Η Μπέσυ φέρνει τη Μίλβα στα «Αστέρια»

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Η Μπέσυ φέρνει τη Μίλβα στα «Αστέρια»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Λατρεύω τη Μίλβα και τη φωνή της. Και πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι με πρωτοβουλία του Δήμου Γλυφάδας η Μίλβα, αυτό το υπέρλαμπρο αστέρι, θα τραγουδήσει στα «Αστέρια» της Γλυφάδας την επόμενη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, για τους πυρόπληκτους και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τη Μίλβα τη χειροκρότησα σε όλες τις συναυλίες της στην Ελλάδα και την τελευταία φορά είχα την τύχη να τη γνωρίσω από κοντά και να εξασφαλίσω και μια συνέντευξη μαζί της, που δημοσιεύτηκε στο ΛΟΙΠΟΝ.

Αυτήν τη φορά χαίρομαι ακόμα πιο πολύ, γιατί την ιδέα να τραγουδήσει η Μίλβα στα «Αστέρια» την είχε μια άλλη αγαπημένη μας τραγουδίστρια, η Μπέσυ Αργυράκη, που, πέρα από τα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα, συμμετέχει δυναμικά στο Δήμο Γλυφάδας μαζί με το δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρόπουλο ως αντιπρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης και Πολιτισμού.

Έτσι, με τη συνεργασία με την παραγωγό εταιρεία ΕΛΒΑ πέτυχε να έλθει η Μίλβα στο μεγάλο γκαλά της 17ης Οκτωβρίου και να τραγουδήσει μελωδίες των Ε. Morricone, G. Moustaki, Μίκη Θεοδωράκη, Θάνου Μικρούτσικου κ.ά.

Η Μπέσυ, όμως, μας επιφυλάσσει και άλλη μια μεγάλη έκπληξη με μια... μικρή εκπληκτική Ελληνίδα, που τραγουδάει και παίζει έθνικ μουσική, τη μοναδική Αρετή Κατιμέ.

Με τη φλόγα της καρδιάς της και της φωνής της η Μίλβα θα σβήσει τις φωτιές του πόνου των πυρόπληκτων, ενώ η μικρή Αρετή με τη φωνή της και την αρετή της θα φέρει το χαμόγελο στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Όλα τα αστέρια έχουν συμπέσει εκεί που εμπνέει η Μπέσυ.
loipon
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση