Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
kairos htan..ela na pairnoume ligo mpros...
8/9 ειναι κυριακη.με εφημεριδα θα βγει?
Περιμενες κατι καλυτερο;nick2907 έγραψε:8/9 ειναι κυριακη.με εφημεριδα θα βγει?

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
περιμενα ναι.ο καρρας εχει μεγαλη απηχηση..νομιζω με ενα περιοδικο τυπου τηλεθεατης θα ηταν καλυτερα.afn έγραψε:Περιμενες κατι καλυτερο;nick2907 έγραψε:8/9 ειναι κυριακη.με εφημεριδα θα βγει?
Ε.Τ. ο Εξωγήινος;minerboh έγραψε:Ελα! Δηλαδή ο Ε.Τ βαρέθηκε να παίζει?
Nαι!ellhfan έγραψε:Ε.Τ. ο Εξωγήινος;minerboh έγραψε:Ελα! Δηλαδή ο Ε.Τ βαρέθηκε να παίζει?

Εως πολύ.happy_end έγραψε:Ο τίτλος είναι λίγο ... καγκουρότιτλος.

Πολύ.Giotis έγραψε:Εως πολύ.happy_end έγραψε:Ο τίτλος είναι λίγο ... καγκουρότιτλος.

I like people too much or not at all.
-
teleia 8/9 teleiwnei k h adeia m.. 

satanikoChronisgreek έγραψε:teleia 8/9 teleiwnei k h adeia m..

den mou kanei pia entypwsh oti mexri kai h despw to vale sta podiaΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Νέος δίσκος 8 Σεπτεμβρίου Βασίλης Καρράς-Φοίβος " Κύριος Μα .... και Αλήτης"
Από το profile του Φοίβου στο facebook!!!!

Που φτασαμε...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Η Δέσπω έφυγε επειδή της έδωσε σκουπίδια. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο σίγουρος είμαι 

Μμμ...GUNNER_10 έγραψε:den mou kanei pia entypwsh oti mexri kai h despw to vale sta podiaΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Νέος δίσκος 8 Σεπτεμβρίου Βασίλης Καρράς-Φοίβος " Κύριος Μα .... και Αλήτης"
Από το profile του Φοίβου στο facebook!!!!
Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως που πέρυσι τέτοια εποχή έλεγε ότι με το Φοίβο έχουν σχέση (επαγγελματική, μην παρεξηγηθώ...) και ότι από τη σχέση σου δεν κάνεις διάλειμμα...
Ε, αφού άλλαξε μέχρι κι αυτή γνώμη, υποθέτω ότι μπορούν όλοι (να αλλάξουν γνώμη, εννοείται)...

Life is a RollerCoaster...
Καλά ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κάνει κάτι αντίθετο με όσα δήλωνε στο παρελθόν. 

I like people too much or not at all.
Δεν τίθεται θέμα επί τούτου, απλά για να αλλάξεις γνώμη και να κάνεις στροφή 180 μοιρών (καλή ώρα) πρέπει να' χεις κι ένα πάτημα, μια αφορμή, μια αιτία...stelios έγραψε:Καλά ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κάνει κάτι αντίθετο με όσα δήλωνε στο παρελθόν.
Και η Δέσποινα δεν είχε...
Μετά το "C' est La Vie", της έδωσε ίσως τον καλύτερο δίσκο που θα μπορούσε να δώσει σε καλλιτέχνη εν έτει 2012 (αν και είναι μακρυά από τα δικά μου ακούσματα).
Ελπίζω και εύχομαι ο καινούργιος δίσκος να έχει ένα στοιχείο απ' αυτά που θέλω για να τον αγοράσω κιόλας.
Η Άννα π.χ όταν έκανε το "Απαγορευμένο" ήταν στα μαχαίρια με τον Καρβέλα... τώρα τα ξανάφτιαξαν...
Η Καίτη όταν έκανε τους δίσκους με τον Αντύπα δεν πίστευε ότι θα ήταν εντελώς μόνη της, χωρίς καμία υποστήριξη...τώρα έχει...
Με πιάνεις;
Τουλάχιστον, έτσι το εισπράττω εγώ...
Life is a RollerCoaster...
Εγώ βλέπω στη Δέσποινα μια γενική εικόνα ανανέωσης και ότι θέλει να κάνει άλλα πράγματα.
Παρουσίαση, ρούχα, η ίδια είναι πιο χαρούμενη και ανοιχτή από ποτέ (ποιος περίμενε από τη δέσποινα να έχει ινσταγκραμ;), ένα σωρό δοκιμές.
Δεν χρειάζεται να έχεις πάτημα για να αλλάξεις κάτι.
Παρουσίαση, ρούχα, η ίδια είναι πιο χαρούμενη και ανοιχτή από ποτέ (ποιος περίμενε από τη δέσποινα να έχει ινσταγκραμ;), ένα σωρό δοκιμές.
Δεν χρειάζεται να έχεις πάτημα για να αλλάξεις κάτι.