Από τον τίτλο... περισσότερο με μπαλάντα μου κάνει....fylakas_aggelos έγραψε:Το νέο τραγούδι του Σχοινά λέγεται "Ομορφαίνεις τη ζωή μου".
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)
-
-
Mid tempo pop κομμάτι, πολύ καλό ακούγεται... Για να ακούσουμε! 

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
- fylakas_aggelos
-
-
Ευχάριστα ακούγεται αν και περίμενα να ακούσω μπαλάντα... Φτάνει όμως με τα τσιφτετέλια στη Στέλλα (γιατί κι αυτό τσιφτετέλι είναι αν και πιο αργό από τα προηγούμενα)...fylakas_aggelos έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- fylakas_aggelos
Μου θυμίζει Γενέθλια στην εισαγωγή και στα κουπλέ.Και στο ρεφρέν την έχει βάλει να ακούγεται σαν τη Δέσποινα.Όντως ακούγεται ευχάριστα,αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε,το δελτίο τύπου έλεγε ότι είναι τραγούδι που θα εκπλήξει,η ίδια έλεγε ότι το επόμενο κομμάτι της θα είναι "πρόταση",ότι οι φίλοι της που το άκουσαν,τη ρωτάνε πότε θα βγει κλπ.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Μήπως εννοούσε άλλο; Γιατί έκπληξη δεν το λες σαν άκουσμα...fylakas_aggelos έγραψε:Μου θυμίζει Γενέθλια στην εισαγωγή και στα κουπλέ.Και στο ρεφρέν την έχει βάλει να ακούγεται σαν τη Δέσποινα.Όντως ακούγεται ευχάριστα,αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε,το δελτίο τύπου έλεγε ότι είναι τραγούδι που θα εκπλήξει,η ίδια έλεγε ότι το επόμενο κομμάτι της θα είναι "πρόταση",ότι οι φίλοι της που το άκουσαν,τη ρωτάνε πότε θα βγει κλπ.

Το κομμάτι λες και βγήκε από την Αυλή
Πολύ ΒΑΝΔΗ..!!

Πολύ ΒΑΝΔΗ..!!
-
Ισχύει... Κι εμένα θα μου ταίριαζε για αυτό το άλμπουμ... Καλό είναι!!!Stavros έγραψε:Το κομμάτι λες και βγήκε από την Αυλή![]()
Πολύ ΒΑΝΔΗ..!!
Πολύ καλό!MusicLover έγραψε:Ισχύει... Κι εμένα θα μου ταίριαζε για αυτό το άλμπουμ... Καλό είναι!!!Stavros έγραψε:Το κομμάτι λες και βγήκε από την Αυλή![]()
Πολύ ΒΑΝΔΗ..!!
Πολύ 90'ς φοίβος και μια από τα ίδια μέτριο το τραγουδάκι..ξέρουμε ποια του κάνει δεύτερη φωνή είναι η Καίτη?MusicLover έγραψε:
![]()
![]()
![]()
Πολύ ωραίο!
Μια απο τα ίδια!!!fylakas_aggelos έγραψε:Μου θυμίζει Γενέθλια στην εισαγωγή και στα κουπλέ.Και στο ρεφρέν την έχει βάλει να ακούγεται σαν τη Δέσποινα.Όντως ακούγεται ευχάριστα,αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε,το δελτίο τύπου έλεγε ότι είναι τραγούδι που θα εκπλήξει,η ίδια έλεγε ότι το επόμενο κομμάτι της θα είναι "πρόταση",ότι οι φίλοι της που το άκουσαν,τη ρωτάνε πότε θα βγει κλπ.
Εντελώς η ερμηνεία της Βανδη στο ρεφρέν.... λες και ακούς τη Δέσποινα πιο βραχνιασμένη!!!
Σίγουρα την μπερδεύεις αν δεν το ξέρεις....
κρίμα πάντως για την Καλλή.... αλλά μάλλον δεν έχει και άλλη επιλογη
Ευχάριστο είναι! Στο στυλάκι του Σχοινά... καλό θα έλεγα για αρχή της συνεργασίας τους!killbill έγραψε:Πολύ 90'ς φοίβος και μια από τα ίδια μέτριο το τραγουδάκι..ξέρουμε ποια του κάνει δεύτερη φωνή είναι η Καίτη?MusicLover έγραψε:
![]()
![]()
![]()
Πολύ ωραίο!
και αξιοπρεπές κομμάτι στιχουργικά....!!!
-
Aπό το κανάλι της Spicy
ontos poli 90s tou sxoinia, kalo einai parolayta akougete eyxaristaMusicLover έγραψε:Aπό το κανάλι της Spicy
tis Kalli omos xalia
-
- Επικοινωνία:
ευχαριστα τραγουδακια και τα δυο..της Καλλη νομιζω θα μου κολλησει
Καλούλι ας το χαρακτηρίσω. Άλλο ένα κομμάτι για την Καλλή να παίζει 2-4 στα ελληνάδικα λοιπόν. Το δελτίο τύπου με είχα προϊδεάσει για κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά αλλά δεν το είδα. Συνεχίζει λοιπόν στα ίδια. Με πιο συχνά κομμάτια όμως αν γίνεταιMusicLover έγραψε:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
dn me ksetrelanan alla ok... 

Κανένα από τα 2 τραγούδια δεν μου δημιουργεί την επιθυμία να το ακούσω ξανά.Τα βρήκα αδιάφορα.
Του Σχοινά πιο αξιοπρεπές και στην φάση που είναι μια χαρά.
Της Καλλή απογοήτευση.Μου αρέσει που δήλωνε παντού ότι έρχεται πολύ δυνατό single.Tι να πεις.
Του Σχοινά πιο αξιοπρεπές και στην φάση που είναι μια χαρά.
Της Καλλή απογοήτευση.Μου αρέσει που δήλωνε παντού ότι έρχεται πολύ δυνατό single.Tι να πεις.

I like people too much or not at all.