Έβαλα να ακούσω την εκτέλεση του Νότη να καθαρίσουν τα αυτιά μου.Σας αρέσει ή όχι ο Νότης θα το πήγαινε αλλού το τραγούδι....το ξέρουμε όλοι.Προσωπικά θα το ήθελα και στον ''Μαζί''Scorpion86 έγραψε:Είναι λίγο άκυρο να κρίνουμε ένα τραγούδι από ερμηνεία άλλου. Με Νότη πιστευω θα είχε απογειωθεί! Και θα είχε γίνει πιο σοβαρή δουλειά στο βίντεο.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Αυτος ο Θανασης Κρυσταλλης ποιος ειναι ? Πιστευω αν το λεγε ο Νοτης θα το φερναν στα μετρα του
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ο στίχος είναι άθλιος. Το ίδιο θα λέγαμε και αν το ερμήνευε ο Νότης.Scorpion86 έγραψε:Είναι λίγο άκυρο να κρίνουμε ένα τραγούδι από ερμηνεία άλλου. Με Νότη πιστευω θα είχε απογειωθεί! Και θα είχε γίνει πιο σοβαρή δουλειά στο βίντεο.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Αυτος ο Θανασης Κρυσταλλης ποιος ειναι ? Πιστευω αν το λεγε ο Νοτης θα το φερναν στα μετρα του
Θα ήθελες δηλαδή ο Νότης να τραγουδάει για Μεγαλέξανδρους;ilias16 έγραψε:Σας αρέσει ή όχι ο Νότης θα το πήγαινε αλλού το τραγούδι....το ξέρουμε όλοι.Προσωπικά θα το ήθελα και στον ''Μαζί''
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
STUDIO POLYSOUND Σεπτέμβριος 1992…
από τον ΤΑΣΟ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗ, την ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ, τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, τον ΘΕΜΗ ΜΑΝΕΣΗ, τον ΧΑΡΗ ΖΑΧΑΡΟ και τον ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.....καλημέρα, καλή εβδομάδα στο γλυκό μας παρεάκι….!!!!!
https://www.facebook.com/18252935176830 ... 79/?type=3

από τον ΤΑΣΟ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗ, την ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ, τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, τον ΘΕΜΗ ΜΑΝΕΣΗ, τον ΧΑΡΗ ΖΑΧΑΡΟ και τον ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.....καλημέρα, καλή εβδομάδα στο γλυκό μας παρεάκι….!!!!!
https://www.facebook.com/18252935176830 ... 79/?type=3

Πληροφοριακά πάντως συνήθως τα ονόματα γράφονται με τη σειρά που κάθονται τα πρόσωπα ή δίνεται προτεραιότητα στις γυναίκες..
Υπερβολικός...για την Ελλάδα μιλάει κατά κύριο λόγο.Απ'το ''Φτου ξελευθερία '' το προτιμούσα με τα χίλια...jdarmody έγραψε:Ο στίχος είναι άθλιος. Το ίδιο θα λέγαμε και αν το ερμήνευε ο Νότης.Scorpion86 έγραψε:Είναι λίγο άκυρο να κρίνουμε ένα τραγούδι από ερμηνεία άλλου. Με Νότη πιστευω θα είχε απογειωθεί! Και θα είχε γίνει πιο σοβαρή δουλειά στο βίντεο.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Αυτος ο Θανασης Κρυσταλλης ποιος ειναι ? Πιστευω αν το λεγε ο Νοτης θα το φερναν στα μετρα τουΘα ήθελες δηλαδή ο Νότης να τραγουδάει για Μεγαλέξανδρους;ilias16 έγραψε:Σας αρέσει ή όχι ο Νότης θα το πήγαινε αλλού το τραγούδι....το ξέρουμε όλοι.Προσωπικά θα το ήθελα και στον ''Μαζί''
Kαλά το κλιπ δε αντέχετε αλλά δε έχει να κάνει αμά παίξει το κομμάτι θα παίξει και αυτό...Το θέμα είναι παρότι το χάμε δεδομένο ότι θα παίξει δε βλέπω να ακούγεται κάπου ακόμα και εδώ είναι το λάθος κάποιος από τους μεγάλους σταθμούς έπρεπε να έχει πάρει την αποκλειτσικότητα όπως με το τέρμα το ράδιο να τσιμπήσουν μετά και οι άλλοι..΄Ετσι ένα μετριότατο κομμάτι πήρε κάμποσο air play..
