δεν ειδα κατι τετοιο.πολυ καλος. ισως αυτο το οτι δεν πηγαινω πλεον καθε 15 μερες εχει δημιουργησει μια ωραια προσμονη...
απο κει και περα... ωραιος χωρος με εξαιρετικο φωτισμο. στριμωγμενα οπως ολα αυτα τα μαγαζια βεβαια αλαλ ωραιος χωρος.
η παπαδοπουλου ,πολυ ομορφη, και η χριστοδουλου ανυπαρκτες... δυστυχως ανυπαρκτες... το προγραμμα τους ηταν βαρετο και καθολου ξεσηκωτικο...ναι ξερω δεν πας στον νοτη για τα δευτερα αλλα και αυτα πρεπει να παιζουν εναν ρολο οχι μονο της γλαστρας... πως να βγει το μαγαζι που συζητατε τωρα με τετοιες φωνες και προγραμμα..(η παπαδοπουλου δεν ηταν κακη αλλα η αλλη.....)
τρομεροι μα τρομεροι οι 48 ωρες... πολυ καλες διασκευες και ανεβασαν τρομερα το κεφι και κολλησαν και πολυ ωραια με τον νοτη.
αληθεια αυτο το ποτε βουδας ποτε κουδας. ποτε θα τελειωσει απο τα μαγαζια????

-
όντως και εγώ φετος πρωτοχρονια που πήγα φωνητικά ήταν πολύ δυνατός και ορεξάτος...για το θεμα της επιλογής τραγουδιών μπορεί να ακουστώ λίγο υπερβολικός αλλα για μένα δεν πρέπει να λεει κανενα τραγούδι άλλου κ α ν έ ν α....έχει άπειρα δικά του που έχει καταργήσει(δεν θα αρχισω να τα απαριθμώ γιατί είναι άπειρα)που καλό θα ήταν να επαναφέρει...ειδικά τώρα που οι εμφανίσεις είναι μετρημένες και περιορισμένες...δλδ ποιον απασχολεί πλεόν να ακούσει το υπάρχω,το βρέχει φωτιά στη στράτα μου και δεν ξέρω και εγώ ποιο άλλο όταν μπορούμε να ακουσουμε τις σκιές, τον αετό,τις σιγανές ψιχάλες,ενθύμιο πολέμου...κλπ έτσι κι αλλιώς αν θέλει κάποιος να τα ακούσει αυτά ας πάει οπουδήποτε αλλου (ακόμα και στο ρεμπετάδικο της γειτονιάς τα παίζουν)...επίσης το ίδιο για μένα ισχύει για τα λεγόμενα ΄΄χορευτικα΄΄...κατανοώ ότι μπορεί να του προσφέρουν μια έιδους ξεκούραση και 1 τρόπο να ανέβει ο κοσμος πάνω να φωτογραφηθεί μαζί του αλλα ας σοβαρευτούμε σε ποιον θα λείψει η παπαρούνα ή το πρωτη φορά γιορτάζω...????προσωπικές απόψεις και γούστα είναι αυτά αλλα πιστευω αν στραφεί προς αυτές τις 2 κατευθύνσεις (δικά του και μη χορευτικα)σίγουρα το πρόγραμμα θα ήταν πολύ καλύτερο για την πλειοψηφία του κόσμου...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Νταξει το κανένα είναι λίγο υπερβολικό όχι ότι θα με χάλαγε βέβαιια...Το Σάββατο μετράω τα τραγούδια που είπε είμαι σχεδόν βέβαιαος (γιατί ξεχνάω κάποια από το β πρόγραμμα) ότι είναι ακριβώς τα μισά δικά του..Για μένα από ξένα καλύτερα να πετάει καμια εκπληξη τυπου ενα βότανο ωραιο,αγαλμα,μπαλαμο κλπ που τα λεει πολύ σπάνια τώρα Στρατο,Στέλιο κλπ τα λεει τόσα χρόνια..dimitris13 έγραψε:όντως και εγώ φετος πρωτοχρονια που πήγα φωνητικά ήταν πολύ δυνατός και ορεξάτος...για το θεμα της επιλογής τραγουδιών μπορεί να ακουστώ λίγο υπερβολικός αλλα για μένα δεν πρέπει να λεει κανενα τραγούδι άλλου κ α ν έ ν α....