Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

I like people too much or not at all.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Διονύση, σε πετυχαίνουμε στην πιο δημιουργική φάση της 20χρονης σου καριέρας. Νέο τραγούδι – δυναμίτης, συνεργασία ξανά με Φοίβο και sold out εμφανίσεις. Πως θα χαρακτήριζες όλο αυτό που βιώνεις ;
Ευλογία και μεγάλη χαρά που ζω ξανά τέτοιες μεγάλες στιγμές. Ήταν αναμενόμενο από τη μια, γιατί όλα αυτά τα χρόνια το δουλεύαμε πολύ και είχαμε χτίσει με τον κόσμο μια άρρηκτη σχέση μέσα από τις ζωντανές μου εμφανίσεις. Ο χρόνος με δικαιώνει και αυτός είναι ο καλύτερος κριτής.

Με τον Φοίβο έχετε συνεργαστεί στα πρώτα σας βήματα 1994-1995 και αργότερα το 2000. Πως έγινε αυτή η μουσική επαναπροσέγγιση και τι να περιμένουμε στο μέλλον ;
Η συνάντηση μας ξεκίνησε μέσα από τα live μου. Με επισκέφθηκε ο Φοίβος και είδε όλο αυτό που γινόταν. Πάντα είχαμε πολύ καλή επικοινωνία και φιλία και εκτός δουλειάς. Ήταν φέτος η κατάλληλη στιγμή να συναντηθούμε. Έγραψε για μένα ένα καταπληκτικό τραγούδι “Ομορφαίνεις τη ζωή μου”, το οποίο το αγάπησα γιατί στηρίζεται στη μελωδία και το στίχο. Θυμίζει τις παλιές καλές εποχές των 90′s. Είναι ένα χαρούμενο τραγούδι, που μπορείς να το αφιερώσεις. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στη δισκογραφία είχε χαθεί η μελωδία και ο στίχος. Τώρα βλέπω να επανέρχεται αυτό. Η συνεργασία με τον Φοίβο θα συνεχιστεί. :shock: Έχουμε ήδη έτοιμο ολόκληρο δίσκο και το επόμενο τραγούδι θα το ακούσουμε το Σεπτέμβριο :shock: . Μετά από τόσα χρόνια έχουμε ωριμάσει μουσικά και οι δυο και ετοιμαζόμαστε για νέα πράγματα.

tralala.gr
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Που ακριβώς ωρίμασε ο Φοίβος :fan:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Kαλά δεν πιστεύω ότι έχουν έτοιμο δίσκο.Μερικά demos θα έχουν κάνει,και θα τον παραμυθιάζει ο Φοίβος ότι θα του βγάλει δίσκο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Εγώ πιστεύω πως αν και το επόμενο single έχει την ανταπόκριση του "Ομορφαίνεις τη ζωη μου" μια χαρά θα προχωρήσουν σε δίσκο!!!
Δεν νομίζω ότι ο Φοίβος περιμένει απο τους υπόλοιπους να έχουν τέτοια επιτυχία!!! Οι Κοκκίνου - Καλλή με τόσα sinlges και αδιάφορες είναι.... ο Σχοινάς με ένα σάρωσε!!!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Ο Σχοινάς "σάρωσε" επειδή είναι airfast tickets,σαν κομμάτι δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια τα παλιά του,απλά καλό για τα σημερινά δεδομένα.
Δεν νομίζω να προχωρήσουν σε δίσκο (τουλάχιστον σύντομα),εξαρτάται και ποιος θα αναλάβει τα έξοδα παραγωγής.Πχ ο Καρράς όταν έβγαλε δίσκο από τη Spicy πλήρωσε ο ίδιος,γι'αυτό μετά από 2 singles ήρθε και ο δίσκος.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Το τραγούδι του Σχοινά ανεξάρητα από το δυνατό πρόμο που είχε άρεσε στον κόσμο και γι' αυτό έγινε επιτυχία.
Ο Φοίβος στο πρόσωπο του Διονύση βρήκε τον αντικαταστάτη του Νίνο στην Spicy και προς τα εκεί θα κινηθούν μουσικά
και στο μέλλον αν κρίνουμε από το πρώτο δείγμα της δισκογραφικής τους επανασύνδεσης.
Επίσης η airfastTicekts έχει αναλάβει όλη την Spicy αλλά δεν βλέπω να κάνουν όλοι οι καλλιτέχνες της επιτυχία. :wink:
chris3m

fylakas_aggelos έγραψε:Ο Σχοινάς "σάρωσε" επειδή είναι airfast tickets,σαν κομμάτι δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια τα παλιά του,απλά καλό για τα σημερινά δεδομένα.
Δεν νομίζω να προχωρήσουν σε δίσκο (τουλάχιστον σύντομα),εξαρτάται και ποιος θα αναλάβει τα έξοδα παραγωγής.Πχ ο Καρράς όταν έβγαλε δίσκο από τη Spicy πλήρωσε ο ίδιος,γι'αυτό μετά από 2 singles ήρθε και ο δίσκος.
Όλοι οι καλλιτέχνες της SPICY αναλαμβάνουν τα έξοδα παραγωγής οι ίδιοι!!! Γι' αυτό βγάζουν singles κάποιες σαν την Χατζίδου και επίσης γι' αυτο δεν βλέπει δίσκο η Κοκκίνου!!! Ας βρει χρήματα να δει πως θα της βγάλει το δίσκο ....τρέχοντας ο Φοίβος!!!
Όσο για τον Καρρά, δεν τα ανέλαβε ο ίδιος εξ ολοκλήρου... υπήρξε και "σπόνσορας" για την κυκλοφορία!
Ωστόσο ο δίσκος του ήταν έτοιμος πάνω απο ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει... απλά .....no money....no honey!!!
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Και υπάρχει κόσμος που παραμένει στην εταιρία αυτή; :fan:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Δεν νομίζω πως ο Νίνο θα είχε θέμα χορηγού ή θα αδυνατούσε να καλύψει τα έξοδα της κυκλοφορίας του cd του. :fan:
Ο Φοίβος δεν του έβγαζε δίσκο και γι'αυτό έφυγε.Oύτε ο Σχοινάς είναι album artist.
Καλύτερα να του βγάζει κάθε 3-4 μήνες ένα δυνατό single και μια χαρά θα είναι.
I like people too much or not at all.
chris3m

