Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
minerboh έγραψε:
Κάτι Παραπάνω. Προσπαθεί να μιμηθεί παλιά λαικά από Διονυσίου αλλά δεν… απλά δεν! 5/10
εμένα το συγκεκριμένο μ' αρέσει αρκετά..τώρα που σου θυμίζει παλιό του διονυσίου δεν μπορώ να καταλάβω..
Eίναι προσωπική μου άποψη την οποία αν θέλεις ενστερνίζεσαι, αν θέλεις την απορρίπτεις.
Η μουσική του κομματιού μου θύμισε παλιά κομμάτια του Διονυσίου που όμως σε προσωπικό επίπεδο, πέρασε και δεν ακούμπησε. Λυπάμαι αν σε χαλάει αλλά αυτή την άποψη μου δημιούργησε.
Υπερβολικά καλός ο δίσκος για τα σημερινά δεδομένα του Φοίβου. Το τονίζω!
Δε θυμίζει τα φθηνοτράγουδα που δίνει σε άλλους τα τελευταία χρόνια!!
Δε θα συγκρίνω με τους προηγούμενους δίσκους με Φοίβο, αυτός πάντως για τα σημερινά δεδομένα με κάλυψε.
Κατ' αρχήν πόσο καιρό έχει να γράψει ο Φοίβος ζειμπέκικο? Αυτό και μόνο δείχνει ότι προσπάθησε.
minerboh έγραψε:
Κάτι Παραπάνω. Προσπαθεί να μιμηθεί παλιά λαικά από Διονυσίου αλλά δεν… απλά δεν! 5/10
εμένα το συγκεκριμένο μ' αρέσει αρκετά..τώρα που σου θυμίζει παλιό του διονυσίου δεν μπορώ να καταλάβω..
εμενα το 180 μοιρες μου φερνει κατι απο τα παλια του Διονυσιου....μ αρεσει παντως!γενικα ο δισκος εχει καλα τραγουδακια και πολλα ειναι αξιοπρεπη!!ηταν μια καλη στιγμη του Φοιβου πιστευω!
Ήδη έχω λιώσει το cd.. Δεν περίμενα τόσο δυνατό δίσκο... Ο Φοίβος σε πολύ καλή στιγμή με πραγματικά ΚΑΛΑ τραγούδια.. Όταν θέλει και έχει κ την κατάλληλη φωνή βέβαια μπορεί να γράψει ωραία πράγματα ακόμα..!
στα μείον του cd έχω μόνο να προσθέσω κάποιες ίδιες πατέντες που ακούμε συνεχώς
πχ "να μην με λεν βασίλη", "τι άλλο θ' ακούσουν τ'αυτιά μου", "περαστικά της" ή να αναφερόμαστε στην καημένη την Ελλάδα κλπ
θα συμφωνήσω με Chronisgreek ότι το "περαστικά της" πάει για επόμενο single...
deba έγραψε:στα μείον του cd έχω μόνο να προσθέσω κάποιες ίδιες πατέντες που ακούμε συνεχώς
πχ "να μην με λεν βασίλη", "τι άλλο θ' ακούσουν τ'αυτιά μου", "περαστικά της" ή να αναφερόμαστε στην καημένη την Ελλάδα κλπ
θα συμφωνήσω με Chronisgreek ότι το "περαστικά της" πάει για επόμενο single...
Συμφωνώ αυτό ή το Τι άλλο που προς το παρόν έχουν τα περισσότερα views και καλά σχόλια. Επίσης αρέσει πολύ και το Απουσιάζω που προσωπικά το θεωρώ το διαμάντι του δίσκου.
MusicLover έγραψε:Ήδη έχω λιώσει το cd.. Δεν περίμενα τόσο δυνατό δίσκο... Ο Φοίβος σε πολύ καλή στιγμή με πραγματικά ΚΑΛΑ τραγούδια.. Όταν θέλει και έχει κ την κατάλληλη φωνή βέβαια μπορεί να γράψει ωραία πράγματα ακόμα..!
Σιγά κι εσύ.... ακόμη δεν βγήκε, το έλιωσες κιόλας!
Σε κανα μήνα δηλαδή θα έχεις πάρει άλλα 8 cd? Σε τι θερμοκρασία τα βάζεις...?
MusicLover έγραψε:Ήδη έχω λιώσει το cd.. Δεν περίμενα τόσο δυνατό δίσκο... Ο Φοίβος σε πολύ καλή στιγμή με πραγματικά ΚΑΛΑ τραγούδια.. Όταν θέλει και έχει κ την κατάλληλη φωνή βέβαια μπορεί να γράψει ωραία πράγματα ακόμα..!
Σιγά κι εσύ.... ακόμη δεν βγήκε, το έλιωσες κιόλας!
Σε κανα μήνα δηλαδή θα έχεις πάρει άλλα 8 cd? Σε τι θερμοκρασία τα βάζεις...?
Όπως απάντησα και πιο πριν, σεΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, βρίσκω το Παραπάνω σα παραπλήσιο του Διονυσίου και οτι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!
Όποιον το χαλάει η κριτική μου, μου είναι αδιάφορο.
Αυτά και φιλούμπες!
Nick_Man έγραψε:Δεν ακούω Καρρά γενικά.
Σήμερα όμως μου την έδωσε και δε ξέρω γιατί και έχω ακούσει καμιά 20αριά φορές το τι να μας πεις.
k gw eixa kairo na akousw oloklhro disko karra.. apo thn epoxh foibou-8eofanous klp..
εγω Καρρα ειναι η αληθεια ακουω κυριως λογω Φοιβου!τα περισσοτερα απ τα αλλα του τραγουδια μου πεφτουν πολυ βαρια!ασε που με Φοιβο εχει κ καποιο ενδιαφερον τι θα ακουσεις!