2 live tou Remou se 6 mhnes

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Entek

2 live tou Remou se 6 mhnes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Mια κορυφαία συνάντηση αποκλειστικά στο Love radio 97.5: Μαρινέλλα - Αντώνης Ρέμος Live
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

Το Love Radio 97.5 παρουσιάζει μια κορυφαία συνάντηση: δυο μοναδικά ντουέτα με τη Μαρινέλλα και τον Αντώνη Ρέμο LIVE!!!

Αποκλειστικά και μόνο στο Love Radio 97.5 οι ακροατές του μπορούν να ακούσουν πρώτοι τις συγκλονιστικές ερμηνείες της Μαρινέλλας και του Αντώνη Ρέμου στα ντουέτα «Τα λόγια είναι περιττά» και «Έτσι Ξαφνικά».

Δυο μεγάλες επιτυχίες των καταξιωμένων ερμηνευτών που για τις ανάγκες του προγράμματος της περσινής σεζόν στο «Αθηνών Αρένα» ερμηνεύθηκαν μοναδικά ως ντουέτα.

Το live album Μαρινέλλα–Αντώνης Ρέμος με ηχογραφημένο το πρόγραμμα της περσινής σεζόν από το «Αθηνών Αρένα» θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες.

Μέχρι τότε όμως στο μοναδικό ραδιόφωνο όπου θα μπορείτε να απολαύσετε αυτή την κορυφαία συνάντηση είναι το Love Radio 97.5. Το ραδιόφωνο που έχει αποδείξει ότι εξασφαλίζει τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες για τους ακροατές του.

http://www.loveradio.gr/news/index.php? ... d=1008#ndt
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

thelw tooooooooooooooo
Παρε ανασα και παμε...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

i know!!! :lol:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Στους δρόμους το πουλάνε οι πειρατές ήδη...
in this mad mad world
pianist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

To Έτσι ξαφνικά που άκουσα σο Μyspace της δεν μου άρεσε καθόλου.
Μπαίνει ο Ρέμος με ένα πιάνο πολύ μαγικά και ξαφνικά εκεί που περιμένεις να μπει η Μαρινέλλα να το ολοκληρώσει το λέει πολύ χαμηλά και αλλάζει όλο το τραγούδι.. Άσε που στη φωνή της φαίνεται και η ηλικία της..
mad4music

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad4music »

eleos autos o remos! :lol: blepei oti den "trabaei" pia kai exei trela8ei stis kiklofories!prin ligous mines den eixe bgalei pali live? :roll: kalitera na bgalei kanena kalo kainourgio tragoudi an 8elei na ksanakanei epitixia kai as afisei ta live!kai ontws(oso ki an agapw ti marinella)autes oi ekteleseis den mou aresan!san na min tairiazan oi ermineies tous!oi prwtotypes itan poli kaliteres! :wink:
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

γιατί όμως κυκλοφορούν live από πέρυσι ενώ έχουν ακόμη πρόγραμμα? ας το τελείωναν και φέτος και μετά να έβγαινε...παρ όλα αυτά θα το πάρω κι εγώ.
Nothing lasts forever but the earth and sky
NARKOTIKO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NARKOTIKO »

RE PAIDIA POSA LIVE PIA???ELEOS

KAITI GARBI
PASXALIS TERZHS(EXTHES TO EIDA STA METROPOLIS)
MARINELLA ME REMO
XATZHGIANNIS
ROUVAS

ELEOS :lol:
Ψυχή για τα σίδερα...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

μ αρέσουν τα live!! βγάλτε κι άλλα :D :D :D
Nothing lasts forever but the earth and sky
Rantaplan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rantaplan »

to cd vgike htes!to phra!
einai korifaio! 8)
[b]>>h vasilissa sto 8rono ths![/b]
hakkinen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hakkinen »

pianist έγραψε:To Έτσι ξαφνικά που άκουσα σο Μyspace της δεν μου άρεσε καθόλου.
Μπαίνει ο Ρέμος με ένα πιάνο πολύ μαγικά και ξαφνικά εκεί που περιμένεις να μπει η Μαρινέλλα να το ολοκληρώσει το λέει πολύ χαμηλά και αλλάζει όλο το τραγούδι.. Άσε που στη φωνή της φαίνεται και η ηλικία της..
Η ηλικία στη φωνή της φαίνεται πολύ έντονα στον δίσκο του Θεοφάνους και σε μικρότερο βαθμό στο δίσκο του Αντύπα. Οπότε λογικό να είναι ακόμα πιο έντονη σε έναν live δίσκο.
Επηρεασμένος από εσένα για τα χειρότερα, μου άρεσε ο τρόπο που μπήκε στο κομμάτι η Μαρινέλλα, ενώ στο ρεφραίν ότι ήταν τόσο χαμηλά δεν με ενόχλησε.

Καταπληκτικός ο Ρέμος στο "Τα λόγια είναι περιττά". Η Μαρινέλλα νομίζω ότι απλά είναι... η Μαρινέλλα, ότι και αν σημαίνει αυτό.

@νδρέας
Light a fire, drop a bomb
Απάντηση