Κρατάνε την hit-άρα by Φοίβος!Vandomaniac έγραψε:Έχει βγάλει από το Σεπτέμβρη ένα τραγούδι που δεν ακούστηκε ΠΟΥΘΕΝΑ!afn έγραψε:Μεταγραφάρα!Chronisgreek έγραψε:α εκανε μεταγραφη κ ο πανταζης το σεπτεμβρη μηπως βγαλει κ αυτος κατι..

Κρατάνε την hit-άρα by Φοίβος!Vandomaniac έγραψε:Έχει βγάλει από το Σεπτέμβρη ένα τραγούδι που δεν ακούστηκε ΠΟΥΘΕΝΑ!afn έγραψε:Μεταγραφάρα!Chronisgreek έγραψε:α εκανε μεταγραφη κ ο πανταζης το σεπτεμβρη μηπως βγαλει κ αυτος κατι..
na sas 8umhsw oti k to exw giorth otan bghke to krazame k to legame karnabalistiko alla egine karahitara tou 2014.. twra gia ayto pisteyw na akoustei alla oxi teleia opws to allonick2907 έγραψε:εγώ το θεωρώ καλύτερο από το έχω γιορτή..
Δεν έπαψε να είναι καρναβαλίστικο επειδή έγινε χιτάρα.Chronisgreek έγραψε:na sas 8umhsw oti k to exw giorth otan bghke to krazame k to legame karnabalistiko alla egine karahitara tou 2014.. twra gia ayto pisteyw na akoustei alla oxi teleia opws to allonick2907 έγραψε:εγώ το θεωρώ καλύτερο από το έχω γιορτή..
Τα ίδια και τα ίδια.Δεν υπάρχει έμπνευση.Σταματήστε να έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες από τον Φοίβο για να μην απογοητεύεστε κιόλας.Chronisgreek έγραψε:
Καλέ βγηκε no2 της χρονιάς στο airplay πίσω απο την ''Επιμονή''!afn έγραψε:Το Έχω Γιορτή αλήθεια που πίκαρε στο εβδομαδιαίο?
Το θυμάμαι! Άλλο ρωτάω!billakos24 έγραψε:Καλέ βγηκε no2 της χρονιάς στο airplay πίσω απο την ''Επιμονή''!afn έγραψε:Το Έχω Γιορτή αλήθεια που πίκαρε στο εβδομαδιαίο?
Τι σε νοιάζει που πίκαρε?afn έγραψε:Το θυμάμαι! Άλλο ρωτάω!billakos24 έγραψε:Καλέ βγηκε no2 της χρονιάς στο airplay πίσω απο την ''Επιμονή''!afn έγραψε:Το Έχω Γιορτή αλήθεια που πίκαρε στο εβδομαδιαίο?
Ναι μπορεί. Θες να δεις τον Πάνο χαμηλά?afn έγραψε:Έχω την εντύπωση πως αν εκείνο το top 100 ήταν με το point system, θα τον βλέπαμε πιο χαμηλά!
Θέλω να μάθω πόσο ψηλά πήγε με το point system... Και δεν με βοηθάς νομίζω...billakos24 έγραψε:Ναι μπορεί. Θες να δεις τον Πάνο χαμηλά?afn έγραψε:Έχω την εντύπωση πως αν εκείνο το top 100 ήταν με το point system, θα τον βλέπαμε πιο χαμηλά!![]()
![]()
![]()
Όχι όντως δεν σε βοηθάω. Είχαμε όμως μια όμορφη και συνάμα ζαβούλικη διάδραση.afn έγραψε:Θέλω να μάθω πόσο ψηλά πήγε με το point system... Και δεν με βοηθάς νομίζω...billakos24 έγραψε:Ναι μπορεί. Θες να δεις τον Πάνο χαμηλά?afn έγραψε:Έχω την εντύπωση πως αν εκείνο το top 100 ήταν με το point system, θα τον βλέπαμε πιο χαμηλά!![]()
![]()
![]()
![]()
panosif έγραψε:Τα τραγούδια του Φοίβου είναι ανάλογα του ταλέντου των καλλιτεχνών στους οποίους τα δίνει.
Αν ξαναγράψει στον Πάριο,στον Τερζή,στον Ρέμο,στην Καίτη,στην Μαντώ κ.α. το ξανασυζητάμε.
Πάντως δεν βλέπω και καμία εξέλιξη στην καριέρα όσων έφυγαν από την Spicy.Ο Νίνο βγάζει την μία μετριότητα μετά την άλλη οι οποίες πατώνουν κιόλας,η Κοκκίνου ψωνίζει στο super market,η Σπανού έγινε ραδιοφωνική παραγωγός και η Καλλή μας απασχολεί για το πως είναι οι σχέσεις της με τον πρώην γκομενό της.
Τουλάχιστον ο Καλίδης (τον οποίο σιχαίνομαι) είχε τη δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία του 2014 και το μαγαζί που εμφανίζεται με τον Τσαλίκη σκίζει.
Διαφωνώ για τον Σχοινά.Το κομμάτι ήταν αξιοπρεπέστατο και στο στυλ των τραγουδιών με τα οποία έκανε επιτυχία στο παρελθόν ο Διονύσης.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Στο Σχοινά ο Φοίβος θα μπορούσε να δώσει για πρώτο single μια μπαλλαντάρα, να σειστεί το σύμπαν.
Αντ' αυτού, του έδωσε ένα κομμάτι που άσχημο δεν μπορείς να το πεις η αλήθεια είναι, αλλά θα το άκουγα πολύ πιο ευχάριστα από τους Boys and Noise ή από τον μικρό Λεγάκη.
Ήταν λίγο για Σχοινά...
Και όπως έχω ξαναπεί, δεν τον έχω καθόλου ικανό να δώσει ξανά κομμάτια σαν κι αυτά που έδινε μέχρι το 1999.
ΚΙ ΑΝ δώσει [ΑΝ...], θα είναι ξαναζεσταμένη σούπα...
Μέχρι το 1999? Νομίζω πως και στο ΚΑΤΙ της Καίτης είχε ωραία τραγούδια δώσει!!!ΜΑΓΔΑ έγραψε:Στο Σχοινά ο Φοίβος θα μπορούσε να δώσει για πρώτο single μια μπαλλαντάρα, να σειστεί το σύμπαν.
Αντ' αυτού, του έδωσε ένα κομμάτι που άσχημο δεν μπορείς να το πεις η αλήθεια είναι, αλλά θα το άκουγα πολύ πιο ευχάριστα από τους Boys and Noise ή από τον μικρό Λεγάκη.
Ήταν λίγο για Σχοινά...
Και όπως έχω ξαναπεί, δεν τον έχω καθόλου ικανό να δώσει ξανά κομμάτια σαν κι αυτά που έδινε μέχρι το 1999.
ΚΙ ΑΝ δώσει [ΑΝ...], θα είναι ξαναζεσταμένη σούπα...