Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)
de mporo na katalavw giati ta peirazoune..mia xara htan sth synaulia oi perisoteroi....o nino px eixe kapoia provlimata me to mikrofono tou k den akougotan sxedon katholou...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
- fylakas_aggelos
Από τα καλύτερα live που έχω ακούσει
Έχει και 2 κομμάτια του Φοίβου Έρωτά μου (στο 10:45 ) & Στα'δωσα όλα (στο 16:36 )
Έχει και 2 κομμάτια του Φοίβου Έρωτά μου (στο 10:45 ) & Στα'δωσα όλα (στο 16:36 )
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Είδα σε ένα βενζινάδικο το cd του Καρρά. Πολύ λεπτό/φθηνοδουλειά, ενώ πάλι ο Φοίβος σε photo! Έλεος ο attention seeker! 

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
- Επικοινωνία:
εγω δεν ακουσα καποιο ιδιαιτερο πειραγμα...δεν διορθωσαν ας πουμε λαθη τραγουδιστων.ισως μονο κανα να εβαλαν κανα ρεφρεν απ το cd στο Νινο κ Πετρελη...αλλα ουτε π.χ.Καρρα διορθωσαν που τραγουδουσε οπως τραγουδαει πλεον(δηλαδη δεν τραγουδαει),ουτε μια δυο λαθος καταληξεις(κορωνες) της Καιτης που τις σκοτωσε,ουτε το σημερα της Δεσποινας που το τραγουδουσε ολο εκτος τονου!μπορει καποιες διορθωσεις στον ηχο να εγιναν!manos έγραψε:de mporo na katalavw giati ta peirazoune..mia xara htan sth synaulia oi perisoteroi....o nino px eixe kapoia provlimata me to mikrofono tou k den akougotan sxedon katholou...
-
Tραγούδησε η Δέσποινα το Σήμερα εκτός τόνου;;; Πας καλά; Και ποιες κορώνες σκότωσε η Καίτη; Καλά για το εκτός τόνου όλο το Σήμερα πολύ γέλασα..kostakisss91 έγραψε:εγω δεν ακουσα καποιο ιδιαιτερο πειραγμα...δεν διορθωσαν ας πουμε λαθη τραγουδιστων.ισως μονο κανα να εβαλαν κανα ρεφρεν απ το cd στο Νινο κ Πετρελη...αλλα ουτε π.χ.Καρρα διορθωσαν που τραγουδουσε οπως τραγουδαει πλεον(δηλαδη δεν τραγουδαει),ουτε μια δυο λαθος καταληξεις(κορωνες) της Καιτης που τις σκοτωσε,ουτε το σημερα της Δεσποινας που το τραγουδουσε ολο εκτος τονου!μπορει καποιες διορθωσεις στον ηχο να εγιναν!manos έγραψε:de mporo na katalavw giati ta peirazoune..mia xara htan sth synaulia oi perisoteroi....o nino px eixe kapoia provlimata me to mikrofono tou k den akougotan sxedon katholou...

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
- Επικοινωνία:
καλα!MusicLover έγραψε:Tραγούδησε η Δέσποινα το Σήμερα εκτός τόνου;;; Πας καλά; Και ποιες κορώνες σκότωσε η Καίτη; Καλά για το εκτός τόνου όλο το Σήμερα πολύ γέλασα..kostakisss91 έγραψε:εγω δεν ακουσα καποιο ιδιαιτερο πειραγμα...δεν διορθωσαν ας πουμε λαθη τραγουδιστων.ισως μονο κανα να εβαλαν κανα ρεφρεν απ το cd στο Νινο κ Πετρελη...αλλα ουτε π.χ.Καρρα διορθωσαν που τραγουδουσε οπως τραγουδαει πλεον(δηλαδη δεν τραγουδαει),ουτε μια δυο λαθος καταληξεις(κορωνες) της Καιτης που τις σκοτωσε,ουτε το σημερα της Δεσποινας που το τραγουδουσε ολο εκτος τονου!μπορει καποιες διορθωσεις στον ηχο να εγιναν!manos έγραψε:de mporo na katalavw giati ta peirazoune..mia xara htan sth synaulia oi perisoteroi....o nino px eixe kapoia provlimata me to mikrofono tou k den akougotan sxedon katholou...![]()
![]()
![]()
![]()
- fylakas_aggelos
-

Phoebus and artists
"20 Χρόνια Φοίβος-20 χρόνια επιτυχίες"
Ο Φοίβος και όλοι οι καλλιτέχνες σε μια φωτογράφηση λίγο μετά τη συναυλία, όταν έκλεισαν τα φώτα και όλα ήταν πια μια γλυκιά και όμορφη ανάμνηση!
fb phoebus
despina+kaith agkalia

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net ... 5507_o.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chronisgreek την Δευ Σεπ 23, 2013 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
μονο εγω δεν τους βλεπω ολους;;
Δεξί κλικ και προβολή εικόνας.kostakisss91 έγραψε:μονο εγω δεν τους βλεπω ολους;;
δε μου εμφανιζει κατιChronisgreek έγραψε:
Phoebus and artists
"20 Χρόνια Φοίβος-20 χρόνια επιτυχίες"
Ο Φοίβος και όλοι οι καλλιτέχνες σε μια φωτογράφηση λίγο μετά τη συναυλία, όταν έκλεισαν τα φώτα και όλα ήταν πια μια γλυκιά και όμορφη ανάμνηση!
fb phoebus
despina+kaith agkalia
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
tin kaiti pou tin eides
mallon tha einai apo to party pou den eixe paei h kaiti

ine ontos agkalia me tin despina 

Krouela agapes mou, Krouela
α οκ τωρα το ειδα
το εζησα να το δω κι αυτο
την Καιτη να αγκαλιαζει τη Δεσποινα

το εζησα να το δω κι αυτο
την Καιτη να αγκαλιαζει τη Δεσποινα

na doume ke kokkinou / garbi agkalia kai tipota allo ston kosmo 

Krouela agapes mou, Krouela
Η φώτο υπάρχει εδώ και ένα χρόνο.Νωρίς την είδατε. 

να περιμενεις φιλι αλα μαντονα μπριτνευ με καιτη ελλη