Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Όχι και τίποτα άλλο έχει και τους 48 Ώρες εκεί που εκτιμούν και εκτιμά ο Νότης. Θα του τα είπε κανένα χεράκι ο Βαγγέλης μετά το τέλος της εκπομπής.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

jdarmody έγραψε:Καλά ανάξιος σχολιασμού τελείως ο Μπογδάνος αλλά ας το ποστάρω. Πετράκη ακόμα πονάς...
Και τις δυο φορές που πήγε,του πήρε το σκαλπ ο κοντός και ακόμα να βάλει μυαλό...τι πόνο έχουν μέσα και οι δυο τους....
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

ενημερωση εχουμε ποτε σταματαει ο νοτης?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

griniaris έγραψε:ενημερωση εχουμε ποτε σταματαει ο νοτης?
Επίσημη όχι. Αλλά λένε ότι θα κλείσει το επόμενο σκ μιας κι έχει ήδη συμφωνήσει για Θεσσαλονίκη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Σε φορτισμένο κλίμα και η βραδιά στο Fantasia που ανήκει στις επιχειρήσεις του Κώστα Μπερτάκη οι οποίες πενθούν για τον χαμό του 32χρονου Παντελή Παντελίδη. Ο Νότης Σφακιανάκης μπορεί να μην είχε τις καλύτερες σχέσεις με το αδικοχαμένο παλικάρι αλλά συγκίνησε τους πάντες με τα γλυκά λόγια του από την πίστα. ...

" Είναι μια δύσκολη και φορτισμένη στιγμή. Και ειδικά όταν έχει φύγει ένα νέο παιδί και μ αυτό τον τρόπο. Είμαι πραγματικά λυπημένος γι αυτό το παλικάρι που είχε έρθει μάλιστα πριν λίγες μέρες και καθόταν απένταντί μου να δει το πρόγραμμά μας. Μάλιστα τον περίμενα να έρθει στο καμαρίνι μου να δώσουμε τα χέρια και να γνωριστούμε αλλά ντρεπόταν και τελικά δεν ήρθε. Έφυγε και οι δρόμοι μας θα συναντηθούν εκεί ψηλά. Κρίμα πραγματικά. Παντελή μου να είσαι καλά εκεί επάνω και σου αφιερώνω το κομμάτι αυτό" ήταν τα λόγια του Νότη με τρεμάμενη φωνή και με το μαγαζί να τον χειροκροτεί γι αυτά τα όμορφα και αληθινά λόγια. Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Παντελή ήταν το " Δε κλαίω για μένα" που μέσα σε χειροκροτήματα και δάκρυα όλο το μαγαζί τίμησε τον νεαρό καλλιτέχνη που έχασε την ζωή του με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε. Και να τονίσουμε οτι ο Νότης ήταν απο τους καλλιτέχνες που θαύμαζε ο Παντελής αλλά δεν είχαν γνωριστεί ποτέ.

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61

Και για Μουκίδη
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=67
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Είναι το πρώτο τραγούδι που είπε μετά τα κλασσικά Γύφτισσα μέρα, Μετανιώνω, Why.Επίσης επειδή το βίντεο δεν είναι χθεσινό ο Νότης το είπε όπως το έλεγε παλιότερα για τον αδερφό του με τον στίχο "το πρόσωπο σου δεν γελάει,έχεις στον Θάνατο χαθεί... ".Κατά τα άλλα έκανε πρόγραμμα πέραν τον γούστων μου με πολύ μέτριο ζεϊμπέκικο και τσιφτετέλι και το μαγαζί ήταν σε ένταση που είχα καιρό να δω.Απ'τα σπάνια τραγούδια είπε το Σκοτεινέ μου έρωτα που έχω να το ακούσω χρόνια.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Έχει να το πει από τα Αστέρια.
Μήπως ήταν η Μαρία, που όποτε το έλεγε ο Νότης, κολλούσε πάνω του και χόρευε;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Από τις 10 Ιανουαρίου είναι το βίντεο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

ο Νότης το είπε όπως το έλεγε παλιότερα για τον αδερφό του με τον στίχο "το πρόσωπο σου δεν γελάει,έχεις στον Θάνατο χαθεί...
Ηλια, μηπως καταφερες να τραβηξεις σε βιντεο το τραγουδι καθως και την αναφορα για Παντελιδη??
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

@johnytzitzi αυτήν περίμενα να ανέβει και'γω αλλά δεν...

@ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ φίλος μου τράβηξε σχεδόν όλο το απόσπασμα και το τραγούδι,μου είπε θα το ανεβάσει.Πιθανόν να ξαναπάω απόψε,αν τον μνημονεύσει πάλι..θα το τραβήξω.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Κατά τη γνώμη μου ο Νότης δεν έπρεπε να αναφερθεί καθόλου στο γεγονός για πολλούς και διάφορους λόγους. Επίσης, εύχομαι να λήξει σύντομα η συνεργασία και κυρίως να μη συνεχιστεί με Μπερτάκη-Λεμπιδάκη.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Κατά τη γνώμη μου ο Νότης δεν έπρεπε να αναφερθεί καθόλου στο γεγονός για πολλούς και διάφορους λόγους. Επίσης, εύχομαι να λήξει σύντομα η συνεργασία και κυρίως να μη συνεχιστεί με Μπερτάκη-Λεμπιδάκη.
Οτι και να κανε ο Νοτης παλι θα τα 'ακουγε'.Αν δεν ελεγε κατι για Παντελιδη ψες σημερα πιστευω θα ασχολουνταν ολοι για το τι παλιανθρωπος ειναι ο Νοτης κτλ κτλ..Μετα τις ψεσινες δηλωσεις του (που αναρτησε ο Λεμπιδακης στο newpistol news) υπηρχαν και καποιοι που τα βαζουν με τον Νοτη για το οτι ηταν πολυ αργα για να θελει να γνωρισει τον Παντελιδη την στιγμη που οταν ηταν ζωντανος μιλουσε παντα απαξιωτικα για αυτον

P.s Πολυ ασυνηθιστο που δεν ανεβηκε ουτε ενα βιντεο απο την ψεσινη βραδια :shock:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Οτι και να κανε ο Νοτης παλι θα τα 'ακουγε'.Αν δεν ελεγε κατι για Παντελιδη ψες σημερα πιστευω θα ασχολουνταν ολοι για το τι παλιανθρωπος ειναι ο Νοτης κτλ κτλ..Μετα τις ψεσινες δηλωσεις του (που αναρτησε ο Λεμπιδακης στο newpistol news) υπηρχαν και καποιοι που τα βαζουν με τον Νοτη για το οτι ηταν πολυ αργα για να θελει να γνωρισει τον Παντελιδη την στιγμη που οταν ηταν ζωντανος μιλουσε παντα απαξιωτικα για αυτον
Ακριβώς επειδή δεν τον είχε σε εκτίμηση δεν υπήρχε λόγος να αναφερθεί στο γεγονός. Και δεν είπε ότι ήθελε να τον γνωρίσει, αλλά προφανώς και υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο εφόσον πλέον συνεργάζεται με τον Μπερτάκη και ο Παντελής ερχόταν στο μαγαζί. Καλά με τα σχόλια της άβουλης μάζας δεν ασχολούμαι. Επίσης, εγώ έχω αναφέρει στο παρελθόν το πόσο λάθος ήταν να αναφέρεται στον Παντελή. Θυμάστε μια συνέντευξη στον Χατζηνικολάου το 2001 που έλεγε ότι δεν θα τα έβαζε με τους νεότερους όταν θα αισθανόταν ότι παραμερίζεται όπως έκαναν άλλοι τραγουδιστές της εποχής. Ε αυτό ακριβώς έκανε με τον Παντελή, πρώτον γιατί τον ''έθιγε'' η σύγκριση και δεύτερον γιατί συνέπεσαν σε μια εποχή που ο Νότης έχει καθοδική πορεία. Τέλος, δεν έχει κανένα νόημα να συνεργάζεται με ανθρώπους υποκριτές που δεν τον έχουν σε εκτίμηση. Δηλαδή τι να μας πει ο Λεμπιδάκης που βγήκε τις επόμενες ημέρες από το τραγικό συμβάν και έλεγε για επιθέσεις συναδέλφων φωτογραφίζοντας τον; Ας συνεργαστούν με τον Ρέμο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
P.s Πολυ ασυνηθιστο που δεν ανεβηκε ουτε ενα βιντεο απο την ψεσινη βραδια :shock:
Ο Λεμπιδάκης που ανεβάζει αποσπάσματα πρέπει να ήταν στον Ρέμο πάντως.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

