Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Moυ είναι αδύνατο! Και μόνο που βλέπω τη μούρη της κότας μου δημιουργήται μια έντονη επιθυμία να ξεράσω.
Καλά εγώ απομακρύνομαι, γιατί με έχουν στην μπούκα οι σφακιανακικοί... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
koita na deis pou auto to prama pou tragoudaei mas proekipse xrisaugitis
ai sto diaolo me ton kathe ουπς pou tou dinoun kai to logo na milaei
ai sto diaolo me ton kathe ουπς pou tou dinoun kai to logo na milaei
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
Χείμαρρος ήταν για μια ακόμα φορά ο Νότης Σφακιανάκης στη συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου.
«Ζούμε την παγκόσμια δικτατορία»
Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και σε ολόκληρη της Ευρώπη και τόνισε ότι βρισκόμαστε προ των πυλών μιας παγκόσμιας δικτατορίας.
«Όλο αυτό είναι ένα σχέδιο. Βρισκόμαστε προ των πυλών της παγκόσμιας δικτατορίας. Αύριο… Εγώ προσωπικά το φωνάζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια», είπε οι Νότης, προσθέτοντας ότι στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ ανάπτυξη, παρά… κατάπτωση!
«Τώρα πια έρχεται το τέλος. Από αύριο θα είμαστε αναγκασμένοι όλοι να δίνουμε λογαριασμό για το ότι αναπνεύσαμε σε κάποιους που έχουν αυτό το νταηλίκι», είπε.
Για το χαράτσι της ΔΕΗ
Ο Νότης επανέλαβε επίσης και την άρνησή του να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν το πλήρωσα το χαράτσι. Έρχεται το κράτος συνέχεια. Με τις μ@λ@κίες, αυτό το μ@λ@κισμ@νο κράτος της πλάκας, έρχεται συνέχεια και σου ζητάει διάφορα που δεν πρέπει να σου πάρει. Δε σου πληρώνω κάτι που δε σου χρωστάω, κερατά, αληταρά του κερατά. Δε σου δίνω τα λεφτά που θέλεις να μου πάρεις από την τσέπη μου με νταηλίκι… κοπρίτη».
«Get up, stand up, don’t give up the fight»
Ο γνωστός τραγουδιστής με το γνωστό του ύφος, κάλεσε επίσης τον ελληνικό λαό να ορθώσει το ανάστημά του και να αντισταθεί στη λαίλαπα που έχει έρθει. Επικαλούμενος μάλιστα το τραγούδι του Bob Marley, είπε:
«Όπως έλεγε και ο Bob Marley get up, stand up for your rights. Σηκωθείτε, ορθώστε το ανάστημά σας για τα δικαιώματά σας. Don’t give up the fight. Μην αφήνετε τον αγώνα. Παιδιά αγωνιστείτε, σηκωθείτε είναι δύσκολα τα πράγματα, αύριο είναι μάυρα».
Για τη Χρυσή Αυγή
Ο Νότης πήρε θέση και για τη Χρυσή Αυγή:
«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι απόφαση του ελληνικού λαού και πρέπει να τη σεβαστείτε. Η Χρυσή Αυγή δεν σπάει κανένα στο ξύλο. Σπάνε τους πάγκους σε όποιον δεν έχει άδεια, Μπορεί να πάρουν τα προϊόντα και να τα δώσουν σε φτωχές οικογένειες. Μια χαρά… Εδώ και πολλά χρόνια φωνάζω ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα θα προέρχεται από ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν λαθραία στην Ελλάδα, με τέτοια συχνότητα που κάποια στιγμή θα είμαστε μειονότητα».
Για το αρσενικό, την πολυγαμία και το ρόλο του άνδρα στην οικογένεια
Μιλώντας με την Τατιάνα ο τραγουδιστής επανέλαβε επίσης και την άποψή του ότι τα αρσενικά είναι από τη φύση πολυγαμικά, ενώ οι γυναίκες όχι.
«Όλα τα αρσενικά τα ζώα είναι πολυγαμικά. Τα θηλυκά όταν βρίσκονται σε οίστρο επιτρέπουν σε κάποιο από τα αρσενικά να τα πλησιάσει και να γονιμοποιήσει μαζί του. Το θηλυκό επιλέγει τον πατέρα των παιδιών της», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι υπέρ της πολυγαμίας στον άνδρα, ο Νότης απάντησε όλο νόημα:
«Είμαι υπέρ της φύσεως», πάντως για τις γυναίκες δεν έχει την ίδια άποψη γιατί όπως είπε η πολυγαμία στις γυναίκες δε… «συνάδει με τη φύση».
Όσο για το ρόλο της γυναίκας και του άνδρα στην οικογένεια, ο Νότης είπε:
«Όταν βγήκε η γυναίκα από το σπίτι, που της γυναίκας ο ρόλος είναι ιερότατος… Είναι το πιο ιερό, που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Είναι ο διαπαιδαγωγητής, είναι αυτός που φτιάχνει το παιδί, το γεννάει και το διαπαιδαγωγεί. Μόλις φύγει λοιπόν η μητέρα από το σπίτι, η σύζυγος, καταστράφηκαν όλα. Ο πατέρας είναι ο χαμάλης. Είναι αυτός που κουβαλάει τα προς το ζην, έτσι είναι το αρσενικό».
Πηγή:star.gr
«Ζούμε την παγκόσμια δικτατορία»
Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και σε ολόκληρη της Ευρώπη και τόνισε ότι βρισκόμαστε προ των πυλών μιας παγκόσμιας δικτατορίας.
«Όλο αυτό είναι ένα σχέδιο. Βρισκόμαστε προ των πυλών της παγκόσμιας δικτατορίας. Αύριο… Εγώ προσωπικά το φωνάζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια», είπε οι Νότης, προσθέτοντας ότι στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ ανάπτυξη, παρά… κατάπτωση!
«Τώρα πια έρχεται το τέλος. Από αύριο θα είμαστε αναγκασμένοι όλοι να δίνουμε λογαριασμό για το ότι αναπνεύσαμε σε κάποιους που έχουν αυτό το νταηλίκι», είπε.
Για το χαράτσι της ΔΕΗ
Ο Νότης επανέλαβε επίσης και την άρνησή του να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν το πλήρωσα το χαράτσι. Έρχεται το κράτος συνέχεια. Με τις μ@λ@κίες, αυτό το μ@λ@κισμ@νο κράτος της πλάκας, έρχεται συνέχεια και σου ζητάει διάφορα που δεν πρέπει να σου πάρει. Δε σου πληρώνω κάτι που δε σου χρωστάω, κερατά, αληταρά του κερατά. Δε σου δίνω τα λεφτά που θέλεις να μου πάρεις από την τσέπη μου με νταηλίκι… κοπρίτη».
«Get up, stand up, don’t give up the fight»
Ο γνωστός τραγουδιστής με το γνωστό του ύφος, κάλεσε επίσης τον ελληνικό λαό να ορθώσει το ανάστημά του και να αντισταθεί στη λαίλαπα που έχει έρθει. Επικαλούμενος μάλιστα το τραγούδι του Bob Marley, είπε:
«Όπως έλεγε και ο Bob Marley get up, stand up for your rights. Σηκωθείτε, ορθώστε το ανάστημά σας για τα δικαιώματά σας. Don’t give up the fight. Μην αφήνετε τον αγώνα. Παιδιά αγωνιστείτε, σηκωθείτε είναι δύσκολα τα πράγματα, αύριο είναι μάυρα».
Για τη Χρυσή Αυγή
Ο Νότης πήρε θέση και για τη Χρυσή Αυγή:
«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι απόφαση του ελληνικού λαού και πρέπει να τη σεβαστείτε. Η Χρυσή Αυγή δεν σπάει κανένα στο ξύλο. Σπάνε τους πάγκους σε όποιον δεν έχει άδεια, Μπορεί να πάρουν τα προϊόντα και να τα δώσουν σε φτωχές οικογένειες. Μια χαρά… Εδώ και πολλά χρόνια φωνάζω ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα θα προέρχεται από ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν λαθραία στην Ελλάδα, με τέτοια συχνότητα που κάποια στιγμή θα είμαστε μειονότητα».
Για το αρσενικό, την πολυγαμία και το ρόλο του άνδρα στην οικογένεια
Μιλώντας με την Τατιάνα ο τραγουδιστής επανέλαβε επίσης και την άποψή του ότι τα αρσενικά είναι από τη φύση πολυγαμικά, ενώ οι γυναίκες όχι.
«Όλα τα αρσενικά τα ζώα είναι πολυγαμικά. Τα θηλυκά όταν βρίσκονται σε οίστρο επιτρέπουν σε κάποιο από τα αρσενικά να τα πλησιάσει και να γονιμοποιήσει μαζί του. Το θηλυκό επιλέγει τον πατέρα των παιδιών της», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι υπέρ της πολυγαμίας στον άνδρα, ο Νότης απάντησε όλο νόημα:
«Είμαι υπέρ της φύσεως», πάντως για τις γυναίκες δεν έχει την ίδια άποψη γιατί όπως είπε η πολυγαμία στις γυναίκες δε… «συνάδει με τη φύση».
Όσο για το ρόλο της γυναίκας και του άνδρα στην οικογένεια, ο Νότης είπε:
«Όταν βγήκε η γυναίκα από το σπίτι, που της γυναίκας ο ρόλος είναι ιερότατος… Είναι το πιο ιερό, που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Είναι ο διαπαιδαγωγητής, είναι αυτός που φτιάχνει το παιδί, το γεννάει και το διαπαιδαγωγεί. Μόλις φύγει λοιπόν η μητέρα από το σπίτι, η σύζυγος, καταστράφηκαν όλα. Ο πατέρας είναι ο χαμάλης. Είναι αυτός που κουβαλάει τα προς το ζην, έτσι είναι το αρσενικό».
Πηγή:star.gr
I like people too much or not at all.
TWILIGHT ZONE: O Notis Σφακιανάκης όπως ήταν τη δεκαετία του '80.
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/30681
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/30681
και μιλαει για Ελληνες και μεταναστες ποιος?
ο NOTIS SFAKIANAKIS!!!!
Ας γραψει το ονομα του στα Ελληνικα πρωτα
ο NOTIS SFAKIANAKIS!!!!
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
- SFAKattack10
Καλα καρατατιανα δεν λεω αλλα και εσυ με τετοιους χαρακτηρισμους προς το καραμαρκελλα το πας.markella έγραψε:milise tora kai o paparomamakas stin karatatiana
oust paliogifte
Ποιο απο τα γραμματα δεν ειναι ελληνικο?markella έγραψε:και μιλαει για Ελληνες και μεταναστες ποιος?
ο NOTIS SFAKIANAKIS!!!!
markella έγραψε:Το s και το f ισως?
και η χρήση του η στο όνομα αλλά και στο επώνυμο...;
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
- SFAKattack10
Το σιγμα ετσι γραφοταν στα αρχαια ελληνικα, το F ειναι το διγαμμα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE% ... E%BC%CE%B1 .markella έγραψε:Το s και το f ισως?
Η κοπελα ειπε οτι δεν γραφει ελληνικα το ονομα του για τα αλλα θα κανουμε μαθημα αλλη φορα.yakinthos έγραψε: και η χρήση του η στο όνομα αλλά και στο επώνυμο...;

SFAKattack10 έγραψε:Το σιγμα ετσι γραφοταν στα αρχαια ελληνικα, το F ειναι το διγαμμα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE% ... E%BC%CE%B1 .markella έγραψε:Το s και το f ισως?Η κοπελα ειπε οτι δεν γραφει ελληνικα το ονομα του για τα αλλα θα κανουμε μαθημα αλλη φορα.yakinthos έγραψε: και η χρήση του η στο όνομα αλλά και στο επώνυμο...;
και αυτά ελληνικά είναι αγαπητέ... δεν είναι "άλλα"...
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
- SFAKattack10
Με το "αλλα" εννοω να κανουμε μαθημα για γραμματικη και συντακτικο.yakinthos έγραψε: και αυτά ελληνικά είναι αγαπητέ... δεν είναι "άλλα"...

-
- Dimitris96
Vintage...markella έγραψε:

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
m exei kollisei poly teleytaiaDimitris96 έγραψε:
Esy h thalassa Official video clip 2012

exei fwnara an k genika dn ton paw