ΥΓ:Eλπίζω το γη φωτία να μη κόπηκε μόνο για μικρή διαφωνία στο στοίχο αλλά για όλο το κουπλέ αλλίως αρχίζω να ανυσηχώ
ΥΓ:Eλπίζω το γη φωτία να μη κόπηκε μόνο για μικρή διαφωνία στο στοίχο αλλά για όλο το κουπλέ αλλίως αρχίζω να ανυσηχώ

- Scorpion86
Ας μην βιαζόμαστε σχετικά με την προβολή του κομματιού. Οι σταθμοί εάν δεν τους το σφυρίξει η εταιρεία ψιλό-ταζώαμουαργά. Στις 15 κυκλοφόρησε σε itunes, σήμερσ βγήκε το κλιπ. Εγώ μέσα στον Μάιο πιστεύω θα αρχίζει να παίζει. Προσωπικά, επειδή δεν ακούω ελληνικό ραδιόφωνο, περιμένω από εσάς που ακούτε να μας πληροφορήσετε εάν θα παίξει και πόσο. Και πάλι μην βιαζόμαστε. Δύο-τρεις μέρες είναι που έχει κυκλοφορήσει επίσημα...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Πήρε το μάτι μου στο facebook ότι ξεκίνησαν ''ανεπίσημα'' κρατήσεις για Πύλη Αξιού με ημερομηνία έναρξης 6/5 χωρίς αναφορά στο υπόλοιπο σχήμα. Πάλι με μηδενική διαφήμιση μας βλέπω..
- Scorpion86
Αφίσες να μπουν στην Θεσσαλονίκη, να ενημερωθεί ο κόσμος ότι ανεβαίνει πάνω ο Νοτης. Τώρα τα υπόλοιπα περί σχήματος είναι τυπικά, δεν νομίζω ότι πιστεύει κανείς ότι θα κάνει καμιά συνεργασία έκπληξη. Πέρσι, πάντως ήταν δυνατή η συνεργασια με την Λένα, για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης. Αν φέτος έπαιρνε μαζί του την Αγγελική θα ήταν πάλι δυνατό το σχήμα. Βέβαια, κουτσά-στραβά θα πάει καλά το σχήμα, αφού πρόκειται μόνο για 7-8 εμφανίσεις.
- Scorpion86
-
ισως φερει και τον Bo μαζι
Έχει εμφανιστεί ποτέ ο Βο; Χλωμό. Βασικά κάποιον πρέπει να πάρει για να καλύψει τους χρόνους, εκτός αν κάνει τόσο μεγάλο πρόγραμμα η Πωλίνα. Μου κάνει εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτα. Είχε ειπωθεί κάποια στιγμή ότι έγινε προσέγγιση στην Καλλή, άρα κάτι ψάχνουν.Musicshoot έγραψε:ισως φερει και τον Bo μαζι
-
τοτε με αμαρυλλις στο odeon τον ειχε μαζι με τον Tnsjdarmody έγραψε:Έχει εμφανιστεί ποτέ ο Βο; Χλωμό. Βασικά κάποιον πρέπει να πάρει για να καλύψει τους χρόνους, εκτός αν κάνει τόσο μεγάλο πρόγραμμα η Πωλίνα. Μου κάνει εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτα. Είχε ειπωθεί κάποια στιγμή ότι έγινε προσέγγιση στην Καλλή, άρα κάτι ψάχνουν.Musicshoot έγραψε:ισως φερει και τον Bo μαζι
- Scorpion86
