Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πιο αθόρυβα δεν θυμάμαι να έχουν ξαναπεράσει εμφανίσεις στην Πύλη Αξιού. Ελπίζω να πάει καλά το σχήμα...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Το μπαλετο παντως, σημερα ανεβαινει θεσσαλονικη.
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Πιο αθόρυβα δεν θυμάμαι να έχουν ξαναπεράσει εμφανίσεις στην Πύλη Αξιού. Ελπίζω να πάει καλά το σχήμα...
Δε νομίζω. Πάντα έτσι είναι, ειδικά όταν κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Παραλήρημα φασισταριών αριστερής προέλευσης όπως αυτά που μας κυβερνούν εδώ και ενάμιση χρόνο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τυχαίο που έγινε τώρα; Τόσο καιρό μετά; Τώρα που πουλάει το καινούριο τραγούδι. Ρε δεν θέλουν να τον βλέπουν να ανεβαίνει, αρρωσταίνουν. Κάνουν τα πάντα για να τον ρίχνουν συνέχεια αλλά δεν τους περνάει. Τώρα φταίω εγώ να μπω να κάνω ένα εκατομμύριο προβολές στο τραγούδι να το στείλω κορυφή με την μια; Έτσι από πείσμα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Η Cobalt έβαλε δημοσιογράφο και κάμερα και πήγε να μας δείξει τα παρασκήνια στην Fantasia και τον Αργυρό.....και ο Νότης 4 μήνες εκεί και δεν ασχολήθηκαν ούτε με την απονομή του.Ντροπή τους.Ελπίζω να παραδεχτεί ο Νότης μια φορά την λάθος επιλογή του.Εταιρεία της πλάκας...ερασιτέχνες όπως είχε αναφέρει κάποιος.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:
Τυχαίο που έγινε τώρα; Τόσο καιρό μετά; Τώρα που πουλάει το καινούριο τραγούδι. Ρε δεν θέλουν να τον βλέπουν να ανεβαίνει, αρρωσταίνουν. Κάνουν τα πάντα για να τον ρίχνουν συνέχεια αλλά δεν τους περνάει. Τώρα φταίω εγώ να μπω να κάνω ένα εκατομμύριο προβολές στο τραγούδι να το στείλω κορυφή με την μια; Έτσι από πείσμα.
Μην είσαι υπερβολικός. Είναι γενικότερο αριστερής φύσεως το ζήτημα να στρέφονται κατά οποιουδήποτε δεν συμβαδίζει με τη γραμμή τους. Εδώ ο Νταλάρας τον είπε εμμέσως πλην σαφώς φασίστα και δεν έγινε το παραμικρό. Άντε το πολύ να θέλουν να πλήξουν τις επόμενες εμφανίσεις του, το οποίο βρίσκω πιο λογικό από το να ''τρομάζει'' ένα τραγούδι.
ilias16 έγραψε:Η Cobalt έβαλε δημοσιογράφο και κάμερα και πήγε να μας δείξει τα παρασκήνια στην Fantasia και τον Αργυρό.....και ο Νότης 4 μήνες εκεί και δεν ασχολήθηκαν ούτε με την απονομή του.Ντροπή τους.Ελπίζω να παραδεχτεί ο Νότης μια φορά την λάθος επιλογή του.Εταιρεία της πλάκας...ερασιτέχνες όπως είχε αναφέρει κάποιος.
Επίσης μην είσαι υπερβολικός. Αφού ο ίδιος ο Νότης δεν τα θέλει αυτά. Έχει εκφραστεί αρκετές φορές το παράπονο ότι ο Νότης καλούσε τους δημοσιογράφους στις πρεμιέρες πχ να τραβήξουν ένα λεπτό και δεν έκανε ούτε δηλώσεις ούτε τίποτα. Αν είχε διάθεση και ο Νότης για κάτι τέτοιο θα το έκανε και μ' αυτόν η Cobalt. Μη τα ρίχνουμε όλα στην εταιρία, κάποια πράγματα, κακώς και λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, δεν τα κάνει και ο ίδιος ο Νότης.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Εγώ δεν αναφέρθηκα με σκοπό να πάνε στα παρασκήνια,αλλά για την απονομή του πλατινένιου.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ilias16 έγραψε:Εγώ δεν αναφέρθηκα με σκοπό να πάνε στα παρασκήνια,αλλά για την απονομή του πλατινένιου.
Εντάξει τότε. Αλλά και πάλι ποιος μας λέει ότι έκανε τόση επιτυχία όση λένε ο δίσκος για να γίνει απονομή; Επίσης μπορεί πάλι να μην ήθελε να καλέσει δημοσιογράφους. Τι νόημα θα είχε; Γενικά και ο Νότης κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια και θα πρέπει να το δει λίγο αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Η cobalt μονο το κιαμο εχει πια ως ηχηρο ονομα (ο χατζηγιαννης εχει εξαφανιστει ο νοτης παει panik) οντως ειναι της πλακας..πλεον η heaven και η minos ειναι.. και πιστευω κακως που παει στη panik
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Effie7 έγραψε:Η cobalt μονο το κιαμο εχει πια ως ηχηρο ονομα (ο χατζηγιαννης εχει εξαφανιστει ο νοτης παει panik) οντως ειναι της πλακας..πλεον η heaven και η minos ειναι.. και πιστευω κακως που παει στη panik
Ο Αργυρός είναι πλέον το νέο wannabe μεγάλο όνομα, τόσο στην Cobalt, όσο και στη νύχτα ελέω Μπερτάκη.
Άβαταρ μέλους
Effie7

