Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί και Πάολα και Φουρέϊρα; Όταν έχεις αυτές τις δυο επιλέγεις ή την μια ή την άλλη. Δεν μιλάμε για κάποιο σχήμα που προηγείται ο Αργυρός για να τις πάρεις και τις δυο που καλώς κάνεις και τις παίρνεις σ' ένα τέτοιο σχήμα αλλά σ' ένα σχήμα που προηγείται ο Νότης είναι υπερβολικό να παίρνεις και τις δυο.
Τι σχέση έχει ερμηνευτικά, μουσικά και γενικά τι σχέση έχουν μεταξύ τους Πάολα-Φουρέιρα? Η μία ξεκίνησε από το πολύ λαϊκό και τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ύφος αλλά παραμένει λαική φωνή, η άλλη πάντοτε ήταν μία τραγουδίστρια χαζοποπ και γενικά χαζοτράγουδων στυλ "40 βαθμοί, λιώνει το κορμί". Θα βγαίνει 20-25 λεπτά στην αρχή, θα κωλοτρίβεται στον στύλο και μετά θα ξεκινάει λαικό πρόγραμμα.
Όχι φίλε για σχήμα με πρώτο όνομα τον Νότη πάει πολύ να είναι και οι δυο. Με Αργυρό, Βρεττό, Κιάμο κ.α. μια χαρά αλλά όχι με Νότη. Μπορούν να πάρουν μικρότερο τρίτο όνομα από την Φουρέϊρα.
Σιγά το όνομα που είναι η Φουρέιρα. Επειδή σαν μαιντανός πάει σε όλες τις εκπομπές δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι αξιόλογο ως όνομα. Εγώ δεν την ήθελα καθόλου στο σχήμα.
Δεν γίνεται ρε φίλε την μια χρονιά να συνεργάζεσαι με Πωλίνα Χριστοδούλου και Ειρήνη Παπαδοπούλου όπου καμία από τις δυο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ούτε καν την πρώτη δισκογραφική δουλειά και ακριβώς ένα χρόνο μετά να συνεργάζεσαι με δυο τραγουδίστριες που η μια έχει 5 δίσκους και η άλλη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον τέταρτο δίσκο. Από αυτή την άποψη το λέω. Ούτε καν ο Stan δεν μπορεί να μπει τρίτο όνομα δίπλα στον Νότη. Ειδικά στον Νότη. Όλοι αυτοί μπορούν να παίξουν τρίτα ονόματα σε μικρότερους τραγουδιστές αλλά δυστυχώς στον Νότη μπορούν να παίξουν μόνο δεύτερα εκτός αν ο τρίτος είναι πολύ μικρότερος. Με καταλαβαίνεις τι εννοώ; Μπροστά στον Νότη φαίνονται δεύτερα ονόματα όλοι αυτοί που καπού αλλού φαίνονται τρίτοι κι αυτό γίνεται λόγω του μεγέθους του Νότη. Η Πωλίνα Χριστοδούλου και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ας πούμε παίζουν άνετα τρίτες δίπλα στον Νότη από την στιγμή που θα υπάρχει κι ένα δεύτερο μεγάλο όνομα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

