Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Λιάγκας για Πάολα-Μαζωνάκη: «Μου προκαλεί μιζέρια και θλίψη»
Στο Πρωινό σχολίασαν την πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη με την Πάολα!
Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας είπε: «Να πω τη γνώμη μου. Καλά κάνετε και γλείφετε. Τον Μαζωνάκη τον βάζω μετά τον Ρέμο και είναι από τα μεγάλα ονόματα στο τραγούδι. Την Πάολα, από τη άλλη, δεν την γνωρίζω, ωστόσο είναι το πιο εμπορικό όνομα αυτή τη στιγμή. Το σχήμα θα σκίσει, δεν το συζητώ. Όλοι προσπαθούν να μιμηθούν τους τραγουδιστές από το εξωτερικό, αλλά καλύτερα να μην κάνουν και τίποτα. Δηλαδή ότι βγήκε με ένα μηχανάκι η Πάολα ή ότι βγήκε σα ρέγγα ο Μαζωνάκης το λέτε εσείς ωραίο. Δεν είναι ωραίο, είναι φτωχό. Βγήκα κι εγώ εδώ με τη μηχανή, δεν είναι τόσο grande. Δηλαδή βγες απλά. Δεν είναι ανάγκη να γίνονται αυτά. Ας βγουν απλά για να χειροκροτήσει ο κόσμος και να γίνει χαμός. Έχουμε περάσει εποχές, που η Βανδή κρεμόταν από κάτι στύλους, ο Ρουβάς πετούσε. Τότε ήταν και οι εποχές. Τώρα, που δεν είναι η εποχή τέτοια βγες απλά και τραγούδα. Το να βγεις έτσι εμένα μου προκαλεί μιζέρια και θλίψη, δεν μου προκαλεί δέος».
Δεν είχα ιδέα ότι τα έλεγε αυτά ο Μαζωνάκης.Πρόσφατα τα ανακάλυψα και είδα ότι έχουν μπει και σε κάποιες συλλογές του από εφημερίδες.Το δελτίο τύπου για τη συλλογή "Με λένε Γιώργο" αναφέρει λανθασμένα ως πρώτο cd του το "Με τα μάτια να το λες" με ημερομηνία κυκλοφορίας το 1993,ενώ το πρώτο του cd είναι το "Μεσάνυχτα και κάτι" του 1993,και την αμέσως επόμενη χρονιά βγήκε το "Με τα μάτια να το λες"
Μόλις την τρίτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το Έχω περάσει και χειρότερα κάνει νέα είσοδο
στο νούμερο 13 του μικτού chart.Στο 8 από ελληνικά. http://airplaychart.gr/index.php?ts=1401099383
panosif έγραψε:Μόλις την τρίτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το Έχω περάσει και χειρότερα κάνει νέα είσοδο
στο νούμερο 13 του μικτού chart.Στο 8 από ελληνικά. http://airplaychart.gr/index.php?ts=1401099383
Κι έλεγα χθες όταν βγήκα απο το forum ''Ρε ξέχασα να βάλω και στου Μαζωνάκη
τη νέα του είσοδο - αφου ενημέρωσα τα άλλα topics''.
Και μπήκα τώρα και το έχεις βάλει!
Ακόμα ένα single του Μαζωνάκη στις ψηλότερες θέσεις λοιπόν. Χάνω το μέτρημα.
All of our endings can be found in our beginnings...
panosif έγραψε:Μόλις την τρίτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το Έχω περάσει και χειρότερα κάνει νέα είσοδο
Κι έλεγα χθες όταν βγήκα απο το forum ''Ρε ξέχασα να βάλω και στου Μαζωνάκη
τη νέα του είσοδο - αφου ενημέρωσα τα άλλα topics''.
Και μπήκα τώρα και το έχεις βάλει!
Είναι ο ένας στο μυαλό του άλλου.
billakos24 έγραψε:
Ακόμα ένα single του Μαζωνάκη στις ψηλότερες θέσεις λοιπόν. Χάνω το μέτρημα.
Πλάκα πλάκα δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη πια το να κάνει επιτυχία ένα τραγούδι του Μαζωνάκη.
Το αντίθετο θα είναι είδηση.Να μην πάει καλά κάποιο single του.
Όσο ζω Μαζώ.Πόσο αντιπροωπευτικό αυτό το σλόγκαν.
Το νέο κομμάτι δεν θεωρώ ότι είναι κάτι δυνατό,πόσο μάλλον για προπομπό νέας δουλειάς.Θα μπορούσε απλά να υπάρχει σε οποιαδήποτε δουλειά του χωρίς να βγει ως single/videoclip.
fylakas_aggelos έγραψε:Το νέο κομμάτι δεν θεωρώ ότι είναι κάτι δυνατό,πόσο μάλλον για προπομπό νέας δουλειάς.Θα μπορούσε απλά να υπάρχει σε οποιαδήποτε δουλειά του χωρίς να βγει ως single/videoclip.
Διαφωνώ.Είναι δυνατό κομμάτι γι' αυτό και πάει πολύ καλά ραδιοφωνικά και αρέσει γενικώς απ' ότι βλέπω.
Για μένα είναι η συνέχεια του τραγουδιού Τα ίσια ανάποδα.
djemba έγραψε:Το εχει ξεφτυλισει στο να αλλαζει τους στιχους επειδη δεν τους θυμαται.
Όλοι το κάνουν.
Επετρεψε μου να διαφωνησω. Το κανουν αρκετοι και οχι ολοι, αλλα και με διαφορετικο τροπο. Αλλο να χανεις τα λογια σε τραγουδι συναδελφου και αλλο να αλλαζεις εστω και την παραμικρη λεπτομερεια σε δικο σου και μαλιστα ολοκαινουργιο τραγουδι.
djemba έγραψε:Το εχει ξεφτυλισει στο να αλλαζει τους στιχους επειδη δεν τους θυμαται.
Όλοι το κάνουν.
Επετρεψε μου να διαφωνησω. Το κανουν αρκετοι και οχι ολοι, αλλα και με διαφορετικο τροπο. Αλλο να χανεις τα λογια σε τραγουδι συναδελφου και αλλο να αλλαζεις εστω και την παραμικρη λεπτομερεια σε δικο σου και μαλιστα ολοκαινουργιο τραγουδι.
Δυστυχώς συμφωνώ κι εγώ σε αυτό αν και τα έχουμε ξαναπει. Καταστρέφει όλα τα τραγούδια στο live.
Βαριέται να τραγουδήσει και τα λέει σα να μιλάει και μπερδεύοντας τα λόγια.