Iσα-ίσα που το πόσταραν αμέσως μόλις ανέβηκε. Οι "επαγγελματικές" σελίδες θα περίμεναν την επίσημη ανάρτηση της Panik Platinum αύριο για να το ανεβάσουν. Το ένα κομμάτι σε λιγότερο από μία μέρα έχει 10000 χτυπήματα. Πόσα πρέπει να έχει? Ακόμα δεν έχει δοθεί άδεια στους σταθμούς να παιχθεί. Από αύριο αναμένεται να γινει αυτό. Όπως και να χει, κι ο Νότης μπορεί να πληρώσει και να έχει πέντε μύρια στο τριήμερο όπως τα ψευτοκλικ των άλλων...Μην ξεχνάμε ότι σε τέσσερις μέρες βγαίνει και το κλιπ.jdarmody έγραψε:Καλά βλέπω και τις νοτικές σελίδες πως συνεισφέρουν ανεβάζοντας το κομμάτι τα ξημερώματα...
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- KeepNoting
Δεν ειναι ομως λιγο βλακεια που το εχουν ανεβασει 2000 φορες το "Εχει να κανει" ? και γενικα καθε τραγουδι; ετσι δε μπορουν να μαζευοτουν Views ... καλο θα ηταν πιστευω να τα ανεβαζε μονο η δισκογραφικη του Νοτη...αλλα και καθε καλλιτεχνη... (Γνωμη μου...)
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Aπ' ότι είδα, τρία τραγούδια καλλιτεχνών της Panik είναι στο Τοπ 10 του airplay. Στο Νο1, στο Νο3 και στο Νο8. Ας ελπίσουμε σύντομα να μπει και με του Νότη.
Αυτο ισχυει!αυτο που ανεβηκε πρωτο εχει 8000+ !τωρα που ανεβηκαν καμια 10ρια θα χασει τη δυναμικη του στα views γιατι θα μοιραστουν!Οταν ανεβει επισημα απο την panik θα δειξει ποσο καλα θα παει στο youtube!Παντως οι φιλοι του Νοτη δεν θα πρεπει να ανεβαουν πολλαπλα το τραγουδι εφοσον υπαρχι ηδη μια φορα σε καλη ποιοτητα διοτι κανουν κακο με το να μοιραζονται τα κτυπηματα!Ενω αν βγει ενα και καλο μπροστα θα βγαινει σιγα σιγα και στην αρχικη του youtubeKeepNoting έγραψε:Δεν ειναι ομως λιγο βλακεια που το εχουν ανεβασει 2000 φορες το "Εχει να κανει" ? και γενικα καθε τραγουδι; ετσι δε μπορουν να μαζευοτουν Views ... καλο θα ηταν πιστευω να τα ανεβαζε μονο η δισκογραφικη του Νοτη...αλλα και καθε καλλιτεχνη... (Γνωμη μου...)
Ρε παιδιά αυτό με τα πνευματικά δικαιώματα δεν ισχύει;;Υποτίθεται ότι το YouTube τα πιάνει και τα κατεβάζει,τι παίζει με τον Νότη και έχουμε μια ζωή μοιρασμένα views...;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Μονο στα βιντεο κλιπ νομίζω...ilias16 έγραψε:Ρε παιδιά αυτό με τα πνευματικά δικαιώματα δεν ισχύει;;Υποτίθεται ότι το YouTube τα πιάνει και τα κατεβάζει,τι παίζει με τον Νότη και έχουμε μια ζωή μοιρασμένα views...;
- KeepNoting
Παντως καατι πρεπει να γινει με αυτο ρε σεις...δε γινεται 10 φορες το καθε κομματι και να χει απο 100.000 views...και να σ λενε κατι "Αργυροι" κατι "Κιαμοι" εχουμε παραπανω views απο σενα...
