Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

J&B έγραψε:Κάποιοι δεν παλεύονται με τίποτα... πραγματικά απορώ. :roll:
Καλά πλάκα μας κάνεις κι εσύ; Τι είμαστε 15χρονα να τρελαινόμαστε επειδή ο Νότης βγάζει ντουέτο με τον Βο; Απλά εγώ όπως και οι περισσότεροι έχουμε τις επιφυλάξεις μας για την συγκεκριμένη συνεργασία. Ο άλλος λέει ακούστε και κράξτε μετά, λες και το να πεις ότι δεν σε προδιαθέτει ευχάριστα μια συνεργασία είναι κράξιμο. Και έχουμε κάθε δικαίωμα να μην ενθουσιαζόμαστε με τέτοιες συνεργασίες όταν άλλοι τραγουδιστές του βεληνεκούς του Νότη (όπως θέλουμε να λέμε) όπως ο Τερζής κάνουν πραγματικά σπουδαίες συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Θα δείξει το προσεχές μέλλον. Αρχές καλοκαιριού θα φανεί. Πάντως, είτε Panik είτε Cobalt, με τον Μανώλη Βλάχο θα γίνει η τελική επιλογή. :lol:
Κοίτα και ο Βλάχος να είναι πάλι παραγωγός, θέλω να πιστεύω πως σε νέο δίσκο σε νέα εταιρεία θα πρέπει το αποτέλεσμα στο θέμα της παραγωγής να "σκοτώνει", δεν είναι ότι όλες οι παραγωγές του ήταν χάλια... π.χ. στο "Με αγάπη ό,τι κάνεις" μια χαρά παραγωγή είχε...
Βασικά μόνο στις Αυτοτελείς Ιστορίες υπήρχαν θεματάκια και σε καποια της τριλογίας Ματωμένο Δακρυ, με αποκορύφωμα για εμένα το ότι κατέστρεψε το "Δεν Υπάρχεις", που μπορούσε να κάνει πανικό στο ραδιόφωνο όμως αυτοκαταστράφηκε ως ηχητικό αποτέλεσμα.
Βασικά όλα τα 7αρια τα σκότωσε, Αδελφέ μου, Χίλιες Φορές, Δεν υπάρχεις και όλο το +4, νομίζω το πιο αδικημένο είναι το "Ότι μου χεις πει"... Το "Δεν υπάρχεις" νομίζω έιναι σε καλύτερη μοίρα και το γουστάρω τρελά όπως και να χει, ειδικά live που το λέει λίγο πιο αργά... κομματάρα και ας μην αρέσει σε κάποιους...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Συμφωνω απολυτα!Σιγουρα δεν ξερουμε τπτ για το αποτελεσμα...οποτε δε μπορουμε να το κρινουμε,αλλα το γεγονος οτι επιλεγουν ντουετο με bo να ραπαρει μεσα σε αυτο (οπως αναφερουν) ε οτι και να πουμε δε μπορεις να εισαι και τοσο πια ενθουσιασμενος.
Άβαταρ μέλους
J&B

jdarmody έγραψε:
J&B έγραψε:Κάποιοι δεν παλεύονται με τίποτα... πραγματικά απορώ. :roll:
Καλά πλάκα μας κάνεις κι εσύ; Τι είμαστε 15χρονα να τρελαινόμαστε επειδή ο Νότης βγάζει ντουέτο με τον Βο; Απλά εγώ όπως και οι περισσότεροι έχουμε τις επιφυλάξεις μας για την συγκεκριμένη συνεργασία. Ο άλλος λέει ακούστε και κράξτε μετά, λες και το να πεις ότι δεν σε προδιαθέτει ευχάριστα μια συνεργασία είναι κράξιμο. Και έχουμε κάθε δικαίωμα να μην ενθουσιαζόμαστε με τέτοιες συνεργασίες όταν άλλοι τραγουδιστές του βεληνεκούς του Νότη (όπως θέλουμε να λέμε) όπως ο Τερζής κάνουν πραγματικά σπουδαίες συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς.
Δηλαδή εσύ αν άκουγες τον Νότη να τραγουδάει "Γυναίκα, ήλιε και ουρανέ ότι κι αν πεις σου λέω ναι" θα ήσουν ευχαριστημένος; Δεν λέω ότι το τραγούδι έιναι κακό, ίσα ίσα ο κοντός έχει πει πολύ χειρότερα, αλλά από μια συνεργασία με τον Παπαδόπουλο αναμένεις κάτι αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ισάξιο με "Αετό", "Σώμα μου", "Γενέθλια" κτλ...
