Αντώνης Ρέμος
-
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Se synomilia sto face me tin Olga Vlaxopoulou mou eipe oti etoimazei stixous gia ton Remo
1 εβδομάδα μόλις απομένει για τα top της χρονιάς!! Ψηφίζουμε δυναμικά!!!
viewtopic.php?f=36&t=34727

viewtopic.php?f=36&t=34727
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ψηφίζουμε για την τελική εβδομάδα του MCF chart!!
viewtopic.php?f=36&t=34745

viewtopic.php?f=36&t=34745
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Ton Flevari tha vgei to kainourgio tragoudi tou Remou se mousiki Kontopoulou kai stixous Nikou Mwraiti
Από που το ξέρουμε αυτό ? Είναι σίγουρο?gianniskard έγραψε:Ton Flevari tha vgei to kainourgio tragoudi tou Remou se mousiki Kontopoulou kai stixous Nikou Mwraiti
-
Einai sigouro mou to eipe o Mwraitis sto face kai to tragoudi proorizetai gia tin tainia Poker Face
Να αλλάξει look επειγόντως!Προλαβαίνει να χάσει μερικά κιλά??????Έχει κολλήσει το σύνδρομο "Αρναούτογλου",καλά αυτή η Υβόννη τι λέει?
Μίλησα και εγώ μαζί του. είναι "ρυθμικό τραγούδι" και το πιστεύουν πάρα πολύ.gianniskard έγραψε:Einai sigouro mou to eipe o Mwraitis sto face kai to tragoudi proorizetai gia tin tainia Poker Face
-
Δε θέλω ρυθμικό από Ρέμο. Το "Κομμένα πια τα δανεικά" π.χ. ήταν το χειρότερο τραγούδι του cd μακράν. Άλλα τραγούδια του πάνε περισσότερο.paidaki έγραψε:Μίλησα και εγώ μαζί του. είναι "ρυθμικό τραγούδι" και το πιστεύουν πάρα πολύ.gianniskard έγραψε:Einai sigouro mou to eipe o Mwraitis sto face kai to tragoudi proorizetai gia tin tainia Poker Face
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Giati den to theleis rythmiko?To tragoudi tha graftike logika me vasi to story tis tainias kai den pisteuw oti o Kontopoulos tha egrafe kamia patata gia ton Remo egrapse tragoudi me stoxo na ginei epityxia kata tin gnwmi mou.
-
nai alla ekane ais8hsh prin to cd opws k to einai stigmes k eixe 2 top singles tote...!MusicLover έγραψε:Δε θέλω ρυθμικό από Ρέμο. Το "Κομμένα πια τα δανεικά" π.χ. ήταν το χειρότερο τραγούδι του cd μακράν. Άλλα τραγούδια του πάνε περισσότερο.paidaki έγραψε:Μίλησα και εγώ μαζί του. είναι "ρυθμικό τραγούδι" και το πιστεύουν πάρα πολύ.gianniskard έγραψε:Einai sigouro mou to eipe o Mwraitis sto face kai to tragoudi proorizetai gia tin tainia Poker Face
-
Το είναι στιγμές δεν είναι ρυθμικό. Μπαλάντα είναι κ είναι τέλειο όντως. Τέτοιο στυλ ναι!Chronisgreek έγραψε:nai alla ekane ais8hsh prin to cd opws k to einai stigmes k eixe 2 top singles tote...!MusicLover έγραψε:Δε θέλω ρυθμικό από Ρέμο. Το "Κομμένα πια τα δανεικά" π.χ. ήταν το χειρότερο τραγούδι του cd μακράν. Άλλα τραγούδια του πάνε περισσότερο.paidaki έγραψε:Μίλησα και εγώ μαζί του. είναι "ρυθμικό τραγούδι" και το πιστεύουν πάρα πολύ.gianniskard έγραψε:Einai sigouro mou to eipe o Mwraitis sto face kai to tragoudi proorizetai gia tin tainia Poker Face
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο Αντώνης στα ρυθμικά τραγούδια.
I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο Αντώνης στα ρυθμικά τραγούδια.
Από την στιγμή που το νέο τραγούδι είναι για soundtrack το βρίσκω πολύ λογικό να μην είναι μπαλάντα. Είδικα από τη στιγμή που δεν μιλάμε για "συναισθηματική" ταινία. Επίσης είναι άλλο πράγμα το "ρυθμικό" και άλλο το dance. και του Ρέμου του πάνε τα "ρυθμικά" , "συναυλιακά" τραγούδια πάρα πολύ.
Εμένα μου φαίνεται σχεδόν αστείος όταν λέει live αυτά τα τραγούδια.paidaki έγραψε:stelios έγραψε:Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο Αντώνης στα ρυθμικά τραγούδια.
Από την στιγμή που το νέο τραγούδι είναι για soundtrack το βρίσκω πολύ λογικό να μην είναι μπαλάντα. Είδικα από τη στιγμή που δεν μιλάμε για "συναισθηματική" ταινία. Επίσης είναι άλλο πράγμα το "ρυθμικό" και άλλο το dance. και του Ρέμου του πάνε τα "ρυθμικά" , "συναυλιακά" τραγούδια πάρα πολύ.
Δεν ξέρω πώς σου φαίνεται εσένα, όταν όμως λέει το "έχω εσένα" για π.χ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ στο μαγαζί.stelios έγραψε:Εμένα μου φαίνεται σχεδόν αστείος όταν λέει live αυτά τα τραγούδια.paidaki έγραψε:stelios έγραψε:Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο Αντώνης στα ρυθμικά τραγούδια.
Εγώ λέω πως μου φαίνεται εμένα.Κάθε φορά που τον βλέπω να κουνιέται λέγοντας τέτοια τραγούδια γελάω πολύ.paidaki έγραψε:Δεν ξέρω πώς σου φαίνεται εσένα, όταν όμως λέει το "έχω εσένα" για π.χ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ στο μαγαζί.stelios έγραψε:Εμένα μου φαίνεται σχεδόν αστείος όταν λέει live αυτά τα τραγούδια.paidaki έγραψε:stelios έγραψε:Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο Αντώνης στα ρυθμικά τραγούδια.
Αν γίνεται ο ΧΑΜΟΣ με το έχω εσένα με το Κλειστά τα στόματα πρέπει να γκρεμίζουν το μαγαζί.
-
Mallon tha ennoei ta remix kai to ntoueto me ton Nivo
-
Την δισκογραφική επιστροφή του Αντώνη Ρέμου αποκάλυψε στον αέρα του Sfera 102.2, το βράδυ της Τετάρτης, η Ναταλία Γερμανού, μέσω της εκπομπής της, "Sfera Gossip".
Η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε πως ο 41χρονος τραγουδιστής θα επανακυκλοφορήσει τον επιτυχημένο του δίσκο "Κλειστά τα στόματα", που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Μάλιστα, όπως εξήγησε η Ναταλία Γερμανού, το repackaging του τελευταίου άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου θα περιλαμβάνει τρία ή τέσσερα ολοκαίνουρια τραγούδια!
yupi
Η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε πως ο 41χρονος τραγουδιστής θα επανακυκλοφορήσει τον επιτυχημένο του δίσκο "Κλειστά τα στόματα", που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Μάλιστα, όπως εξήγησε η Ναταλία Γερμανού, το repackaging του τελευταίου άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου θα περιλαμβάνει τρία ή τέσσερα ολοκαίνουρια τραγούδια!
yupi
-
Mallon tha ennoouse ta 2 remix kai to ntoueto me ton Nivo