καλημέρα...καταρχην μπραβο στον scorpion που έπεσε μέσα στις ειδήσεις που μας μετεφερε... παρα τις διαφορες βλακειες που γραφονταν δεξια και αριστερα από ΄΄εγκυρα΄΄site ο ίδιος έμεινε πιστος στις πηγες του και τελικα δικαιώθηκε...σιγουρα αποτελει συν για την εγκυρότητα του συγκεκριμένου site να υπάρχει κάποιος με τόσο καλές πηγές...από εκεί και πέρα η συνεργασία αντικειμενικά όπως ανέφερε και 1 φίλος πιο πάνω είναι η πιο δυνατή της 15ετιας από όλες τις απόψεις...μαγαζί επιχειρηματία που από πέρσι έχει δέιξει να στηρίζει έμπρακτα τα σχήματα του και ονόματα που καλώς η κακως βρίσκονται παντου...ραδιοφωνα-περιοδικά κλπ κλπ...δεν ξέρω γιατί καποιος μπορεί να έχει παράπονο...οι μισοι εδω μέσα πέρσι έκραζαν ότι με αυτες που παιρνει στο fantasia δεν θα έχει κόσμο θα κλείσει κλπ κλπ και τωρα ο ίδιος κάνει 1 πάρα πολυ καλό deal και μας φταιει αν η foureira ειναι καλή για 2η ή 3η...ρε παιδια σταματήστε να γκρινιάζετε όλα καλά πάνε μην ψαχνουμε λόγους να χαλαστουμε/διαφωνούμε εκει που δεν υπάρχουν...αν και ο δισκος είναι καλός και τον προωθήσει δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο για τπτ...θέλαμε δυνατή συνεργασία την έκλεισε... θέλαμε περισσοτερες εμφανίσεις φέτος τις έκανε και θα τις κάνει και του χρόνου...θέλαμε αλλαγη εταιρειας θα την κάνει...αν λοιπόν και ο δίσκος ειναι καλός και προωθηθεί τι αλλό θέλουμε...????????φιλικα προς όλους και επιμένω τα καλύτερα έρχονται...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Έχεις δίκιο. Καταρχήν πέρυσι πάνω κάτω τέτοιο καιρό οι περισσότεροι είχαμε συμφωνήσει ότι για να μακροημερεύσει κι άλλο στη νύχτα ο Νότης και με δεδομένο ότι είναι σε κόντρα με τους περισσότερους ''φτασμένους'', η λύση θα είναι να συνεργαστεί τουλάχιστον με τα κατά καιρούς hot ονόματα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορη η Φουρέιρα, αλλά δεν με ενοχλεί να υπάρχουν και στοιχεία show στο πρόγραμμα και γενικά αυτό το εντυπωσιακό (υποθέτω) που θα δώσει η συγκεκριμένη. Έχω βαρεθεί τα κλασικά λαϊκά γυναικεία τριτοτέταρτα ονόματα που έχουν δυο τραγούδια και μετά μας ζαλίζουν με Ρέμο και Παντελίδη. Τώρα για την Πάολα, αν και δεν την ακούω, θεωρώ ότι της δίνεται η δυνατότητα δίπλα στο Νότη να ανέβει επίπεδο, να εμπλουτίσει το ρεπερτόριο της και εν ολίγοις να αποτινάξει τη ρετσινιά του σκυλιού από πάνω της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει τις φωνητικές δυνατότητες γι' αυτό. Συνοπτικά, το σχήμα παίρνει άριστα 10 προς το παρόν όσον αφορά τη στελέχωσή του. Ο Νότης δεν είναι κάποιος χθεσινός, κινείται στη σωστή κατεύθυνση κι εναπόκειται στον ίδιο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται να κυριαρχήσει μ' ένα δυνατό δίσκο. Επιχειρηματίας που τον πιστεύει + δυνατό σχήμα (κακά τα ψέματα η Πάολα είναι το κορυφαίο γυναικείο όνομα αυτή τη στιγμή) + δίσκο επιπέδου Minos ή και στην ίδια τη Minos και πάμε για μεγάλα πράγματα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί και Πάολα και Φουρέϊρα; Όταν έχεις αυτές τις δυο επιλέγεις ή την μια ή την άλλη. Δεν μιλάμε για κάποιο σχήμα που προηγείται ο Αργυρός για να τις πάρεις και τις δυο που καλώς κάνεις και τις παίρνεις σ' ένα τέτοιο σχήμα αλλά σ' ένα σχήμα που προηγείται ο Νότης είναι υπερβολικό να παίρνεις και τις δυο.
Τι σχέση έχει ερμηνευτικά, μουσικά και γενικά τι σχέση έχουν μεταξύ τους Πάολα-Φουρέιρα? Η μία ξεκίνησε από το πολύ λαϊκό και τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ύφος αλλά παραμένει λαική φωνή, η άλλη πάντοτε ήταν μία τραγουδίστρια χαζοποπ και γενικά χαζοτράγουδων στυλ "40 βαθμοί, λιώνει το κορμί". Θα βγαίνει 20-25 λεπτά στην αρχή, θα κωλοτρίβεται στον στύλο και μετά θα ξεκινάει λαικό πρόγραμμα.
