Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:Σε λίγο θα μας πείτε ότι η Πάολα με δυο δίσκους τραγουδούσε κανά δίωρο..Ενώ μπορείς να κόψεις τον Garry ας πούμε ή να μειώσεις το χρόνο του Νότη.. Ό,τι να ναι
Προφανώς, δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ πρόγραμμα της Πάολα. Τώρα κάνεις ότι με έκραζες πιο πάνω. Βάζεις μπροστά τα προσωπικά σου γούστα και όχι τα δεδομένα, αντικειμενικά πάνω απ' όλα. Για πες μας πότε τραγούδησε τελευταία φορά 45 λεπτά η Πάολα?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Αν όντως δεν κόβεται χρόνος από το πρόγραμμα του Νότη είναι χαζομάρα να το χαλάσουν για ένα τέταρτο αν και να πω την αλήθεια μου είναι αδιάφορη η Πάολα. Όσο για την Δρακοπούλου πιστεύω ότι για δεύτερο όνομα είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει ο Νότης.Προσωπική άποψη.Πολύ καλή ερμηνεύτρια σε σχέση με όλες τις ανύπαρκτες.Υποστηρίζει άριστα το πρόγραμμα της.Την θεωρώ μία μικρογραφία της Πέγκυς Ζήνα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Σε λίγο θα μας πείτε ότι η Πάολα με δυο δίσκους τραγουδούσε κανά δίωρο..Ενώ μπορείς να κόψεις τον Garry ας πούμε ή να μειώσεις το χρόνο του Νότη.. Ό,τι να ναι
Προφανώς, δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ πρόγραμμα της Πάολα. Τώρα κάνεις ότι με έκραζες πιο πάνω. Βάζεις μπροστά τα προσωπικά σου γούστα και όχι τα δεδομένα, αντικειμενικά πάνω απ' όλα. Για πες μας πότε τραγούδησε τελευταία φορά 45 λεπτά η Πάολα?
Προφανώς και δεν θα πήγαινα ποτέ να ακούσω Πάολα. Το αντικειμενικό που υποστηρίζω είναι ότι ήταν αναμενόμενο να μειωθεί ο χρόνος της δεδομένου ότι ''υποβαθμίζεται'' εκ των πραγμάτων η θέση της στο σχήμα με Σφακιανάκη, αφού γίνεται το δεύτερο όνομα σε αντίθεση με τα τελευταία σχήματά της. Και υποκειμενικά, με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι χρόνοι της και η ''σχέση'' της με το μαγαζί. Εγώ για το Νότη πηγαίνω, οπότε δεν θέλω να πετσοκόψει το δικό του πρόγραμμα για να σώσει τη συνεργασία με την κάθε Πάολα που έπρεπε να την πάρει η Heaven και να την φάμε στη μάπα για να τη θεωρήσετε πρώτο όνομα. Δε θα συνεργαστεί και με τον Τερζή ή κάποιον αντίστοιχου βεληνεκούς. Έτσι είναι δομημένο το πρόγραμμά του Νότη τι να κάνουμε, ούτε ο χρόνος του μπορεί να μειωθεί, ούτε να κόψει το μπαλέτο του Garry. Και σέβομαι σε κάθε περίπτωση την επιλογή του να μην το κάνει ή και να το κάνει εν τέλει αν θεωρεί ότι είναι το σωστό. Στο κάτω κάτω η κουβέντα είναι πολύ θεωρητική, δεν ξέρουμε από που μπορεί να βρεθεί αυτό το 15λεπτο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

ilias16 έγραψε:Αν όντως δεν κόβεται χρόνος από το πρόγραμμα του Νότη είναι χαζομάρα να το χαλάσουν για ένα τέταρτο αν και να πω την αλήθεια μου είναι αδιάφορη η Πάολα. Όσο για την Δρακοπούλου πιστεύω ότι για δεύτερο όνομα είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει ο Νότης.Προσωπική άποψη.Πολύ καλή ερμηνεύτρια σε σχέση με όλες τις ανύπαρκτες.Υποστηρίζει άριστα το πρόγραμμα της.Την θεωρώ μία μικρογραφία της Πέγκυς Ζήνα.

