Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Ο Bo δεν θα βγάλει δίσκο.Δεν είναι και σίγουρο ότι θα είναι με αυτόν,ποιος το είπε,εμένα μου μυρίζει μούφα η είδηση.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Scorpion86 έγραψε:
ktsiares έγραψε:http://www.ikratisi.gr/nyxterina-magazi ... music-hall

Ισχύει αυτό παιδιά??
Τα λέγαμε πριν δύο εβδομάδες. Το Νότης-Πάολα για τον επόμενο χειμώνα στο Teatro ειναι κλειδωμένο. Εχουν γίνει μάλιστα συζητήσεις με Σταν και Φουρέιρα για να συμπληρώσουν το Νότης-Πάολα.
Σταν-Φουρειρα;Πλούσιες θα τις κάνω τις καντίνες της περιοχής από την βαρεμάρα μου μέχρι να βγει ο Νότης..
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

81argus έγραψε:
jdarmody έγραψε:Για το Νότη μιλάμε τώρα.. Δεν θα έκανε ποτέ τέτοια κίνηση ο Νότης. Επίσης θεωρώ λάθος όλο το σκεπτικό σου. Ο Νότης είναι κλασικός πλέον τραγουδιστής και τα τραγούδια του υπάρχουν για να τα ακούσει όποιος θέλει. Δεν θα τον μάθουν από ένα ντουέτο με τον παντελώς ασήμαντο ΒΟ.
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Σου αναφέρω το σκεπτικό των ραδιοφωνικών σταθμών και των εταιριών, το δικό μου σκεπτικό το είπα πως δεν συμφωνώ. Κι όμως υπάρχουν πιτσιρικάδες που δεν τον ξέρουν τον Νότη, τον θεωρούν έναν ξεχασμένο τραγουδιστή των 90's. Τραγικό... Μαζί σου!
Ναι καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, προφανώς και δεν πιστεύω ότι ενθουσιάστηκες με τη συγκεκριμένη προοπτική..Τι να πεις σημεία των καιρών..Γιατί μήπως θα πιστεύαμε ποτέ ότι θα συνεργαζόταν με Πάολα, Σταν, Φουρέιρα; Εγώ προσωπικά περιμένω το δίσκο του Τερζή μήπως και ακούσουμε λίγη σοβαρή και καλή μουσική γιατί από Νότη δεν έχω ιδιαίτερες προσδοκίες πλέον. Ποιος ΒΟ τώρα.. Μόνο αν είναι καμιά κομματάρα θα το δεχόταν ο Νότης..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

fylakas_aggelos έγραψε:Ο Bo δεν θα βγάλει δίσκο.Δεν είναι και σίγουρο ότι θα είναι με αυτόν,ποιος το είπε,εμένα μου μυρίζει μούφα η είδηση.
Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί... :wink: Τώρα τι ακριβώς θα ναι, ούτε ιδέα δεν έχω... :whatever:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
fylakas_aggelos έγραψε:Ο Bo δεν θα βγάλει δίσκο.Δεν είναι και σίγουρο ότι θα είναι με αυτόν,ποιος το είπε,εμένα μου μυρίζει μούφα η είδηση.
Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί... :wink: Τώρα τι ακριβώς θα ναι, ούτε ιδέα δεν έχω... :whatever:
Ο μόνος λόγος να δεχτεί ο Νότης είναι να είναι κανένα κοινωνικό κομμάτι :shock:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:Ημαρτον πια με αυτήν την μούρλα σας και βιασύνη να βγάλει δίσκο ο Νότης. Πριν τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο δεν θα βγει δίσκος οπότε χαλαρώστε. Το τραγούδι με Βο θα είναι στον δίσκο του Bo και ο Νότης θα έχει φιλική συμμετοχή σε αυτό. Τι δίσκο καινούργιο θέλετε αφού ακόμα δεν έχει κάνει το ξεκαθάρισμα σε αυτά που του έχουν δώσει; Ημαρτον...
Τον Φεβρουάριο που πήγα στο καμαρίνι και τον ρώτησα για δίσκο μου είπε επί λέξη: "Δεν ξέρω. Δεν έχω σκεφτεί. Όποτε μου 'ρθει. Πάντως είναι πολύ νωρίς ακόμα."
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

