Νίκος Οικονομόπουλος
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ.
Οχι ρε συ εδώ από τα 6-7 που άκουσα τα μισά είναι ίδια..Θα προωθήσει σε αυτό το στυλ σίγουρα καλύτερα να βγάζει και καμία καθαρή μπαλάντα και τίποτα πιο ανεβαστικό που μέχρι ώρας δεν έχει κανένα...
- fylakas_aggelos
Ακούγεται ευχάριστα το album του.Το αγαπημένο μου είναι το "Άκου να δεις".Ξεχώρισα επίσης τα "Κοίτα με μπορώ","Χρόνια πολλά","Ποιον κοροϊδεύω".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ναι καλό το άλμπουμ αλλά οκ με τόση φόρα που έχει περιμένεις να βγάλει και κάτι πιο δυνατό..δεν τον ανέβασε το επίπεδο σε σχέση με το προήγουμενα..Πολλά κομμάτια στο ίδιο στυλ...Λογικά το ακού να δεις(αν και δε με τρελανε) θα κάνει επιτυχία αντίστοιχη με τον αν πονάς και μετά αλλό ένα μεταξύ αντιο,ποιον κοροιδευω,κοίτα με μπορώ ή ποντάρω και σε έκπληξη ρεαλιστές..
Ακόμα ένα πολύ καλό Cd από τον Νικόλα.. Πολύ καλά κομμάτια τα "ακου να δεις", "ποιον κοροιδευω", "αντιο", "2 μηνες", "κοιτα με μπορω" ..Πολυ δυνατό ζειμπεκικο το "έτσι γεννήθηκα".. Αυτα θεωρώ τα πολύ δυνατά του άλμπουμ.. το "χρονια πολλα" δεν με τρελανε, το "περιττα" εχει ωραια μουσικη αλλα ως εκει..το "ενα μικροφωνο κι εγω" δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα δινει εκπληκτικη ερμηνεια και το ανεβαζει επιπεδο και το "ρεαλιστες" ειναι η απογοητευση του cd... επιπεδου "καταπληκτικα" του Νινο.. Σε γενικες γραμμες ειναι καλο το Cd και θα βγαλει μεγαλες επιτυχιες...Ηδη εκανε παταγο το "αν πονας" και τωρα ειναι η σειρα του "ακου να δεις" !
Αρκετα καλο συνολικα το cd. Μηπως ειναι καλυτερα να βγαζει λιγοτερα τραγουδια τελικα? (Ειδικα αφου κυκλοφορει νεο δισκο κάθε χρονο).
Είναι φανερο ότι το ''ακου να δεις'' προοριζεται για το επομενο hit. Ακουγωντας τα πρωτα τραγουδια ψιλοαπογοητευτηκα. Από τα μισα και μετα (πιο συγκεκριμενα απ' το ''ένα μικροφωνο κι εγω'') μου αρεσαν όλα. Για καποιο λογο θα προτιμουσα ο δισκος να κλεινει με το ομοτιτλο τραγουδι.
Ξεχωρισα ''ακου να δεις'', ''ένα μικροφωνο κι εγω'', ''ποιον κοροιδευω'', ''χρονια πολλα'', ''κοιτα με μπορω''.
Είναι φανερο ότι το ''ακου να δεις'' προοριζεται για το επομενο hit. Ακουγωντας τα πρωτα τραγουδια ψιλοαπογοητευτηκα. Από τα μισα και μετα (πιο συγκεκριμενα απ' το ''ένα μικροφωνο κι εγω'') μου αρεσαν όλα. Για καποιο λογο θα προτιμουσα ο δισκος να κλεινει με το ομοτιτλο τραγουδι.
Ξεχωρισα ''ακου να δεις'', ''ένα μικροφωνο κι εγω'', ''ποιον κοροιδευω'', ''χρονια πολλα'', ''κοιτα με μπορω''.
-
mou aresan ta akou na deis,realistes,poion koroideuw
to realistes moy 8umizei thn hsyxia apo prohgoumeno album tou..
to realistes moy 8umizei thn hsyxia apo prohgoumeno album tou..
Spoiler:
Γενικά καλό άλμπουμ στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα...Δε έχει το κομμάτι που ξεχωρίζει και λες θα γίνει πάταγος,όμως σίγουρα εχι 6-7 κομμάτια που όποιο και αν προωθήσει θα σκίσει..2-3 παρατηρήσεις για τα κομμάτια..Του πάνε στη φωνή πολύ τα ερωτικά που είναι πιο μελωδικά(πχ αν πονάς,χρόνια πολλά,δύο μήνες) πρέπει να βάζει περισσότερα τέτοια και λιγότερα ερωτικά με πιο ροκ ήχο και σπασίματα..Προφανώς είναι πιο ραδιοφωνικά και πιο ταιριαστά για τα μαγαζία αλλά έχει αρκετά ήδη και έβγαλε κ αλλά(ακού να δεις,αντιό,ποιόν κοροιδεύω) που δε με τρέλαναν..Επίσης ακόμα περισσότερο του πάνε τα ζεμπέκικα πολύ καλό το έτσι γεννήθηκα, ήθελα άλλο ένα με ερωτικό στίχο..Τέλος δε πρέπει να υποτιμά τα ανεβαστικά ωραίο το ρεαλιστές νομίζω ότι πρέπει για το νεανικό κοινό αλλά ήθελα άλλο ένα καθαρά χορευτικό..Πολύ καλή ερμηνεία στα κοίτα με μπορώ πολύ ωραίο κομμάτι και στο ένα μικρόφωνο και εγώ που έχει αδιάφορο ρεφρέν όμωσ..ξεχωριστό το περιττά ενώ στην αρχή μου φάνηκε βαρετό τελικά έχει κάτι που με το άκουσμα σε κερδίζει.
Φετος δε μ άρεσαν τα κομμάτια του οικονομω...
Μετρια...
Περίμενα καλύτερα απ τον Γαβριηλίδη...
Μετρια...
Περίμενα καλύτερα απ τον Γαβριηλίδη...
Ξεκάθαρο κομμάτι του δίσκου το Άκου να δεις. Από τα υπόλοιπα ξεχωρίζω το Κοίτα με μπορώ και το Ποιον κοροϊδεύω. Κατά τ' άλλα ο δίσκος είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά ιδιαίτερα μονότονος θα έλεγα. Αν δεν είσαι τέρμα πονεμένος, εντάξει ψιλοβαριέσαι λίγο με τόσα ερωτικά τραγούδια ίδιας θεματολογίας κιόλας. Πατάει στην ωραία χροιά του ο Οικονομόπουλος, οι δίσκοι του είναι καλύτεροι από τους περισσότερους που κυκλοφορούν, αλλά μοιάζει να έχει συγκεκριμένο ταβάνι. Στα πιο ''βαριά'' κομμάτια, Έτσι και γεννήθηκα και Περιττά, δεν μου κολλάει καθόλου. Το Περιττά εν τω μεταξύ θα πήγαινε γάντι στον Καρρά τον ίδιο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Αγαπημένα κομμάτια: Aν πονάς, Δύο μήνες, Ρεαλίστες, Έτσι γεννήθηκα, Χρόνια πολλά, Περιττά... Όλα τα άλλα αδιάφορα.
Σίγουρα καλύτερος δίσκος από τον προηγούμενο που μου άρεσαν μόνο 3 κομμάτια.
Σίγουρα καλύτερος δίσκος από τον προηγούμενο που μου άρεσαν μόνο 3 κομμάτια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άκουσα τον δίσκο του Ν. Οικονομόπουλου.
Πρόκειται, ξεκάθαρα, για μια ωραία λαική φωνή.
Ξεχώρισα, δυστυχώς, μόνο 2 τραγούδια,τα εξής: Aν Πονάς και το Ενα Μικρόφωνο.
Τα υπόλοιπα μέτρια και βαρετά. Σε κάποια έλειπε και η μελωδία.
Αν προσέξει το θέμα με το οτι σε κάποια τραγούδια η φωνή του μοιάζει με Πλούταρχο και σε άλλα με Σφακιανάκη, θα έχει καλή καριέρα.
Αρκεί να μην παγιδευτεί στη διελκυστίνδα των φωνών που ξεκάθαρα έχει μελετήσει.
Γενικά,δίσκος σαν τους προηγούμενους του.
Πρόκειται, ξεκάθαρα, για μια ωραία λαική φωνή.
Ξεχώρισα, δυστυχώς, μόνο 2 τραγούδια,τα εξής: Aν Πονάς και το Ενα Μικρόφωνο.
Τα υπόλοιπα μέτρια και βαρετά. Σε κάποια έλειπε και η μελωδία.
Αν προσέξει το θέμα με το οτι σε κάποια τραγούδια η φωνή του μοιάζει με Πλούταρχο και σε άλλα με Σφακιανάκη, θα έχει καλή καριέρα.
Αρκεί να μην παγιδευτεί στη διελκυστίνδα των φωνών που ξεκάθαρα έχει μελετήσει.
Γενικά,δίσκος σαν τους προηγούμενους του.
Πολύ καλύτερο το νέο του album από το προηγούμενο αλλά το Ειλικρινά παραμένει κορυφαίο για μένα.
Το μόνο που δεν με ενθουσίασε είναι το Χρόνια πολλά.
Δύο μήνες και Κοίτα με μπορώ τα καλύτερα του album.
Το μόνο που δεν με ενθουσίασε είναι το Χρόνια πολλά.
Δύο μήνες και Κοίτα με μπορώ τα καλύτερα του album.
Sold Out τριήμερο για Οικονομόπουλο-Χολίδη

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης με την Ήβη Αδάμου ήταν πρώτοι στην προτίμηση του κοινού για το τριήμερο των Χριστουγέννων. Το Fever ήταν ανοιχτό από την Παραμονή των Χριστουγέννων και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του μαγαζιού αρκετοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν το σχήμα για την διασκέδαση τους. Τέλος, όπως μαθαίνουμε, ανάλογη θα είναι και η προσέλευση του κοινού το επόμενο τριήμερο, αφού το πρόγραμμα των καλλιτεχνών έχει μεγάλη ζήτηση.

http://join-us.gr/nightlife/sold-out-tr ... rettyPhoto

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης με την Ήβη Αδάμου ήταν πρώτοι στην προτίμηση του κοινού για το τριήμερο των Χριστουγέννων. Το Fever ήταν ανοιχτό από την Παραμονή των Χριστουγέννων και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του μαγαζιού αρκετοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν το σχήμα για την διασκέδαση τους. Τέλος, όπως μαθαίνουμε, ανάλογη θα είναι και η προσέλευση του κοινού το επόμενο τριήμερο, αφού το πρόγραμμα των καλλιτεχνών έχει μεγάλη ζήτηση.

http://join-us.gr/nightlife/sold-out-tr ... rettyPhoto
- billakos24
Δεν βγαίνει πια ο κόσμος...

All of our endings can be found in our beginnings...
-
mono gia tis giortes bghkane oloi...
- billakos24
Εκεί μας καταντήσανε! Να βγαίνουμε μόνο τις γιορτές!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Φώτα, Τσικνοπέμπτη/παρασκευή/σάββατο, Απόκριες, Πάσχα, 15αύγουστο, του αγίου Γεωργίου, του αγίου Κωνσταντίνου κ της αγίας Ελένης, τα αγίου Νικόλα, του αγίου Ιωάννη, της αγίας Μαρίνας, των αγίων αναργύρων, των αγίων σαράντα, του αγίου...

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Φώτα, Τσικνοπέμπτη/παρασκευή/σάββατο, Απόκριες, Πάσχα, 15αύγουστο, του αγίου Γεωργίου, του αγίου Κωνσταντίνου κ της αγίας Ελένης, τα αγίου Νικόλα, του αγίου Ιωάννη, της αγίας Μαρίνας, των αγίων αναργύρων, των αγίων σαράντα, του αγίου...
All of our endings can be found in our beginnings...
Συνέντευξη στο tralala.gr.
http://www.tralala.gr/nikos-oikonomopou ... otos-2016/
To Άκου να δεις είναι και επίσημα το νέο single.
http://www.tralala.gr/nikos-oikonomopou ... otos-2016/
To Άκου να δεις είναι και επίσημα το νέο single.