Ευσταθία Δεν μπορεί, έχει meeting

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Pyrranthos

Ευσταθία Δεν μπορεί, έχει meeting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pyrranthos »

H Ευσταθία δεν μπορεί έχει meeting. Το 3ο προσωπικό album της Ευσταθίας μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο «Χωρίς Εσένα».

Μια τραγουδοποιός με προσωπικό ύφος και στίγμα που εδώ πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Η Ευσταθία ξέρει να καταγράφει την καθημερινότητα όπως την ζεις και να την κάνει τραγούδι, όπως θα την κατέγραφες, όπως θα την μίλαγες. Με έναν λόγο, που είναι ο λόγος σου. Και αυτήν τη φορά «δεν μπορείς, έχεις meeting». Δεν προλαβαίνεις τους έρωτές σου, δεν προλαβαίνεις τον χρόνο σου, δεν προλαβαίνεις την ζωή…

Η Ευσταθία πρόλαβε να γράψει μουσική και στίχους και να διασκευάσει το “Littlest things” της Lilly Allen. Σε 2 τραγούδια στίχους έχει γράψει ο Θανάσης Βούτσινος.

Εικόνα

1. Κάποτε
2. Δεν υπήρξες ποτέ (στίχοι: Θανάσης Βουτσινός)
3. Έχεις meeting
4. Ελεύθερος χρόνος
5. Υποκατάστατα
6. Σάββατο βράδυ (στίχοι: Θανάσης Βουτσινός)
7. Ο μικρός ροκάς (συμμετέχει ο Δημήτρης Μεντζέλος, γνωστός από τα Ημισκούμπρια)
8. Το πιο ωραίο τίποτα (Littlest things)(μουσική/στίχοι: Lilly Allen/Pierre Andre Bachelet/Raoul Herve/Mark Ronson/Santi White, Ελληνικοί στίχοι: Ευσταθία)
9. Μπουγάδα
10. Θέλω να ερωτευτώ
11. Όλα αλλάζουν
hakkinen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hakkinen »

Το "'Ολα αλλάζουν" είναι πολύ πολύ ωραίο!

Ανυπομονώ να ακούσω και τα υπόλοιπα!

Go Ευσταθία!!!

@νδρέας
Light a fire, drop a bomb
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Κάτι μου κάνει αυτη στο αυτί... για να δούμε...
in this mad mad world
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

akousa 2 kommatia..omorfa alla tpt parapanw...gia arxi kalo omos
Παρε ανασα και παμε...
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

EMENA M'AΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ.
Δως μου ένα παγάκι
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Είναι συνθέτρια η κοπέλα μόνη της γράφει τα τραγουδια της
in this mad mad world
creativeuser

immortal έγραψε:Είναι συνθέτρια η κοπέλα μόνη της γράφει τα τραγουδια της
ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Δως μου ένα παγάκι
hakkinen

Την Ευσταθία την είχα προσέξει από το "Σ' ευχαριστώ" (...και για την έμπνευση μωρό μου, σ' ευχαριστώ και για την τόση σου απονιά, για τις ατέλειωτες τις σκέψεις στο μυαλό μου, σ' ευχαριστώ που κάτι βγήκε τελικα ααααα τελικά ααααα)

Κάτι με είχε τραβήξει σε αυτό το μέτριο τραγουδάκι... μάλλον ήταν η ιδιαίτερη φωνή και η ψαγμένη ερμηνεία.

Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είχα πάθει πλέον μεγάλη πώρωση και από τότε είμαι τρελός fan.

@νδρέας
johngreek_mad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johngreek_mad »

Ζαμπον χωρις λιπαρα 8)
fan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fan »

Den to vriskw sto gnwsto site gia katevasma 8) :lol:
ΕΓΩ ΝΑ ΖΩ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ..ΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ
antidoto

to cover pou ekane sto Den milame ine para poly kalo!!!!!!
Παρε ανασα και παμε...
Pyrranthos

fan έγραψε:Den to vriskw sto gnwsto site gia katevasma 8) :lol:
Υπάρχει στη γνωστή "οδό". :wink: 8)
hakkinen

antidoto έγραψε:to cover pou ekane sto Den milame ine para poly kalo!!!!!!
ΤΕΛΕΙΟ

Αλλά η σιχαμένη δεν μου το στέλνει που της το ζήτησα... Παρότι δεν θα κυκλοφορήσει πουθενά. Μου είπε ότι είναι καθαρά δώρο για τους myspace fans.

