Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
J&B

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Δήλαδη ο Νότης που τώρα είναι στην Cobalt είναι σε μεγάλη εταιρεία, jdarmody;
Όπως και να χει μια αλλαγή είναι καλό να γίνει, εγώ θα προτιμούσα Minos Emi μόνο και μόνο λόγω Μπενέτου...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Θα προτιμούσα την Heaven από την Minos. Η Minos το 'χει γυρίσει πολύ στο ποιοτικό τελευταία. Η Heaven αυτή την στιγμή έχει όλη την αφρόκρεμα και θεωρείται μεγάλη εταιρία, μεγαλύτερη και από την Cobalt και κάνει και εξαιρετικές παραγωγές και σωστή διαφήμιση και προώθηση.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ναι, ενώ η Cobalt είναι μεγάλη εταιρεία. Ας μην μιλήσω, το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να κρατήσει ούτε το 50% των καλλιτεχνών της, δείχνει πόσο ικανοποιημένοι είναι από τον "επαγγελματισμό" της.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:Ναι, ενώ η Cobalt είναι μεγάλη εταιρεία. Ας μην μιλήσω, το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να κρατήσει ούτε το 50% των καλλιτεχνών της, δείχνει πόσο ικανοποιημένοι είναι από τον "επαγγελματισμό" της.
Γιατί το λές αυτό, έβγαλε το "Καλέ μου άγγελε" μετά από 9 μήνες!!! που κυκλοφορήσε το "Πως γίνεται αυτό" που το τερμάτισε στην προώθηση... :tourta:
Το μόνο που θεωρητικά κάνει μεγάλη εταιρεία την Cobalt είναι ότι κληρονόμησε από Universal και πίσω...
Ποιούς έχει αυτή την στιγμή η Cobalt Νότη, Χατζηγιάννη, Κοκκινού και Καλλή;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Ναι, ενώ η Cobalt είναι μεγάλη εταιρεία. Ας μην μιλήσω, το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να κρατήσει ούτε το 50% των καλλιτεχνών της, δείχνει πόσο ικανοποιημένοι είναι από τον "επαγγελματισμό" της.
Γιατί το λές αυτό, έβγαλε το "Καλέ μου άγγελε" μετά από 9 μήνες!!! που κυκλοφορήσε το "Πως γίνεται αυτό" που το τερμάτισε στην προώθηση... :tourta:
Το μόνο που θεωρητικά κάνει μεγάλη εταιρεία την Cobalt είναι ότι κληρονόμησε από Universal και πίσω...
Ποιούς έχει αυτή την στιγμή η Cobalt Νότη, Χατζηγιάννη, Κοκκινού και Καλλή;
Η Cobalt μόνο τον Σαμπάνη προμόταρε αρκετά και λίγο τον Κιάμο. Με Νότη δεν ασχολήθηκε καθόλου.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Κληρονόμησε και μη εμπορικούς Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αλκίνοο Ιωαννίδη κ.α.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
81argus

johnytzitzi έγραψε:Κληρονόμησε κ μη εμπορικούς Αρβανιτακη, Ιωαννίδη κ.α.
Αρβανιτάκη αποχώρησε κι αυτή από Cobalt έχει βγάλει δίσκο από την MLK ένα μικρό label. Όλες οι εταιρίες έχουν κληρονομήσει και μη εμπορικούς.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Aυτη τη στιγμή η heaven όντως κάνει τη καλύτερη προώθηση και γενικά μάζεψε όλα τα μεγάλα ονόματα ωστόσο δε νομίζω θα πήγαινε εκεί ο Νότης ποτέ για ευνόητους λόγους..Οπου και να πάει καλύτερα θα είναι από τη cobalt ειδικά στο επόμενο δίσκο θα πέσει τρελό πρόμο από τη νέα εταιρεία..Αν είναι και τα κομμάτια επιπέδου Νότη θα είναι η ευκαιρία για την μεγάλη επιστροφή σε συνδυασμό με τη δυνατή συνεργασία που ετοιμάζει με Μπερτάκη κλπ..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Το ότι η Panik δεν έχει κανένα όνομα που να ''παίζει'' δυνατά αυτήν την περίοδο δε σας λέει κάτι; Προφανώς και θέλαμε μια αλλαγή, τα της Cobalt τα έχουμε πει χίλιες φορές αλλά θα θέλαμε κάτι προς Minos οι περισσότεροι. Καλά έκανε η Cobalt κι έβγαλε το κομμάτι, ας του κάνει και μια απονομή και τέλος. Αλλά μην λέμε ποιους έχει κι η Cobalt μια χαρά τα πάει με Σαμπάνη, Κιάμο και Αργυρό..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Aυτη τη στιγμή η heaven όντως κάνει τη καλύτερη προώθηση και γενικά μάζεψε όλα τα μεγάλα ονόματα ωστόσο δε νομίζω θα πήγαινε εκεί ο Νότης ποτέ για ευνόητους λόγους.
Λογικό, διότι είναι η μόνη εταιρεία που έχει τηλεοπτικό κανάλι από πίσω, με καθημερινές διαφημίσεις.
jdarmody έγραψε:Το ότι η Panik δεν έχει κανένα όνομα που να ''παίζει'' δυνατά αυτήν την περίοδο δε σας λέει κάτι;
Boys and Noise , Stan, Παπαρίζου, Γαρμπή και πλέον παίζει με το νέο τραγούδι και η Βίσση.
81argus

Δεν νομίζω η Minos να έπαιρνε αυτή την στιγμή τον Νότη ειδικά μετά τον θάνατο του Παντελή θα φαινόταν κάπως για πολλούς. Επίσης και η φιλοσοφία της εταιρίας δεν μου φαίνεται να συνάδει με τις απόψεις του Νότη. Για τον Μίνω Μάτσα μιλάμε, δεν πιστεύω να ήθελε κάποιον ''φασίστα'' και ''ρατσιστή'' στην εταιρία του όπως τον αποκαλούνε αυτοί.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εν τω μεταξύ, ο Νότης τις τελευταίες μέρες ήταν στην Κω. Δεν ξέρω εάν επέστρεψε...
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Απο που προκύπτει οτι μετεγγράφεται σε άλλη εταιρεία ο Νότης;
Ανακοινώθηκε κάτι;
Απ'όσο ξέρω,προετοιμάζεται για νέο δίσκο. Υπο ποία σκέπη θα κυκλοφορήσει;
Στο άκουσμα της panikrecords δεν σε κατακλύζει κι ενθουσιασμός...Μικρή εταιρεία είναι. Ανερχόμενη είναι, τουλάχιστον;; Αμφιβάλλω κατά πόσο έκανε φτηνές παραγωγές η cobalt. Ολοι οι τραγουδιστές που θεωρούνται μεγάλα ονόματα ηχογραφούν στο sofita studio..Αρα,δεν υπάρχει καμία σύνδεση εταιρείας και ηχογραφήσεων ή παραγωγής δίσκου. Λογικά, όπως αχνοφαίνεται, ο Νότης προσανατολίζεται για ''ελεύθερες'' σχέσεις με εταιρείες δίσκων που θα τις χρησιμοποιεί κάθε φορά που σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάτι καινούριο. Δεν φάνηκε να τον στηρίζει ιδιαίτερα η cobalt.
Y.Γ. Ο Νότης ως καλλιτέχνης σπουδαίος που είναι, πρέπει να αφήσει έργο με τραγούδια. Πρέπει να είναι το μεράκι του. Να τραγουδήσει (όπως ήδη κάνει) μεγάλα τραγούδια. Έχει πολλά να δώσει ερμηνευτικά και να πει ακόμα πιο σημαντικά τραγούδια. Το να σταματήσει να βγάζει δίσκους, επειδή κάποιοι χόρτασαν, (άκουσον άκουσον), είναι κωμικό να το διαβάζει κανείς......
Υ.Γ.2 Άκουσα live τη ''Διαθήκη'' στην τελευταία του εμφάνιση φέτος στο ''Φαντασία''.. Τι να πείς γι'αυτόν τον τραγουδιστή...Μεγάλος,δίχως υπερβολή..
Υ.Γ.3 Το τελευταίο 5λεπτο στον Αρναούτογλου,δείχνει κι άλλη πτυχή του Νότη. Ακομπλεξάριστος και με χιούμορ. Γι'αυτό τον ζηλεύουν.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

