Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Παίζει να πάω!Μια φίλη μου είναι fan του τραγουδιστή από τις Μέλισσες και του Γιώργου Παπαδημητράκη!Επίσης ήταν παλιά κολλημένη και με το Ρέμο!!!Αρκεί να μην είναι στο όρθιο ο κόσμος,δε λέει!
Καλέ δεν είχε κάνει και παλιότερα Secret Concert? 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Ναι με τους ονιράμα με μερικές πολύ καλές διασκευές... Ε δεν έχει να λέει, ξαναπάει.afn έγραψε:Καλέ δεν είχε κάνει και παλιότερα Secret Concert?
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios έγραψε: στο live θα παίξει και ο Αντώνης Ρέμος! Σίγουρα αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί.
Αυτό σχολιάζω!
Λεπτομερειες.afn έγραψε:stelios έγραψε: στο live θα παίξει και ο Αντώνης Ρέμος! Σίγουρα αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί.
Αυτό σχολιάζω!

I like people too much or not at all.
Μα μου χτύπησε στο μάτι τι να κάνω...stelios έγραψε:Λεπτομερειες.afn έγραψε:stelios έγραψε: στο live θα παίξει και ο Αντώνης Ρέμος! Σίγουρα αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί.
Αυτό σχολιάζω!

afn έγραψε:Μα μου χτύπησε στο μάτι τι να κάνω...stelios έγραψε:Λεπτομερειες.afn έγραψε:stelios έγραψε: στο live θα παίξει και ο Αντώνης Ρέμος! Σίγουρα αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί.
Αυτό σχολιάζω!![]()

Τον τίτλο δεν τον διάβασε κανείς ??? :

Το όνομα του Super Star Drummer ανακοινώθηκε επιτέλους!
Ο Ρέμος θα εμφανιστεί σαν Drummer και αυτό είναι "κάτι που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί"
Αυτή η ευγένειά σου με σκλαβώνει πάντα...
Επίσης πιο κάτω λέει για τους Superheroes, έπρεπε να ψάχνω και τον Superman? 

Όχι απλά να διαβάσεις τον τίτλοafn έγραψε:Επίσης πιο κάτω λέει για τους Superheroes, έπρεπε να ψάχνω και τον Superman?

Καλά την άλλη φορώ θα ψάχνω για τον ονειρικό ντράμερ...paidaki έγραψε:Όχι απλά να διαβάσεις τον τίτλοafn έγραψε:Επίσης πιο κάτω λέει για τους Superheroes, έπρεπε να ψάχνω και τον Superman?

Για την επανακυκλοφορία του Ρέμου υπάρχει κανένα νέο?Άκουσα πως θα βγει τέλος Ιανουαρίου,ενώ το νέο κομμάτι θα βγει ξεχωριστά το Φεβρουάριο!
Ο Ρέμος ξέρει μάλλον... Και το paidaki! 

Πάντως άκουσα το remix του "Φεγγάρια Χάρτινα" σε έναν σταθμό greca fm,την Κυριακή που άκουγα ραδιόφωνο μέσω internet!
Αν βγει δελτίο τύπου σίγουρα θα ξέρω γιατί θα μπορώ να το διαβάσω σωστάafn έγραψε:Ο Ρέμος ξέρει μάλλον... Και το paidaki!

Έχει αυτή την ικανότητα? Συγχαρητήρια! 

Tα κομμάτια του Ρέμου συνεχίζουν να ακούγονται στα ραδιόφωνα και ειδικά το "Έσπασε η νύχτα" και το "Τώρα επιζώ" παίζουν συνέχεια!Σε μεγάλους σταθμούς τα έχω ακούσει όλα,εκτός από το "Χρόνια Πολλά" (αυτό το έχω ακούσει σε μικρό σταθμό).Παρόλο που δεν έβγαλε κάποιο videoclip,τουλάχιστον σκίζουν τα κομμάτια!!!!!!!Από τότε που χώρισε εντελώς τη Μακρυπούλια πήρε τα πάνω του!!!!!!!!!!!
-
nai ayth eftaige.. k twra gkantemepse k to mixalhsupernatural22 έγραψε:Tα κομμάτια του Ρέμου συνεχίζουν να ακούγονται στα ραδιόφωνα και ειδικά το "Έσπασε η νύχτα" και το "Τώρα επιζώ" παίζουν συνέχεια!Σε μεγάλους σταθμούς τα έχω ακούσει όλα,εκτός από το "Χρόνια Πολλά" (αυτό το έχω ακούσει σε μικρό σταθμό).Παρόλο που δεν έβγαλε κάποιο videoclip,τουλάχιστον σκίζουν τα κομμάτια!!!!!!!Από τότε που χώρισε εντελώς τη Μακρυπούλια πήρε τα πάνω του!!!!!!!!!!!

Ο Αντώνης τώρα με την Υβόννη μια χαρά είναι,στα πάνω του και δισκογραφικά ακούγεται περισσότερο από ποτέ.Το μόνο που θέλω είναι να αλλάξει look.Φαίνεται νεότατος για 41 χρονών στα 42,και αν χάσει μερικά κιλά θα φαίνεται πιο όμορφος!
Αυτό το look θα του πήγαινε σίγουρα
Αυτό το look θα του πήγαινε σίγουρα