Μη βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι το κιαμο και τον αργυρο ημαρτον! Ο δευτερος σιγουρα εχει πολλα ψευτικα views! Εδω ο Μωραιτης ειχε πει οτι για τραγουδι που χει γραψει ο ιδιος (το λενε του ρεμου) οτι 12 εκ προβολες αποκλειεται να χει ελληνικο τραγουδι. Δεν μετρανε καν τα views ουτε οι ραδιοφωνικες μεταδωσεις μονο τα itunes downloads ακροασεις στο spotify κτλ μετρανε για το ποσο πραγματικα αρεσει ενα κομματι! Γνωμη μουKeepNoting έγραψε:Παντως καατι πρεπει να γινει με αυτο ρε σεις...δε γινεται 10 φορες το καθε κομματι και να χει απο 100.000 views...και να σ λενε κατι "Αργυροι" κατι "Κιαμοι" εχουμε παραπανω views απο σενα...
- KeepNoting
Εν ζωη μονο ο Νοτης ξεχωριζει για μενα...ολους τους αλλους τους βλεπω ιδιους. (Οποτε προφανως θα τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι ολους τους)
Ηθέλα από καιρό να ανοίξω αυτό το θέμα των views αλλά μ' αυτά και με τ' άλλα το ξέχασα. Αισθάνομαι πως ο ενθουσιασμός μας απέναντι στον Νότη σε κάποια θέματα του έχουμε κάνει κακό χωρίς να το θέλουμε. Αυτό με τα βίντεο και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Έχω βίντεο για παλιότερο τραγούδι που έχει κοντά στα 4.000.000 views που το ανέβασα 1 μήνα πριν το ανεβάσει η εταιρία του (Cobalt) με αποτέλεσμα όταν το ανέβασε η εταιρία να είχε ελάχιστα views γιατί όλοι χτυπούσαν το δικό μου βίντεο. Πολλές φορές βλέπω και στο FB νοτικούς που δεν ανεβάζουν τα επίσημα βίντεο της εταιρίας και χτυπάνε όπου να 'ναι τα views. Έτσι δεν κάνουμε δουλειά όμως γι' αυτό και γίνεται όλο μ' αυτό που γίνεται να βλέπουμε τα 10 κορυφαία βίντεο σε Ελλάδα και να μην υπάρχει ο Νότης και να υπάρχει ο Αργυρός, ο Stan και ο Τσαλίκης και να λέμε τι γίνεται ρε φίλε; Γιατί από τον ενθουσιασμό μας να ανεβάσουμε κι εμείς τα τραγούδια του, του κόβουμε views από τα official με αποτέλεσμα να μην μετράνε σωστά τα views και να μην υπάρχει ποτέ ο Νότης μέσα στην 10δα. Δηλαδή; Μια τρύπα στο νερό.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Το τσιγγανάκι είχε 4-5 εκατομμύρια views και το κατεβάσανε για να το ξαναανεβάσουν και προφανώς να μην πιάσει πλέον ούτε τα μισά. Ενα παράδειγμα αναφέρω...
- KeepNoting
Φυσικα, αφου και το τσιγγανακι υπαρχει 20+ φορες στο youtube...
- Scorpion86
Σε 20 μέρες πρεμιέρα στην Πύλη και ούτε αφίσα, ούτε ανακοίνωση σχήματος. Καθυστέρησε το πράγμα. Μήπως τελικά δεν γίνει η πρεμιέρα στις 06/05 αλλά πάει μία εβδομάδα αργότερα; Καλά αφίσα θα είναι το γνωστό πλέον logo. 

Λοιπον...θα ξεκινησουμε την επενασταση μας απο εδω μεσα :p !μολις βγει το επισημο τραγουδι θα αναφερουμε τα υπολοιπα για να κατεβουν!!!Αστειευομαι βεβαια...δεν ξερω καν αν γινεται αυτο!
