Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Σήμερα που ήταν η επίσημη κυκλοφορία του δε θα έπρεπε να βγει κανένα βίντεο από την εταιρεία με καλή ποιότητα και χωρίς σποτ?/ Η περιμένουν το κλιπ Δευτέρα μια και καλή??Ίσως είναι καλύτερα έτσι για τα views που λέγαμε..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

bebest έγραψε:Σήμερα που ήταν η επίσημη κυκλοφορία του δε θα έπρεπε να βγει κανένα βίντεο από την εταιρεία με καλή ποιότητα και χωρίς σποτ?/ Η περιμένουν το κλιπ Δευτέρα μια και καλή??Ίσως είναι καλύτερα έτσι για τα views που λέγαμε..
Η εταιρία μίλησε ξεκάθαρα για Δευτέρα και κλιπ πάντως. Οπότε λογικά μόνο αυτό θα βγάλει.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Επειδή παρακολουθώ την εταιρία έχω παρατηρήσει όταν πρόκειται να βγει κάποιο τραγούδι απευθείας σε βίντεο κλιπ ανεβάζουν μια και καλή το βίντεο κλιπ. Οπότε υπομονή μέχρι την Δευτέρα ή έστω Κυριακή στις 12 το βράδυ κι αυτό παίζει.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
81argus

jdarmody έγραψε:Δίκιο έχει ο Argus πάντως. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται στο Εσύ η θάλασσα, που βγήκε σε ελάχιστα βίντεο, με καλύτερο το δικό του (το έντυσες ωραία) και μετά βγήκε το κλιπ και δεν έδωσε σημασία κανείς.
Σ' ευχαριστώ φίλε. Ακριβώς σε αυτό αναφέρομαι. Δεν νιώθω περίφανος γι' αυτό γιατί εν μέρει του έκανα κι εγώ ζημιά άθελα μου.
bebest

O δρόμος το ανέβασε στο fb λέτε να ξεκινήσει αυτός να το μεταδίδει;;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Φαίνεται διάθεση προώθησης από τους λεγόμενους μεγάλους σταθμούς, π.χ. "Dromos FM". Για να δούμε...
Ξέρω την απάντηση αλλά ας ρωτήσω, έχει πετύχει κανείς το "Καλέ μου Αγγελε" πουθενά?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Scorpion86 έγραψε:Φαίνεται διάθεση προώθησης από τους λεγόμενους μεγάλους σταθμούς, π.χ. "Dromos FM". Για να δούμε...
Ξέρω την απάντηση αλλά ας ρωτήσω, έχει πετύχει κανείς το "Καλέ μου Αγγελε" πουθενά?
Eίναι ξεκάθαρα στο στυλ που αρέσει σε αυτούς τους σταθμούς τώρα αν δε παίξει ούτε αυτό...Το καλέ μου άγγελε πάντως δε το χω πετύχει..βέβαια τοπα από την αρχή βγένει σε άκυρη εποχή πέφτει πάνω σε νεο κομμάτι και σε καλοκαιρινή περιόδο ένα βαρύ κομμάτι..Είναι απλά η αποχαιρετηστήρια κίνηση της cobalt χωρίς φυσικά καμιά διάθεση να το προωθήσει, το βγάλε για να το βγάλει που λένε..
johnmar94

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnmar94 »

https://play.spotify.com/album/2aNZqwRQjwLzSKxu9NZWKL
Ανέβηκε από σήμερα στο Spotify
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Σιγά μην ακουστεί το "καλέ μου άγγελε". Εδώ η Cobalt δεν προωθουσε τα τραγουδια όταν ειχε τον Νοτη στο δυναμικό της, τώρα θα νοιαστεί;; Εγω σε σταθμούς της Θεσσαλονίκης δεν το έχω πετύχει ποτέ. Αντιθέτως ενας συγκεκριμένος σταθμός παίζει πολύ συχνά το "πως γινεται αυτο''. Γενικά ο τελευταίος δίσκος ακούστηκε από λίγο έως καθόλου στα ραδιόφωνα. Να δούμε τώρα με την αλλαγή της δισκογραφικής αν θα έχουμε και αλλαγή πλευσης από κάποιους σταθμούς. Το καινούριο τραγούδι λογικά θα το εντάξει στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ε; Αλλωστε εχει τις 48 ώρες που τον βοηθάνε σε κατι τετοια ντουέτα. Μακάρι να έχει και μια αξιόλογη τραγουδιστρια στο πλαι του, και να μην την βγάλουμε μόνο με Πωλίνα Χριστοδούλου....
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