jdarmody έγραψε:
Effie7 έγραψε:Η cobalt μονο το κιαμο εχει πια ως ηχηρο ονομα (ο χατζηγιαννης εχει εξαφανιστει ο νοτης παει panik) οντως ειναι της πλακας..πλεον η heaven και η minos ειναι.. και πιστευω κακως που παει στη panik
Ο Αργυρός είναι πλέον το νέο wannabe μεγάλο όνομα, τόσο στην Cobalt, όσο και στη νύχτα ελέω Μπερτάκη.
Wanna be... αλλα δεν...
Ο σαμπανης ειναι πολυ καλυτερος
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

ilias16 έγραψε:Ελπίζω να παραδεχτεί ο Νότης μια φορά την λάθος επιλογή του.Εταιρεία της πλάκας...ερασιτέχνες όπως είχε αναφέρει κάποιος.
Έχει παραδεχτεί ότι δεν έπρεπε να είχε κάνει την συνεργασία με την universal.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Στο ότι ακολούθησε τον Μπουρμά στη Universal είπε ότι έκανε επαγγελματικό λάθος.
Εξού και όταν αποχώρησε και έγινε ο Καραγρηγόρης διευθυντής αισθάνθηκε μια αλλαγή και ονόμασε και τον δίσκο τότε Αναγέννησις.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Lenaspin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lenaspin »

jdarmody έγραψε:
Η Cobalt χανει σιγα σιγα ολα της τα αστερια και τα μεγαλα ονοματα και δεν προωθει σχεδον κανενα περαν του Σαμπανη και του Αργυρου,ελεω χρηματων οπως εχω ακουσει συν οτι ο Σαμπανης εχει και ισχυρο μανατζερ που σπρωχνει πολλα στη διαφημιση.Πλεον με την διαφαινωμενη αποχωρηση του Νοτη και την σκεψη φυγης του Χατζηγιαννη που κι αυτος ακολουθησε την Cobalt μετα την εξαγορα της Universal (τεραστιας εταιριας) δε θα μεινουν και πολλα ονοματα.Εξαλλου πλεον δε δουλευει δισκους αλλα singles (βλ. Μαλου εδω και 3 χρονια).Θα κανει καλο του Σφακιανακη που παει στην Panik αν και της Βισση δεν της εκαναν και πολλη προωθηση τον δισκο ισως ηταν και επιλογης της.Η Panik δεν εχει τεραστια ονοματα βεβαια ειναι η αληθεια αλλα θα δειξει
Άβαταρ μέλους
Effie7

Χειροτερη απο τη πανικ ειναι πλεον κατα τη γνωμη μου! Αλλα αν ο νοτης ηθελε προωθηση θα πρεπε να παει στη heaven (δεν ξερω αν πεταξα βλακεια γιατι δε γνωριζω τις σχεσεις του με τον αντεννα)
Lenaspin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lenaspin »

Effie7 έγραψε:Χειροτερη απο τη πανικ ειναι πλεον κατα τη γνωμη μου! Αλλα αν ο νοτης ηθελε προωθηση θα πρεπε να παει στη heaven (δεν ξερω αν πεταξα βλακεια γιατι δε γνωριζω τις σχεσεις του με τον αντεννα)
Συμφωνω οτι εχει γινει χειροτερη απο την Panik.Δεν στηριζει κανεναν απο τα ονοματα της (σχεδον) δεν προωθει τιποτα γενικα και σιγα σιγα φευγουν ολα τα βαρια ονοματα της.Αυτο με τη Heaven δε ξερω ουτε εγω αν εχουν θεματα,παντως θα ηταν καλη επιλογη.Ο ομιλος αντεννα μπορει να στηριξει δισκογραφικα τους καλλιτεχνες του
Άβαταρ μέλους
Effie7

Lenaspin έγραψε:
Effie7 έγραψε:Χειροτερη απο τη πανικ ειναι πλεον κατα τη γνωμη μου! Αλλα αν ο νοτης ηθελε προωθηση θα πρεπε να παει στη heaven (δεν ξερω αν πεταξα βλακεια γιατι δε γνωριζω τις σχεσεις του με τον αντεννα)
Συμφωνω οτι εχει γινει χειροτερη απο την Panik.Δεν στηριζει κανεναν απο τα ονοματα της (σχεδον) δεν προωθει τιποτα γενικα και σιγα σιγα φευγουν ολα τα βαρια ονοματα της.Αυτο με τη Heaven δε ξερω ουτε εγω αν εχουν θεματα,παντως θα ηταν καλη επιλογη.Ο ομιλος αντεννα μπορει να στηριξει δισκογραφικα τους καλλιτεχνες του
Ναι! Πεφτει μεγαλη διαφημιση για καθε κυκλοφορια cd απο ant1,ρυθμο 949 κτλ μεχρι και μεσα απο τα σιριαλ προωθει τραγουδια
Απάντηση