auster έγραψε:Απο που προκύπτει οτι μετεγγράφεται σε άλλη εταιρεία ο Νότης;
Ανακοινώθηκε κάτι;
Απ'όσο ξέρω,προετοιμάζεται για νέο δίσκο. Υπο ποία σκέπη θα κυκλοφορήσει;
Στο άκουσμα της panikrecords δεν σε κατακλύζει κι ενθουσιασμός...Μικρή εταιρεία είναι. Ανερχόμενη είναι, τουλάχιστον;; Αμφιβάλλω κατά πόσο έκανε φτηνές παραγωγές η cobalt. Ολοι οι τραγουδιστές που θεωρούνται μεγάλα ονόματα ηχογραφούν στο sofita studio..Αρα,δεν υπάρχει καμία σύνδεση εταιρείας και ηχογραφήσεων ή παραγωγής δίσκου. Λογικά, όπως αχνοφαίνεται, ο Νότης προσανατολίζεται για ''ελεύθερες'' σχέσεις με εταιρείες δίσκων που θα τις χρησιμοποιεί κάθε φορά που σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάτι καινούριο. Δεν φάνηκε να τον στηρίζει ιδιαίτερα η cobalt.
Y.Γ. Ο Νότης ως καλλιτέχνης σπουδαίος που είναι, πρέπει να αφήσει έργο με τραγούδια. Πρέπει να είναι το μεράκι του. Να τραγουδήσει (όπως ήδη κάνει) μεγάλα τραγούδια. Έχει πολλά να δώσει ερμηνευτικά και να πει ακόμα πιο σημαντικά τραγούδια. Το να σταματήσει να βγάζει δίσκους, επειδή κάποιοι χόρτασαν, (άκουσον άκουσον), είναι κωμικό να το διαβάζει κανείς......
Υ.Γ.2 Άκουσα live τη ''Διαθήκη'' στην τελευταία του εμφάνιση φέτος στο ''Φαντασία''.. Τι να πείς γι'αυτόν τον τραγουδιστή...Μεγάλος,δίχως υπερβολή..
Υ.Γ.3 Το τελευταίο 5λεπτο στον Αρναούτογλου,δείχνει κι άλλη πτυχή του Νότη. Ακομπλεξάριστος και με χιούμορ. Γι'αυτό τον ζηλεύουν.
Βγήκε από εδώ μέσα θα δούμε κατά πόσο ισχύει.. Το θέμα δε είναι φθηνές παραγωγές είναι η μηδενική πρόωθηση που κάνει στο ίδιο της το προιον...Για τη τελευταία μέρα είδα και εγώ κάποια βίντεο πολλές μεγάλες ερμηνείες έκανε δείγμα ότι φωνητικά είναι στα πάνω του ακόμα άρα επιβάλλεται να έχουμε ακόμα μερικά μεγάλα τραγούδια μέχρι να αποσυρθεί...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

auster έγραψε:Λογικά, όπως αχνοφαίνεται, ο Νότης προσανατολίζεται για ''ελεύθερες'' σχέσεις με εταιρείες δίσκων που θα τις χρησιμοποιεί κάθε φορά που σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάτι καινούριο.
Απο που αχνοφαινεται? Ποτε δεν το εκανε αυτο, γιατι να το κανει τωρα?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

