Τι αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης στην συνέντευξη της Τρίτης 16 Οκτωβρίου;

1) Θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη στις 20 Μαρτίου στο Ρόδον!
2) «Είμαι εγωιστής και θέλω να περνάει το δικό μου»
3) «Δεν έχω ανάγκη από μάνατζερ, μανατζάρω μόνος μου τον εαυτό μου»
4) «Δεν έχω ανάγκη από μια συνεργασία με τον Φοίβο»
5) «Δεν θέλω να λέω τίποτα για τα προσωπικά μου. Όταν υπάρξει κάτι σοβαρό, τότε θα βγω και θα το πω»
6) «Δεν ταίριαξε η χημεία μας με τον Γιώργο Θεοφάνους»Τι αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης στην συνέντευξη της Τρίτης 16 Οκτωβρίου;

ellinikos fm
Παρε ανασα και παμε...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

όλο δεν δεν....πες και κάτι καλό! :lol:
Nothing lasts forever but the earth and sky
antidoto

O Βέρτης “καβάλησε μπαμπού” και όχι καλάμι;
showbiz

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης στην συνέντευξη της Τρίτης 16 Οκτωβρίου στόν “ελληνικό”;
1) «Είμαι εγωιστής και θέλω να περνάει το δικό μου».
2) «Δεν έχω ανάγκη από μάνατζερ, μανατζάρω μόνος μου τον εαυτό μου».
3) «Δεν έχω ανάγκη από μια συνεργασία με τον Φοίβο».
4) «Δεν θέλω να λέω τίποτα για τα προσωπικά μου. Όταν υπάρξει κάτι σοβαρό, τότε θα βγω και θα το πω».
5) «Δεν ταίριαξε η χημεία μας με τον Γιώργο Θεοφάνους».

….”γέμισε ο τόπος….τραγουδιστάκια”….σιγοτραγουδάμε εμείς και το αφιερώνουμε στούς ”μεγάλους” τραγουδιστές της Ελλάδος!!!
Παρε ανασα και παμε...
pianist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

Δεν μου φάνηκε να είπε κάτι επηρμένο ως άποψη, απλά ο τρόπος που παραθέσαν τις δηλώσεις είναι κάπως.. Λες και βγήκε να κάνει μανιφέστο φαίνεται έτσι :lol:
antidoto

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής φιλοξενήθηκε σε μία από τις σπάνιες ζωντανές συνεντεύξεις του στην εκπομπή του Γιώργου Χαριζάνη, απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών και με διπλωματία και χιούμορ μίλησε για όλους και για όλα! Στο τέλος δεν παρέλειψε να υπογράψει αυτόγραφα στους δεκάδες θαυμαστές που είχαν κατακλύσει το στούντιο του σταθμού από νωρίς και να φωτογραφηθεί μαζί τους!

Παρακάτω ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

«Όταν βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη, το πρωί πρέπει να φάω οπωσδήποτε μια μπουγάτσα και να πιω το γάλα μου για να συνέλθω! Ανεβαίνω πολύ συχνά, κάθε δύο με τρεις εβδομάδες περίπου. Εδώ χαλαρώνω, ξεκουράζομαι, γεμίζω τις μπαταρίες μου.... Στην Αθήνα μένω στα νότια προάστια και ζω χαλαρά με το φραπεδάκι μου. Στο κέντρο της Αθήνας έχω να πάω τρεις μήνες ενώ στην Θεσσαλονίκη βρίσκομαι 2 φορές το μήνα!»

«Είναι αλήθεια ότι δεν απολαμβάνω την επιτυχία μου, δεν την «νιώθω». Ίσως είναι καλό αυτό γιατί δεν θα χρειαστεί κάποια στιγμή να προσγειωθώ απότομα. Η επιτυχία άλλωστε είναι εικονική. Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι. Είναι πολύ ωραία τώρα αλλά συνεχίζω να πατώ στα πόδια μου. Όπως ήμουν είμαι.»

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι τσιγκούνης. Είμαι πολύ προσεκτικός με τα λεφτά και θα τσιγκουνευόμουν μόνο κάτι που δεν έχει αξία. Κατά τα άλλα, είμαι πολύ σπάταλος! Κάτι που μου αρέσει πολύ, θα το πάρω, χωρίς να με ενδιαφέρει πόσο κοστίζει. Αν έχανα όλα τα λεφτά μου, θα ξεκινούσα πάλι από την αρχή, θα δούλευα για να τα ξαναβγάλω. Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν».

«Ο προηγούμενος δίσκος μου, το «Πάμε ψυχή μου» που μου έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους στην αρχή δεν είχε πάει τόσο καλά. Φοβήθηκα ότι δεν ταιριάζαμε πολύ. Μετά από ένα χρόνο άρχισε να κάνει επιτυχίες και να ακούγεται δυνατά στο ραδιόφωνο. Μια φορά μόνο μαλώσαμε με τον Θεοφάνους: μου είχε προτείνει να πάνω στο Fame Story και να τραγουδήσω για να προωθήσω το cd και εγώ αρνήθηκα. Δεν ήθελα γιατί ήταν ένα reality, ένα παιχνίδι με την ψυχολογία των παιδιών, χωρίς πολύ κύρος. Εμένα μου αρέσει να έχω κύρος στη ζωή μου. Η παραγωγή προσπαθούσε να πουλήσει σκάνδαλα, δεν κοιτούσε τα παιδιά και το ταλέντο τους».

