E ναι τέτοια τραγουδάρα και να μην έβγαζαν τόσο άμεσα κλιπ;;; Σε ποιο να έβγαζαν στη μαλακία της Δέσποινας;Krouela έγραψε:fylakas_aggelos έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

E ναι τέτοια τραγουδάρα και να μην έβγαζαν τόσο άμεσα κλιπ;;; Σε ποιο να έβγαζαν στη μαλακία της Δέσποινας;Krouela έγραψε:fylakas_aggelos έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vasika ke'go afto skeftikaMusicLover έγραψε:E ναι τέτοια τραγουδάρα και να μην έβγαζαν τόσο άμεσα κλιπ;;; Σε ποιο να έβγαζαν στη μαλακία της Δέσποινας;Krouela έγραψε:fylakas_aggelos έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να καταλάβω ο Φοίβος δε γράφει πλέον στη Βανδή, στον Πετρέλη, στο Μενιδιάτη, στο Νίνο για να γράφει στη Χατζίδου και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου;;;; Χριστέ μου... τι ντεκαντανς.fylakas_aggelos έγραψε:
Μουσική : Μάριος Ψιμόπουλος
Στίχοι : Ελένη Γιαννατσούλια
Μετά από καιρό χωρίς Φοίβο,αλλά δεν αναφέρεται ούτε η Spicy!!!!!
thelis ligo evian spray xriso mou ?MusicLover έγραψε:Για να καταλάβω ο Φοίβος δε γράφει πλέον στη Βανδή, στον Πετρέλη, στο Μενιδιάτη, στο Νίνο για να γράφει στη Χατζίδου και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου;;;; Χριστέ μου... τι ντεκαντανς.fylakas_aggelos έγραψε:
Θέλω πολλά, ξεκίνα να μου φέρνεις!Krouela έγραψε:thelis ligo evian spray xriso mou ?MusicLover έγραψε:Για να καταλάβω ο Φοίβος δε γράφει πλέον στη Βανδή, στον Πετρέλη, στο Μενιδιάτη, στο Νίνο για να γράφει στη Χατζίδου και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου;;;; Χριστέ μου... τι ντεκαντανς.fylakas_aggelos έγραψε:
da gaspazaMusicLover έγραψε:Θέλω πολλά, ξεκίνα να μου φέρνεις!Krouela έγραψε:thelis ligo evian spray xriso mou ?MusicLover έγραψε:Για να καταλάβω ο Φοίβος δε γράφει πλέον στη Βανδή, στον Πετρέλη, στο Μενιδιάτη, στο Νίνο για να γράφει στη Χατζίδου και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου;;;; Χριστέ μου... τι ντεκαντανς.fylakas_aggelos έγραψε:
Μετά από καιρό χωρίς Φοίβο,αλλά δεν αναφέρεται ούτε η Spicy!!!!!![]()
ΔΟΞΑ ΣΟΙfylakas_aggelos έγραψε:O Tus δεν νομίζω να είναι πλέον στη Spicy.Κάνει δικές του παραγωγές και τα ανεβάζει στο κανάλι του.