Κωνσταντίνος Αργυρός

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Re: Κωνσταντίνος Αργυρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

panosif έγραψε:Cobalt Music
Όλο το νέο άλμπουμ «Δεύτερη Φορά» μέσα από 13 lyric videos!

Μπορείτε να τα βρείτε online στο κανάλι της Cobalt Music, όπου –για πρώτη φορά στην Ελλάδα- έχουν ανέβει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία στα δισκοπωλεία, τα lyric videos που ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην καθημερινότητά του.

Βρείτε την playlist εδώ: http://bit.ly/1iSpPbt

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα:
Πολύ ωραίο promo, μπράβο! :thumbup:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Ο Kωνσταντίνος Αργυρός μας μίλησε αποκλειστικά και μας σύστησε τη νέα του παρέα στην πρόβα τζενεράλε του Posidonio! | φωτορεπροτάζ

Εικόνα

Νέος, όμορφος, ταλαντούχος και ανανεωμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει για ακόμη μια φορά στον τόπο του εγκλήματος που φέρει το όνομα «Posidonio»!

Εικόνα

Έχοντας πρόσφατα τοποθετήσει στις αποσκευές του ακόμη μια δισκογραφική δουλειά με τις υπογραφές του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου και έχοντας την πλήρη στήριξη του επιχειρηματία Βασίλη Κοντόπουλου που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή μετά από ένα μικρό διάλειμμα ξεκούρασης επιστρέφει γεμάτος όρεξη για βραδιές γεμάτες διασκέδαση.

Εικόνα

Το Tralala.gr και η δημοσιογράφος Σοφία Μπεκιάρη βρέθηκαν χτες το βράδυ αποκλειστικά στην πρόβα τζενεράλε και μέσα από ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή Κωνσταντίνου Αργυρού σας μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί.

Εικόνα

Κωνσταντίνε ανανεωμένο σε βλέπω πολύ… Τι όμορφο μας ετοιμάζεις στο Posidonio;

Είναι ένα ακόμη νέο ξεκίνημα, ένας ολοκαίνουριος δίσκος! Χαίρομαι που συνεργάζομαι με νέα παιδιά όπως είμαι και εγώ και είμαστε μια ομάδα δεμένη. Η Ελέανα Παπαϊωάννου, ο Νικηφόρος, ο Πάρης, η Josephine και η Φανή Αβραμίδου είναι πολύ αξιόλογοι και χαίρομαι που είμαστε όλοι εδώ μαζί και τραγουδάμε σε ένα νεανικό τόνο και παρουσιάζουμε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Μίλησε μου λίγο για αυτόν τον καινούριο δίσκο.

Είναι ένας δίσκος που έχουν δημιουργήσει για εμένα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου εκτός από το τελευταίο τραγούδι στο οποίο έχει γράψει στίχους η Ναταλία Γερμανού. Ένας από τους λόγους που χαίρομαι πραγματικά είναι διότι πρόκειται για την πρώτη φορά που κάνω λαϊκό δίσκο και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης, με πολύ αγάπη και μεράκι καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα με τους συνεργάτες μου και ελπίζω να το αγαπήσετε και να το κάνετε δικό σας.

Εικόνα

Τι διαφορετικό έχει το νέο σου άλμπουμ από το προηγούμενο;

Είναι λαϊκός δίσκος και έχει τραγούδια μέσα που με κάνουν να νιώθω περήφανο που τα είπα. Τραγούδια που αν τα άκουγα από κάποιον άλλο καλλιτέχνη νομίζω θα τα ζήλευα.

Νιώθεις τυχερός, ευλογημένος ή θεωρείς ότι απολαμβάνεις τους κόπους σου για αυτά που ζεις αυτή τη περίοδο που για τους περισσότερους είναι αρκετά δύσκολη;

Δεν πιστεύω ότι η τύχη παίζει καθοριστικό ρόλο για όλα αυτά διότι τίποτα δε γίνεται χωρίς επιμονή, υπομονή, προσπάθεια, αγάπη και ζήλο. Σε αυτόν τον δίσκο αλλά και γενικότερα σε ότι έχω κάνει μέχρι τώρα κρύβεται από πίσω μια συνεχόμενη δουλειά από εμένα, την εταιρεία μου την Cobalt Music αλλά και τον επιχειρηματία κύριο Βασίλη Κοντόπουλο που με στηρίζει. Το πιο βασικό είναι να έχεις πλάνο και οργάνωση σε αυτή τη δουλειά. Αν δίνεις τον εαυτό σου στη δουλειά και αντιμετωπίζεις με αγάπη και σεβασμό αυτό που κάνεις νομίζω ότι ο κόσμος θα σε ανταμείψει.

Εικόνα

Θα μου δώσεις 3 λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αγοράσει κάποιος το άλμπουμ «Δεύτερη φορά»;

Καταρχήν πρόκειται για μια προσεγμένη δουλειά, επίσης έχει μέσα τραγούδια που καλύπτουν όλα τα γούστα και τα συναισθήματα και τρίτον είναι σε ύφος που εγώ δεν έχω ξανατραγουδήσει και χαίρομαι πραγματικά που δοκιμάζω τον εαυτό μου σε νέα πράγματα.

