Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)
Μια συμπαθητική προσπάθεια.Δεν είναι όμως ακριβώς του γούστου μου ο καλλιτέχνης και δεν ξέρω αν θα μπω στην διαδικασία να ακούσω τον δίσκο και άλλες φορές ώστε να συνηθίσω τα τραγούδια.Για επόμενο single θα ψήφιζα το Τι άλλο.Έχει 2-3 ακόμα που ακούγονται ευχάριστα πάντως. 

I like people too much or not at all.
Ο δίσκος που είχε κάνει στον Πάριο είναι ένας από τους καλύτερους του Φοίβου ever.Του Βοσκόπουλου δεν άξιζε και πήγε και άπατος.Chronisgreek έγραψε:ntaxei o foibos mas apedeikse gia allh mia fora oti grafei panw ston kallitexnh...egrapse panw sto styl tou karra kati pou mou 8umizei ta palia tous albums,to album me pario k me boskopoulo.. welldone! ante me to kalo k antypa!
Εντάξει βέβαια ήταν στο στυλ του.

-
- Επικοινωνία:
του Μουκιδη δεν μπηκε σε αυτον τον δισκο ε;
Όχι είναι όλα του Φοίβου.Η παρακμή είναι σε στίχους του Βασίλη Καρρά και τα Κατεδαφίζεται-Απουσιάζω σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.kostakisss91 έγραψε:του Μουκιδη δεν μπηκε σε αυτον τον δισκο ε;
-
- Επικοινωνία:
stelios έγραψε:Μια συμπαθητική προσπάθεια.Δεν είναι όμως ακριβώς του γούστου μου ο καλλιτέχνης και δεν ξέρω αν θα μπω στην διαδικασία να ακούσω τον δίσκο και άλλες φορές ώστε να συνηθίσω τα τραγούδια.Για επόμενο single θα ψήφιζα το Τι άλλο.Έχει 2-3 ακόμα που ακούγονται ευχάριστα πάντως.
ωραιο το τι αλλο αν εξαιρεσεις τον τροπο που αρχιζει το τραγουδι!
-
nomizw to perastika ths paei me xilia gia neo single...
oso gia tous diskous pariou,boskopoulou k tous 2 tou karra eipa oti o foibos plhsiase to styl tous k den egrapse ta proka8orismena kati pou kanei k me to neo disko tou karra..
oso gia tous diskous pariou,boskopoulou k tous 2 tou karra eipa oti o foibos plhsiase to styl tous k den egrapse ta proka8orismena kati pou kanei k me to neo disko tou karra..
-
Νομίζω ότι έχει τα φόντα να βγάλει αρκετά σουξέ αυτό το CD: Περαστικά της, απουσιάζω, μελαγχολική μου αγάπη (ίσως το αγαπημένο μου), παρακμή (ό,τι πρέπει για τον Καρρά αυτό το κομμάτι) κ.α. Το "τι άλλο" παραείναι καρμπόν το "απορώ" για να πετύχει, δε χρειαζόταν να είναι καν στο δίσκο.
Συμφωνώ ότι το περαστικά της πάει για επόμενο single και νομίζω ότι θα σκίσει.
Συμφωνώ ότι το περαστικά της πάει για επόμενο single και νομίζω ότι θα σκίσει.
-
nino @ cobalt music
-
CDΑΡΑ!!!! Δεν το περίμενα τόσο καλό το cd είναι η αλήθεια. Τα κομμάτια είναι ΟΛΑ πάνω στον Καρρά και δεν έχει ευτελή σουξεδάκια... Ώριμες λαϊκές μπαλάντες, 2 καλά ζεϊμπέκικα και πολύ ωραίες ρούμπες... Ξεχωρίζω με 1000 "Περαστικά της","Δύσκολέ μου χαρακτήρα", "Παρακμή" (ΤΟΣΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ), "Μελαγχολική μου αγάπη", "180 μοίρες","Τι άλλο","Απουσιάζω" (ΤΕΛΕΙΟ!!!!!)... Τελικά αν ο καλλιτέχνης είναι ο σωστός, ο δημιουργός εμπνέεται και διαφορετικά... ΦΟΙΒΟ ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! Congrats!!!!!! 

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
k gw pisteyw ayth th stigmh to koumpi einai ta palia megala onomata... karras,antypas,kaith,antzela
Θυμήθηκε να το ανεβάσει η spicy.

Εχμ... ναι...MusicLover έγραψε:CDΑΡΑ!!!! Δεν το περίμενα τόσο καλό το cd είναι η αλήθεια. Τα κομμάτια είναι ΟΛΑ πάνω στον Καρρά και δεν έχει ευτελή σουξεδάκια... Ώριμες λαϊκές μπαλάντες, 2 καλά ζεϊμπέκικα και πολύ ωραίες ρούμπες... Ξεχωρίζω με 1000 "Περαστικά της","Δύσκολέ μου χαρακτήρα", "Παρακμή" (ΤΟΣΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ), "Μελαγχολική μου αγάπη", "180 μοίρες","Τι άλλο","Απουσιάζω" (ΤΕΛΕΙΟ!!!!!)... Τελικά αν ο καλλιτέχνης είναι ο σωστός, ο δημιουργός εμπνέεται και διαφορετικά... ΦΟΙΒΟ ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! Congrats!!!!!!
Μόνο που τα μεγάλα ονόματα έχουν απαιτήσεις και ο Φοίβος δε σηκώνει και πολλά - πολλά.
"Θεοφανίζει" σε αυτό το σημείο.
Ο Καρράς, το έχει πει ο άνθρωπος... ότι πριν φτάσει στο τέλος της καριέρας του ήθελε να ξανακάνει ένα δίσκο με το Φοίβο.
Και συμφωνήσανε και οι 2 στο τί έπρεπε να έχει μέσα.
Απλά τα πράγματα.
Ας περιμένεις τώρα τα άλλα τραγούδια που ετοιμάζει.
Κυρίως με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Life is a RollerCoaster...
Από το album του Καρρά ξεχώρισα τα Περαστικά της,Δύσκολέ μου χαρακτήρα,Μελαγχολική μου αγάπη,Τι άλλο.
Σαν σύνολο είναι μια αξιοπρεπής δουλειά.Μέχρι εκεί όμως.
Ο προηγούμενος δίσκος του Καρρά που είχε βγάλει στη Universal κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερος.
Σαν σύνολο είναι μια αξιοπρεπής δουλειά.Μέχρι εκεί όμως.
Ο προηγούμενος δίσκος του Καρρά που είχε βγάλει στη Universal κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερος.
-
- Επικοινωνία:
αποσπασματα απ ολα τα τραγουδια
Ο δίσκος για το Φοίβο των τελευταίων ετών είναι μια χαρά αλλά για τη συνολική του καριέρα οι προηγούμενοι δίσκοι με το Καρρά είναι κλάσεις ανώτεροι από το κύριος μα και αλήτης!!!
-
ena 6ari h8ela k xasapiko gmt dn exei...kata ta alla einai polu kalos laikos diskos..
Ανέβηκαν τα κομμάτια του δίσκου από το κανάλι της spicy.
Τι να μας πεις- Είναι το μοναδικό τραγούδι του δίσκου το οποίο δεν είναι λαικό. Μου αρέσαν τα κουπλέ, το ρεφρέν δεν κορυφώνεται και μοιάζει να παραμένει στάσιμο. 7/10
Αγαπώ τα λάθος άτομα- Το τραγούδι αυτό το μισώ. Καλύτερα να το έδινε στη Θώδη μπας και λαδώσει το άντερό της. 0/10
Περαστικά της- Αργό τσιφτετελάκι. Ωραία μουσική, λίιιιγο οι στίχοι δεν μου έκαναν κλικ. 7/10
Δύσκολε μου χαρακτήρα- Μπαλάντα καψουριάρικη που υμνεί τις συνέπειες του ανδρικού εγωισμού. Μπαλάντες στις οποίες, ο Βασίλης έχει γράψει πολλά κεφάλαια. Μου άρεσε το λάουτο. 8/10
Παρακμή- Μια λέξη που χαρακτηρίζει τον Φοίβο εδώ και πολύ καιρό. Τσιφτετελάκι από τα συνηθισμένα του Φοίβου. Δεν μου έκανε κάποιο κλίκ αλλά δεν θα το έλεγες παρακμιακό. 7/10
Μεγχαλολική μου αγάπη- Καψουριάρικη μπαλάντα, από τις καλές στιγμές του δίσκου. 8/10
180 μοίρες- Το πρώτο ζειμπέκικο του δίσκου. Καλό για τους βαρέα βαριούς. 8,5/10
Τραπουλόχαρτα- Άλλο ένα αργό τσιφτετέλι που στην αρχή σου δίνει την εντύπωση ότι παραλέιφτηκε από το Σάουντρακ του Hercules The Legendary Journeys ή από τη Ζήνα. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. 5/10
Τι άλλο- Μοιάζει πολύ με το Απορώ από το Τηλεφωνησέ μου. Το πρώτο τραγούδι από το δίσκο που προσωπικά μου άρεσε πολύ. Να το προσέξουν εκεί στη Σπάισυ για να κάνει τα χιλιόμετρα του Απορώ. 9/10
Κατεδαφίζεται- Το δεύτερο ζειμπέκικο του δίσκου το οποίο σε ταξιδεύει στις μέρες του Επιστρέφω. Καλούτσικο. 7/10
Απουσιάζω- Τέλειο! Τσιφτετέλι (ή μπαλάντα?) από τα καλά του διδύμου. Μου άρεσε πολύ. Να το προωθήσουν και αυτό γιατί μου μυρίζει διαμαντάκι!. 10/10
Κάτι Παραπάνω. Προσπαθεί να μιμηθεί παλιά λαικά από Διονυσίου αλλά δεν… απλά δεν! 5/10
To όνομα και το εξώφυλλο του δίσκου είναι απαράδεκτα και στο πόδι. Δεν υπάρχει καλλιτεχνική επιμέλεια στο βιβλιαράκι του δίσκου ούτε και στίχοι.