Δικαιωμα σου αλλα στους αλλους υπαρχει μια κλιμακα! Και για μενα ο νοτης μαζι με το πλουταρχο και το ρεμο ειναι για μενα αυτοι που αξιζουν αλλα σε αλλη μοιρα εχω αυτους που αρεσουν στα κοριτσακια (αργυρος,σταν κτλ) και σε αλλη αυτους που ακουνε ολες οι ηλικιες οπως σε αυτη τη περιπτωση ο κιαμος.KeepNoting έγραψε:Εν ζωη μονο ο Νοτης ξεχωριζει για μενα...ολους τους αλλους τους βλεπω ιδιους. (Οποτε προφανως θα τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι ολους τους)
Νομίζω ισχύει για τα πάντα. Η Heaven για παράδειγμα αμέσως τα κατεβάζει (απενεργοποίηση ήχου) ή τέλος πάντων φροντίζουν να μαζεύουν τα views στο upload της εταιρίας ή στο vevo του εκάστοτε τραγουδιστή. Εντάξει καλή κι η Panik αλλά εν προκειμένω το μπέρδεψε λίγο. Βγήκε teaser, βγήκε teaser 2, βγήκαν οι αποκλειστικότητες των σταθμών, θα βγει και το κλιπ ή το επίσημο χωρίς σποτ από την εταιρία, θα μπορούσε να κατεβάσει ορισμένα. Ή τέλος πάντων να κυκλοφορήσουν όλα μαζί μια συγκεκριμένη ημέρα. Δίκιο έχει ο Argus πάντως. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται στο Εσύ η θάλασσα, που βγήκε σε ελάχιστα βίντεο, με καλύτερο το δικό του (το έντυσες ωραία) και μετά βγήκε το κλιπ και δεν έδωσε σημασία κανείς. Γι΄αυτό έθιξα πάντως το ζήτημα με τα views σαν γενικότερο θέμα επί Νότη, όχι με την έννοια ότι δεν έχει views το καινούριο, αλλά ότι βγαίνουν δεκάδες βιντεάκια που ''σπάνε'' τα views. Όπως λέει και ο Scorpion πάντως πολλά τα έχουν κατεβάσει, ακόμα και τα Πρόβατα όταν έπιασαν το 1.000.000 το κατέβασαν.Scorpion86 έγραψε:Μονο στα βιντεο κλιπ νομίζω...ilias16 έγραψε:Ρε παιδιά αυτό με τα πνευματικά δικαιώματα δεν ισχύει;;Υποτίθεται ότι το YouTube τα πιάνει και τα κατεβάζει,τι παίζει με τον Νότη και έχουμε μια ζωή μοιρασμένα views...;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Νομίζω ότι παραδοσιακά στην Πύλη Αξιού τις τελευταίες 2 εδβομάδες ανεβαίνει η αφίσα και αρχίζει η διαφήμιση. Άσε που φαίνεται ότι υπάρχει και μια άτυπη συμφωνία μεταξύ των επιχειρηματιών να τελειώνει ένα σχήμα και μετά να προβάλλεται το επόμενο. Βασικά θα μπορούσαν να κάνουν αφίσα και με τη συγκεκριμένη φωτογραφία αντί της κλασσικήςScorpion86 έγραψε:Σε 20 μέρες πρεμιέρα στην Πύλη και ούτε αφίσα, ούτε ανακοίνωση σχήματος. Καθυστέρησε το πράγμα. Μήπως τελικά δεν γίνει η πρεμιέρα στις 06/05 αλλά πάει μία εβδομάδα αργότερα; Καλά αφίσα θα είναι το γνωστό πλέον logo.

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Ολοι ξερουμε ποια θα ειναι η αφισα.
Λογικα τον χειμωνα θα κανει φωτογραφιση για αφισα οπως ειχε κανει με την Ζηνα.

Λογικα τον χειμωνα θα κανει φωτογραφιση για αφισα οπως ειχε κανει με την Ζηνα.
- Scorpion86
Εγώ θα ήθελα μετά από χρόνια να κάνει και κάνα εξώφυλλο διαφορετικό σε CD. Φτάνει πια με τα "καρτουν"...
Ισως με την νεα εταιρια να αλλαξει κατι...Scorpion86 έγραψε:Εγώ θα ήθελα μετά από χρόνια να κάνει και κάνα εξώφυλλο διαφορετικό σε CD. Φτάνει πια με τα "καρτουν"...