Όχι φίλε για σχήμα με πρώτο όνομα τον Νότη πάει πολύ να είναι και οι δυο. Με Αργυρό, Βρεττό, Κιάμο κ.α. μια χαρά αλλά όχι με Νότη. Μπορούν να πάρουν μικρότερο τρίτο όνομα από την Φουρέϊρα.
Σιγά το όνομα που είναι η Φουρέιρα. Επειδή σαν μαιντανός πάει σε όλες τις εκπομπές δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι αξιόλογο ως όνομα. Εγώ δεν την ήθελα καθόλου στο σχήμα.
Δεν γίνεται ρε φίλε την μια χρονιά να συνεργάζεσαι με Πωλίνα Χριστοδούλου και Ειρήνη Παπαδοπούλου όπου καμία από τις δυο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ούτε καν την πρώτη δισκογραφική δουλειά και ακριβώς ένα χρόνο μετά να συνεργάζεσαι με δυο τραγουδίστριες που η μια έχει 5 δίσκους και η άλλη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον τέταρτο δίσκο. Από αυτή την άποψη το λέω. Ούτε καν ο Stan δεν μπορεί να μπει τρίτο όνομα δίπλα στον Νότη. Ειδικά στον Νότη. Όλοι αυτοί μπορούν να παίξουν τρίτα ονόματα σε μικρότερους τραγουδιστές αλλά δυστυχώς στον Νότη μπορούν να παίξουν μόνο δεύτερα εκτός αν ο τρίτος είναι πολύ μικρότερος. Με καταλαβαίνεις τι εννοώ; Μπροστά στον Νότη φαίνονται δεύτερα ονόματα όλοι αυτοί που καπού αλλού φαίνονται τρίτοι κι αυτό γίνεται λόγω του μεγέθους του Νότη. Η Πωλίνα Χριστοδούλου και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ας πούμε παίζουν άνετα τρίτες δίπλα στον Νότη από την στιγμή που θα υπάρχει κι ένα δεύτερο μεγάλο όνομα.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το σχήμα στη Fantasia ήταν σχήμα της τελευταίας στιγμης που φτιάχτηκε για να πορευτεί εναμιση μηνα αλλο εαν πηγε 3. Το σχήμα στο Teatro είναι λογικό να είναι πιο δυνατό διότι πάει για 4-5 μήνες και σε ένα στέκι που είναι ιδιαίτερα ακριβό. Το ένα φτιάχτηκε πιο πολύ για να...εγκαινιαστεί η συνεργασία με Μπερτάκη και το άλλο για να είναι το Νο1 στεκι του χειμώνα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το σχήμα στη Fantasia ήταν σχήμα της τελευταίας στιγμης που φτιάχτηκε για να πορευτεί εναμιση μηνα αλλο εαν πηγε 3. Το σχήμα στο Teatro είναι λογικό να είναι πιο δυνατό διότι πάει για 4-5 μήνες και σε ένα στέκι που είναι ιδιαίτερα ακριβό. Το ένα φτιάχτηκε πιο πολύ για να...εγκαινιαστεί η συνεργασία με Μπερτάκη και το άλλο για να είναι το Νο1 στεκι του χειμώνα.
Προσωπικά ποσώς δεν μ' ενδιαφέρει που θα είναι και με ποιές θα είναι. Ακόμα και με τον Τερζή και τον Οικονομόπουλο να ήταν πάλι δεν θα με ενδιέφερε. Όπως και φέτος έτσι και του χρόνου δεν έχω σκοπό να πάω θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δεν θα δω τον Νότη. Εκτός εαν ωστόσο έχω κερδίσει το Τζόκερ.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Αφου λοιπον ΔΕΝ θα πας τι καθεσαι και διαμαρτυρεσαι για 3ο ονομα? Τρωγεστε με τα ρουχα σας μερικοι
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το σχήμα στη Fantasia ήταν σχήμα της τελευταίας στιγμης που φτιάχτηκε για να πορευτεί εναμιση μηνα αλλο εαν πηγε 3. Το σχήμα στο Teatro είναι λογικό να είναι πιο δυνατό διότι πάει για 4-5 μήνες και σε ένα στέκι που είναι ιδιαίτερα ακριβό. Το ένα φτιάχτηκε πιο πολύ για να...εγκαινιαστεί η συνεργασία με Μπερτάκη και το άλλο για να είναι το Νο1 στεκι του χειμώνα.
Προσωπικά ποσώς δεν μ' ενδιαφέρει που θα είναι και με ποιές θα είναι. Ακόμα και με τον Τερζή και τον Οικονομόπουλο να ήταν πάλι δεν θα με ενδιέφερε. Όπως και φέτος έτσι και του χρόνου δεν έχω σκοπό να πάω θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δεν θα δω τον Νότη. Εκτός εαν ωστόσο έχω κερδίσει το Τζόκερ.
Μπορείς να εξοικονομήσεις 15€ και να πας στο bar θεωρώ, αν θες πολύ να πας. :smile:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

