ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ:ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ LIVE AΛΜΠΟΥΜ!!!!!
Μετά την επιτυχημένη περιοδεία του στις Η.Π.Α και τον Καναδά, ο Θάνος Πετρέλης επιστρέφει δυναμικά στην αθηναϊκή νύχτα!
Από την Παρασκευή 24 Απριλίου στο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, ‘ΘΕΑ’, ο Θάνος Πετρέλης παρέα με το Νίκο Οικονομόπουλο, ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν το πιο δυνατό πρόγραμμα του καλοκαιριού!
Την ίδια περίοδο θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε νέα τραγούδια του Θάνου Πετρέλη, με την υπογραφή φυσικά του Φοίβου, τα οποία θα συμπεριληφθούν σε ένα live album-το πρώτο live album της καριέρας του- που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Heaven.
Από την Παρασκευή 24 Απριλίου στο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, ‘ΘΕΑ’, ο Θάνος Πετρέλης παρέα με το Νίκο Οικονομόπουλο, ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν το πιο δυνατό πρόγραμμα του καλοκαιριού!
Την ίδια περίοδο θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε νέα τραγούδια του Θάνου Πετρέλη, με την υπογραφή φυσικά του Φοίβου, τα οποία θα συμπεριληφθούν σε ένα live album-το πρώτο live album της καριέρας του- που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Heaven.
Παρε ανασα και παμε...
-
-
-
-
-
-
Χριστός Ανέστη παιδιά, χρόνια πολλά σε όλους. Καλά ρε σεις, δεν έχετε βαρεθεί να γκρινιάζετε και να κριτικάρετε όλη την ώρα τον άνθρωπο; Τουλάχιστον βρείτε και κάτι πιο πρωτότυπο να πείτε!!
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι έρχεται μεγάλος χαμός!! Μαθαίνω για τραγούδι που θα το λατρέψουν όλοι, άλλοι φανερά και άλλοι σιγοτραγουδώντας το κρυφά!! Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Θάνος έρχεται αποφασισμένος!!

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι έρχεται μεγάλος χαμός!! Μαθαίνω για τραγούδι που θα το λατρέψουν όλοι, άλλοι φανερά και άλλοι σιγοτραγουδώντας το κρυφά!! Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Θάνος έρχεται αποφασισμένος!!
Μπλα μπλα μπλα....Vandomaniac έγραψε:Χριστός Ανέστη παιδιά, χρόνια πολλά σε όλους. Καλά ρε σεις, δεν έχετε βαρεθεί να γκρινιάζετε και να κριτικάρετε όλη την ώρα τον άνθρωπο; Τουλάχιστον βρείτε και κάτι πιο πρωτότυπο να πείτε!!![]()
Εχουν καταντήσει σάχλες αυτοί της Heaven. Ας διαρρεύσουν και τίποτα πρωτότυπο πια

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
+1happy_end έγραψε:Μπλα μπλα μπλα....Vandomaniac έγραψε:Χριστός Ανέστη παιδιά, χρόνια πολλά σε όλους. Καλά ρε σεις, δεν έχετε βαρεθεί να γκρινιάζετε και να κριτικάρετε όλη την ώρα τον άνθρωπο; Τουλάχιστον βρείτε και κάτι πιο πρωτότυπο να πείτε!!![]()
Εχουν καταντήσει σάχλες αυτοί της Heaven. Ας διαρρεύσουν και τίποτα πρωτότυπο πια
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..