έχει άπειρα δικά του που έχει καταργήσει(δεν θα αρχισω να τα απαριθμώ γιατί είναι άπειρα)που καλό θα ήταν να επαναφέρει...ειδικά τώρα που οι εμφανίσεις είναι μετρημένες και περιορισμένες...δλδ ποιον απασχολεί πλεόν να ακούσει το υπάρχω,το βρέχει φωτιά στη στράτα μου και δεν ξέρω και εγώ ποιο άλλο όταν μπορούμε να ακουσουμε τις σκιές, τον αετό,τις σιγανές ψιχάλες,ενθύμιο πολέμου...κλπ έτσι κι αλλιώς αν θέλει κάποιος να τα ακούσει αυτά ας πάει οπουδήποτε αλλου (ακόμα και στο ρεμπετάδικο της γειτονιάς τα παίζουν)...επίσης το ίδιο για μένα ισχύει για τα λεγόμενα ΄΄χορευτικα΄΄...κατανοώ ότι μπορεί να του προσφέρουν μια έιδους ξεκούραση και 1 τρόπο να ανέβει ο κοσμος πάνω να φωτογραφηθεί μαζί του αλλα ας σοβαρευτούμε σε ποιον θα λείψει η παπαρούνα ή το πρωτη φορά γιορτάζω...????προσωπικές απόψεις και γούστα είναι αυτά αλλα πιστευω αν στραφεί προς αυτές τις 2 κατευθύνσεις (δικά του και μη χορευτικα)σίγουρα το πρόγραμμα θα ήταν πολύ καλύτερο για την πλειοψηφία του κόσμου...
- SFAKattack10
Που να θυμηθει και κατι τετοιο! Αλλα πλεον δεν παιζει να θυμαται τιποτα!

Είναι λάθος νομίζω να σχολιάζετε τόσο πολύ την συγκεκριμένη βραδιά. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός-άτυχος για να ξανασυμβεί να πει όλα τα κομμάτια του Ενθύμιον μαζί. Άνοιξε το μαραφέτι του και είπε Παλιατζή, Στέφανα, Πόση μοναξιά, Απόγευμα Θλιμμένο, Πέντε Έλληνες στον Άδη, συν Ταχεία κλπ. Εγώ θα το έθετα ως εξής. Ο Νότης έχει ένα κενό μνήμης σε κάποια κομμάτια των 90s δικά του, οπότε για να καλύψει το χάσμα γενεών-γιατί δε θα σηκωθεί να χορέψει ζειμπεκιά ο 50αρης με τα Δεν υπάρχεις, Εγώ η μοναξιά και κάτι άλλες τέτοιες γλυκανάλατες μετριότητες-πάει ακόμα πιο πίσω σε δεκαετίες. Πάντως αν κάτι βγαίνει από τα βίντεο και όσο μπορείς να κρίνεις, εγώ τον βλέπω να ταλαιπωρημένο και κουρασμένο. Δεν έχει αυτήν την ενέργεια που είχε παλιά που έβγαινε και θέριζε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Έχεις δίκιο φίλε.Εσύ πρέπει να είχες πει πριν ξεκινήσει στην Φαντασία αν είναι να κάνει εμφανίσεις σαν αγγαρεία καλύτερα να κάτσει να ξεκουραστεί και ας ασχοληθεί με τον δίκο.Όποιος και να το είπε τέλος πάντων, εμένα τότε μου κακοφάνηκε να μην τραγουδήσει,αλλά πλέον καταλαβαίνω και γω αυτό είναι το πιο σωστό. Γιατί θα ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με τον δίσκο άρα θα έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα και θα ξεκουραστεί από την νύχτα συνεπώς όταν επανακάμψει θα είναι πιο φρέσκος,ορεξάτος και προφανώς με νέες ιδέες.jdarmody έγραψε:Είναι λάθος νομίζω να σχολιάζετε τόσο πολύ την συγκεκριμένη βραδιά. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός-άτυχος για να ξανασυμβεί να πει όλα τα κομμάτια του Ενθύμιον μαζί. Άνοιξε το μαραφέτι του και είπε Παλιατζή, Στέφανα, Πόση μοναξιά, Απόγευμα Θλιμμένο, Πέντε Έλληνες στον Άδη, συν Ταχεία κλπ. Εγώ θα το έθετα ως εξής. Ο Νότης έχει ένα κενό μνήμης σε κάποια κομμάτια των 90s δικά του, οπότε για να καλύψει το χάσμα γενεών-γιατί δε θα σηκωθεί να χορέψει ζειμπεκιά ο 50αρης με τα Δεν υπάρχεις, Εγώ η μοναξιά και κάτι άλλες τέτοιες γλυκανάλατες μετριότητες-πάει ακόμα πιο πίσω σε δεκαετίες. Πάντως αν κάτι βγαίνει από τα βίντεο και όσο μπορείς να κρίνεις, εγώ τον βλέπω να ταλαιπωρημένο και κουρασμένο. Δεν έχει αυτήν την ενέργεια που είχε παλιά που έβγαινε και θέριζε.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Είχα πει από το καλοκαίρι ότι είναι ευκαιρία για αποχή φέτος, και εφόσον δεν προέκυψε και καλό σχήμα στην πορεία, ήταν η ενδεδειγμένη λύση. Αφήνοντας απ' έξω βέβαια το οικονομικό σκέλος και την ανάγκη να δουλέψει κανείς. Γι' αυτό και δεν πανηγύριζα όταν γράφαμε ότι τον έπεισαν να εμφανιστεί και φέτος. Κι εγώ τον γουστάρω το Νότη, θέλω να κάνει εμφανίσεις, οι ερμηνείες του παραμένουν μαγικές, αλλά δυστυχώς τα χρόνια περνάνε. Απορώ κι αυτός ως πότε το βλέπει να το πηγαίνει μόνος του τραγουδώντας ένα τριωράκι σχεδόν. Αν θα έχω ένα παράπονο στην διαδρομή του Νότη είναι ότι τελευταία κάνει πράγματα-όπως και οι περισσότεροι βέβαια συνάδελφοι του- που δεν έχουν κανένα καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Είτε το δεις δισκογραφικά, όπου εκεί ειδικά υπάρχει τεράστιο τέλμα την τελευταία δεκαετία, και οι ζωντανές εμφανίσεις του δεν έχουν να δώσουν κάτι. Καλό θα ήταν να μην το βλέπει τόσο εγωιστικά και περήφανα, και ο Καρράς για παράδειγμα, που δεν μπορεί να τραγουδήσει καν, κατάφερε να κρατιέται στο κόλπο κάνοντας δυνατές συνεργασίες. Ο Πλούταρχος όταν είδε ότι δεν τον παίρνει άλλο έκανε κι αυτός τις κωλοτούμπες του. Δεν είναι κακό να αποδεχτεί κάποια πράγματα και κάποια πραγματικά δεδομένα. 30 χρόνια σχεδόν εμφανίζεται ανελλιπώς, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Ας προστατέψει λίγο τον εαυτό του και την υστεροφημία του και επιτέλους ας κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με έναν δίσκο. Δε νοείται να μην έχει βγάλει έναν δίσκο που να μείνει στην ιστορία επί εποχής Cobalt. Γενικά πρέπει να το δει αλλιώς, ας αφήσει τις προκλήσεις και το πολιτικό μέρος, δε ζούμε στην εποχή των προτύπων του βλ. Μπιθικώτση, Νταλάρα. Ο κόσμος πλέον ενημερώνεται συνεχώς, ξέρει τι του γίνεται, δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με έναν τραγουδιστή που εν έτει 2016 του μιλάει για δικτατορίες και ακροδεξιές. Γιατί αυτά τον έφαγαν το Νότη και καθόμαστε τώρα εμείς να τραβάμε σχήματα από τα μαλλιά με την κάθε τυχάρπαστη τραγουδιάρα.
-
καλημέρα και στους 2...φέτος σας φαίνεται κουρασμένος και ταλαιπωρημένος?πέρσι στο φωταέριο τι ήταν καλύτερα?νομίζω πως καλώς ή κακώς θα πρέπει να μειώσουμε λίγο και τις απαιτήσεις μας πλέον γιατι τα χρόνια περνάνε γενικώς για όλους...αλλό 50 αλλό 57 κλπ κλπ...ο νότης την καριέρα του την έχει κάνει τους ύμνους του (άπειρους τον αριθμό) τους έχει πει,τις εμφανίσεις του τις έκανε τραγουδώντας στα μεγαλύτερα μαγαζία επί τόσα χρόνια...οκ τιποτε δεν είναι για πάντα...θα υπάρξει κάμψη και λογικά μια καθοδική πορεία ώς προς την ποσότητα και την ποιότητα των εμφανίσεων του...μην μας φταίνε όλα...ακόμα και δίσκο καινούριο να βγάλει τι θα αλλάξει πρακτικά??εμείς που τον ακούμε θα βρούμε ο καθένας 4-5 τραγούδια προσωπικά αγαπημένα που θα γκρινιάζουμε αν δεν τα ακούμε στο μαγαζί αυτός στην αρχή μπορεί να τα παίζει αλλά στη συνέχεια θα μπούνε και αυτά στο συρτάρι αφού η πλειοψηφία με το ζόρι θα ξέρει 1ή 2 απο αυτά...το ξαναείπα και άλλη φορά αν θέλει ο νότης να ξαναγίνει mainstream θα πρέπει να συνεργαζεται από εδω και πέρα με ονόματα που έχουν αυτή τη στιγμή πέραση παντρευοντας ας το πουμε το νέο με το παλιο...αν όχι παλι καλό θα ήταν να διαλέγει μικρότερους χώρους και να τραγουδαέι μόνο για εμάς setlist προσαρμοσμένα σε οπάδούς και όχι σε πελάτες...όπως και να έχει ας είμαστε επιεικής μαζί του έχει κάνει τεράστια πραγματα για πολλα συναπτά έτη και έχει αφήσει αθάνατα τραγούδια...ακόμη και τώρα δεν έχει σχέση με κανέναν συγχρονο...ilias16 έγραψε:Έχεις δίκιο φίλε.Εσύ πρέπει να είχες πει πριν ξεκινήσει στην Φαντασία αν είναι να κάνει εμφανίσεις σαν αγγαρεία καλύτερα να κάτσει να ξεκουραστεί και ας ασχοληθεί με τον δίκο.Όποιος και να το είπε τέλος πάντων, εμένα τότε μου κακοφάνηκε να μην τραγουδήσει,αλλά πλέον καταλαβαίνω και γω αυτό είναι το πιο σωστό. Γιατί θα ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με τον δίσκο άρα θα έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα και θα ξεκουραστεί από την νύχτα συνεπώς όταν επανακάμψει θα είναι πιο φρέσκος,ορεξάτος και προφανώς με νέες ιδέες.jdarmody έγραψε:Είναι λάθος νομίζω να σχολιάζετε τόσο πολύ την συγκεκριμένη βραδιά. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός-άτυχος για να ξανασυμβεί να πει όλα τα κομμάτια του Ενθύμιον μαζί. Άνοιξε το μαραφέτι του και είπε Παλιατζή, Στέφανα, Πόση μοναξιά, Απόγευμα Θλιμμένο, Πέντε Έλληνες στον Άδη, συν Ταχεία κλπ. Εγώ θα το έθετα ως εξής. Ο Νότης έχει ένα κενό μνήμης σε κάποια κομμάτια των 90s δικά του, οπότε για να καλύψει το χάσμα γενεών-γιατί δε θα σηκωθεί να χορέψει ζειμπεκιά ο 50αρης με τα Δεν υπάρχεις, Εγώ η μοναξιά και κάτι άλλες τέτοιες γλυκανάλατες μετριότητες-πάει ακόμα πιο πίσω σε δεκαετίες. Πάντως αν κάτι βγαίνει από τα βίντεο και όσο μπορείς να κρίνεις, εγώ τον βλέπω να ταλαιπωρημένο και κουρασμένο. Δεν έχει αυτήν την ενέργεια που είχε παλιά που έβγαινε και θέριζε.
dimitris13 έγραψε:ilias16 έγραψε:jdarmody έγραψε: καλημέρα και στους 2...φέτος σας φαίνεται κουρασμένος και ταλαιπωρημένος?πέρσι στο φωταέριο τι ήταν καλύτερα?νομίζω πως...
Όχι βέβαια.Φέτος δεν συγκρίνεται με πέρυσι που δεν την πάλευε καν ενώ φέτος είναι αρκετά καλός.Απλα το ανέφερα με αφορμή του ότι θα πάει για λίγο καιρό το σχήμα.Κι αν με ρώταγες θα προτιμούσα να κάθεται πέρυσι και να κάνει φέτος φουλ εμφανίσεις στην Φαντασιά.Πέρυσι θεωρώ το έκανε για τον δίσκο τον οποίο δεν μπορούσε να αφήσει τελείως ξεκρέμαστο.Όσο για το δίσκο έχει δίκιο και ένας φίλος που το λέει συχνά.Θέλει έναν κορυφαίο δίσκο....αποδεκτή η κάμψη του αλλά δεν θα σταυρώσουμε και τα χέρια.Είμαστε πιστεύω το πιο απαιτητικό κοινό...και θέλουμε και το καλύτερο για τον Νότη αφού βλέπουμε ότι μπορεί.Ας μην τον βιάζει τίποτα απλά να ασχοληθεί μόνο με αυτό.Αλλά το αποτέλεσμα να είναι κορυφαίο.Όσο γι αυτό που λες για τα μαγαζιά συμφωνώ.Να πάει πχ Vox μια τριετία και να κάνει προγράμματα ''μόνο για φίλους''.Εκεί να δεις μετά συσπείρωση το κοινό του...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Καλά προς θεού δεν κατηγορεί κανείς το Νότη, ίσα ίσα αυτό τονίζω κι εγώ το πλήρωμα του χρόνου και ότι ίσως κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν χωρίς αυτά να υποκρύπτουν κάμψη ή αποτυχία, π.χ. αν αποφασίσει να το πάει μονοήμερα του χρόνου, θα είναι μια συνετή επιλογή βάσει ηλικίας και αντοχών, ενώ άλλοι μπορεί να το ερμηνεύσουν ως αποτυχία. Ο Νότης δεν έχει ως αντίπαλο κανέναν από όσους υπάρχουν στο χώρο, ο μόνος αντίπαλος και ο πιο δύσκολος είναι ο Νότης του παρελθόντος. Προσωπικά πάντως για το δισκογραφικό κομμάτι εγώ είμαι απαιτητικός. Αν μαζέψετε Ματωμένο Δάκρυ-Αυτοτελείς-Μαζί (6-7 χρόνια περίπου που ήταν και στα καλύτερα του ερμηνευτικά χρόνια), θα πάθετε πλάκα με την μετριότητα που έχει τραγουδηθεί.
Καλα προφανώς θα το ερμηνεύαν σαν αποτυχία του να μην εμφανιστεί διήμερα αλλά για μένα καλύτερα θα 'ήταν να κάνει και μια αποχή και μετά να επιστρέψει με νεες ιδεές και συνεργασίες...Βλέπε και το παράδειγμα Καρρά που τα τελευταία χρόνια κάνει τεράστια επιτυχία στα μαγαζία που γεμίζουν όμως χαρής σε όλο το σχήμα του οποίου βέβαια είναι πρώτο όνομα αλλά δεν ακούγεται..Για τους δίσκους βάλε μέσα και τις Μνήμες εκεί και αν έχει πει μετριότητες..Τελευταίος δυνατός δίσκος για μένα το ανναγένησις δείτε τι χαμός γίνετε πχ τώρα για να πει το κι αν με βρεις ή όταν λέει το πάρτο δρόμο και είχε ακόμα χάνομαι καρδια μου, μην πλισιάζεις, ομορφότερο ψέμα που επίσης τα ζητάει ο κόσμος..Απο μνήμες τι να ζητήσει το αριστερά??Ο τελυταίος δίσκος του για μένα ήταν επιστροφή σε καλές ηχογραφήσεις, περιμένω όμως και τα ανάλογα δυνατά κομμάτια τώρα..jdarmody έγραψε:Καλά προς θεού δεν κατηγορεί κανείς το Νότη, ίσα ίσα αυτό τονίζω κι εγώ το πλήρωμα του χρόνου και ότι ίσως κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν χωρίς αυτά να υποκρύπτουν κάμψη ή αποτυχία, π.χ. αν αποφασίσει να το πάει μονοήμερα του χρόνου, θα είναι μια συνετή επιλογή βάσει ηλικίας και αντοχών, ενώ άλλοι μπορεί να το ερμηνεύσουν ως αποτυχία. Ο Νότης δεν έχει ως αντίπαλο κανέναν από όσους υπάρχουν στο χώρο, ο μόνος αντίπαλος και ο πιο δύσκολος είναι ο Νότης του παρελθόντος. Προσωπικά πάντως για το δισκογραφικό κομμάτι εγώ είμαι απαιτητικός. Αν μαζέψετε Ματωμένο Δάκρυ-Αυτοτελείς-Μαζί (6-7 χρόνια περίπου που ήταν και στα καλύτερα του ερμηνευτικά χρόνια), θα πάθετε πλάκα με την μετριότητα που έχει τραγουδηθεί.
