Πέγκυ Ζήνα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

supernatural22 έγραψε:Χρόνια πολλά στην Πέγκυ για τα γενέθλιά της!!!Κλείνει τα 37!
Χρόνια της πολλά.Σήμερα έχει γενέθλια και ο Γιάννης Πάριος. :give_rose:
I like people too much or not at all.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Τηλεφωνική συνέντευξη στο Athens Winder Radio, και στην εκπομπή The News Room έδωσε η Πέγκυ Ζήνα χτες το απόγευμα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τον νέο της δίσκο, τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο «Θέα», αλλά και για την κορούλα της.

Ο καινούριος της δίσκος, που δεν έχει ακόμα τίτλο γιατί δεν έχουν ηχογραφηθεί όλα τα τραγούδια, θα κυκλοφορήσει την άνοιξη και θα είναι πολυσυλλεκτικός, με κάθε τραγούδι να έχει την δικιά του προσωπικότητα, όπως είπε η ίδια.

Το ωραιότερο διάλειμμα της ζωής της όταν γέννησε την κορούλα της, και δεν πιστεύει πως ένα παιδί μπορεί να σου κόψει την ανοδική πορεία και να σ' αφήσει πίσω επαγγελματικά. Της αρέσει πολύ η δουλειά της και θέλει να είναι περήφανη η κόρη της γι' αυτήν.

Η καθημερινότητα της έχει αλλάξει και λόγω του παιδιού αλλά και της σημερινής κατάστασης, και μας παροτρύνει να σκεφτόμαστε όλοι θετικά για να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες.

Είναι γνωστό πως η Πέγκυ Ζήνα έχει συνεργαστεί πολλές φορές με νέα παιδιά που έχουν πάρει μέρος σε διάφορα shows. Απαντώντας στην ερώτηση αν αυτά τα παιδιά μπορούν να ανταπεξέλθουν ή αν βρίσκουν ως διέξοδο τη νύχτα, η τραγουδίστρια είπε πως μένουν μόνο όσοι βλέπουν σοβαρά αυτό που κάνουν και αγαπούν το τραγούδι. Αλλιώς τους διώχνει η νύχτα από μόνη της.

Πώς φαντάζεται η Πέγκυ Ζήνα τον εαυτό της μετά από χρόνια; Θέλει να έχουν υγεία οι άνθρωποι που αγαπά, να τα έχουμε βγάλει πέρα ως χώρα και να έχουν προστεθεί στο ρεπερτόριό της κι άλλα πολλά όμορφα τραγούδια.

Αυτήν την περίοδο την χαρακτηρίζει ο στίχος «Εγώ σ' αυτό που ζούμε αντίθετα θα τρέξω», ενώ παλιότερα το τραγούδι «Μαζί σου».

Τέλος, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις συνεργασίες της με τους Αντώνη Βαρδή και Γιώργο Σαμπάνη, καθώς και για το fan club της που όπως είπε αγαπά και υπολογίζει πολύ. Νιώθει υποχρεωμένη απέναντι στον κόσμο, στον οποίο φέρεται με ευγνωμοσύνη και δίνει την αλήθεια της, καθιστώντας έτσι την επικοινωνία μεταξύ τους δυνατή κι ανθρώπινη.

Από τις 23 Μαρτίου θα εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί «Θέα» με τους Πάολα, Λούκα Γιώρκα, Μιχάλη Μόσχου και Σοφία Κίλια.

http://www.tralala.gr/music-news/item/3 ... inderradio
stelios

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό «ΟΚ!», η Πέγκυ Ζήνα μιλά για την πέντε μηνών κόρη της, Ηλέκτρα, και την πληρότητα που έχει φέρει στη ζωή της ο ερχομός της, αλλά και για τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, που, όπως η ίδια παραδέχεται, έχει πάρα πολλά κοινά με τον αγαπημένο της πατέρα, που έφγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν 15 ετών.

«Ένιωσα ότι κρατούσα όλο τον κόσµο στα χέρια µου! Τίποτα δεν µπορούσε να συγκριθεί µε ό,τι έζησα στο παρελθόν» λέει η τραγουδίστρια -που σήμερα, Πέμπτη, κλείνει τα 37 της χρόνια- σχετικά με τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη Ηλέκτρα. Λίγο νωρίτερα, έχει εξομολογηθεί την αντίδρασή της όταν, ενώ έτρεχε στο διάδρομο γυμναστικής, ο γιατρός της της τηλεφώνησε για να της ανακοινώσει πως περιμένει το πρώτο της παιδί: «Έµεινα άφωνη, δεν καταλάβαινα κι εκείνος συνέχισε: “Είσαι έγκυος!”. Εκείνη τη στιγµή ήµουν µε τον Γιώργο, κατέβηκα από τον διάδροµο και αρχίσαµε να κλαίµε και να γελάµε µαζί».