το ομορφοτερο ψεμα και το μην πλησιαζεις παντως που ειναι μισα του Bo δεν τα λες και ασχημα... αλλες απο τις κομματαρες που αδικηθηκαν...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Για να υπάρχει καπνός μάλλον υπάρχει και φωτιά..Είναι πολλά τα γεγονόντα που δείχνουν ότι κάτι ετοιμαζει ο Νότης..Βέβαια και εμένα δε με ενθουσιάζει το ενδεχόμενo μετά από τη μέτρια πορεία του ΜΑΖΙ να κάνει ντούετο στην επιστροφή..Ειδικά με bo..Βέβαια δε γράφετε πουθενά για να το πάρουμε ως δεδομένο, θα προτιμούσα η συνεργασία έκπληξη να αφορά το δημιουργό και να μην είναι ντουέτο..Όπως και να έχει μάλλον έχει δρομολογηθεί η αλλαγή εταιρείας αφού λένε εντός 10ημέρου θα υπαρχει νέα κυκλοφορία ενώ πριν μια βδομάδα κυκλοφόρησε πρόμο η κομπλατ..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Για να υπάρχει καπνός μάλλον υπάρχει και φωτιά..Είναι πολλά τα γεγονόντα που δείχνουν ότι κάτι ετοιμαζει ο Νότης..Βέβαια και εμένα δε με ενθουσιάζει το ενδεχόμενo μετά από τη μέτρια πορεία του ΜΑΖΙ να κάνει ντούετο στην επιστροφή..Ειδικά με bo..Βέβαια δε γράφετε πουθενά για να το πάρουμε ως δεδομένο, θα προτιμούσα η συνεργασία έκπληξη να αφορά το δημιουργό και να μην είναι ντουέτο..Όπως και να έχει μάλλον έχει δρομολογηθεί η αλλαγή εταιρείας αφού λένε εντός 10ημέρου θα υπαρχει νέα κυκλοφορία ενώ πριν μια βδομάδα κυκλοφόρησε πρόμο η κομπλατ..
Αν κυκλοφορήσει αυτό με Βο θα είναι στο δίσκο του Βο οπότε δεν έχει σχέση με το Νότη και τις εταιρίες του. Και προφανώς και δεν είναι η δισκογραφική επιστροφή του Νότη το συγκεκριμένο. Δηλαδή σας τα λέει ο Scorpion, τα λέει ο Johnytzitzi, τα λέμε τόσο καιρό, εσείς εκεί περιμένετε πρόμο. Από το φθινόπωρο τα νεότερα περί του δίσκου. Προς το παρόν Καλέ μου Άγγελε και Πύλη Αξιού.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Για να υπάρχει καπνός μάλλον υπάρχει και φωτιά..Είναι πολλά τα γεγονόντα που δείχνουν ότι κάτι ετοιμαζει ο Νότης..Βέβαια και εμένα δε με ενθουσιάζει το ενδεχόμενo μετά από τη μέτρια πορεία του ΜΑΖΙ να κάνει ντούετο στην επιστροφή..Ειδικά με bo..Βέβαια δε γράφετε πουθενά για να το πάρουμε ως δεδομένο, θα προτιμούσα η συνεργασία έκπληξη να αφορά το δημιουργό και να μην είναι ντουέτο..Όπως και να έχει μάλλον έχει δρομολογηθεί η αλλαγή εταιρείας αφού λένε εντός 10ημέρου θα υπαρχει νέα κυκλοφορία ενώ πριν μια βδομάδα κυκλοφόρησε πρόμο η κομπλατ..
Αν κυκλοφορήσει αυτό με Βο θα είναι στο δίσκο του Βο οπότε δεν έχει σχέση με το Νότη και τις εταιρίες του. Και προφανώς και δεν είναι η δισκογραφική επιστροφή του Νότη το συγκεκριμένο. Δηλαδή σας τα λέει ο Scorpion, τα λέει ο Johnytzitzi, τα λέμε τόσο καιρό, εσείς εκεί περιμένετε πρόμο. Από το φθινόπωρο τα νεότερα περί του δίσκου. Προς το παρόν Καλέ μου Άγγελε και Πύλη Αξιού.
Ότι είναι ο bo πως το ξέρουμε??Επίσης ξέρουμε αν βγάζει δίσκο ο bo??Και επίσης δε μιλανε για ένα κομμάτι που θα κυκλοφορήσει μιλάνε για κομμάτι και σύντομα δίσκο..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Έτσι γράφτηκε εδώ μέσα. Ότι είναι ο Βο κι ότι θα ανακοινωθεί σύντομα ότι βγάζει δίσκο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Νότης δεν έχει μπει ακόμα στο στούντιο για ηχογραφήσεις. Αμφιβάλλω αν έχει καταλήξει και στα κομμάτια του δίσκου του. Προφανώς είναι στο τελικό ξεσκαρτάρισμα. Λέτε να υπάρχει τέτοια ανοργανωσιά πια που να βγάζουν το Καλέ μου Άγγελε και καπάκι να βγάλει άλλο κομμάτι; Και να βγάλει ένα κομμάτι και να το κάψει το καλοκαίρι που δεν θα εμφανίζεται; Μετά την Πύλη θα ασχοληθεί σοβαρά με δίσκο..
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Είπα και πιο πάνω,ο Bo δεν βγάζει δίσκο.Είναι στην EPIC,που ανήκει στη Minos-EMI και δεν βγαίνουν δίσκοι από εκεί.Αν βγει κάτι θα είναι απλά ένα digital.
Επίσης δεν ξέρουμε αν θα είναι σίγουρα ο Bo,φήμες είναι όλα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