auster έγραψε:Το να σταματήσει να βγάζει δίσκους, επειδή κάποιοι χόρτασαν, (άκουσον άκουσον), είναι κωμικό να το διαβάζει κανείς.....
Πολύ σωστή η κριτική σου, η οποία περιλαμβάνει πάντα και ένα καρφάκι, αλλά εδώ μη νομίζεις ότι και ο Νότης απέχει πολύ από τη συγκεκριμένη άποψη. Κανά κοινωνικό τραγούδι τον ενδιαφέρει να βγάλει ακόμα και τα υπόλοιπα τα έχει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Και για να μιλήσουμε και σοβαρά, ο Νότης πάλι από τους ίδιους θα παίρνει τραγούδια, πάλι με τον Βλάχο θα τα κάνει, το μόνο που αλλάζει στα της εταιρίας είναι η προώθηση την οποία δεν ξέρω αν την χρειάζεται από την εταιρία συγκεκριμένα μιας και έχει πλέον τον Μπερτάκη. Οπότε προς το παρόν δεν μας λέει κάτι η πιθανή αλλαγή.
Υ.Γ. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά μάλλον ήταν εύστοχη επιλογή να δώσει εριστικές συνεντεύξεις σε ''νεκρή'' επαγγελματικά περίοδο. Φανταστείτε για παράδειγμα να γινόταν ο ντόρος και να σταματούσε μια βδομάδα μετά από Φαντασία (που έτσι κι αλλιώς θα σταματούσε, αλλά θα παρερμηνευόταν πιθανώς).
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
johnytzitzi

81argus έγραψε:Δεν νομίζω η Minos να έπαιρνε αυτή την στιγμή τον Νότη ειδικά μετά τον θάνατο του Παντελή θα φαινόταν κάπως για πολλούς. Επίσης και η φιλοσοφία της εταιρίας δεν μου φαίνεται να συνάδει με τις απόψεις του Νότη. Για τον Μίνω Μάτσα μιλάμε, δεν πιστεύω να ήθελε κάποιον ''φασίστα'' και ''ρατσιστή'' στην εταιρία του όπως τον αποκαλούνε αυτοί.
Μάκης Μάτσας (ο Μίνως έχει πεθάνει :smile: ) και η κόρη του η Μαργαρίτα είναι στην διεύθυνση της εταιρίας.

Όσον αφορά την Panik ένας από τους ιδρυτές της ο Γιώργος Αρσενάκος (ήταν για χρόνια στην Universal Music) έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Νότη από την εποχή που συνεργαζόντουσαν, άρα δεν θα μου φαινόταν απίθανο να ξεκίνησε η προσέγγιση από εκεί.

Να ρωτήσω τον φίλο tgoj18 από που πληροφορήθηκες ότι ο Νότης αλλάζει εταιρία;
Εννοώ από site ή από κάποιο άτομο του χώρου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnytzitzi την Δευ Μαρ 28, 2016 10:17 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
81argus

johnytzitzi έγραψε:Μάκης Μάτσας (ο Μίνως έχει πεθάνει :smile: ) και η κόρη του η Μαργαρίτα είναι στην διεύθυνση της εταιρίας.
Μίνως δεν είναι ο εγγονός του που είναι και συνθέτης; Αυτόν λέω :smile:
johnytzitzi

Χαχαχα. Δεν έχει όμως σχέση με τη διοίκηση της εταιρίας.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Kαι με την Μinos EMI συνεργάζεται...
Από το 2011 μέχρι το 2013, συνεργαζόταν με την Heaven Music. Από το 2014, ο κατάλογος της δισκογραφικής κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Minos EMI και την Universal. https://el.wikipedia.org/wiki/Panik_Records
Λογικα η Μινος μονο στο κομματι της κυκλοφοριας των δισκων θα ειναι.
Απάντηση