dimitris13 έγραψε:οι μισοι εδω μέσα πέρσι έκραζαν ότι με αυτες που παιρνει στο fantasia δεν θα έχει κόσμο θα κλείσει κλπ κλπ
Και γω ημουν σε αυτους που φοβομουν οτι δεν θα παει το σχημα στο Fantasia. Γιατι πιστευα οτι πλεον στην νυχτα πρεπει να ειναι 2 γνωστα ονοματα σε ενα σχημα για να παει καλα.
Δεν ισχυει αυτο με τον Νοτη τελικα, απλα το 2012- 13 που δεν πηγε καλα το σχημα με την Δρακοπουλου ειχαν πεσει πολλα πραγματα μαζι. Ειχε το ατυχημα με το αμαξι αλλα κι ενα αντιπαλο σχημα που ειχε μονοπωλησει την σεζον (Καρρας- Παολα- Παντελιδης).
Σαφως βεβαια και ειναι καλο που θα γινει φετος ενα τοσο δυνατο σχημα.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

ρε παιδια...δε πα ναναι και με τον βερτη/Ρεμο/Και ολους αυτους;;; με οποιον και ναναι..εγω καπου εξω θα ειμαι οπως και σε καθε μαγαζι οταν κανει το διαλληματακι του ο Νοτης...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

KeepNoting έγραψε:ρε παιδια...δε πα ναναι και με τον βερτη/Ρεμο/Και ολους αυτους;;; με οποιον και ναναι..εγω καπου εξω θα ειμαι οπως και σε καθε μαγαζι οταν κανει το διαλληματακι του ο Νοτης...
Καλά εγώ διαφωνώ απολύτως και με αυτή τη λογική. Δεν είναι άσχημο να κάνει ωραίες συνεργασίες που να προσελκύουν το ενδιαφέρον και ουδέτερου κοινού. Δεν είστε και τόσοι πολλοί πια οι φανς για να το γεμίζετε όλη τη σεζόν. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να πάει σε μπουζούκια, αλλά προτιμά να δώσει το ποσό που θα δώσει για να δει περισσότερους επιτυχημένους καλλιτέχνες μαζί. Το σχήμα που έρχεται είναι κίνηση ματ. Κυρίως γιατί βάζει το στοιχείο της διασκέδασης στο σχήμα και συνεπώς στο πρόγραμμα που τόσο έχει λείψει από τα προγράμματα του Νότη.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Gshore έγραψε:Αφου λοιπον ΔΕΝ θα πας τι καθεσαι και διαμαρτυρεσαι για 3ο ονομα? Τρωγεστε με τα ρουχα σας μερικοι
Έλα μου ντε!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πρόστιμο 26.000€ για το ρατσιστικό κρεσέντο Σφακιανάκη
http://www.dimokratiki.gr/13-06-2016/pr ... fakianaki/
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Δηλαδη τωρα θα μπει φυλακη ο Νοτης οπως εγραφαν και ελεγαν οι δημοσιογραφοι της π... ενταρας ? :tourta:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