και στο google play music το αγορασα 99 λεπτα χωρις σποτ.
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Και εγω το αγορασα απο itunes
81argus

Scorpion86 έγραψε:Εγώ θα ήθελα μετά από χρόνια να κάνει και κάνα εξώφυλλο διαφορετικό σε CD. Φτάνει πια με τα "καρτουν"...
Τα ''καρτούν'' δεν με πειράζουν τόσο. Να ξεφύγει τουλάχιστον απ' αυτή την τρίχρωμη μονοτονία του ασπρόμαυρου και κόκκινου που είχαν οι 3 τελευταίοι του δίσκοι. Βέβαια και μια φωτό δεν θα με χαλούσε (Μνήμες, Ανα...γέννησις) εξωφυλλάρες.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

griniaris έγραψε:και στο google play music το αγορασα 99 λεπτα χωρις σποτ.
Και γω το ιδιο :)
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

81argus έγραψε:Βέβαια και μια φωτό δεν θα με χαλούσε (Μνήμες, Ανα...γέννησις) εξωφυλλάρες.
Ενα απλο σχεδιο απο τον υπολογιστη οντως ειναι σαν καρτουν. Για μενα ας πληρωσουν καποιον να φτιαξει ενα σκιτσο αν δεν θελει φωτο. Μην ξεχναμε οτι το Αναγεννησις απο ζωγραφο ειναι (εναν Ρωσο αν θυμαμαι) και οχι απο φωτογραφιση.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

28 βίντεο '' Έχει να κάνει ''.....τραγικό.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

γενικα η panik σε αυτον τον τομέα δεν το χεί .. η heaven την πηρε μπρεφα και τωρα τα δικαιωματα τα χει αποκλειστηκα αυτη...

για το σχημα μαθαμε τπτ? μονο με την πωλινα και 48 ωρες δεν βγαινει ...θα ξενερωσει αρκετος κοσμος...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

ilias16 έγραψε:28 βίντεο '' Έχει να κάνει ''.....τραγικό.

28??? Τι φαση; ελεος...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
notisfan

Οντως....βλεπω Πλουταρχο και Τερζη,οποια προσπαθεια παει να γινει απο καποιον ακυρο.....τρωει και το ακυρο!!!Ενω με τον Νοτη...ηδη εχουν μοιραστει τα χτυπηματα σε σχεδον 30 βιντεο...!!!κριμα!Επιμενω παντως,αν κανουμε αναφορα στα ακυρα βιντεο...δεν θα κατεβουν;
notisfan

Δλδ και απο περιεργεια που ηθελα να ακουσω τον δισκο του Πλουταρχου αναγκαστηκα να τον ακουσω απο την ΕΜΙ.
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

νταξ το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι να κανει αναφορες η πανικ σε όλα (ακομα και στο δικο μου) και στα ραδιοφωνικα η να απαιτησουν να κατεβουν...και μολις βγει το κλιπ βαρας αβερτα το κλιπ...
δεν γινεται ο αργυρος να πουμε σε μια βδομαδα να χει μισο μυριο... πολυ κακη στρατηγικη της πανικ..ενω τα δικαιωματα του τραγουδιου ειναι κατοχυρωμενα στην Orchard Μusic δεν καταλαβαινω γιατι δεν κλειδωνει τα αλλα βιντεο...
Απάντηση