jdarmody έγραψε:
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Ο Λεμπιδάκης που ανεβάζει αποσπάσματα πρέπει να ήταν στον Ρέμο πάντως.
Ήταν στο Ρέμο αλλά πρέπει να πέρασε και από το Fantasia γιατί χθες έκανε check in εκεί.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Και να μην ελεγε τιποτα για τον Παντελιδη παλι θα εκραζαν καποιοι αρα δεν εχει νοημα τι λενε.
jdarmody έγραψε:Θυμάστε μια συνέντευξη στον Χατζηνικολάου το 2001 που έλεγε ότι δεν θα τα έβαζε με τους νεότερους όταν θα αισθανόταν ότι παραμερίζεται όπως έκαναν άλλοι τραγουδιστές της εποχής.
Και γω αυτο σκεφτηκα οταν ειδα εκεινη την εκπομπη. Μπορει να σου πει οτι πλεον οι καιροι ειναι πιο χαλια.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ντάξει το ψιλομαμησαν το θέμα. Τραγούδησε Παντελίδη και η Γλυκερία. Ημαρτον!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Scorpion86 έγραψε:Ντάξει το ψιλομαμησαν το θέμα. Τραγούδησε Παντελίδη και η Γλυκερία. Ημαρτον!
Η αλήθεια είναι ότι ο Ρέμος το τραγούδησε μόνο,απλά ήταν δίπλα του η Γλυκερία.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:Και να μην ελεγε τιποτα για τον Παντελιδη παλι θα εκραζαν καποιοι αρα δεν εχει νοημα τι λενε.
jdarmody έγραψε:Θυμάστε μια συνέντευξη στον Χατζηνικολάου το 2001 που έλεγε ότι δεν θα τα έβαζε με τους νεότερους όταν θα αισθανόταν ότι παραμερίζεται όπως έκαναν άλλοι τραγουδιστές της εποχής.
Και γω αυτο σκεφτηκα οταν ειδα εκεινη την εκπομπη. Μπορει να σου πει οτι πλεον οι καιροι ειναι πιο χαλια.
Εντάξει τουλάχιστον ας μην το αναπαράγουν οι σελίδες του Νότη και βλέπεις από κάτω κατάρες. Πιστεύω ότι ο Νότης, όπως και κάθε παλιός, είναι απογοητευμένος από τα ακούσματα της εποχής γενικότερα. Ο Νότης ανέκαθεν ήταν κατά της απομίμησης και του κακέκτυπου πριν καν εμφανιστεί ο Παντελίδης. Στο πρόσωπό του δηλαδή, βρήκε την αφορμή να εκφράσει αυτή τη δυσαρέσκειά του. Απλά κάποια στιγμή καλή είναι και η σιωπή. Καλλιτέχνης θα πει να μιλάς με σιωπή και τραγούδια. Ας ασχοληθεί λοιπόν με τη δουλειά του, να βγάλει ένα τραγούδι της προκοπής κι ας αφήσει τα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ρε παιδιά μία ερώτηση, κάποιος είχε γράψει προ καιρού εδώ μέσα για πηγαδάκια στο Fantasia μεταξύ Μπερτάκη-Νότη και Παντελίδη. Θυμάμαι καλά ή τα ειχε γράψει ο Λεμπιδάκης? Ρωτάω γιατί έτσι όπως τοποθετήθηκε ο Νότης προχθές καταλάβαμε όλοι ότι ποτέ δεν είχε γνωριστει με τον Παντελίδη, ποτέ δεν τα είχαν πει ξανά και περίμενε να τον γνωρίσει. Εδώ μέσα είχε γραφτεί ή θυμάμαι λάθος.
Απάντηση