Και όχι δεν κάνω πλάκα πραγματικά δεν παλεύστε κάποιοι, ο άλλος τις προάλλες έλεγε να μην ξαναβγάλει νέα τραγούδια γιατί τα παλιά του είναι αρκετά και του αρκούν :shock: :hysterical: :tourta: ωραία λογική... έσυ πάλι έλεγες ότι η Panik είναι μικρή εταιρεία λες και η Cobalt είναι κανένας κολοσσός, έναν κατάλογο από την Polydor/Universal έχει μόνο και τπτ άλλο...
Και γω σου λέω κρατάω μικρό καλάθι δεν περιμένω κάτι φοβερό, αλλά στο άκουσμα για αλλαγής εταιρείας, νέου κομματιού και νέου δίσκου ενθουσιάζομαι και περιμένω τα καλύτερα... Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να είστε μονίμως αρνητικοί...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Θα δείξει το προσεχές μέλλον. Αρχές καλοκαιριού θα φανεί. Πάντως, είτε Panik είτε Cobalt, με τον Μανώλη Βλάχο θα γίνει η τελική επιλογή. :lol:
Κοίτα και ο Βλάχος να είναι πάλι παραγωγός, θέλω να πιστεύω πως σε νέο δίσκο σε νέα εταιρεία θα πρέπει το αποτέλεσμα στο θέμα της παραγωγής να "σκοτώνει", δεν είναι ότι όλες οι παραγωγές του ήταν χάλια... π.χ. στο "Με αγάπη ό,τι κάνεις" μια χαρά παραγωγή είχε...
Βασικά μόνο στις Αυτοτελείς Ιστορίες υπήρχαν θεματάκια και σε καποια της τριλογίας Ματωμένο Δακρυ, με αποκορύφωμα για εμένα το ότι κατέστρεψε το "Δεν Υπάρχεις", που μπορούσε να κάνει πανικό στο ραδιόφωνο όμως αυτοκαταστράφηκε ως ηχητικό αποτέλεσμα.
Βασικά όλα τα 7αρια τα σκότωσε, Αδελφέ μου, Χίλιες Φορές, Δεν υπάρχεις και όλο το +4, νομίζω το πιο αδικημένο είναι το "Ότι μου χεις πει"... Το "Δεν υπάρχεις" νομίζω έιναι σε καλύτερη μοίρα και το γουστάρω τρελά όπως και να χει, ειδικά live που το λέει λίγο πιο αργά... κομματάρα και ας μην αρέσει σε κάποιους...
Ποιο "Δεν Υπάρχεις"? Του βίντεο κλιπ ή του CD γιατί διαφορετική απόδοση είχαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Απρ 07, 2016 3:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Από το cd το ακούω, συγκεκριμένα από την συλλογή 25 χρόνια, έχει διαφορά στο βίντεο κλιπ;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εντάξει αν το καλοσκεφτείς το ίδιο πράγμα λέμε για το νέο κομμάτι. Δεν αποδοκιμάζω τη συνεργασία απλά έχω την αίσθηση ότι στους παραδοσιακούς νοτικούς δεν θα αρέσει αν έχει ραπάρισμα, γιατί δεν είναι αυτό το ύφος των κομματιών του Νότη. Εικασία μεν, αλλά πάνω κάτω για όλα τα θέματα με υποθέσεις μιλάμε. Όσο για τις εταιρίες δεν είμαστε όλοι τόσο ''ψαγμένοι'', αλλά προφανώς θεωρώ καλύτερη μια εταιρία που έχει Κιάμο, Αργυρό, Σαμπάνη να παίζουν σαν τρελοί + Σφακιανάκη, Νταλάρα, Χατζηγιάννη και άλλους, σε αντίθεση με κάτι ξεχασμένους ή wannabe της Panik. Σε κάθε περίπτωση αρνούμαι να χλευάσω Παπαδόπουλο και Τερζή. Μακάρι και εμείς στις δισκογραφικές δουλειές του Νότη να ακούγαμε την κρυστάλλινη φωνάρα του και όχι αυτό το μόνιμο ''βράχνιασμα'' από Ματωμένο Δάκρυ και μετά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Από το cd το ακούω, συγκεκριμένα από την συλλογή 25 χρόνια, έχει διαφορά στο βίντεο κλιπ;
Εχει τραγική απόδοση στο CD, ελάχιστα καλύτερη στο βιντεο κλιπ. Στην συλλογή δεν ξέρω...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Δε βγένει και το ηχητικό να έχουμε μια ιδέα..Πάντως μερικοί το έχετε δει λες και θα είναι σαν αυτά που κάνουν ο Καρράς και Ο Γονίδης με τους master tempo...Εγώ νομίζω θα ναι κανονικό Νοτικό κομμάτι απλά με μια ραπ γέφυρα...Μη περιμένουμε αετο,γεννέθλεια και σώμα μου για να είστε ευχαριστημένοι μερικοί..Δε βγαίνουν πάλι αλλά επίσης δε πρόκειται να έπεσε σε τέτοιο επίπεδο ο Νότης για να ακούστει στα μαγαζιά το καλοκαίρι ..Επίσης η αλλαγή εταιρείας μόνο καλο μπορεί να κάνει ακόμα και αν οι υπόλοιποι τραγουσδιστές της panik δε τραβάνε ο Νότης τα πρώτα χρόνια θα είναι σημείο αναφοράς για αυτή και όλο το πρόμο θα πέσει σε αυτόν..
Άβαταρ μέλους
J&B

jdarmody έγραψε:Εντάξει αν το καλοσκεφτείς το ίδιο πράγμα λέμε για το νέο κομμάτι. Δεν αποδοκιμάζω τη συνεργασία απλά έχω την αίσθηση ότι στους παραδοσιακούς νοτικούς δεν θα αρέσει αν έχει ραπάρισμα, γιατί δεν είναι αυτό το ύφος των κομματιών του Νότη. Εικασία μεν, αλλά πάνω κάτω για όλα τα θέματα με υποθέσεις μιλάμε. Όσο για τις εταιρίες δεν είμαστε όλοι τόσο ''ψαγμένοι'', αλλά προφανώς θεωρώ καλύτερη μια εταιρία που έχει Κιάμο, Αργυρό, Σαμπάνη να παίζουν σαν τρελοί + Σφακιανάκη, Νταλάρα, Χατζηγιάννη και άλλους, σε αντίθεση με κάτι ξεχασμένους ή wannabe της Panik. Σε κάθε περίπτωση αρνούμαι να χλευάσω Παπαδόπουλο και Τερζή. Μακάρι και εμείς στις δισκογραφικές δουλειές του Νότη να ακούγαμε την κρυστάλλινη φωνάρα του και όχι αυτό το μόνιμο ''βράχνιασμα'' από Ματωμένο Δάκρυ και μετά.
Ούτε γω είμαι ψαγμένος με τις εταιρείες, αλλά αμφιβάλω αν ο Σαμπάνης ή ο Κιάμος παίζουν σας τρελοί λόγω εταιρείας ή λόγω άλλων παραγόντων... Επίσης, ο Νταλάρας δεν νομίζω ότι ανήκει πια στην Cobalt αλλά δεν παίρνω και όρκο... πάντως για το Νότη είναι μικρή εταιρεία... και γω θα προτιμούσα να πάει στην Emi λόγω Μπενέτου και μόνο...
Δεν χλευάζω ούτε τον Τερζή, ούτε τον Παπαδόπουλο, ίσα ίσα τόσες φορές έχω πει πως θέλω να συνεργαστούν, αλλά από το teaser που άκουσα κατανοώ γιατί τα απέρριψε ο κοντός...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Δε βγένει και το ηχητικό να έχουμε μια ιδέα..Πάντως μερικοί το έχετε δει λες και θα είναι σαν αυτά που κάνουν ο Καρράς και Ο Γονίδης με τους master tempo...Εγώ νομίζω θα ναι κανονικό Νοτικό κομμάτι απλά με μια ραπ γέφυρα...Μη περιμένουμε αετο,γεννέθλεια και σώμα μου για να είστε ευχαριστημένοι μερικοί..Δε βγαίνουν πάλι αλλά επίσης δε πρόκειται να έπεσε σε τέτοιο επίπεδο ο Νότης για να ακούστει στα μαγαζιά το καλοκαίρι ..Επίσης η αλλαγή εταιρείας μόνο καλο μπορεί να κάνει ακόμα και αν οι υπόλοιποι τραγουσδιστές της panik δε τραβάνε ο Νότης τα πρώτα χρόνια θα είναι σημείο αναφοράς για αυτή και όλο το πρόμο θα πέσει σε αυτόν..
Κι εσύ εικασία κάνεις που το ξέρεις ότι θα είναι απλά με μια ραπ γέφυρα; Δεν έχει νόημα αυτό. Προφανώς και περιμένουμε όλοι να το ακούσουμε για να κρίνουμε. Ο καθένας έχει αλλιώς φτιαγμένο στο μυαλό του τον ιδανικό γι' αυτόν Νότη, δεν μπορείς να επιβάλεις στον άλλον να ''ενθουσιαστεί'' με κάτι επειδή ενθουσιάζει εσένα. Και η συνεργασία με Βο σαν ιδέα (συγκεκριμένα η συνεργασία αυτή, άσχετα από εταιρίες και μελλοντικούς δίσκους) δεν ενθουσιάζει κανέναν, γι' αυτό σταματήστε την υποκρισία και τις υποδείξεις. Γενικά μιλάω, όχι για σένα bebest.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εχεις κάνει γκάλοπ βρε jdarmody και ξέρεις πόσοι είναι ενθουσιασμένοι και πόσο απογοητευμένοι από την συνεργασία Νότη-Βο? Ακόμα και αποτέλεσμα δημοσκόπησης να είχες, αυτή η προκατάληψη να κράξουμε πριν ακούσουμε τι στο καλό θα είναι αυτό, προσωπικά με εκνευρίζει. Δεν σου λέει κανείς να ενθουσιαστείς, όμως δεν καταλαβαίνει και κανείς πως μπορείς να έχεις αρνητική προδιάθεση όταν δεν έχεις ακούσει το κομμάτι. Τι να κάνουμε δεν βγαίνουν ξανά κομμάτια σαν αυτά που έβγαζε πριν μία δεκαετία. Σε όλα υπάρχει η εξέλιξη, το να μείνεις στάσιμος στα "γνωστά μονοπάτια" ενώ βλέπεις ότι αυτά πλέον δεν πουλάνε δεν είναι και η καλύτερη λύση. Δηλαδή, ακούστε δίσκους του Νότη από το 1991-1995 και ακούστε από το 1996-2002. Πολλές μουσικές διαφορές.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Παιδιά και μόνο ότι είναι μια νέα δουλειά από τον Νότη από μόνο του δημιουργεί ενθουσιασμό στους φίλους του,ανεξαρτήτου του καλλιτέχνη που συνεργάζεται.Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα γιατί έκατσε να γυρίσει βίντεο κλιπ και συμμετέχει σε τραγούδι που ουσιαστικά δεν είναι δικό του.Με τους δικούς μου συνειρμούς λοιπόν πιστεύω θα αξίζει το αποτέλεσμα...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
notisfan

ilias16 έγραψε:Παιδιά και μόνο ότι είναι μια νέα δουλειά από τον Νότη από μόνο του δημιουργεί ενθουσιασμό στους φίλους του,ανεξαρτήτου του καλλιτέχνη που συνεργάζεται.Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα γιατί έκατσε να γυρίσει βίντεο κλιπ και συμμετέχει σε τραγούδι που ουσιαστικά δεν είναι δικό του.Με τους δικούς μου συνειρμούς λοιπόν πιστεύω θα αξίζει το αποτέλεσμα...
Αυτο μπορει να εχει να κανει και με την εταιρια και ισως οχι τοσο με τον Νοτη!Εννοω πως ισως αυτη η εταιρια δημιουργει επιτυχιες και δεν περιμενει να τις δημιουργησει ο κοσμος!;)
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Kαι κάποια στοιχεία για το κομμάτι...
"O μοναδικός Νότης Σφακιανάκης σε ένα ντουέτο με τον Βο με τίτλο "Έχει Nα Kάνει".
"Έχει Να Κάνει", το νέο τραγούδι που θα αγαπήσετε με την ερμηνεία του Νότη Σφακιανάκη και τις ρήμες του Βο!
Λαικός, ατμοσφαιρικός και σύγχρονος ήχος χαρακτηρίζουν το νέο τραγούδι του Bo με τον Νότη Σφακιανάκη!"
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Ρεπορτάζ από σπόντα για Νότη απο..... Γομενίδη....
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %B1%CE%BD/
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Αρχίζει και αναπαράγεται η είδηση για αλλαγή εταιρείας..Περιμένω εντός της ημέρας επίσημη ενημέρωση φεύγει από τη cobalt τελικά ή όχι??Τι περιμένουν να μας το κάνουν έκπληξη αφού βγήκε παντού η είδηση..
notisfan

Οταν λενε σε λιγες ημερες,εννοουνε απο δευτερα;παντως σημερα που ειναι και 7 του μηνος ηταν ευκαιρια για τον Νοτη :p
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ο Νότης Σφακιανάκης σε νέα δισκογραφική οικογένεια| Σε ποια εταιρία υπέγραψε;

Είναι γεγονός, ακόμα κι αν κανείς δεν το περίμενε…!
Μετά από χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Cobalt Music, ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και… “μετακομίζει”!
Όπως πληροφορούμαστε, το νέο τραγούδι του “Έχει να κάνει” σε συνεργασία με τον ράπερ Bo θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum και θα αποτελέσει τα εγκαίνια της συνεργασίας του με την εταιρία.
Η οικογένεια της Panik Platinum υποδέχεται με χαρά το σπουδαίο καλλιτέχνη που έχει γράψει εδώ και χρόνια τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο με δεκάδες επιτυχίες και χιλιάδες θαυμαστών που τον ακολουθούν πιστά παντού. http://www.tralala.gr/o-notis-sfakianak ... ipegrapse/
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Kαι το επίσημο φαν κλαμπ το ανέβασε, που πάντα προσέχουν τι ανεβάζουν.
Το ερώτημα πλέον είναι, εάν το τραγούδι αυτό είναι προάγγελος του νέου δίσκου ή είναι απλά ένα κομμάτι που εγκαινιάζει την μεταγραφή Βο και Νότη στην Panik.
Απάντηση