ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Χρήστος Χολίδης: «Είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει δισκογραφικά μέχρι στιγμής»
«Είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει δισκογραφικά μέχρι στιγμής. Γιατί με κάνει να νιώθω περήφανος και το συνειδητοποίησα αυτό όταν κουβέντιαζα με ανθρώπους της εταιρίας μου και δυσκολευόμουν να διαλέξω το πρώτο από τα τραγούδια για την προώθηση του cd. Δεν ήξερα ποιο να επιλέξω. Μου άρεσαν όλα εξίσου», δήλωσε στο περιοδικό Τηλεθεατής.
«Είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει δισκογραφικά μέχρι στιγμής. Γιατί με κάνει να νιώθω περήφανος και το συνειδητοποίησα αυτό όταν κουβέντιαζα με ανθρώπους της εταιρίας μου και δυσκολευόμουν να διαλέξω το πρώτο από τα τραγούδια για την προώθηση του cd. Δεν ήξερα ποιο να επιλέξω. Μου άρεσαν όλα εξίσου», δήλωσε στο περιοδικό Τηλεθεατής.
O δίσκος του αποτελείται από απίστευτες αντιγραφές παλαιότερων τραγουδιών του Νίκου Βέρτη.Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Chronisgreek έγραψε:Χρήστος Χολίδης: «Είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει δισκογραφικά μέχρι στιγμής»
Διασκευές έπρεπε να λέγεται ο δίσκος.
I like people too much or not at all.
-
emena m'arese o diskos tou k pisteyw isxyei ayto pou leei.. mporei na moiazoun se enorxhstrwsh klp alla den einai k karbon.. etsi grafei o papadopoulos ti na kanoume dhl..
Θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω σε κάτι. Ο Παπαδόπουλος έγραφε τελείως διαφορετικά λαικά κομμάτια. Άλλαξε τον τρόπο σύνθεσης προσθέτοντας το βιολί και δίνοντας μια πιο μπαλαντοειδές ακουστική, τακτική που υιοθέτησε απο τότε που ξεκίνησε η συνεργασία του με το Βέρτη. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι ο Χολίδης αντέγραψε τον Νίκο μιας και αυτά τα μπαλαντοειδή λαικά τα ακούσαμε και σε άλλους δίσκους οπου φέρουν την υπογραφή το εν λόγω συνθέτη. Παράδειγμα, το τραγούδι του Γιαννιά ''τα πάντα είσαι εσύ''.Chronisgreek έγραψε:emena m'arese o diskos tou k pisteyw isxyei ayto pou leei.. mporei na moiazoun se enorxhstrwsh klp alla den einai k karbon.. etsi grafei o papadopoulos ti na kanoume dhl..
+1 se ola. Polu m'aresei to kommatistelios έγραψε:Μια χαρά είναι το κομμάτι.Αμφιβάλλω αν ο Χατζηγιάννης θα μπορούσε πια να της γράψει κάτι καλύτερο.supernatural22 έγραψε:Μετριότατο κομμάτι!Απορώ πως ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος της ετοίμασε ολόκληρο δίσκο!!!!!stelios έγραψε:

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ..ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ..ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anemos2006 την Τρί Απρ 17, 2012 4:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Νέο τραγούδι από την Μάρω Λύτρα με τίτλο "τρόμαξα".
Το τραγούδι υπογράφει ο Γιάννης Μάνιος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος.
Anemos2006 έγραψε:
ti einai twra auto to mauro xali..eleos as thn stamathsei kapoios...as parameinei sto fili-fili..
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Θα συμφωνήσω,έλεος με την κάθε ατάλαντη,που το παίζει τραγουδίστρια, επειδή τα έχει με έναν τόσο υπέροχο άντρα!!!!!!manos έγραψε:Anemos2006 έγραψε:
ti einai twra auto to mauro xali..eleos as thn stamathsei kapoios...as parameinei sto fili-fili..
-
Η Έλενα Παλάγκα μας παρουσιάζει τα πρώτα της τραγούδια!
Η Έλενα κάνει τα πρώτα της βήματα στην ελληνική δισκογραφία με τρία νέα τραγούδια: "Τελειώσαμε εδώ", "Έλα να στα πω" και "Δωσ' μου ένα τσιγάρο". Και τα τρία κομμάτια είναι σε σύνθεση Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους του Νίκου Βαξαβανέλη. Τρία νέα κομμάτια που ερμηνεύονται από τη νέα και φρέσκια φωνή της Έλενας, την οποία προς το παρόν απολαμβάνει το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Bar "Chic Live".
Η Έλενα κάνει τα πρώτα της βήματα στην ελληνική δισκογραφία με τρία νέα τραγούδια: "Τελειώσαμε εδώ", "Έλα να στα πω" και "Δωσ' μου ένα τσιγάρο". Και τα τρία κομμάτια είναι σε σύνθεση Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους του Νίκου Βαξαβανέλη. Τρία νέα κομμάτια που ερμηνεύονται από τη νέα και φρέσκια φωνή της Έλενας, την οποία προς το παρόν απολαμβάνει το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Bar "Chic Live".
pragmatika.....poios pisteuei oti tha katsei na akousei th kommatara ths alexiou se auto to athlio remix!minerboh έγραψε:Μα καλά,με τι σκεπτικό το έκανε αυτό;Anemos2006 έγραψε:
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Το κομμάτι το ηχογράφησε για το soundtrack της ταινίας "Kings Of Mykonos",που κυκλοφόρησε το 2010,απλά τώρα το έκανε remix ένας dj ραδιοφωνικού σταθμού της Αυστραλίας
Τέτοια τραγούδια ύμνους,δεν πρέπει να τα πειράζουν,πόσο μάλλον να τραγουδιούνται από ατάλαντες,που τα "εκτελούν" στην κυριολεξία!!!!!!
Τέτοια τραγούδια ύμνους,δεν πρέπει να τα πειράζουν,πόσο μάλλον να τραγουδιούνται από ατάλαντες,που τα "εκτελούν" στην κυριολεξία!!!!!!