ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2015
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2014
Με ποια τραγουδίστρια ετοιμάζει δυναμική συνεργασία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος;;
Μια νέα επιτυχία βρίσκεται καθ’οδόν!
Μια νέα συνεργασία έρχεται σε λίγες μέρες! Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επιλέγει την ταλαντούχα Χριστίνα Σάλτη και υπογράφει το νέο της τραγούδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Πρόκειται για μια νέα επιτυχία, με τίτλο “Σου ζητώ απόψε χάρη”. Προς το παρόν έχουμε ένα μικρό δείγμα της νέας αυτής δουλειάς που ετοιμάζουν.
Όπως αποκαλύπτει κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μέσα από τη προσωπική του σελίδα:
“Καλησπέρα σας φίλοι μου …
Μια νέα συνεργασία έρχεται σε λίγες μέρες με μία εξαιρετική ταλαντούχα τραγουδίστρια που ονομάζεται Χριστίνα Σάλτη. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν συνεργάζομαι με τραγουδιστές που έχουν να δώσουν κάτι μέσα από την ψυχή τους στα τραγούδια μου. Στη Χριστίνα ανακάλυψα ένα πηγαίο ταλέντο που πέρα από τα Pop τραγούδια που έχει πει μέχρι τώρα, μπορεί να περπατήσει και σε πιο λαϊκά μονοπάτια,εξίσου πολύ δυνατά. Ένα μικρό κεφάτο δείγμα από το νέο μας τραγούδι μπορείτε να απολαύσετε στο συγκεκριμένο βιντεάκι, το οποίο τράβηξε ο φίλος μου Μπάμπης Μπίρης στο STUDIO ΒΚ χθες το βράδυ.Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Platinum Records με τίτλο “Σου ζητώ απόψε χάρη” και σε στίχους της Μαρίας Μακρή πρώην (Mystique).
Καλή σας ακρόαση..”.
- See more at: http://www.tralala.gr/pia-tragoudistria ... eXUAw.dpuf
Μια νέα επιτυχία βρίσκεται καθ’οδόν!
Μια νέα συνεργασία έρχεται σε λίγες μέρες! Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επιλέγει την ταλαντούχα Χριστίνα Σάλτη και υπογράφει το νέο της τραγούδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Πρόκειται για μια νέα επιτυχία, με τίτλο “Σου ζητώ απόψε χάρη”. Προς το παρόν έχουμε ένα μικρό δείγμα της νέας αυτής δουλειάς που ετοιμάζουν.
Όπως αποκαλύπτει κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μέσα από τη προσωπική του σελίδα:
“Καλησπέρα σας φίλοι μου …
Μια νέα συνεργασία έρχεται σε λίγες μέρες με μία εξαιρετική ταλαντούχα τραγουδίστρια που ονομάζεται Χριστίνα Σάλτη. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν συνεργάζομαι με τραγουδιστές που έχουν να δώσουν κάτι μέσα από την ψυχή τους στα τραγούδια μου. Στη Χριστίνα ανακάλυψα ένα πηγαίο ταλέντο που πέρα από τα Pop τραγούδια που έχει πει μέχρι τώρα, μπορεί να περπατήσει και σε πιο λαϊκά μονοπάτια,εξίσου πολύ δυνατά. Ένα μικρό κεφάτο δείγμα από το νέο μας τραγούδι μπορείτε να απολαύσετε στο συγκεκριμένο βιντεάκι, το οποίο τράβηξε ο φίλος μου Μπάμπης Μπίρης στο STUDIO ΒΚ χθες το βράδυ.Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Platinum Records με τίτλο “Σου ζητώ απόψε χάρη” και σε στίχους της Μαρίας Μακρή πρώην (Mystique).
Καλή σας ακρόαση..”.
- See more at: http://www.tralala.gr/pia-tragoudistria ... eXUAw.dpuf
-
-
-
ti tou pantelidh 8a to poulhsoune ws 2 ksexwrista merh sta diskopwlia?
nomiza mono gia efhmerida spaei..
nomiza mono gia efhmerida spaei..
Best of Stan η αγαπημένη μου κυκλοφορία για φέτος

-
nai mias k ebgale polla albums.. 

Θα έχει και κονκάρδες, μπρασελέ, κουδουνάκια, δαχτυλιδάκια και άλλα γκατζετάκια για να διαλέξουμε το αγαπημένο μας με τη μουρίτσα του σταν

- billakos24
neereaux έγραψε:Best of Stan η αγαπημένη μου κυκλοφορία για φέτος![]()
![]()

neereaux έγραψε:Θα έχει και κονκάρδες, μπρασελέ, κουδουνάκια, δαχτυλιδάκια και άλλα γκατζετάκια για να διαλέξουμε το αγαπημένο μας με τη μουρίτσα του σταν![]()
![]()

Επόμενη πολυαναμενόμενη κυκλοφορία: Boys and noise - the greatest hits! Theirstory!
All of our endings can be found in our beginnings...
-
-
Ο,τι καλυτερο εχει κυκλοφορησειstelios έγραψε:
-
se videoclip ennoeis h se tragoudi?
-
Ενώ το τραγούδι υπέροχο.MusicLover έγραψε:
Εντελώς κουλό το κλιπ

I like people too much or not at all.
Το κλιπ ωραίο το τραγούδι όμως ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ.Chris έγραψε:Ο,τι καλυτερο εχει κυκλοφορησειstelios έγραψε:

I like people too much or not at all.
-
to tragoudi emena m'aresei gia to eidos tou..to videoclip akyro, kalytera na mhn ebgaine dn exei nohma na baraei ena thlefwniko 8alamo...stelios έγραψε:Ενώ το τραγούδι υπέροχο.MusicLover έγραψε: Εντελώς κουλό το κλιπ

αντιρατσιστικο μεν το βιντεο αλλα φιλι μεταξυ των ομοφυλοφιλων δεν τολμησαν να δειξουνstelios έγραψε:

Kai sta 2Chronisgreek έγραψε:se videoclip ennoeis h se tragoudi?