QUOTE ΕΝΑ ΕΝΑ.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ antidote. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!antidoto έγραψε:i Zouganelli ine poli pio emporiki logiko
Αν ίσχυε αυτό που λες τότε χτες στα βραβεία εκτός από Παντελίδη θα έπρεπε να είναι η Πάολα,ο Κιάμος και ο Οικονομόπουλος και να σαρώνουν.afn έγραψε:Νομίζω τα βραβεία αντιπροσωπεύουν και την κατάσταση της Ελληνικής μουσικής πραγματικότητας!![]()
Γενικά βαρέθηκα πολύ χτες, αλλά υπήρχαν και μερικές πολύ καλοφτιαγμένες εμφανίσεις!
Λάθος θυμάμαι τη Λογοθέτη σε όλες τις εκπομπές και σε ποπ κορν βραβεία; Δεν ξέρω, ίσως θυμάμαι λάθος.panosif έγραψε:1.Η Άννα Μαρία Λογοθέτη ποτέ δεν είχε θέση σε βραβεία όπως οι σημερινοί Stan,Φουρέιρα,Demy και η σάρα και η μάρα που έχει μαζευτεί.
2.Ναι η Σαμπρίνα και η κάθε Σαμπρίνα των '90s ήταν πολύ καλύτερη από τα σούργελα που θεωρούνται σήμερα το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού.![]()
3.Ότι και να λέτε ορισμένοι τα βραβεία είναι επιεικώς απαράδεκτα.Γελάει ο κόσμος με τις γελοιότητες.
Η Άννα Μαρία Λογοθέτη μπορεί να πήγαινε σε εκπομπές αλλά δεν την βράβευαν ως καλλιτέχνη της χρονιάς ούτε μας την παρουσίαζαν ως το μέλλον τηςNick_Man έγραψε:Λάθος θυμάμαι τη Λογοθέτη σε όλες τις εκπομπές και σε ποπ κορν βραβεία; Δεν ξέρω, ίσως θυμάμαι λάθος.panosif έγραψε:1.Η Άννα Μαρία Λογοθέτη ποτέ δεν είχε θέση σε βραβεία όπως οι σημερινοί Stan,Φουρέιρα,Demy και η σάρα και η μάρα που έχει μαζευτεί.
2.Ναι η Σαμπρίνα και η κάθε Σαμπρίνα των '90s ήταν πολύ καλύτερη από τα σούργελα που θεωρούνται σήμερα το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού.![]()
3.Ότι και να λέτε ορισμένοι τα βραβεία είναι επιεικώς απαράδεκτα.Γελάει ο κόσμος με τις γελοιότητες.
Μήπως θεωρούμε καλύτερη τη Σαμπρίνα επειδή "ωραιοποιούμε" τις παλιές εποχές; Όπως οι γονείς μου που λένε σαν τη μουσική των 80ς δεν έχει τώρα;![]()
Τα βραβεία είναι θεοβάρετα, το έχω ήδη πει και αυτό. Αλλά δε θεωρώ ότι τα ποπ κορν παλιότερα ήταν πιο εντυπωσιακά ή ενδιαφέροντα όταν ας πούμε τραγούδαγε ο Λεμπέσης ή ο Τριαντάφυλλος.
Πέρσι ήταν κι αυτοί...panosif έγραψε:Αν ίσχυε αυτό που λες τότε χτες στα βραβεία εκτός από Παντελίδη θα έπρεπε να είναι η Πάολα,ο Κιάμος και ο Οικονομόπουλος και να σαρώνουν.afn έγραψε:Νομίζω τα βραβεία αντιπροσωπεύουν και την κατάσταση της Ελληνικής μουσικής πραγματικότητας!![]()
Γενικά βαρέθηκα πολύ χτες, αλλά υπήρχαν και μερικές πολύ καλοφτιαγμένες εμφανίσεις!
2-3 εμφανίσεις άξιζαν αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με παλιότερες.
Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει - το ξέρεις ότι δεν υπάρχουν πωλήσεις και ότι πλέον η επιτυχία μεταφράζεται αλλιώς.panosif έγραψε: Η Άννα Μαρία Λογοθέτη μπορεί να πήγαινε σε εκπομπές αλλά δεν την βράβευαν ως καλλιτέχνη της χρονιάς ούτε μας την παρουσίαζαν ως το μέλλον της
ελληνικής δισκογραφίας.Ο Τριαντάφυλλος και ο Λεμπέσης ανεξάρτητα αν σου άρεσαν ή όχι έκαναν πραγματική και τεράστια επιτυχία που μεταφραζόταν
σε υψηλές πωλήσεις δίσκων και μεγάλα σουξέ.Ειδικά ο πρώτος έκανε επιχυχία και σαν συνθέτης.Οι σημερινοί τι ακριβώς κάνουν;
Δεν ωραιοποιώ τίποτα που αφορά την δεκαετία του '90 αλλά δεν θα δικαιολογώ και την κάθε βλακεία που βλέπω να συμβαίνει.
Ένας κάθε χρονιά.Μιλάω για το σύνολο της βραδιάς και το ποιοι κερδίζουν τα βραβεία.afn έγραψε:Πέρσι ήταν κι αυτοί...panosif έγραψε:Αν ίσχυε αυτό που λες τότε χτες στα βραβεία εκτός από Παντελίδη θα έπρεπε να είναι η Πάολα,ο Κιάμος και ο Οικονομόπουλος και να σαρώνουν.afn έγραψε:Νομίζω τα βραβεία αντιπροσωπεύουν και την κατάσταση της Ελληνικής μουσικής πραγματικότητας!![]()
2-3 εμφανίσεις άξιζαν αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με παλιότερες.
Δεν υπήρχαν βραβεία γι' αυτούς.Τα πήραν όλα ο Σάκης και η Έλενα που σάρωσαν την περασμένη χρονιά.afn έγραψε:Σάρωσε σε άλλο κοινό! Γιατί Stan και Φουρέιρα σάρωσαν στα βραβεία?
+1ARTP0P έγραψε:Ta pop corn htan original, Ta mad einai mia geloia copia twn mtv tou ekswterikou.
Pairnoun ena concept pou ekane h beyonce me 300.000$ kai to kanoun sta mad me 300 evrw. De 8a einai asteio to apotelesma?
An epixeirousan na einai pio konta sthn ellhnikh pragmatikothta me dikes tous idees kai oxi na prospa8oun na perasoun oti h ellada tou 2013 einai h nea yorkh, tote 8a htan ola kalutera. Ki autes oi anapantexes kai prwtoporiakes sunergasies kai ta remixes ka8e fora polu proxwrhmena