Συμφωνώ μαζί σου φίλε.. Κι εγώ πιστεύω ότι για δεύτερο όνομα είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει ο Νότης!!
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Καλό είναι πριν λέμε ότι να 'ναι να αναγνωρίζουμε κάποια γεγονότα. Καταρχήν η Πάολα δεν έχει 2 δίσκους, έχει 6 επιτυχημένους δίσκους με δυνατές συνεργασίες. Έχει ένα από τα 5 μεγαλύτερα φαν κλαμπ αυτή την στιγμή. Γεμίζει μαγαζιά για πλάκα και είναι μια μέσα στις 5 πιο δυνατές προτεραιότητες για τον κάθε επιχειρηματία να την έχει στο σχήμα του. Δεν μπορεί κανείς αυτή την στιγμή να την αποκαθηλώσει και να γκρεμίσει όλο αυτό που έχει χτίσει στο φαινόμενο αυτό που λέγεται Πάολα. Και ξαναλέω πως ούτε εμένα μου αρέσει καθόλου η Πάολα αλλά αναγνωρίζω τα γεγονότα. Δεν μπορούμε να ακυρώνουμε τα γεγονότα. Αλλιώς ο Νότης μια ζωή θα τραγουδάει με Μιλλή, Παπαδοπούλου, Χριστοδούλου, Ζώη, Ηλιάδη και όλα αυτά τα κοριτσάκια της πλάκας. Αλλιώς μην ξαναεμφανιστεί ποτέ και να αποσυρθεί από τις πίστες και μην ξανακούσω την γνωστή καραμέλα και μόνος του να τραγουδάει δεν με νοιάζει. Ελάτε μια φορά και στην θέση του επιχειρηματία, δεν έχουμε δεκαετία 90 που τραγουδούσε ο Νότης μόνος του και γέμιζε μαγαζιά. Τώρα το σκέφτεται πολύ ο άλλος να βγει μια Παρασκευή βράδυ ή ένα Σαββάτο βράδυ κι ούτε είμαστε τόσοι πολλοί πια οι νοτικοί που καταφέρνουμε να γεμίζουμε κάθε εβδομάδα τα μαγαζιά μόνοι μας. Το πολύ ένα μήνα τραβάει το μαγαζί μόνο με νοτικούς. Δεν θέλετε να επαναφέρουμε πάλι την κουβέντα με τα άδεια μαγαζιά γιατί τα 3 τελευταία χρόνια τα έχω δει σε πολύ έντονο βαθμό και απογοητεύτηκα εντελώς. Δεν γίνεται 4 η ώρα να αδειάζει ολόκληρος εξώστης και να έχεις μπροστά σου ακόμα 1μιση ώρα πρόγραμμα κι αυτό όχι μια φορά τουλάχιστον 5-6 μετά τον πρώτο μήνα κι όλα αυτά γιατί δεν έχεις σχήμα που τραβάει. Βίβιαν Νικολαΐδη. Ναι...
