Sakis Live -με τα κοριτσια του So you Think you can Dance
pragmatika exw lythei sta gelia! ase pou kapioi tha poune oti ine kai artia paragwgi pou den exei na zilepsei tpt apo to exwteriko (ta exw akousei KAI afta), o Rouvas einai kapos mpate skiloi aleste - opou nanai kai den katalava to pouli tou giati to aggizei sinexeia? i mipos thats the point Saki mou gia na kalipsoume alla kena?!!! sorry - no thanks!
Παρε ανασα και παμε...
Hi, neo melos! Re paidia o fotismos mou fenetai ligo xalia, i mporei kai i poiotita tou video na min einai toso kali. mono to proto exw dei bebea...na sinexisw i oxi? Episis oi xoreftreis afou de fenetai ti kanoun ti tis exoun balei na xoreboun>? a kai poies einai apo oles? mono to giota eida pou einai k i agapimeni mou kai mallon ti smaragda (pou thelw na ti deirw!!) sorry--
ppapp2 έγραψε:ti tis exoun balei na xoreboun>?

σαν τι αλλο να καναν;Χορευτριες ειναι!!! 8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alextwin την Παρ Δεκ 14, 2007 10:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
What more in the name of love???
grafikotatos! me xeroun ta pedia xronia kai xeroun an vgazw xoli.se afinw na les ta dika soualextwin έγραψε:χαλαρωσε και απολαυσε ο,τι εχουν να σου δωσουν ολοι οι καλλιτεχνες! Για να περνάς καλα τραγουδανε , οχι για να βγαζεις χολή.
Και αυτο που λες, sorry αλλα δε το βρισκω σε κανενα απο τα 5 videακια! Με αναγκασες να τα δω κι ολα...που ειναι το 'συνεχεια' ρε antidoto;;;

Παρε ανασα και παμε...
τέλεια!antidoto έγραψε:grafikotatos! me xeroun ta pedia xronia kai xeroun an vgazw xoli.se afinw na les ta dika soualextwin έγραψε:χαλαρωσε και απολαυσε ο,τι εχουν να σου δωσουν ολοι οι καλλιτεχνες! Για να περνάς καλα τραγουδανε , οχι για να βγαζεις χολή.
Και αυτο που λες, sorry αλλα δε το βρισκω σε κανενα απο τα 5 videακια! Με αναγκασες να τα δω κι ολα...που ειναι το 'συνεχεια' ρε antidoto;;;
What more in the name of love???
alextwin έγραψε:τέλεια!antidoto έγραψε:grafikotatos! me xeroun ta pedia xronia kai xeroun an vgazw xoli.se afinw na les ta dika soualextwin έγραψε:χαλαρωσε και απολαυσε ο,τι εχουν να σου δωσουν ολοι οι καλλιτεχνες! Για να περνάς καλα τραγουδανε , οχι για να βγαζεις χολή.

Παρε ανασα και παμε...
Υπερβολικός όπως πάντα! Τον κώλο του αγγίζει συνέχεια, ενώ το πουλί του που λες εσύ, που και που!antidoto έγραψε: kai den katalava to pouli tou giati to aggizei sinexeia?

Εγώ τα είδα ευχάριστα τα video, ίσως επειδή είχα πάει και στη συναυλία και κάποια στιγμή θα το πάρω.. Πάντως οκ τραγουδάει πολύ καλά για τα χορευτικά (χοροπηδηχτά) που κάνει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pianist την Παρ Δεκ 14, 2007 11:39 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
pali kala pou enas anthropos katalave ti elega!!!! eleos me tous ''fans''pianist έγραψε:antidoto έγραψε: kai den katalava to pouli tou giati to aggizei sinexeia?/quote]Υπερβολικός όπως πάντα! Τον κώλο του αγγίζει συνέχεια, ενώ το πουλί του που λες εσύ, που και που!![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ τα είδα ευχάριστα τα video, ίσως επειδή είχα πάει και στη συναυλία και κάποια στιγμή θα το πάρω.. Πάντως οκ τραγουδάει πολύ καλά για τα χορευτικά (χοροπηδηχτά) που κάνει..

Παρε ανασα και παμε...
Ε κοίτα η alextwin κάτι τέτοιες στιγμές μπαίνει για να ασκήσει τη δικηγορία της, δεν θυμάσαι με το Alter Ego?antidoto έγραψε:pali kala pou enas anthropos katalave ti elega!!!! eleos me tous ''fans''pianist έγραψε:Υπερβολικός όπως πάντα! Τον κώλο του αγγίζει συνέχεια, ενώ το πουλί του που λες εσύ, που και που!antidoto έγραψε: kai den katalava to pouli tou giati to aggizei sinexeia?![]()
![]()
![]()
![]()

sostossssssssssspianist έγραψε:Ε κοίτα η alextwin κάτι τέτοιες στιγμές μπαίνει για να ασκήσει τη δικηγορία της, δεν θυμάσαι με το Alter Ego?antidoto έγραψε:pali kala pou enas anthropos katalave ti elega!!!! eleos me tous ''fans''pianist έγραψε:Υπερβολικός όπως πάντα! Τον κώλο του αγγίζει συνέχεια, ενώ το πουλί του που λες εσύ, που και που!antidoto έγραψε: kai den katalava to pouli tou giati to aggizei sinexeia?![]()
![]()
![]()
![]()