stelios έγραψε:Δεν νομίζω πως ο Νίνο θα είχε θέμα χορηγού ή θα αδυνατούσε να καλύψει τα έξοδα της κυκλοφορίας του cd του. :fan:
Ο Φοίβος δεν του έβγαζε δίσκο και γι'αυτό έφυγε.Oύτε ο Σχοινάς είναι album artist.
Καλύτερα να του βγάζει κάθε 3-4 μήνες ένα δυνατό single και μια χαρά θα είναι.
Νομίζω πως ούτε και η Βανδή αποχώρησε γιατί δεν είχε την δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα!
Οι λόγοι αποχώρησης μπορούν να οφείλονται σε πάρα πολλές και διαφορετικές συγκυρίες! Όπως ας πούμε η αργοπορία του δημιουργού ή η μέτρια ποιότητα των τραγουδιών!!!
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Chronisgreek

apo epoxh ayto to kalokairi (10 xronia!) exei na kanei tetoio kalokairino klip..
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Chronisgreek έγραψε:Διονύση, σε πετυχαίνουμε στην πιο δημιουργική φάση της 20χρονης σου καριέρας. Νέο τραγούδι – δυναμίτης, συνεργασία ξανά με Φοίβο και sold out εμφανίσεις. Πως θα χαρακτήριζες όλο αυτό που βιώνεις ;
Ευλογία και μεγάλη χαρά που ζω ξανά τέτοιες μεγάλες στιγμές. Ήταν αναμενόμενο από τη μια, γιατί όλα αυτά τα χρόνια το δουλεύαμε πολύ και είχαμε χτίσει με τον κόσμο μια άρρηκτη σχέση μέσα από τις ζωντανές μου εμφανίσεις. Ο χρόνος με δικαιώνει και αυτός είναι ο καλύτερος κριτής.

Με τον Φοίβο έχετε συνεργαστεί στα πρώτα σας βήματα 1994-1995 και αργότερα το 2000. Πως έγινε αυτή η μουσική επαναπροσέγγιση και τι να περιμένουμε στο μέλλον ;
Η συνάντηση μας ξεκίνησε μέσα από τα live μου. Με επισκέφθηκε ο Φοίβος και είδε όλο αυτό που γινόταν. Πάντα είχαμε πολύ καλή επικοινωνία και φιλία και εκτός δουλειάς. Ήταν φέτος η κατάλληλη στιγμή να συναντηθούμε. Έγραψε για μένα ένα καταπληκτικό τραγούδι “Ομορφαίνεις τη ζωή μου”, το οποίο το αγάπησα γιατί στηρίζεται στη μελωδία και το στίχο. Θυμίζει τις παλιές καλές εποχές των 90′s. Είναι ένα χαρούμενο τραγούδι, που μπορείς να το αφιερώσεις. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στη δισκογραφία είχε χαθεί η μελωδία και ο στίχος. Τώρα βλέπω να επανέρχεται αυτό. Η συνεργασία με τον Φοίβο θα συνεχιστεί. :shock: Έχουμε ήδη έτοιμο ολόκληρο δίσκο και το επόμενο τραγούδι θα το ακούσουμε το Σεπτέμβριο :shock: . Μετά από τόσα χρόνια έχουμε ωριμάσει μουσικά και οι δυο και ετοιμαζόμαστε για νέα πράγματα.

tralala.gr
O σχοινας επεσε ξαφνικα ε μια εποχη που ξανατραβαει το ονομα του και το στυλακι του.Και αυτο κυριως ξεκινησε με αυτα που κανει στα live του οχι λογω φοιβου.Ο φοιβος απλα του δωσε διαφημιση περισσοτερη και ραδιοφωνικη επιτυχια που χε να κανει καμια 15 χρονια.

Σαν ταλεντο και σαν φωνη ο σχοινας παντως ηταν παντα καλος ασχετα αν καπελωθηκε και απο την καιτη τοτε καλως η κακως.

Αν το πανε σε ποπ κομματακια και προσεγμενα πραγματα θεωρω πως ο φοιβος θα εχει και ενα καλλιτεχνη σοβαρα στο cast γελιου που εχει τωρα :fan:
Chronisgreek

Εικόνα
neereaux

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

Chronisgreek έγραψε:Εικόνα
Και φοίβο και παντελίδη :525807:
Κάποια κάνει καλά ο,τι κάνει σε όποιον κι αν το κάνει :525807:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Έλεος η ατάλαντη,συνεχίζει και με Παντελίδη! :tourta: :tourta: :tourta: :tourta:
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

neereaux έγραψε:
λασπολογιες εχω να πω... :525807:
neereaux

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

GUNNER_10 έγραψε:
neereaux έγραψε:
λασπολογιες εχω να πω... :525807:
Χειλάκια κόλαση το ρηνιώ :525807:
Chronisgreek

toulaxiston na to dine se xatzidou..
ntax dn einai k asxhmo alla oute karasouxe..
Απάντηση