Για τον Μαζί που λέτε εγώ νομίζω ότι πραγματικά είναι ενας ωραίος δίσκος.Επηρεάζεστε πολύ από το γεγονός ότι δεν παίχτηκαν τα τραγούδια στο ραδιόφωνο.Πηγαίνετε στις σελίδες 114-117 να δείτε τι γράφατε πριν από ενα χρόνο όταν βγήκε ο δίσκος.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
οι αυτοτελείς ιστορίες για μένα είναι καλύτερο ίσως γιατί ήταν εστιασμένο σε πιο ερωτικά τραγούδια...απο εκει και πέρα μετα το αναγεννησις υπάρχουν πολλα διάσπαρτα κορυφαία τραγόδια τα οποία όμως δεν είναι μαζεμένα σε κάποιον δίσκο για να κανει το μπαμ...επίσης οι δισκοι μπορούν να είναι και μικρότεροι για να μην ξεχειλώνει το πράγμα και μπορούν να σταματήσουν επιτέλους τραγούδια ΄΄χορευτικα΄΄που δεν απασχολούν κανένα πια...nikosp έγραψε:Για τον Μαζί που λέτε εγώ νομίζω ότι πραγματικά είναι ενας ωραίος δίσκος.Επηρεάζεστε πολύ από το γεγονός ότι δεν παίχτηκαν τα τραγούδια στο ραδιόφωνο.Πηγαίνετε στις σελίδες 114-117 να δείτε τι γράφατε πριν από ενα χρόνο όταν βγήκε ο δίσκος.
- Scorpion86
Καλύτερα κομμάτια οι 16 Αυτοτελείς αλλά χειρότερες ενορχηστρώσεις-ηχογραφήσεις από Βλάχο. Γενικά, ο Μαζί αν είχε δύο κοινωνικά λιγότερα (εγω ποτε δεν κρυφτηκα, φτου ξελευθερία) και είχε δυο ερωτικά τότε θα ήταν ακόμα καλύτερος. Πέφτει πολύ μετά το Νο10...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ο τελευταίος δίσκος που προσωπικά απόλαυσα πραγματικά τη φωνή του Νότη και τις ενορχηστρώσεις ήταν στο Ματωμένο δάκρυ-Κοινωνικόν. Αναδεικνύεται πλήρως η φωνή του.
Aκριβως όχι ότι η μαυροφορούσα χρειαζόταν όταν έχει πει τον ύμνο Στελα η Σμυρνια και το πολύ καλο Κλεμμένα με ίδια θεματολογία..Πάντως μη τα βάζετε με τα χορευτικά όταν έκανε τρελή επιτυχία ο Νότης μια χαρά έπαιζαν και οι ρούμπες και τα τσιφτετέλια..Έτσι και αλλίως 2-3 έχει κάθε δίσκος τι να πούμε για τα 6 κοινωνικά..Επίσης ένα καλό χορευτικό ( δηλωνω μόνος) έβγαλε τελευταία και σε όποιο ξενυχτάδικο πας εδώ και 3 χρόνια το ακούς..Που είναι πολύ θετικό για τον νεο κόσμο που πηγαίνει να τα μαθένει..Ο Νότης βέβαια το έβαλε έναρξη β προγράμμαος στα αστέρια και μετά το ξέχασε..Scorpion86 έγραψε:Καλύτερα κομμάτια οι 16 Αυτοτελείς αλλά χειρότερες ενορχηστρώσεις-ηχογραφήσεις από Βλάχο. Γενικά, ο Μαζί αν είχε δύο κοινωνικά λιγότερα (εγω ποτε δεν κρυφτηκα, φτου ξελευθερία) και είχε δυο ερωτικά τότε θα ήταν ακόμα καλύτερος. Πέφτει πολύ μετά το Νο10...

Καλά δεν μπορεί να τα κόψει και τελείως τα χορευτικά όντως. Δίκιο έχει ο bebest, τόσους ύμνους έχουν οι Νότες οι 7ψυχες, αλλά η Παπαρούνα ήταν που έκανε τον χαμό τότε. Απλά κάτι τραγικά του στυλ Δεν κοιμάμαι, Δε νομίζω καλό είναι να μην υπάρχουν.