@νδρέας
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

είναι καλή και κάτι διαφορετικό στα ίδια και τα ίδια που ακούμε! εύχομαι να καταξιωθεί και επιτέλους κάποιος γνωστός που βγαίνει απ το Φεστιβάλ Θεσνίκης 8)
Nothing lasts forever but the earth and sky
Pyrranthos

Καλό cd, το άκουσα πολύ ευχάριστα χωρίς να προσπεράσω κάποιο τραγούδι. Όσο το ακούω μ'αρέσει περισσότερο! :cool:
creativeuser

hakkinen έγραψε:
η σιχαμένη δεν μου το στέλνει
Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΣΤΑΘΙΑ? :lol:
Δως μου ένα παγάκι
hakkinen

Που λέει ο λόγος :lol: :lol: :lol:

Λατρεμένη είναι κατά βάθος αλλά με εκνεύρισε... Δηλαδή αν μου το έστελνε τι θα το έκανα εγώ; Θα έβγαινα στη λαϊκή της γειτονιάς μου την τρίτη και θα το έβγαζα στον πάγκο; Αφού έτσι και αλλιώς μια χαρά μπορείς να κλέψεις τα τραγούδια από το myspace :lol: Δεν μπορούσε να με γλιτώσει από την ταλαιπωρία;

@νδρέας
Άβαταρ μέλους
musicfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από musicfan »

Μ' αρέσει κι εμένα η Ευσταθία!
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Πολύ κάλο! Μπράβο της :D
in this mad mad world
antidoto

proti akroasi: Den mporei exei meeting

1.kapote: Arxizei orea alla mpenei se rapping tis Eustathias pou den pistevw oti stixourgika einai sto epipedo tis. Xaritomeno refrain kai endiaferon enorxistrosi.

2.den ypirxes pote: wres wres me parapempei se Prwtopsalti..eidika ta gyrismata kai oi katalixeis. afto to kommati ine lito kai omorfo.''tha to pw kai as ponaei, den ypirkses pote kai as se eroteftika toso''.poly omorfo to piano kai i fwni tis se ''parasyrei''

3.exeis meeting:''ine i kariera sou erwmeni kai se kataskopevei, apokleistika gi aftin se thelei, kai emena me zilevei''.Prosopika m aresei arketa i ermineia kai i enorxistrosh sto en logo kommati.twra oi stixoi prosopika den me trelloune...

4.eleftheros xronos: genika oi stixoi ine entelos ''kathimerinoi''...s afto to kommati ta pramata ine kalitera. omorfos rythmos, to saxofwno ine poli exipno, kai i ermineia tis teriazei sto kommati.

5.ypokatastata: ''kai to solarium ton ilio den tha antikatastisei''/''den antexw to peripou thelw to akrivos'' - xana stixourgika den ine tou goustou mou kai XANA mousika m aresei kai san rythmos !

6.savvato vradi:''ela na kanoume apopse mwro mou emeis ti diafora''.akoma mia apo ta idia, m aresei o rythmos kai i apodosi apo tin ermineftria....xana o stixos....

7.o mikros rokas:to kommati me to Mentzelo..m aresei ....poli omorfo..

8.to pio wraio tipota: poli omorfi i mousiki (gwnsti alloste afou ine diaskevi apo tin Lilly Allen). m aresei arketa!!!!! kai oi stixoi teriazoun sti mousikh....''stis pio mikres kai athoes mas stigmes, sta pio wraia pramata tou xthes....''

9.mpougada:nai nai nai foveros rythmos, psilo eletro rythmos, beat kai ''kai oute provlima kanena ola ine teliomena, san na aplwnw ti mpougada sto kalathi to diko mou''

10.thelw na eroteftw: arxizei kai nomizeis oti ine i protopsalti!!! poli omorfi mousiki kai i enorrxistrosi xana armozei sto kommati.tou dinei xaraktira kai i ermineia poly kali. m aresei.

11.ola allazoun: poli omorfo kommati...

genika to album an eiste apo aftous pou den tous endiaferoun oi stixoi, THA TO LATREPSETE! einai gemato apo omorfes enorxistrwseis, i Eustathia pragmatika grafei poli omorfi mousiki kai erminevei analoga. oi stixoi se merika tragoudia einai metrioi, se merika kaloi kai se 2-3 arketa exipnoi!!! m aresoun aftoi oi ''kathimerinoi'' stixoi alla se merika kommatia tous vriskw ypervolikous.pragmatika mia kopella pou pistevw afougkrazete tin epoxi tis, kai sindiazei stoixeia jazz kai pop mazi se ena krama pou sou afinei mia glykia gevsi sto telos twn 11 kommatiwn.
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση