Γιάννης Βαρδής
Γιάννης Βαρδής
Ο Γιάννης Βαρδής θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια, από το άλμπουμ Να ξεκινήσουμε απ την αρχή που μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven, στο νέο Flocafe στη Γλυφάδα, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 20.00. Οι φίλοι του Γιάννη θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν σε μοναδικές live, ακουστικές εκτελέσεις τα ολοκαίνουρια μελωδικά τραγούδια του δημοφιλούς καλλιτέχνη, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό πάρτι που θα επενδύσει μουσικά ο DJ Νίκος Σουλιώτης του RADIO SFERA 102.2.
Ο ταλαντούχος ερμηνευτής με τη νέα του δισκογραφική δουλειά μας προτρέπει-λίγο πριν το τέλος της χρονιάς- να μηδενίσουμε το χρόνο και "να ξεκινήσουμε απ την αρχή"! Στη σύνθεση πάντα δίπλα του ο πατέρας του Αντώνης Βαρδής, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει γράψει τη μουσική σε δύο τραγούδια. Οι στίχοι φέρουν την υπογραφή του Βασίλη Γιαννόπουλου, εκτός από το "Αλλη μια μέρα" που έγραψαν ο Γιώργος Στάντζος και ο Κώστας Πεϊδης.
Ο ταλαντούχος ερμηνευτής με τη νέα του δισκογραφική δουλειά μας προτρέπει-λίγο πριν το τέλος της χρονιάς- να μηδενίσουμε το χρόνο και "να ξεκινήσουμε απ την αρχή"! Στη σύνθεση πάντα δίπλα του ο πατέρας του Αντώνης Βαρδής, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει γράψει τη μουσική σε δύο τραγούδια. Οι στίχοι φέρουν την υπογραφή του Βασίλη Γιαννόπουλου, εκτός από το "Αλλη μια μέρα" που έγραψαν ο Γιώργος Στάντζος και ο Κώστας Πεϊδης.
Παρε ανασα και παμε...
kala paidia dn einai kai tetarto onoma!
Einai proton pano ap tin Tamta kai katw ap tin Apostolia Zoi!
Den einai k ligo na eisai o monos antras stin afisa dipla ston Ploutarxo!
Opos kai na xei tou xoun erthei ligo diskola teleutaia alla pisteuw pws aksizei!
To kainourio tou cd einai poli kalo!
Vevaia exei apo piso ton dad antoni!
Opos kai na xei tou xoun erthei ligo diskola teleutaia alla pisteuw pws aksizei!
+1 ta 2 teleftea pou aneferes den ta anexomai kan....pianist έγραψε:Ε ναι μέχρι το 2000 έδινε τρομερά κομμάτια ο Βαρδής.. Μετά τη συνεργασία με τον Πάριο και τα παιδιά τους δεν είδα κάτι ιδιαίτερα καλό έστω και αν το 'Ο,τι έχω σου χαρίζω με τη Ροκ Μπαλάντα και το Θέλω να μάθω ακύστηκαν κάπως...antidoto έγραψε:kai o dad antonis exei kairo na grapsei kati FOVERO!
Παρε ανασα και παμε...
Από εκείνο το cd μου άρεσε το τραγούδι του Νταλάρα "Απ' τα όνειρα να κλέψουμε ζωή".. Και η συνέχεια του Έτσι ξαφνικά ήταν ωραίο!antidoto έγραψε:+1 ta 2 teleftea pou aneferes den ta anexomai kan....pianist έγραψε:Ε ναι μέχρι το 2000 έδινε τρομερά κομμάτια ο Βαρδής.. Μετά τη συνεργασία με τον Πάριο και τα παιδιά τους δεν είδα κάτι ιδιαίτερα καλό έστω και αν το 'Ο,τι έχω σου χαρίζω με τη Ροκ Μπαλάντα και το Θέλω να μάθω ακύστηκαν κάπως...antidoto έγραψε:kai o dad antonis exei kairo na grapsei kati FOVERO!
Εγω ξερω οτι ειναι Πλουταρχος-Ζωη-Tamta-Βαρδηςntimhs έγραψε:kala paidia dn einai kai tetarto onoma!

Parapliroforisi!johngreek_mad έγραψε:Εγω ξερω οτι ειναι Πλουταρχος-Ζωη-Tamta-Βαρδηςntimhs έγραψε:kala paidia dn einai kai tetarto onoma!
Σε site που διαφημιζαν αυτο το μουσικο σχημα, ετσι τους ειχαν, μ αυτη τη σειρα!ntimhs έγραψε:Parapliroforisi!johngreek_mad έγραψε:Εγω ξερω οτι ειναι Πλουταρχος-Ζωη-Tamta-Βαρδηςntimhs έγραψε:kala paidia dn einai kai tetarto onoma!