Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fylakas_aggelos έγραψε:Κυκλοφορούν μόνο με εφημερίδα,οπότε ο κόσμος θα πάρει την εφημερίδα,θα ακούσει και την Άντζελα (η θα την πετάξει στα σκουπίδια).
All of our endings can be found in our beginnings...
fylakas_aggelos έγραψε:Κυκλοφορούν μόνο με εφημερίδα,οπότε ο κόσμος θα πάρει την εφημερίδα,θα ακούσει και την Άντζελα (η θα την πετάξει στα σκουπίδια).
Για μένα έχει την καλύτερη δισκογραφία (περίοδος 1982-2003) από όλες τις λαικές τραγουδίστριες που βγήκαν από τη δεκαετία του '80 και μετά.
Και ένα αγαπημένο video με όλες τις τραγουδάρες της.
Κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια από το 1980 και έπειτα!
Αν κράταγε το στοματάκι της κλειστό και είχε λίγοτερη έκθεση στα κανάλια θα ήταν κυρίαρχη στα μουσικά πράγματα ακόμα.
johnytzitzi έγραψε:
Αν κράταγε το στοματάκι της κλειστό και είχε λίγοτερη έκθεση στα κανάλια θα ήταν κυρίαρχη στα μουσικά πράγματα ακόμα.
Ακριβώς αυτό που έπρεπε να έχουν κάνει κάποιοι συνάδελφοί της
Δεν είναι ίδιες περιπτώσεις gtm.
Η Άντζελα έλεγε βλακείες και τη δεκαετία του '90 αλλά κανείς δεν έμενε σε αυτό γιατί παράλληλα κυκλοφορούσε τη μία κομματάρα μετά την άλλη.
Επίσης για τους συναδέλφους της που λες (που συμφωνώ ότι θα έπρεπε να προφυλάσσουν τους εαυτούς τους) δεν κατέληξαν να βγάζουν trash κομμάτια,ούτε να εμφανίζονται σε μαγαζιά δεύτερης και τρίτης κατηγορίας.
Οι βλακείες της Άντζελας δε συγκρίνονται με τις απόψεις του Νότη, παιδιά.
Η Άντζελα έπεσε στα δικά μου μάτια όταν έβγαλε στη φόρα πτυχές της προσωπικής της ζωής μέσα στην υπερβολή, όταν έκανε ολοφάνερο πια πως είναι η μόνη ελαφρολαϊκή τραγουδίστρια που πέρασε από τη χώρα και όλες οι άλλες είναι απείρως κατώτερες, και όταν άρχισε να λέει "τρώω είδη υγιεινής".
Ο Νότης λέει απλά αυτά που λένε οι γηραιοί γονείς μας, οι μπαρμπάδες μας και οι θειάδες μας μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους. Και όχι στο μαγαζί τους που εξυπηρετούν κόσμο. Γιατί δεν ξέρουν ποιός μπορεί να τους ακούει και πώς μπορεί να κόψει και να ράψει...
Αυτό είναι το λάθος του Νότη, αν θέλετε τη γνώμη μου.