Εικόνα

http://www.tralala.gr/o-konstantinos-ar ... oreprotaz/
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

to neo single!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Καλή επιλογή τώρα που πλησιάζει καλοκαιράκι,και είναι το μοναδικό dance κομμάτι του δίσκου.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

polu kalo! to perimena na pw thn alh8eia h ayto h to pare me agkalia einai ta 2 pio kalokairina..
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Μου αρέσει και το νέο single αλλά και το album του γενικότερα. :thumbup:
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Chronisgreek έγραψε:to neo single!
Αυτό ξεχώρισα πρώτο πρώτο. Ο,τι πρέπει για τώρα! :thumbup:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Κωνσταντίνος Αργυρός: 10 χρόνια μετά το Fame Story!
Εικόνα
Έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από τη συμμετοχή του στο Fame Story 3, τότε που σε ηλικία μόλις 18 ετών έκανε πολλούς να πιστέψουν πως η περίπτωσή του είχε μέλλον. Φορώντας ένα σκισμένο τζην και πουκάμισο με Τ-shirt, o Kωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο JOY και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα ζωηρά εφηβικά του χρόνια, τα μεγάλα μεροκάματα και το αν αισθάνεται ωραίος.

Mια εφηβική τρέλα: «Σε ηλικία 16 ετών είχα πάρει κρυφά το αμάξι του πατέρα μου. Πήγα βόλτα με τους φίλους μου, το τράκαρα και το πάρκαρα με τρόπο που να φαίνεται ότι το τράκαρε κάποιος όπως περνούσε από δίπλα. Ήμουν “έξυπνος”… Όταν μπήκα στη Νοσηλευτική με παίρνουν από το Fame Story όπου είχα στείλει αίτηση. Το λέω στον πατέρα μου και μου λέει “Άκου παιδί μου: Eπειδή θα σε πάρουνε, να ξέρεις ότι από εδώ και στο εξής, αυτή θα είναι η ζωή σου”. Και πραγματικά, ήξερε τι έλεγε».

Για το Fame Story: «Δεν το είχα πάρει στα σοβαρά. Ήταν οι διακοπές μου μετά το σχολείο. Μου έκανε όμως καλό γιατί άρχισα να σκέφτομαι πλέον επαγγελματικά τον Κωνσταντίνο.

Για τα μεγάλα «νυχτοκάματα”: «Δεν τα πρόλαβα. Ήμουν πολύ πιτσιρικάς και δεν είχα μεγάλο πρόγραμμα όταν ξεκινούσα. Δε με ένοιαζε όμως να βγάλω πολλά λεφτά. Μου έδινε τόση ζωή η δουλειά μου, που μου έφτανε ένα χαρτζιλίκι για να περνάω καλά με την παρέα μου».

Η πρώτη φορά που άκουσε τον εαυτό του στο ραδιόφωνο: Ήταν το τραγούδι «Σε ξέρω καλά», ένα latin κομμάτι. Θυμάμαι ήμουν στο αμάξι εφτά το πρωί επιστρέφοντας από δουλειά και με το που το ακούω σκάω ένα χαμόγελο και κοιτάω τον ουρανό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο…

Για τις συγκρίσεις: «Το να με συγκρίνουν με τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλους καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς είναι μεγάλη μου τιμή. Μεγάλωσα με αυτούς και τους θαυμάζω.

Για τον αν αισθάνεται ωραίος: «Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Για κάποιους μπορεί να είμαι ο πιο άσχημος, για κάποιους ο πιο όμορφος. Μου αρέσει όμως να περιποιούμαι τον εαυτό μου, το ντύσιμό μου, να γυμνάζομαι».

Τι κάνει τώρα: Mόλις κυκλοφόρησε ο καινούριος μου δίσκος με τίτλο «Δεύτερη φορά», ένας δίσκος που κάναμε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλος και τον Ηλία Φιλίππου. Επίσης εμφανίζομαι στο Ποσειδώνιο, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

http://joytv.gr/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%8 ... E%BF-fame/
I like people too much or not at all.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Είχα ξεχάσει πως είχε πάει κι αυτός...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

afn έγραψε:Είχα ξεχάσει πως είχε πάει κι αυτός...
Eίχε φύγει 6ος.Επίσης κυκλοφόρησε από τη SONY ένα cd-single "Όλα θα αλλάξουν" το 2008 και το πρώτο μεγάλο όνομα με το οποίο συνεργάστηκε ήταν με Άντζυ Σαμίου το 2009 όταν είχε κάνει το comeback της,στα ASTRA Θεσσαλονίκης.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

fylakas_aggelos έγραψε:
Eίχε φύγει 6ος.Επίσης κυκλοφόρησε από τη SONY ένα cd-single "Όλα θα αλλάξουν" το 2008 και το πρώτο μεγάλο όνομα με το οποίο συνεργάστηκε ήταν με Άντζυ Σαμίου το 2009 όταν είχε κάνει το comeback της,στα ASTRA Θεσσαλονίκης.
Ωραίο τραγούδι το Όλα θα αλλάξουν. :biggrin:
stelios

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
stelios

Εικόνα
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

Χρόνια πολλά στον συνονόματο Κωνσταντίνο! :give_rose: :give_rose:
stelios

Εικόνα
Γιορτή και γενέθλια σήμερα για τον Κωνσταντίνο.Εδώ με τα άλλα 2 αδέρφια του που επίσης γιορτάζουν. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Χρόνια του πολλά και σε αυτόν και στα αδέρφια του,που κλείνουν τα 28.Είναι τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα με εξωσωματική.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Χάλια το σόι... :fan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

fylakas_aggelos έγραψε:
Είχε συνεργαστεί και με την Άννα Βίσση... Νομίζω στο Βοτανικό το 2005-2006.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Απάντηση