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:Καλό είναι πριν λέμε ότι να 'ναι να αναγνωρίζουμε κάποια γεγονότα. Καταρχήν η Πάολα δεν έχει 2 δίσκους, έχει 6 επιτυχημένους δίσκους με δυνατές συνεργασίες. Έχει ένα από τα 5 μεγαλύτερα φαν κλαμπ αυτή την στιγμή. Γεμίζει μαγαζιά για πλάκα και είναι μια μέσα στις 5 πιο δυνατές προτεραιότητες για τον κάθε επιχειρηματία να την έχει στο σχήμα του. Δεν μπορεί κανείς αυτή την στιγμή να την αποκαθηλώσει και να γκρεμίσει όλο αυτό που έχει χτίσει στο φαινόμενο αυτό που λέγεται Πάολα. Και ξαναλέω πως ούτε εμένα μου αρέσει καθόλου η Πάολα αλλά αναγνωρίζω τα γεγονότα. Δεν μπορούμε να ακυρώνουμε τα γεγονότα. Αλλιώς ο Νότης μια ζωή θα τραγουδάει με Μιλλή, Παπαδοπούλου, Χριστοδούλου, Ζώη, Ηλιάδη και όλα αυτά τα κοριτσάκια της πλάκας. Αλλιώς μην ξαναεμφανιστεί ποτέ και να αποσυρθεί από τις πίστες και μην ξανακούσω την γνωστή καραμέλα και μόνος του να τραγουδάει δεν με νοιάζει. Ελάτε μια φορά και στην θέση του επιχειρηματία, δεν έχουμε δεκαετία 90 που τραγουδούσε ο Νότης μόνος του και γέμιζε μαγαζιά. Τώρα το σκέφτεται πολύ ο άλλος να βγει μια Παρασκευή βράδυ ή ένα Σαββάτο βράδυ κι ούτε είμαστε τόσοι πολλοί πια οι νοτικοί που καταφέρνουμε να γεμίζουμε κάθε εβδομάδα τα μαγαζιά μόνοι μας. Το πολύ ένα μήνα τραβάει το μαγαζί μόνο με νοτικούς. Δεν θέλετε να επαναφέρουμε πάλι την κουβέντα με τα άδεια μαγαζιά γιατί τα 3 τελευταία χρόνια τα έχω δει σε πολύ έντονο βαθμό και απογοητεύτηκα εντελώς. Δεν γίνεται 4 η ώρα να αδειάζει ολόκληρος εξώστης και να έχεις μπροστά σου ακόμα 1μιση ώρα πρόγραμμα κι αυτό όχι μια φορά τουλάχιστον 5-6 μετά τον πρώτο μήνα κι όλα αυτά γιατί δεν έχεις σχήμα που τραβάει. Βίβιαν Νικολαΐδη. Ναι...
Argus, με όλο το σεβασμό φίλε, προσωπικά δεν μου λένε τίποτα οι βαρύγδουπες εκφράσεις (φαινόμενο) και τα στατιστικά σου στοιχεία. Η Πάολα υπάρχει τόσα χρόνια στο χώρο κι επιτυχία κάνει από τότε που άρχισε να προωθείται το σκυλάδικο, την τελευταία 5ετία δηλαδή περίπου, και να την προβάλουν τα μέσα. Τα έχουμε πει χίλιες φορές αυτά για τις συνεργασίες του Νότη. Έχουμε γράψει χίλιες φορές ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσει ο Νότης στη νύχτα από τότε που έγινε καλλιτεχνικός εκπρόσωπος της Χ.Α., είναι να κάνει δυνατές συνεργασίες με φτασμένους καλλιτέχνες ή να εκμεταλλευτεί τα κατά περιόδους hot names, στα οποία τοποθετώ εγώ την Πάολα. Μου τα λες εμένα αυτά που όταν σας τα έλεγα πριν ξεκινήσει στη Fantasia κι έλεγα κυρίως ότι καλύτερα να μην εμφανίζεται αν είναι να κάνει τέτοιου είδους συνεργασίες, τότε η απάντηση ορισμένων ήταν ότι προδικάζω το τέλος του Νότη. Προφανώς και ο Νότης έχει ανάγκη δυνατής συνεργασίας. Προφανώς και η Πάολα είναι δυνατή συνεργασία και ενδεχομένως να αποτελέσουν το σχήμα της χρονιάς. Προφανώς όμως και ο Νότης παραμένει το πρώτο όνομα του σχήματος και θα θέσει τους δικούς του όρους. Αυτό λέω. Εσείς πιθανόν να θεωρείτε ότι το ισχυρό μέρος της διαπραγμάτευσης είναι η Πάολα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Εγώ διαφωνώ. Συμφωνώ στο ότι πρέπει να είναι πιο διαλλακτικός και να μην τινάξει στον αέρα τη συνεργασία χωρίς λόγο και να τρέχει πάλι μετά. Και να σου πω και την αλήθεια ας υποστεί και τις συνέπειες των πράξεων του στην τελική. Αλλά μην μου γλείφετε την Πάολα τώρα και τονίζετε την αναγκαιότητα της συνεργασίας, ενώ πριν λίγο καιρό μιλούσατε για βουλωμένα στόματα και λοιπά μετά το τρίμηνο στην Φαντασία. Κι επίσης δεν μπορώ κι αυτήν την επιλεκτική ευαισθησία. Θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει εξίσου ότι ένα μέρος του κοινού του στην Βόρεια Ελλάδα δεν έχει δει ποτέ αξιόλογο σχήμα και όχι να υπεραμύνεστε αυτής της επιλογής θεωρώντας ότι κάνει καμιά αρπαχτή στη Θεσσαλονίκη, ή ότι εκεί ο κόσμος είναι ουγκ και θα τρέξει να γεμίσει τα μαγαζιά που εμφανίζεται ο Νότης λες και υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια ή να λέτε ε και τι έγινε που θα είναι άδειος ο εξώστης, 8 εμφανίσεις είναι μόνο.