Πάλι καλά που βγήκε ο δίσκος αλλά δεν με πολυενθουσίασε σα σύνολο. Απέχει έτη φωτός απο το Τηλεφώνησέ μου και το Επίστρέφω το πλησιάζει λιγάκι.
Αίντε, ας περιμένουμε τώρα το δίσκο της Στέλλας να δούμε εκεί ο Φοίβος τι θα κάνει.
Αγαπώ τα λάθος άτομα- Το τραγούδι αυτό το μισώ. Καλύτερα να το έδινε στη Θώδη μπας και λαδώσει το άντερό της. 0/10
Περαστικά της- Αργό τσιφτετελάκι. Ωραία μουσική, λίιιιγο οι στίχοι δεν μου έκαναν κλικ. 7/10
Δύσκολε μου χαρακτήρα- Μπαλάντα καψουριάρικη που υμνεί τις συνέπειες του ανδρικού εγωισμού. Μπαλάντες στις οποίες, ο Βασίλης έχει γράψει πολλά κεφάλαια. Μου άρεσε το λάουτο. 8/10
Παρακμή- Μια λέξη που χαρακτηρίζει τον Φοίβο εδώ και πολύ καιρό. Τσιφτετελάκι από τα συνηθισμένα του Φοίβου. Δεν μου έκανε κάποιο κλίκ αλλά δεν θα το έλεγες παρακμιακό. 7/10
Μεγχαλολική μου αγάπη- Καψουριάρικη μπαλάντα, από τις καλές στιγμές του δίσκου. 8/10
180 μοίρες- Το πρώτο ζειμπέκικο του δίσκου. Καλό για τους βαρέα βαριούς. 8,5/10
Τραπουλόχαρτα- Άλλο ένα αργό τσιφτετέλι που στην αρχή σου δίνει την εντύπωση ότι παραλέιφτηκε από το Σάουντρακ του Hercules The Legendary Journeys ή από τη Ζήνα. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. 5/10
Τι άλλο- Μοιάζει πολύ με το Απορώ από το Τηλεφωνησέ μου. Το πρώτο τραγούδι από το δίσκο που προσωπικά μου άρεσε πολύ. Να το προσέξουν εκεί στη Σπάισυ για να κάνει τα χιλιόμετρα του Απορώ. 9/10
Κατεδαφίζεται- Το δεύτερο ζειμπέκικο του δίσκου το οποίο σε ταξιδεύει στις μέρες του Επιστρέφω. Καλούτσικο. 7/10
Απουσιάζω- Τέλειο! Τσιφτετέλι (ή μπαλάντα?) από τα καλά του διδύμου. Μου άρεσε πολύ. Να το προωθήσουν και αυτό γιατί μου μυρίζει διαμαντάκι!. 10/10
Κάτι Παραπάνω. Προσπαθεί να μιμηθεί παλιά λαικά από Διονυσίου αλλά δεν… απλά δεν! 5/10
To όνομα και το εξώφυλλο του δίσκου είναι απαράδεκτα και στο πόδι. Δεν υπάρχει καλλιτεχνική επιμέλεια στο βιβλιαράκι του δίσκου ούτε και στίχοι.
Πάλι καλά που βγήκε ο δίσκος αλλά δεν με πολυενθουσίασε σα σύνολο. Απέχει έτη φωτός απο το Τηλεφώνησέ μου και το Επίστρέφω το πλησιάζει λιγάκι.
Αίντε, ας περιμένουμε τώρα το δίσκο της Στέλλας να δούμε εκεί ο Φοίβος τι θα κάνει.
εμένα το συγκεκριμένο μ' αρέσει αρκετά..τώρα που σου θυμίζει παλιό του διονυσίου δεν μπορώ να καταλάβω..minerboh έγραψε: Κάτι Παραπάνω. Προσπαθεί να μιμηθεί παλιά λαικά από Διονυσίου αλλά δεν… απλά δεν! 5/10