Όσο για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της όταν η ίδια διένυε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της: «Ήµουν επτάµισι µηνών έγκυος, όταν ο Γιώργος αντιµετώπισε ένα σοβαρό θέµα µε την καρδιά του. Σε άλλη περίπτωση θα κατέρρεα αµέσως, όµως νοµίζω πως µου έδινε δύναµη η κόρη µας, η Ηλέκτρα. Έπαιρνα από τη µικρή πολλή δύναµη, πολύ θετική ενέργεια και αυτές οι 18 δύσκολες ηµέρες που ζήσαµε δεν µε έριξαν κάτω. Έλεγα µέσα µου πως “πρέπει να σταθούµε δυνατές στον µπαµπά µας!”. Ήµουν πολύ αισιόδοξη, γιατί δεν επέτρεπα στον εαυτό µου να διανοηθεί κάποιο άλλο ενδεχόµενο και το πάλεψα σκληρά. (…) Όταν συνήλθε θυµάµαι ότι τον αποκαλούσα συνέχεια “αγάπη µου”, γύρω στις πεντακόσιες φορές τη µέρα. Και, εκείνος, µε τη σειρά του, µου εξοµολογήθηκε ότι πίεζε τον εαυτό του να γίνει γρήγορα καλά για να µην πάθω κάτι εγώ. Και για µένα, αλλά και για την κόρη µας που θα ερχόταν λίγες εβδοµάδες µετά στον κόσµο».» λέει η Πέγκυ Ζήνα. Και δεν κρύβει πως η αδυναμία που έχει στον σύζυγό της μοιάζει με αυτή που είχε όπως ακριβώς είχε στον πατέρα της: «Ο µπαµπάς µου ήταν η µεγαλύτερή µου αδυναµία. Τον έλεγαν Γιώργο και ήταν Κριός στο ζώδιο, όπως ακριβώς συµβαίνει και µε τον άντρα µου. Ήταν η µεγαλύτερη απώλεια της ζωής µου και γιʼ αυτό, όσα προβλήµατα ήρθαν µετά, τα αντιµετώπιζα µε άλλη δύναµη. Ήµουν διαφορετικά οπλισµένη απέναντί τους, αφού έζησα το χειρότερο. (…) Τέσσερα χρόνια µετά τον θάνατο του µπαµπά µου µπήκε στη ζωή µου ο Γιώργος µου. Μάλλον εκείνος µου τον έστειλε. Ξέρεις πόσα κοινά έχουν µεταξύ τους; Πρώτα πρώτα, είναι και οι δύο πολύ προστατευτικοί. Είναι ειλικρινείς, ευθείς, δίκαιοι και αγαπούν ανιδιοτελώς. Αυτό που θαυµάζω απεριόριστα στον σύζυγό µου είναι ο χαρακτήρας του. Ξέρει πότε πρέπει να πει “ευχαριστώ” και πότε πρέπει να πει “συγγνώµη”».

yupi.gr
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

Kommatara to kainourio ths, mpravo gia tis epiloges ths diskografika. H sunergasia me thn paola aisxos, aporw ti skefthke.
stelios

Νέο video clip σύντομα.
Εικόνα
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

κακή φωτό νομίζω :give_rose:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios

deba έγραψε:κακή φωτό νομίζω :give_rose:
Αυτή επέλεξαν να δημοσιεύσουν. :10-pleko:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

ayrio to clip
stelios

Chronisgreek έγραψε:ayrio to clip
Σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου πάλι!!!
stelios

Λόγω ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ το VIDEO CLIP της Πέγκυς Ζήνα για το τραγούδι "Σου χρωστάω ένα κλάμα" θα κυκλοφορήσει ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ.
mad_king

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad_king »

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ???
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

maio eipane twra...
XSLOVE

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από XSLOVE »

POLU ORAIO KOMMATI.....
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
mad_king

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad_king »

ΣΟΥΠΕΡ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΛΑ!
stelios

Πολύ αγαπημένο το Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα.Μακάρι να έχει και άλλα τέτοια τραγούδια ο δίσκος της.
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

ΠΟΣΟ ομορφη!
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Κουκλάρα κ κομματάρα...Καλαίσθητο το βίντεο..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

Τέλειο το κλιπ όπως και το τραγούδι.Πέγκυ δύναμη. :give_rose:
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Από τα καλύτερα κλιπ της Πέγκυ! :smile:
Απάντηση