Ο Κωνσταντίνος Παππάς επιστρέφει

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Ο Κωνσταντίνος Παππάς επιστρέφει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

music.net.cy

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του:'Άν μια μέρα σε χάσω' , ο Κωνσταντίνος Παππάς επιστρέφει με το: "Μπόρα" (συμμετέχει η Σοφία Αρβανίτη) remix by DJ nycos. Ο Κωνσταντίνος Παππάς ξεκίνησε το ταξίδι της ζωής του πριν 27 χρόνια. Γεννήθηκε στην Κύπρο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πήρε μαθήματα φωνητικής, θεωρίας, κιθάρας, ορθοφωνίας και κινησιολογίας. Σε ηλικία μόλις 17 ετών κερδίζει το πρώτο βραβείο σε παγκύπριο διαγωνισμό τραγουδιού που του φέρνει και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά στην Κύπρο. Το cd γίνεται χρυσό και ο Κωνσταντίνος δουλεύει στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη βόρειο Ελλάδα με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Μετά από δέκα χρόνια μουσικού ταξιδιού, στα 27 του κυκλοφορεί η δισκογραφική του δουλειά με τίτλο: "1 Μέρα".

Οι μουσικές αναφορές στο cd είναι ποικίλες.

Το πρώτο video clip είναι το γνωστό τραγούδι "Αν μια μέρα σε χάσω", που διασκεύασε ο Γιάννης Τσελεμπής, ένα χορευτικό τραγούδι που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο το φετινό καλοκαίρι και αγαπήθηκε ιδιαίτερα απο τους Dj.

Το video clip του τραγουδιού μεταδόθηκε και σε χώρες του εξωτερικού (Σερβία, Μάλτα, Αγγλία,Τουρκία και Ισπανία) αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας Πασχάλη αλλά και του δημιουργού του τραγουδιού Julio Iglesias .

Ο Κωνσταντίνος ταξίδεψε στη Μάλτα στις Δεκεμβρίου για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού: " Malta International Song Festival" , όπου πήρε τη δέυτερη θέση και το βραβείο καλύτερης σκηνικής παρουσίας.
Παρε ανασα και παμε...
Ego

Re: Ο Κωνσταντίνος Παππάς επιστρέφει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ego »

antidoto έγραψε:Ο Κωνσταντίνος Παππάς ξεκίνησε το ταξίδι της ζωής του πριν 27 χρόνια.
ELEOS ti nomizoun oti grafoun????!!! 8)
antidoto έγραψε:Το video clip του τραγουδιού μεταδόθηκε και σε χώρες του εξωτερικού (Σερβία, Μάλτα, Αγγλία,Τουρκία και Ισπανία) αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας Πασχάλη αλλά και του δημιουργού του τραγουδιού Julio Iglesias .
Poios irthe????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
antidoto

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

όλο με ρεμιξ θα τη βγάλει αυτός?
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
Apostolos

Γιατί μιλάτε χωρίς να ξέρετε ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apostolos »

Θα δεχόμουν το γεγονός να μη λέτε τίποτα παρά να λέτε βλακείες για ατομα που δε γνωρίζετε.
Ο Κωνσταντίνος Παππάς λοιπόν είναι ένα νέο παιδί που τυχαίνει να γνωρίζω. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και πολύ καλός καλλιτέχνης.

Το video clip του τραγουδιού του "Αν μια μέρα σε χάσω" όντως μεταδόθηκε σε πολλες χώρες του εξωτερικού και μάλιστα όταν βρώ το link για το βιντεο θα σας το κάνω post για να δείτε και εσεις τον Julio Iglesias να μιλάει για αυτό το νέο παιδί με τα καλύτερα λόγια.
Για όσους δεν ξέρουν το "Αν μια μέρα σε χάσω" είναι παλιό τραγούδι του Julio Iglesias που διασκευάστικε στα Ελληνικά πρώτα απο τον Πασχάλη και μετά απο τον Κωνσταντίνο Παππά.

Επίσης αυτός ο νέος καλλιτέχνης εκπροσώπησε την Ελλάδα στον πανευρωπαικό διαγωνιμό τραγουδιού που πήγε περσυ ο Μαρτάκης και οχι μόνο πήγε πολύ καλύτερα αλλα πήρε την 2η θέση και το βραβείο καλύτερης σκηνικής παρουσίας τραγουδόντας στα Ελληνικά.
και ορίστε δείτε το οι άπιστοι: http://www.youtube.com/watch?v=gnnTCAFWFJg

Φυσικά επειδή δεν έχουν όλοι τα χρήματα και δεν θέλουν να "κοιμούνται" με αυτούς τους βρωμομάνατζερ μένουν στο παρασκήνιο με όλους εσάς να λατρεύετε τύπους σαν τον Μαρτάκη.