jdarmody έγραψε:
KeepNoting έγραψε:ρε παιδια...δε πα ναναι και με τον βερτη/Ρεμο/Και ολους αυτους;;; με οποιον και ναναι..εγω καπου εξω θα ειμαι οπως και σε καθε μαγαζι οταν κανει το διαλληματακι του ο Νοτης...
Καλά εγώ διαφωνώ απολύτως και με αυτή τη λογική. Δεν είναι άσχημο να κάνει ωραίες συνεργασίες που να προσελκύουν το ενδιαφέρον και ουδέτερου κοινού. Δεν είστε και τόσοι πολλοί πια οι φανς για να το γεμίζετε όλη τη σεζόν. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να πάει σε μπουζούκια, αλλά προτιμά να δώσει το ποσό που θα δώσει για να δει περισσότερους επιτυχημένους καλλιτέχνες μαζί. Το σχήμα που έρχεται είναι κίνηση ματ. Κυρίως γιατί βάζει το στοιχείο της διασκέδασης στο σχήμα και συνεπώς στο πρόγραμμα που τόσο έχει λείψει από τα προγράμματα του Νότη.

ε ενταξει...κακο ειναι ομως που δεν μπορω να ακουω καποιον αλλον να τραγουδαει; δεν το λεω αυτο επειδη θελω να το παιξω πιο Νοτικος απο ολους εσας ...απλα δεν με απασχολει καθολου τα 2α-3α ονοματα με βαση τις φωνες τους.... αρκει να βοηθαει το 2ο ονομα στο γεμισμα του μαγαζιου ετσι ωστε να πηγαινω να ακουω Νοτη....
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα, βλέπω αρκετούς γνωριμους από το notis.gr, Νότης-Παολα άκυρο το σχήμα πάει προς Καρρά
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
johnytzitzi

Εσύ Keepnoting μου ίσως είσαι πιτσιρικάς και αντέχεις μία ώρα να κάνεις βόλτες μέσα στο χώρο ή κι απέξω, εμείς που γεράσαμε πια δεν έχουμε αντοχές και καθόμαστε στωικά στο τραπεζάκι μας μέχρι να ξαναβγεί μας ψιλονοιάζει. :fan:
S_Mesogeios έγραψε:Καλημέρα και καλώς σας βρήκα, βλέπω αρκετούς γνωριμους από το notis.gr, Νότης-Παολα άκυρο το σχήμα πάει προς Καρρά
Γεια σου Στελλάκη (που λέει και μια ψυχή αν σε κατάλαβα καλά)!
Κι εγώ έτσι είχα μάθει από το μαέστρο μας την ημέρα της λήξης στη Θεσσαλονίκη αλλά αν είδες ο Scorpion μας έγραψε ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν και θα γίνει το σχήμα με Πάολα με πιθανές ημερομηνίες έναρξης 11 ή 18/11.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

johnytzitzi έγραψε:
Εσύ Keepnoting μου ίσως είσαι πιτσιρικάς και αντέχεις μία ώρα να κάνεις βόλτες μέσα στο χώρο ή κι απέξω, εμείς που γεράσαμε πια δεν έχουμε αντοχές και καθόμαστε στωικά στο τραπεζάκι μας μέχρι να ξαναβγεί μας ψιλονοιάζει. :fan:

Ναι ενταξει....24 ειμαι...Ελα μωρε...πιος δεν εχει κουραγιο για ενα βρωμικο απο εκει απ εξω; χαχαχα
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Για σου John, καλά κατάλαβες :-P εγώ χθες ενημερώθηκα για φυγή της Πάολα και ότι ήλθε στο προσκήνιο πρόταση για Καρρα
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
johnytzitzi

J&B έγραψε:

Λείπει μόνο το video-clip του Καλή σου τύχη από το Odeon (είναι κι η φάτσα μου μέσα :fan: καλά εκείνο το βράδυ μας το είπε 3-4 φορές όπως και τις Χειροβομβίδες για να τα γράψουν βαρεθήκαμε τη ζωή μας :lol: ) έχει το remake βέβαια κι ίσως ήταν πλεονασμός να μπουν και τα 2 στο βίντεο του φίλου.

Ωραίες αναμνήσεις τα clips. Το 2003 στο Καρπενήσι στα γυρίσματα του "Δίνει τα φιλιά" είχε μαζευτεί όλη πόλη. Όπως και πολύ μετά στο Λαύριο το 2010 για το "Δεν υποχωρώ".
Απάντηση