Παρε ανασα και παμε...
Ε καλά αφού με ξέρεις τόσο καλά, έλα για καφέ απ' το σπίτι να μου τα πεις εκεί πιο χαλαρά..heartbeat έγραψε:Δε χρειαζομαι να παρω απο κανενα το δικαιωμα να κρινω οτι ειναι γελoio να εχεις τοσα post γιατι προφανως λες τη γνωμη σου για τα παντα και τους παντες χωρις να εχεις και τιποτα αλλο ιδιαιτερο να κανεις στη μιζερη καθημερινοτητα σου παρα να εισαι σε αυτο το forum ολη μερα καθε μερα.
Εγώ μίλησα για άτομα που μπαίνουν εδώ, όχι για να πουν νέα αλλά όταν πει κάποιος κάτι αρνητικό για αυτό και μόνο γράφει - τότε και μόνο!!!Με το ιδιο δικαιωμα λοιπον που εσυ σχολιαζεις γιατι σου φαινεται μαλλον εξαιρετικα παραξενο να ενδιαφερεται καποιος για 1-2 καλλιτεχνες και οχι για ολο το καλλιτεχνικο στερεωμα![]()
Δεν μας αφορά η γνώμη σου. Είναι σεβαστή και αδιαπραγμάτευτη. Αλλά είναι όντως pathetic να ασχολείσαι με κάτι που απαξιώνεις, στην προκειμένη με το να μας απαντήσεις.Αυτη ειναι απλα η γνωμη μου, οτι ειναι pathetic, και δε μου την αλλαζετε με τιποτα οσο και να χτυπιεστε-γιατι ειναι θεμα χρονου να χτυπηθουν και οι υπολοιποι μαθουσαλες αυτου του φορουμ και να αρχισετε τα γνωστα αλληλουποστηριγματα και τα μπραβο και τα σωστοςςςςς και τις λυκοφιλιες.
Και πολύ καλά έκανες. Προσωπικά είπα ότι μου άρεσαν και ότι θέλω να το αγοράσω.Εγω εβαλα απλως καποια βιντεο μεσα σε ενα φορουμ το οποιο αποτι ξερω ειναι για την Ελληνικη pop/λαικη μουσικη και τελος.
Φυσικα και περιμενα οτι μαλλον θα απαντησει ο alextwin οπως περιμενα οτι μαλλον θα απαντησεις και εσυ αφου απαντας στα ΠΑΝΤΑ!
Λοιπόν αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι του antidoto που είναι απλά ένας ακροατής ΔΕΝ του άρεσε αυτό που είδε. Και αν δεν είσαι κακοπροαίρετη θα καταλάβεις από τη δημοσίευση του ότι απλά περίμενε κάτι άλλο, αφού από το Ρουβά περιμένει κάποιος κάτι ανάλογο του εξωτερικού, που στην προκειμένη κατά τον ίδιο πολλοί θα υποστηρίξουν ότι το πέτυχε χωρίς να το αξίζει όμως.
Αν αυτή δηλαδή είναι η άποψη του τι ζόρι τραβά η alextwin και μπαίνει για να του την πει. Δεν είπε ότι έτσι είναι, είπε ότι έτσι του φαίνεται αυτουνού.
Εκεί είναι το θέμα που μου κάνει εντύπωση ότι μπήκε χωρίς καμία συμμετοχή σε όλο το θέμα μόνο και μόνο για να του την πει πράγμα που έχει ξαναγίνει. Μόνο τη γνώμη της δεν διαβάσαμε παρά μόνο την επίθεση της (όχι τόση όση η δική σου)
Αν δεν καταλαβαίνεις τώρα αυτόπ ου σου λέω και η απάντηση σου είναι απλά να αντιδράσεις, οκ..
eftixos pou kapia atoma ontos katalavenoun,
gia na dwsw ena telos sto thema - heartbeat agnoise to oti exw pei afou den mporeis na to xeiristeis kai sinexiste gia to Saki.
pianist afto akrivos!:Λοιπόν αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι του antidoto που είναι απλά ένας ακροατής ΔΕΝ του άρεσε αυτό που είδε. Και αν δεν είσαι κακοπροαίρετη θα καταλάβεις από τη δημοσίευση του ότι απλά περίμενε κάτι άλλο, αφού από το Ρουβά περιμένει κάποιος κάτι ανάλογο του εξωτερικού, που στην προκειμένη κατά τον ίδιο πολλοί θα υποστηρίξουν ότι το πέτυχε χωρίς να το αξίζει όμως.
gia na dwsw ena telos sto thema - heartbeat agnoise to oti exw pei afou den mporeis na to xeiristeis kai sinexiste gia to Saki.
pianist afto akrivos!:Λοιπόν αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι του antidoto που είναι απλά ένας ακροατής ΔΕΝ του άρεσε αυτό που είδε. Και αν δεν είσαι κακοπροαίρετη θα καταλάβεις από τη δημοσίευση του ότι απλά περίμενε κάτι άλλο, αφού από το Ρουβά περιμένει κάποιος κάτι ανάλογο του εξωτερικού, που στην προκειμένη κατά τον ίδιο πολλοί θα υποστηρίξουν ότι το πέτυχε χωρίς να το αξίζει όμως.
Παρε ανασα και παμε...