Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Εγω πάλι λεω να αφήσουν το δίσκο οπως έχει. Μια χαρά είναι.
Αυτά με τις επανακυκλοφορίες να τα αφήσει η σκουπιδοχέβεν και να ασχοληθεί με τους υπόλοιπους που ανήκουν στο δυναμικό της.
Αυτά με τις επανακυκλοφορίες να τα αφήσει η σκουπιδοχέβεν και να ασχοληθεί με τους υπόλοιπους που ανήκουν στο δυναμικό της.
Από ότι ενημερώθηκα από μέλος του fanclub θα έχει περισσότερα κομμάτια η επανακυκλοφορία,και μάλιστα θα κρατήσουν τα μισά κομμάτια της αρχικής έκδοσης,κυρίως όσα παίχθηκαν στο ραδιόφωνο,δηλαδή περίπου 5 κομμάτια της αρχικής έκδοσης + 2 remixes + Εντάξει + 2 ή 3 νέα!Επίσης επειδή τώρα γίνονται κάποιες ηχογραφήσεις,θα βγει γύρω στο Πάσχα,ίσως και πιο μετά!
Αν ισχύει είναι για σφαλιάρες.supernatural22 έγραψε:Από ότι ενημερώθηκα από μέλος του fanclub θα έχει περισσότερα κομμάτια η επανακυκλοφορία,και μάλιστα θα κρατήσουν τα μισά κομμάτια της αρχικής έκδοσης,κυρίως όσα παίχθηκαν στο ραδιόφωνο,δηλαδή περίπου 5 κομμάτια της αρχικής έκδοσης + 2 remixes + Εντάξει + 2 ή 3 νέα!Επίσης επειδή τώρα γίνονται κάποιες ηχογραφήσεις,θα βγει γύρω στο Πάσχα,ίσως και πιο μετά!

I like people too much or not at all.
Δε νομίζω να ισχύει, και αν ισχύει τότε δεν θα ναι επανακυκλοφορεία, ούτε θα μετρά εως τέτοια, αλλά θα είναι νέα κυκλοφορεία με κάποια παλιά κομμάτια και remixes bonus.
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να κάνουν κανονικό δίσκο. Ας περιμένουν ως το Σεπτέμβρη να εμπλουτίσουν το υλικό και να βγεί ένας καλός δίσκος, άξιο follow-up του Κλειστά Τα Στόματα!
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να κάνουν κανονικό δίσκο. Ας περιμένουν ως το Σεπτέμβρη να εμπλουτίσουν το υλικό και να βγεί ένας καλός δίσκος, άξιο follow-up του Κλειστά Τα Στόματα!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
+10000000000000Entek έγραψε:Δε νομίζω να ισχύει, και αν ισχύει τότε δεν θα ναι επανακυκλοφορεία, ούτε θα μετρά εως τέτοια, αλλά θα είναι νέα κυκλοφορεία με κάποια παλιά κομμάτια και remixes bonus.
Ας βγάλουν άλλο ένα single για Καλοκαίρι... δεν υπάρχει λόγος να "καταστρέψουν" αυτή τη δουλειά
Συμφωνώ και με τους 2.chris3m έγραψε:+10000000000000Entek έγραψε:Δε νομίζω να ισχύει, και αν ισχύει τότε δεν θα ναι επανακυκλοφορεία, ούτε θα μετρά εως τέτοια, αλλά θα είναι νέα κυκλοφορεία με κάποια παλιά κομμάτια και remixes bonus.
Ας βγάλουν άλλο ένα single για Καλοκαίρι... δεν υπάρχει λόγος να "καταστρέψουν" αυτή τη δουλειά

Σύμφωνα με το twitter ενός ανθρώπου από τις δημοσιές σχέσεις της Heaven σε λίγες μέρες θα βγει το νέο τραγούδι του Ρέμου με τον τίτλο "τα χιλιόμετρα όλα"
Ξέρουμε ποιοι το έχουν γράψει το καινούργιο τραγούδι;paidaki έγραψε:http://www.dromosfm.gr/n422
Μουσική Δημήτρης Κοντόπουλος (τουλάχιστον έτσι είχε ακουστεί πριν λίγο καιρό).Για στίχους δεν ξέρω!stelios έγραψε:Ξέρουμε ποιοι το έχουν γράψει το καινούργιο τραγούδι;paidaki έγραψε:http://www.dromosfm.gr/n422
Νομίζω ότι θα είναι pop/rock,ίσως και με λίγα ηλεκτρονικά στοιχεία!
supernatural22 έγραψε:Νομίζω ότι θα είναι pop/rock,ίσως και με λίγα ηλεκτρονικά στοιχεία!
Ναι από το τρέιλερ έτσι ακούγεται. Στίχοι : Μωραίτης
- stathis2b_
Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει
χατζηγιαννιζει φουλ... α ρε μιχαλη σχοληηηηηηη! 

xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Πολύ ωραίο είναι το τραγούδι και θα γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία.
Πολύ ωραίο! Λίγο από Ραλλία, λίγο από Iggy Pop αλλά χαλάλι του... Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο που εμπνέεται από άλλα τραγούδια...