Κι όσο για αυτό που είπε ο Αδαμ2......
Έχω να του απαντήσω οτι αν πληκτολογήσει στο google το όνομα του καλλιτέχνη θα δεί οτι έχει κι άλλα τραγούδια και δεν ειναι μόνο τo remix που όπως λέει "μόνο με αυτό θα την βγάλει".
happy_end

Re: Γιατί μιλάτε χωρίς να ξέρετε ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Apostolos έγραψε:Φυσικά επειδή δεν έχουν όλοι τα χρήματα και δεν θέλουν να "κοιμούνται" με αυτούς τους βρωμομάνατζερ μένουν στο παρασκήνιο με όλους εσάς να λατρεύετε τύπους σαν τον Μαρτάκη.
Επιλογή του ήταν να κινηθεί σε αυτό το χώρο όμως. Εν γνώσει του μπήκε στο εμπορικό τραγούδι και στο σταρ σύστεμ, ξέροντας ότι μετρά πολύ η γνωριμία, όχι τόσο το χρήμα ούτε το ταλέντο, αλλά η εμφάνιση και οι παραχωρήσεις που θα κάνεις σε πολλά επίπεδα... Άλλοι καλλιτέχνες όπως ο Καραδήμος πχ επέλεξαν ένα διαφορετικο είδος για να κινηθούν, λιγότερο χαοτικό :wink:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
pianist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

Apostolos έγραψε:Θα δεχόμουν το γεγονός να μη λέτε τίποτα παρά να λέτε βλακείες για ατομα που δε γνωρίζετε.
Ο Κωνσταντίνος Παππάς λοιπόν είναι ένα νέο παιδί που τυχαίνει να γνωρίζω. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και πολύ καλός καλλιτέχνης.

Το video clip του τραγουδιού του "Αν μια μέρα σε χάσω" όντως μεταδόθηκε σε πολλες χώρες του εξωτερικού και μάλιστα όταν βρώ το link για το βιντεο θα σας το κάνω post για να δείτε και εσεις τον Julio Iglesias να μιλάει για αυτό το νέο παιδί με τα καλύτερα λόγια.
Για όσους δεν ξέρουν το "Αν μια μέρα σε χάσω" είναι παλιό τραγούδι του Julio Iglesias που διασκευάστικε στα Ελληνικά πρώτα απο τον Πασχάλη και μετά απο τον Κωνσταντίνο Παππά.

Επίσης αυτός ο νέος καλλιτέχνης εκπροσώπησε την Ελλάδα στον πανευρωπαικό διαγωνιμό τραγουδιού που πήγε περσυ ο Μαρτάκης και οχι μόνο πήγε πολύ καλύτερα αλλα πήρε την 2η θέση και το βραβείο καλύτερης σκηνικής παρουσίας τραγουδόντας στα Ελληνικά.
και ορίστε δείτε το οι άπιστοι: http://www.youtube.com/watch?v=gnnTCAFWFJg

Φυσικά επειδή δεν έχουν όλοι τα χρήματα και δεν θέλουν να "κοιμούνται" με αυτούς τους βρωμομάνατζερ μένουν στο παρασκήνιο με όλους εσάς να λατρεύετε τύπους σαν τον Μαρτάκη.

Κι όσο για αυτό που είπε ο Αδαμ2......
Έχω να του απαντήσω οτι αν πληκτολογήσει στο google το όνομα του καλλιτέχνη θα δεί οτι έχει κι άλλα τραγούδια και δεν ειναι μόνο τo remix που όπως λέει "μόνο με αυτό θα την βγάλει".
O Κωνσταντίνος Παππάς μπαίνει στο φόρουμ μας, σούπερ ουααααααααααααου!!!
Καλώς ήλθες Κωνσταντίνε!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ...? :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
Apostolos

Παιδιά χαλαρώστε. Δεν είμαι ο Κωνσταντινος Παππάς.
Είμαι κάποιος που έχει συνεργαστεί μαζί του.
Αυτά σας τα είπα γιατί καλό είναι να ξέρουμε μερικά πράγματα πριν μιλήσουμε.
Πρέπει να στιρίζουμε τα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν κάτι χωρίς να έχουν την βοήθεια κανενός.
Πιστέψτε με αν ήθελε να κοιμάται κάθε βράδυ και σε άλλο κρεβάτι τότε θα ήταν και αυτός πρώτο όνομα. Και δεν δέχομαι οτι επειδή κάποιος διάλεξε το εμπορικό τραγούδι τότε πρέπει να κοιμάται με την κάθε αδερφή για να πετύχει κάτι. Όπως έχουν κάνει πολλοί γνωστοί σας......
antidoto

Apostolos έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε. Δεν είμαι ο Κωνσταντινος Παππάς.
Πρέπει να στιρίζουμε τα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν κάτι χωρίς να έχουν την βοήθεια κανενός.
Πιστέψτε με αν ήθελε να κοιμάται κάθε βράδυ και σε άλλο κρεβάτι τότε θα ήταν και αυτός πρώτο όνομα. Και δεν δέχομαι οτι επειδή κάποιος διάλεξε το εμπορικό τραγούδι τότε πρέπει να κοιμάται με την κάθε αδερφή για να πετύχει κάτι. Όπως έχουν κάνει πολλοί γνωστοί σας......
de pa na ga*****eis re file?!! sorry alla afto me to na vrizete kai na lete ta dika sas exei ginei kourastiko!
Παρε ανασα και παμε...
GUNNER_10