Δεν έχει κλείσει το σχήμα. Εγώ αυτό έχω μάθει. Κάτι ψάχνουν. Με την Καλλή ναυάγησε όμως ψάχνει για κάτι ακόμα. Δεν πιστεύω ότι το "κάτι ακόμα" θα είναι κάτι εντυπωσιακό εκτός κι αν έχουμε ευχάριστη έκπληξη. Τίποτα σε συμπληρωματικό θα είναι επιπέδου Demy-Josephine και ανάλογα ονόματα που έχουν προταθεί στον Νότη από την Panik.jdarmody έγραψε:Έχει εμφανιστεί ποτέ ο Βο; Χλωμό. Βασικά κάποιον πρέπει να πάρει για να καλύψει τους χρόνους, εκτός αν κάνει τόσο μεγάλο πρόγραμμα η Πωλίνα. Μου κάνει εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτα. Είχε ειπωθεί κάποια στιγμή ότι έγινε προσέγγιση στην Καλλή, άρα κάτι ψάχνουν.Musicshoot έγραψε:ισως φερει και τον Bo μαζι
Φτάσαμε 44 βίντεο στο ''Έχει να κάνει''.....πάει για κατοστάρα το πράγμα 

Έστω. Και η Δρακοπούλου δεν είναι στην Panik;
- Scorpion86
Η Δρακοπούλου είναι με Αργυρό στην Fantasia...jdarmody έγραψε:Έστω. Και η Δρακοπούλου δεν είναι στην Panik;
- SFAKattack10
Πιο πολυ μου κανει για τραγουδι του ΒΟ και συμμετοχη του Νοτη. Αρα δεν πιστευω να μπει στον δισκο.jdarmody έγραψε:Βασικά εγώ έχω την αίσθηση ότι το κλιπ απευθύνεται σε ανήλικους. Σε άλλο κοινό δηλαδή. Θα ήθελα να έχει μια πιο ενεργή συμμετοχή ο Νότης βέβαια και καλύτερη σκηνοθεσία. Σε γενικές γραμμές αδιάφορο με μηδενική φαντασία.
- Scorpion86
Mα εξαρχής δεν είχε τεθεί θέμα να μπει στο δίσκο του Νότη. Το είχα γράψει ότι θα είναι σε δίσκο του Βο. Είναι πρόμο δίσκου του Βο, αλλά κι ένα κομμάτι που λειτουργεί ως προάγγελος συνεργασίας του Νότη με την Panik.SFAKattack10 έγραψε:Πιο πολυ μου κανει για τραγουδι του ΒΟ και συμμετοχη του Νοτη. Αρα δεν πιστευω να μπει στον δισκο.jdarmody έγραψε:Βασικά εγώ έχω την αίσθηση ότι το κλιπ απευθύνεται σε ανήλικους. Σε άλλο κοινό δηλαδή. Θα ήθελα να έχει μια πιο ενεργή συμμετοχή ο Νότης βέβαια και καλύτερη σκηνοθεσία. Σε γενικές γραμμές αδιάφορο με μηδενική φαντασία.
- Scorpion86
Η πλάκα είναι ότι όσες φορές βλέπω το βίντεοκλιπ, τόσο αρχίζει να μου αρέσει τελικά.
Ωραία χρώματα όπως έγραψα το μεσημέρι, και όχι αυτή η μαυρίλα-μουντάδα των βιντεοκλιπ του Ρήγου, όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω. Γενικά, σε αυτό ήταν καλό και το "Εγώ" του Φράνσις. Αυτό στο οποίο εστιάζω εγώ είναι ότι ενώ στο τραγούδι φαίνεται καθαρά ότι είναι τραγούδι του Νότη, στο οποίο συμμετέχει ο Βο με τις ριμες, στο δε βίντεο κλιπ γίνεται το αντίθετο. Δεν μπορούσαν έστω και στο φινάλε να δείχνουν το Νότη να τραγουδά και να μην είναι ανέκφραστος? Εν τω μεταξύ αν προσέξετε, στους στίχους του Νότη, "τραγουδούν" όλοι οι ηθοποιοί και σε αυτούς του Βο μόνο ο τύπος κάτω από το δένδρο...