Thanks!

H παραγωγική περίοδος του Φοίβου για μένα προσωπικά ήταν από την αρχή της καριέρας του μέχρι το 1999. Τότε που δεν αντέγραφε τον εαυτό του, τότε που τα τραγούδια του ήταν όντως κάτι φρέσκο, και είχαν μουσικές ομορφιές.afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()
Στα χειρότερα βάζεις το Κάτι που σάρωσε και εκτόξευσε τις πωλήσεις του δίσκου και ακόμα και σήμερα όλα τα γαρμπάκια χτυπιούνται με αυτό;;; Μάλιστα.... Ήταν κάτι διαφορετικό για την Καίτη αλλά στο είδος του για την εποχή ήταν πολύ μπροστά...ΜΑΓΔΑ έγραψε:H παραγωγική περίοδος του Φοίβου για μένα προσωπικά ήταν από την αρχή της καριέρας του μέχρι το 1999. Τότε που δεν αντέγραφε τον εαυτό του, τότε που τα τραγούδια του ήταν όντως κάτι φρέσκο, και είχαν μουσικές ομορφιές.afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()
Στην Καιτούλα σταμάτησε να γράφει το 2000, αφού ήδη είχε αρχίσει να στερεύει, και αφού της έδωσε δύο από τα χειρότερα τραγούδια που μπορούσε να της δώσει εκείνη την περίοδο.
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις, ίσως;
Δε με ενδιαφέρει αν εκτόξευσε τις πωλήσεις του δίσκου και ποιός χτυπιέται ή δε χτυπιέται με αυτό.MusicLover έγραψε:Στα χειρότερα βάζεις το Κάτι που σάρωσε και εκτόξευσε τις πωλήσεις του δίσκου και ακόμα και σήμερα όλα τα γαρμπάκια χτυπιούνται με αυτό;;; Μάλιστα.... Ήταν κάτι διαφορετικό για την Καίτη αλλά στο είδος του για την εποχή ήταν πολύ μπροστά...ΜΑΓΔΑ έγραψε:H παραγωγική περίοδος του Φοίβου για μένα προσωπικά ήταν από την αρχή της καριέρας του μέχρι το 1999. Τότε που δεν αντέγραφε τον εαυτό του, τότε που τα τραγούδια του ήταν όντως κάτι φρέσκο, και είχαν μουσικές ομορφιές.afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()
Στην Καιτούλα σταμάτησε να γράφει το 2000, αφού ήδη είχε αρχίσει να στερεύει, και αφού της έδωσε δύο από τα χειρότερα τραγούδια που μπορούσε να της δώσει εκείνη την περίοδο.
Άποψη που βλέπω να συμμερίζονται μόνο fan της Καίτης!ΜΑΓΔΑ έγραψε:H παραγωγική περίοδος του Φοίβου για μένα προσωπικά ήταν από την αρχή της καριέρας του μέχρι το 1999. Τότε που δεν αντέγραφε τον εαυτό του, τότε που τα τραγούδια του ήταν όντως κάτι φρέσκο, και είχαν μουσικές ομορφιές.afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()
Επίσης ότι δεν μας αρέσει προσωπικά σαν τραγούδι σημαίνει πως στερείται έμπνευσης και φαντασίας?ΜΑΓΔΑ έγραψε:Δε με ενδιαφέρει αν εκτόξευσε τις πωλήσεις του δίσκου και ποιός χτυπιέται ή δε χτυπιέται με αυτό.MusicLover έγραψε:Στα χειρότερα βάζεις το Κάτι που σάρωσε και εκτόξευσε τις πωλήσεις του δίσκου και ακόμα και σήμερα όλα τα γαρμπάκια χτυπιούνται με αυτό;;; Μάλιστα.... Ήταν κάτι διαφορετικό για την Καίτη αλλά στο είδος του για την εποχή ήταν πολύ μπροστά...ΜΑΓΔΑ έγραψε:H παραγωγική περίοδος του Φοίβου για μένα προσωπικά ήταν από την αρχή της καριέρας του μέχρι το 1999. Τότε που δεν αντέγραφε τον εαυτό του, τότε που τα τραγούδια του ήταν όντως κάτι φρέσκο, και είχαν μουσικές ομορφιές.afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()
Εμένα με ενδιαφέρει ότι δε μου άρεσε ποτέ.
Και για μένα, ήταν η αρχή της κατρακύλας και για κείνην, αλλά και για κείνον.
Θα ήθελα να μην υπάρχει καθόλου στη δισκογραφία της.
Για την ιστορία, το άλλο είναι το "Σώπα".
Άμα γεια σου... Τώρα λες σωστά πράγματα! Προς την λάθος κατεύθυνση βέβαια, γιατί εγώ πάντα έχω πολλά να ασχοληθώ εδώ μέσα, δε χρειάζομαι τα Γαρμπάκια!ΜΑΓΔΑ έγραψε:Μα δε θέλω να αποστομώσω κανέναν.
Είναι η προσωπική μου άποψη για έναν άνθρωπο που μου άρεσε πολύ στην αρχή επειδή ήταν πολύ προσεκτικός και σεβαστικός στους ανθρώπους που έγραφε, και σιγά - σιγά αυτός ο σεβασμός χάθηκε και αντικαταστάθηκε μ' έναν "ωχαδερφισμό" και μία φτιαχτή πρόκληση.
Κι αυτό δε μου αρέσει.
Όλος ο υπόλοιπος κόσμος μπορεί κάλλιστα να αγαπά τραγούδια σύμφωνα με το ντόρο που έκαναν ή με το πόσο πούλησαν. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό.
Αλλά το να λέγεται ότι ο Φοίβος στέρεψε επειδή σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα, είναι κάτι που δε στέκει.
Και το κατατάσσω στα θέματα που ανακινούνται, επειδή δεν έχουμε τί να κάνουμε.
Να μην κάνει σχόλια και η ουρά? Κρίμα είναι, μέρος του σώματος θεωρείται κι αυτή!killbill έγραψε:Η Μάγδα έχει ρέντα σήμερα πόσους θα "αποστομώσεις" ακόμα..![]()
![]()
ακόμα και στη συναυλία του Φοίβου στην επική εμφάνιση της Καίτης φάνηκε ο κόσμος ποια τραγούδια του ξεχώρισε
Ενώ οι φαν της Άννας ας πούμε τον λατρεύουν τον Φοίβο τι διαβάζω ο άνθρωποςafn έγραψε: Άποψη που βλέπω να συμμερίζονται μόνο fan της Καίτης!
Σωστά μη μπεις στη διαδικασία καλύτερα..γιατί τα είπαμε και χθες "η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της..."afn έγραψε: δε θα μπω στη διαδικασία να κάνω και μαθήματα καλής συμπεριφοράς!
Κι εγώ έχω μεγάλη απορία γιατί μερικοί λένε πράγματα που δεν ισχύουν για την Καίτη ειδικά (σε συνάρτηση με το Φοίβο πάντα), αλλά δεν το κάνω και θέμα...ellhfan έγραψε:Για άλλη μια φορά φανς της Γαρμπή ασχολούντα με το Φοίβο, από μόνοι τους........![]()
Μπορείτε να μου εξηγήσετε το γιατί; Μεγάλη απορία το 'χω.
Απορία έχω, όχι κακία. Μην πέσετε να με φάτε!