kala re file....ok,ontws mporei na nai talantouxos...den antilegw....
alla katse ligaki...den xreiazetai na vrizeis k olas....ontws exei sapila megalh o xoros...alla den shmainei oti oloi einai etsi...
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Όχι απλά είναι προτιμότερο να πεις αυτό που έχεις να πεις και όχι να σκορπάς αόριστα "κατηγορώ" για αδερφές που κοιμούνται σε ξένα κρεβάτια. Δεν είναι και ότι πιο κομψό.
Και, τέλος, δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Δε γίνεσαι Ρουβάς πχ επειδή θα κάτσεις μια νύχτα στον Ψινάκη. Και , σαφέστατα, δεν έχεις διάρκεια. Θέλει μυαλό, πείρα, ταλέντο
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

http://www.youtube.com/watch?v=MhVU-yM- ... re=related
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. :roll:
KAI SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΙΧΝΟΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ.
Δως μου ένα παγάκι
GUNNER_10

creativeuser έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=MhVU-yM- ... re=related
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. :roll:
KAI SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΙΧΝΟΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ.
KAI MIKROSKOPIO NA KOITAXEIS...PALI DEN THA VREIS IXNOS...
antidoto

telika eixe dikio o apostolos.....eprepe na dw gia na krinw...

XRISTE MOU -- AFWNOS ATALANTOS!

xwris sizitisi!!!! kai i enorxistrosi...ti na pw?

ena pole na kanei pole dancing kai epeidiktika na glyfei tous koiliakous tou den mporousa na valoun?!!!!

akoma ena tragoudistis......kseftila....afto exw na pw

to nickname tou user pou evale to video pros apantisi tou Apostolou kai tou erminefti!
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
Apostolos

Μη βαράτε παιδιά τη γνώμη μου λεω........

Η άποψη σας είναι σεβαστή και δέχομαι οτι μπορεί να μη σας αρέσει.
Δικαίωμα σας.
Μπορεί να μη τρελαίνομαι ούτε κι εγώ.
Αυτό που σας είπα και μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε είναι οτι επιτέλους θα πρέπει να έχουν όλοι τις ισες ευκαιρίες για προβολή.
Θέλετε να πιστεύετε οτι είναι ατάλαντος οκ το δεχομαι.
Αυτός όμως ο ατάλαντος βγήκε 2ος και πήρε βραβείο σκηνικής παρουσίασης γιατί το αξιζε και οχι επειδή πλήρωσε.
Ά και ω τι σύμπτωση σήμερα μπήκε και στο top 20 του U.K. LGR
(http://www.lgr.co.uk/music/top_20/?page_number=2&cs=25)

Αλλα τι κάθομαι και συζητάω. Μια καλή κουβεντα είπα να πω για ένα νεο παιδί που θεώρησα οτι το αδικείτε και μόλις σας έθιξα τα ΨινακοΜαρτάκια πέσατε όλοι να με φάτε και να με βρίσετε.

Επιστρέψτε λοιπόν στους ταλαντούχους:

*Μάξιμο--- Ανηψιό του Κονητόπουλου που πληρώνει τα ραδιόφωνα όπως αυτό που ειμαι για να τον παίζει και να σας αρέσει.

*Μαρτάκη--- που να μη σχολιάσω άλλο και φανώ προκατειλημένος με τους KATAPLHKTIKOYS στίχους του Always and forever.

*Τα υπέροχα πλάσματα του Je taime

*Την Πόπη Μαλιωτάκη

Κ.α. Ατελείωτους

Ζητώ συγνώμη που σας τους πρόσβαλα.
Άβαταρ μέλους
Apostolos

[/quote]de pa na ga*****eis re file?!! sorry alla afto me to na vrizete kai na lete ta dika sas exei ginei kourastiko![/quote]

Να σου πω φιλαράκι εγώ δεν σε έβρισα ούτε σε πρόσβαλα.
Και βέβαια θα λέω τα δικά μου.
Τι θες να λέω του αλλουνού?
Αν δε θές να συζητάς η δεν σε ενδιαφέρει το θέμα τότε μην απαντάς καθόλου.
Εδω είναι μέρος για συζήτηση.
Σήμερα έτυχε να είναι αυτό αύριο θα είναι άλλο.
Να μιλάς πιο όμορφα.
Ego

Re: Μη βαράτε παιδιά τη γνώμη μου λεω........

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ego »

Apostolos έγραψε:Ά και ω τι σύμπτωση σήμερα μπήκε και στο top 20 του U.K. LGR
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ligo na kserei kapoios auto to stathmo, mporei na katalavei oti mono kalo den einai pou mpike sto top!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
GUNNER_10

Re: Μη βαράτε παιδιά τη γνώμη μου λεω........

Ego έγραψε:
Apostolos έγραψε:Ά και ω τι σύμπτωση σήμερα μπήκε και στο top 20 του U.K. LGR
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ligo na kserei kapoios auto to stathmo, mporei na katalavei oti mono kalo den einai pou mpike sto top!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Απάντηση