«Μου αρέσει η τηλεόραση, είμαι κουτσομπόλης και όταν μπορώ παρακολουθώ τις μεσημεριανές εκπομπές. Δεν θέλω όμως να εμφανίζομαι από προσωπική επιλογή, γιατί είμαι ντροπαλός και συνεσταλμένος και δεν θέλω να εκτίθεμαι».

«Στην καριέρα μου είμαι πολύ στενοκέφαλος. Κάνω αυτό που γουστάρω εγώ, αυτό που πιστεύω ότι είναι καλό για μένα».

«Έχω μεράκι να συνεργαστώ κάποτε με μερικούς μεγάλους καλλιτέχνες. Η Χαρούλα Αλεξίου είναι η μεγάλη «καψούρα» μου, όπως και η Ελένη Βιτάλη και θα ήθελα να πω τραγούδι του Αντώνη Βαρδή. Γενικά είμαι φαν των καλών καλλιτεχνών. Με τον Φοίβο μπορεί να συνεργαστώ στο μέλλον. Προς το παρόν, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους συνεργάτες μου, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου».

«Προσπαθώ να σκέφτομαι τον Νίκο Βέρτη ως καλλιτέχνη και τον εαυτό μου ως θαυμαστή: θα ήθελα να τον βλέπω να εμφανίζεται κάθε μέρα στην τηλεόραση, στα περιοδικά με τους δικούς του και να συζητούν όλοι ποια θα παντρευτεί; Ή να τον βλέπω και να τον ακούω όπως είναι: ένας απλός τραγουδιστής, που ψυχαγωγεί, και με τα τραγούδια του σε ανεβάζει τις δύσκολες στιγμές ή σε κρατάει ψηλά στις καλές. Τραγουδιστής είμαι, και τίποτε άλλο».

«Αν θα συνεργαζόμουν με τον Ηλία Ψινάκη; Δεν αντέχει μάνατζερ δίπλα μου! Γνώρισα πρόσφατα ένα γερμανό μάνατζερ που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Μάικλ Τζάκσον και η Τίνα Τάρνερ. Μου είπε: «εσύ δεν μπορείς να έχεις μάνατζερ γιατί δεν τον χρειάζεσαι. Όσοι χρειάζονται, είναι γιατί δεν σκέφτονται όπως εσύ»!

«Το πρόσφατο cd μου «Μόνο για σένα» έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του και σίγουρα δεν θα βιαστώ να βγάλω κάτι καινούργιο. Η αλήθεια είναι ότι έχω ξεκινήσει να ακούω τραγούδια αλλά ακόμα δεν ξέρω με ποιον θα συνεργαστώ»!

« Αν θα πάω στα φετινά Αρίων; Θέλω να είμαι εκεί, όπως το έχω κάνει και παλαιότερα, γιατί είναι η γιορτή του τραγουδιού. Μου έγινε πρόταση να τραγουδήσω, όπως και πέρσι αλλά είπα όχι γιατί δεν θέλω να κάνω κάθε χρόνο τα ίδια»!

«Όταν κατέβηκα στην Αθήνα υποσχέθηκα στον εαυτό μου να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη με μια ξεχωριστή εμφάνιση, που θα άφηνε τον κόσμο απόλυτα ικανοποιημένο. Επειδή είμαι τελειομανής, ακύρωσα ό,τι δεν μου άρεσε και για αυτό δεν θα μπορέσω να είμαι εδώ στις 6 Δεκεμβρίου, όπως είχα υποσχεθεί. Θα ανέβω τελικά στις 20 Μαρτίου, σε ένα καινούργιο καλοκαιρινό χώρο που θα χτιστεί ειδικά για αυτές τις εμφανίσεις. Θα έρθω μαζί με τα παιδιά που εμφανιζόμαστε τώρα στο Ποσειδώνιο και θα κάτσουμε ένα με ενάμισυ μήνα».
Παρε ανασα και παμε...
sweetbear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sweetbear »

MIA ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ... ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ...!! ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΗ!
TASTE MY DUST!!!
antidoto

sweetbear έγραψε:MIA ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ... ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ...!! ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΗ!
aston ton voithaei se alla :lol:
Παρε ανασα και παμε...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

γιατί? καλή φωνή έχει!
Nothing lasts forever but the earth and sky
sce3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sce3 »

Apo fwni o vertis den........tragoudaei apo ti muti k xaraktiristiko paradeigma otan itan sto sxima k o kuprios o kwnstantinou oles oi parees legane oti to paidi pou vgike prin apo to verti exei kaluteri fwni apo to verti!

omws....einai polu sumpathitiki fusiognwmia stin pista,exei swsti stasi apenanti sta pragmata,den ektithetai polu k tha elega oti genika se ola paei na akolouthisei to protupo ploutarxou..
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

ax pou thimithikes tin stavroula kale
Krouela agapes mou, Krouela
antidoto

Krouela έγραψε:ax pou thimithikes tin stavroula kale
:shock: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση