Ω, ναι... Εγώ το ξεκίνησα...afn έγραψε:Και εκεί καταλήγω!afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()

Ω, ναι... Εγώ το ξεκίνησα...afn έγραψε:Και εκεί καταλήγω!afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()
Ναι Μάγδα μου εσύ και εγώ τα ξεκινάμε όλα..ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ω, ναι... Εγώ το ξεκίνησα...afn έγραψε:Και εκεί καταλήγω!afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()
Πόσο ξέρεις να σέβεσαι τους άλλους και την διαφορετικότητα των απόψεωνafn έγραψε:Όχι! Εσύ είπες την εντελώς άσχετη άποψή σου, που στην πραγματικότητα σημαίνει αυτό βέβαια.
Τάδε έφη ο λογικός άνθρωπος..afn έγραψε:
Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει σε πρώτη φάση killbill να είμαστε λογικοί άνθρωποι!
Όλα ξεκίνησαν από αυτό σου το σχόλιο τι δεν καταλαβαίνεις..afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()
Συγχαρητήρια!Vandomaniac έγραψε:Σε άλλα νέα, ενδέχεται ο Σχοινάς να είναι υποψήφιος για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον. Άλλα ονόματα που ακούγονται: Shaya, Τάμτα, C Real και Απέργη.
Καλά ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά; Είπα εγώ ότι απαγορεύεται;killbill έγραψε:Γιατί "απαγορεύεται" στους φαν της Καίτης να ασχοληθούν με τον Φοίβο πες το μου και αυτό εδώ μέσα![]()
Την άλλη φορά να μας υποδείξετε τι, πως και που πρέπει να σχολιάζουμε..δεν το ξέραμε να πάρουμε την άδεια![]()
Εσείς γιατί ασχολείστε με μας και μ' αυτά που γράφουμε δεν μπορώ να καταλάβω..
Kανέναν δεν αποστόμωσε. Απλά δεν έχει νόημα ο διάλογος με άτομα που διακατέχονται από προκατάλειψη.killbill έγραψε:Η Μάγδα έχει ρέντα σήμερα πόσους θα "αποστομώσεις" ακόμα..![]()
![]()
ακόμα και στη συναυλία του Φοίβου στην επική εμφάνιση της Καίτης φάνηκε ο κόσμος ποια τραγούδια του ξεχώρισε
ποια προκατάληψη θα μας τρελάνεις επειδή δεν συμφωνούμε και δεν γουστάρουμε όλα τα τραγούδια του φοίβου γούστα είναι αυτάMusicLover έγραψε:Kανέναν δεν αποστόμωσε. Απλά δεν έχει νόημα ο διάλογος με άτομα που διακατέχονται από προκατάλειψη.killbill έγραψε:Η Μάγδα έχει ρέντα σήμερα πόσους θα "αποστομώσεις" ακόμα..![]()
![]()
ακόμα και στη συναυλία του Φοίβου στην επική εμφάνιση της Καίτης φάνηκε ο κόσμος ποια τραγούδια του ξεχώρισε