fylakas_aggelos έγραψε:Είπα και πιο πάνω,ο Bo δεν βγάζει δίσκο.Είναι στην EPIC,που ανήκει στη Minos-EMI και δεν βγαίνουν δίσκοι από εκεί.Αν βγει κάτι θα είναι απλά ένα digital.
Καλά προφανώς εννοείται ότι, ότι κι αν είναι και αν γίνει, θα είναι κυκλοφορία του Βο και όχι του Νότη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Θα ειναι με τον Bo λένε, γιατί είναι ένας από τους τραγουδιστές που μανατζάρει η κουμπάρα του Νότη. Συν ότι Νότης και Bo γνωρίζονται και υπάρχει αλληλοεκτίμηση μεταξύ τους. Ας κάνουμε υπομονή να δούμε τελικά τι θα είναι και εάν όντως θα είναι έτσι όπως λένε ή θα αποδειχθεί μπαρούφα...Ισως και αύριο να έχουμε επίσημη ενημέρωση. Πάντως, ο Βο είχε επιδιώξει ντουέτο με Νότη και παλαιότερα. Τότε δεν έκατσε...
johnytzitzi

fylakas_aggelos έγραψε:Είπα και πιο πάνω,ο Bo δεν βγάζει δίσκο.Είναι στην EPIC,που ανήκει στη Minos-EMI και δεν βγαίνουν δίσκοι από εκεί.Αν βγει κάτι θα είναι απλά ένα digital.
O Bo πήγε στην Panik...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Καθήστε μην και δεν είναι κάποιο καινούριο τραγούδι όπως είχε γίνει και με τον Νταβατζή το 2009 που μπήκε στον τότε δίσκο του Bo που είχε κυκλοφορήσει από την Heaven. Μην είναι κανένα "Δώσε ένα τέλος (feat. Notis Sfakianakis)" και φάμε καμιά φρίκη. Και η Panik μπορεί να πήγαινε γι' αυτό το τραγούδι μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Δευ Απρ 04, 2016 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Δεν το ήξερα για Panik,(πριν μερικούς μήνες είχε πάει στην EPIC) αλλά και πάλι στην Panik δεν βγαίνουν συχνά δίσκοι,μόνο 2-3 κυκλοφορίες το χρόνο σε μεγάλα ονόματα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Xθεσινή ανάρτηση: "Αφού με ρωτάτε θα σας απαντήσω για τη βόμβα. Μουσική βόμβα.... Αργότερα . ΒΟ ΒΟ ... Panik ... Rena Eirini Mandrou Και ο τεράστιος .... Έρχονται ..."
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Για τον δίσκο η κατάσταση μου θυμίζει λίγο τις Αυτοτελείς τέτοια εποχή περιμέναμε ότι θα βγει ο δίσκος γύρω στον Μάιο μετά βγαίνει ο Νότης και λέει από Σεπτέμβρη,τον Σεπτέμβρη έλεγε για Νοέμβρη,τον Νοέμβρη για κοντά στα Χριστούγεννα και τελικά βγήκε τέλη Φεβρουαρίου και αφού είχαμε ακούσει όλα τα τραγούδια του δίσκου και τα χαμε μάθει απ έξω.Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο και τώρα ας βγάλει ένα πρόμο στα τέλη Μαίου για το καλοκαίρι και το δίσκο τον Σεπτέμβρη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
johnytzitzi

Scorpion86 έγραψε:Xθεσινή ανάρτηση: "Αφού με ρωτάτε θα σας απαντήσω για τη βόμβα. Μουσική βόμβα.... Αργότερα . ΒΟ ΒΟ ... Panik ... Rena Eirini Mandrou Και ο τεράστιος .... Έρχονται ..."
Ποιος την έκανε αυτή την ανάρτηση;
Απάντηση