Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ηθελα να ρωτησω ολους σας αν ακουσατε το καινουριο τραγουδι του κοργιαλα το οποιο απιστευτο και ομως θυμιζει πολυ το θελω της δεσποινας...τελικα πρωτοτυπος ηχος υπαρχει ή αυτο που λεμε παρθενογενεση εχει χαθει?????
απλως μου κανει εντυπωση οτι ο ρυθμος του ηταν ιδιος με το θελω!!!
οπως και να χει καινουριο απο δεσποινα ποτε θα βγει?
υποτιθεται οτι σε ουτε 2 βδομαδες βγαινει το αλμπουμ....δε θα εχουμε αλλο τραγουδι πριν απο το δισκο?
επειδη ειδα οτι καποιοι φαν της βισση υποστηριζουν οτι το βιντεοκλιπ της βανδη ειναι κοπια του ναιλον εχω να πω μονο ενα πραγμα.....
η βανδη επειδη θα σκισει και επειδη οι φαν της βισση μαλλον χαλιουνται πολυ ας περιμενουν τη βισση να δουμε τι θα δειξει...μην βιαζεστε να κρινετε εκ του ασφαλους....η βισση εχει κανει πολλα λαθη και η βανδη το ιδιο...σημασια εχει αν αυτο που ακουμε μας αρεσει και οχι οι χαζες κοντρες τυπου αντιγραφης.οκ και εμενα μου εκανε εντυπωση αλλα νομιζω οτι αν κατσουμε και προσεξουμε ολα τα καινουρια τραγουδια που βγαινουν κατι θα μας θυμισουν...
Υπάρχει μια διαφορά όμως ανάμεσα στο "θέλω" και στο "σ'αγαπώ" .το θέλω είναι σα ναναι διασκευή του clocks ενς το σ'αγαπώ του κοργιαλά απλά επηρεασμένο απο αυτο το στυλτραγούδιων. εγω πάντως οταν τακουσα και τα 2 το ενα μετα το αλλο δεν άκουσα τοσες ομοιότητες όσες το θέλω με το clocks. ασχετο απο αντιγραφες το σ'αγαπώ του κοργιαλά πολύ καλο κομμάτι..και στίχοι και μουσική.. ξέρει κανείς πότε κυκλόφορεί το cd?
πσ. και της βανδη το θέλω μαρέσει. το clocks όχι και τόσο πολυ!!!!!!!
Το αν είναι ένα τραγούδι αντιγραφή ή απλά έχει την ίδια ενορχήστρωση το καταλαβαίνεις αν το παίξεις με μια κιθάρα, εκεί φαίνεται η ακριβής μελωδία του κομματιού. Του Κοργιαλά λοιπόν είναι εμπνευσμένο και όχι αντιγραφή 8)
pianist έγραψε:Το αν είναι ένα τραγούδι αντιγραφή ή απλά έχει την ίδια ενορχήστρωση το καταλαβαίνεις αν το παίξεις με μια κιθάρα, εκεί φαίνεται η ακριβής μελωδία του κομματιού. Του Κοργιαλά λοιπόν είναι εμπνευσμένο και όχι αντιγραφή 8)
kai ths bandh an to paixeis se kithara tha deis oti h melwdia den einai idia me to clocks. ara oute ekei exoume antigrafh.