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

δεν θελω να σας το χαλασω αλλα η ηχοληψια στο εχει να κανει ειναι τραγικη ...οποιος εχει καλο ηχο στο πρωτο κουπλε του νοτη το κομματι ''γρατζουναει''...
ο βλαχος την εκανε?
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Όχι. Ο Λευτέρης Νερομυλιώτης ιδιοκτήτης του Studio Sofita.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Musicshoot έγραψε:δεν θελω να σας το χαλασω αλλα η ηχοληψια στο εχει να κανει ειναι τραγικη ...οποιος εχει καλο ηχο στο πρωτο κουπλε του νοτη το κομματι ''γρατζουναει''...
ο βλαχος την εκανε?
Καλή είναι η ηχογράφηση μην τα υπεραναλύουμε όλα τόσο πολύ...

Άραγε, το βίντεο κλιπ έχει παίξει στο Mad;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

jdarmody έγραψε:
Προφανώς και δεν θα πήγαινα ποτέ να ακούσω Πάολα. Το αντικειμενικό που υποστηρίζω είναι ότι ήταν αναμενόμενο να μειωθεί ο χρόνος της δεδομένου ότι ''υποβαθμίζεται'' εκ των πραγμάτων η θέση της στο σχήμα με Σφακιανάκη, αφού γίνεται το δεύτερο όνομα σε αντίθεση με τα τελευταία σχήματά της. Και υποκειμενικά, με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι χρόνοι της και η ''σχέση'' της με το μαγαζί. Εγώ για το Νότη πηγαίνω, οπότε δεν θέλω να πετσοκόψει το δικό του πρόγραμμα για να σώσει τη συνεργασία με την κάθε Πάολα που έπρεπε να την πάρει η Heaven και να την φάμε στη μάπα για να τη θεωρήσετε πρώτο όνομα. Δε θα συνεργαστεί και με τον Τερζή ή κάποιον αντίστοιχου βεληνεκούς. Έτσι είναι δομημένο το πρόγραμμά του Νότη τι να κάνουμε, ούτε ο χρόνος του μπορεί να μειωθεί, ούτε να κόψει το μπαλέτο του Garry. Και σέβομαι σε κάθε περίπτωση την επιλογή του να μην το κάνει ή και να το κάνει εν τέλει αν θεωρεί ότι είναι το σωστό. Στο κάτω κάτω η κουβέντα είναι πολύ θεωρητική, δεν ξέρουμε από που μπορεί να βρεθεί αυτό το 15λεπτο.
Ωραια ρε μεγαλε τοτε γιατι διαμαρτυρεσαι αμα θα παει με Πωλινα και Καλλη και δε ξερω και 'γω τι? Ας παει με αυτες για να βγαζει τα γουστα του και να μη συζητα ουδεμια υποχωρηση
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Gshore έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Ωραια ρε μεγαλε τοτε γιατι διαμαρτυρεσαι αμα θα παει με Πωλινα και Καλλη και δε ξερω και 'γω τι? Ας παει με αυτες για να βγαζει τα γουστα του και να μη συζητα ουδεμια υποχωρηση
Τι δεν κατάλαβες; Υποκειμενικά γράφω, ότι προτιμώ να μην κοπεί ο χρόνος του Νότη. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Ο Νότης εμφανίζεται χρόνια σ' αυτούς τους χρόνους και το έχουμε συνηθίσει. Μπορεί να κάνει πολύ καλά σχήματα χωρίς να μειωθεί ο χρόνος του, δεν σχετίζονται οπωσδήποτε μεταξύ τους αυτά. Οπότε αυτό που λες είναι λίγο άστοχο. Υπάρχουν κι ενδιάμεσες λύσεις μην τρελαίνεσαι. Μπορούν να βρουν χρόνο και χωρίς να μειωθεί ο χρόνος του Νότη. Μιλάμε για ένα 15λεπτο, δεν είναι και τόσο μεγάλο το ζήτημα. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι σε ένα τέτοιο σχήμα θα έπρεπε σε ένα πρώιμο στάδιο να κάνει υποχώρηση ο Νότης ή η Πάολα; Ο Νότης είναι το πρώτο όνομα και λογικό να θέτει τους όρους του, το έχω πει 100 φορές. Όχι βέβαια στο σημείο να γίνεται αδιάλλακτος, προφανώς και πιστεύω ότι θα τα βρουν στην πορεία αν υπάρχει πραγματική διάθεση συνεργασίας. Κι ας είμαστε και λίγο επιφυλακτικοί, εγώ δεν πιστεύω ότι γράφεται εδώ μέσα. Που ξέρεις εσύ ότι είναι ανυποχώρητος ας πούμε; Ας περιμένουμε και μετά κρίνουμε. Και όπως ειπώθηκε, συμφωνία στους χρόνους υπάρχει, για το μπαλέτο γίνεται το όλο ζήτημα.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Musicshoot έγραψε:δεν θελω να σας το χαλασω αλλα η ηχοληψια στο εχει να κανει ειναι τραγικη ...οποιος εχει καλο ηχο στο πρωτο κουπλε του νοτη το κομματι ''γρατζουναει''...
ο βλαχος την εκανε?
Δυστυχως εχεις δικαιο...με το πρωτο ακουσμα απο youtube ισως να ακουγεται ικανοποιητικα καλα σε σχεση με προηγουμενα κομματια του,αλλα αν το ακουσεις κανονικα σε ηχεια με ποιοτικο ηχο...παλι στα ιδια!!!και ειναι κριμα!!!αρχιζω και πιστευω οτι το κανουν επιτηδες!!!:p
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

http://sokfm.gr/radio/charts/ Παμε παιδια!!! Να ανεβασουμε λιγο το τραγουδι!!!
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Mε την Πωλίνα και στην Λάρνακα...
Εικόνα
http://cy.technology/marketing/notis-pwlina/
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ωραία τραγουδάκια έβγαλε η Πωλίνα, αλλά δυστυχώς η φωνή της είναι λίγο άχρωμη και αδιάφορη. Δεν ξεχωρίζει κιόλας ιδιαίτερα.
81argus

jdarmody έγραψε:Ωραία τραγουδάκια έβγαλε η Πωλίνα, αλλά δυστυχώς η φωνή της είναι λίγο άχρωμη και αδιάφορη. Δεν ξεχωρίζει κιόλας ιδιαίτερα.
Η μπαλάντα είναι ίδια Βίσση. Το ζεϊμπέκικο ίδια Πιερίδη. Η φάτσα της θυμίζει Φουρέϊρα. Η φωνή της ψιλοφαλτσάρει.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε καθιερώσει κάθε Μεγαλοεβδομάδα μία ραδιοφωνική συνέντευξη (σε δύο μέρη) στην Βίκυ Γεροθόδωρου. Θα το τηρήσει φέτος; Για να δούμε...
81argus

Μόλις είδα πως το βίντεο κλιπ βρίσκεται στην θέση 21 στα 200 δημοφιλέστερα βίντεο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα :biggrin:
Δεν θυμάμαι στο παρελθόν άλλο κομμάτι να είχε φτάσει τόσο ψηλά.
Στην θέση 20 Οικονομόπουλος και στην θέση 22 Παπαρίζου. Λίγο ακόμα και ρίχνει τον Οικονομόπουλο.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Οντως τα παει καλα. Ελπιζω να μην ειναι μονο αυτος ο λογος που θα τον κανει να παει στην Panik.
Απάντηση