Αρτέμης/Ευθύμης στην Heaven

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
immortal
Δημοσιεύσεις: 16863
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2004 11:53 pm
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Αρτέμης/Ευθύμης στην Heaven

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

"O Διαλεχτός της άρνησης και ο ακριβογιός της πίστης" είναι ο τίτλος του νέου πολυαναμενόμενου LP από τους Α/Ε (Αρτέμη/Ευθύμη), το οποίο κυκλοφορεί στις 5 Σεπτεμβρίου από τη Heaven, εγκαινιάζοντας έτσι τη συνεργασία τους με την εταιρία.


"Ο Διαλεχτός της άρνησης και ο ακριβογιός της πίστης" - ο ιδιαίτερος τίτλος, σύμφωνα με την παράδοση των Α/Ε έχει ληφθεί από το ποίημα του Κωστή Παλαμά "Ο γκρεμιστής" - περιέχει 12 κομμάτια και είναι ό, τι πιο δυνατό έχουν κυκλοφορήσει στη μουσική τους διαδρομή. 12 κομμάτια, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, εξίσου όμως δυναμικά. Μια μείξη hip hop/ nu metal/ hardcore/big beat/drum "n" bass/electronica με έντονα στοιχεία και από την ελληνική μουσική παράδοση στη μουσική και στίχο κυριολεκτικά καταιγιστικό!


Υπάρχει μία νέα μεγάλη ομάδα παραγωγής πίσω από αυτόν το δίσκο. Εκτός από τους Α/Ε που έχουν τον ρόλο των mc s (ή, νεοραψωδών επί το ελληνικότερον αν προτιμάτε), έχει προστεθεί μία ομάδα από dj s/παραγωγούς και μία ομάδα μουσικών με live όργανα (τύμπανα, κιθάρες, μπάσα) με "βαριά ένσημα" στον χώρο του ελληνικού metal: Λάμπρος Κριτσιμάς (τύμπανα), Δημήτρης Κουτσούκης (κιθάρες), Λεωνίδας Πετρόπουλος (μπάσο), dj MCD και dj Smartie (scratches και παραγωγή) και Έμπνε (παραγωγή).


Το πρώτο ραδιοφωνικό single λέγεται "ΡΙΜΕΣ ΑΠ ΑΤΣΑΛΙ - ΡΥΘΜΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ" και σύντομα αναμένεται να γυριστεί και το νέο video clip.

(heavenmusic.gr)
in this mad mad world
ΣΑΚΗΣ
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: Τρί Αύγ 08, 2006 11:57 am

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΚΗΣ »

Ενδιαφερον ακουγεται!
ADAM2
Δημοσιεύσεις: 92789
Εγγραφή: Δευ Οκτ 04, 2004 9:29 pm
Τοποθεσία: Internet
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

ο ένας μήπως ήταν αυτός που πήγε στο φεστιβάλ Τραγουδιού?και νίκησε?
Nothing lasts forever but the earth and sky
Απάντηση