Νέο single για Νίνο
Νέο single για Νίνο
Το "Σε Μισώ" είναι το νέο single του μέσα από το album "Θαύματα". Το video θα είναι έτοιμο σε λίγο...
Το κομμάτι αυτό είναι λοιπόν το δεύτερο single μέσα από το "Θαύματα" και είναι ένα κομμάτι που έχει γράψει ο ίδιος. Μιλώντας για το album αυτό στον Θέμη, ο Νίνο είχε πει πως: "Είναι ο δίσκος που είναι πιο κοντά σε μένα από όλους τους προηγούμενούς μου. Γενικά, πρέπει να είσαι έτοιμος για να βγάλεις έναν νέο δίσκο". Video για το single αυτό θα δούμε σε λίγο, μέχρι τότε όμως μπορείτε να βλέπετε ξανά και ξανά το πρώτο του video "Θαύματα" μέσα από το ομότιτλο album.
Το κομμάτι αυτό είναι λοιπόν το δεύτερο single μέσα από το "Θαύματα" και είναι ένα κομμάτι που έχει γράψει ο ίδιος. Μιλώντας για το album αυτό στον Θέμη, ο Νίνο είχε πει πως: "Είναι ο δίσκος που είναι πιο κοντά σε μένα από όλους τους προηγούμενούς μου. Γενικά, πρέπει να είσαι έτοιμος για να βγάλεις έναν νέο δίσκο". Video για το single αυτό θα δούμε σε λίγο, μέχρι τότε όμως μπορείτε να βλέπετε ξανά και ξανά το πρώτο του video "Θαύματα" μέσα από το ομότιτλο album.
Re: Νέο single για Νίνο
και εγω που νομιζα οτι ηταν το ''πυροβοληστε με''just feel έγραψε:Το "Σε Μισώ" είναι το νέο single του μέσα από το album "Θαύματα". Το video θα είναι έτοιμο σε λίγο...

-
Ο ΝΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ.ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΚΕΦΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΨΑΓΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ(ΟΣΟ ΨΑΓΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ).ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ(ΠΙΟ UPTEMPO) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΔΕΝΕΙ" ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ "ΣΚΗΝΙΚΩΝ"(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΗΝΙΚΑ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO WALL),ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ.ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ "ΜΙΝΙ SHOW".
Δως μου ένα παγάκι
-
ADAM2 έγραψε:θυμάμαι πέρυσι στο Odeon, στο 2ο πρόγραμμα έλεγε ο Τερζής "και τώρα ένα πολύ καλό λαϊκό πρόγραμμα από το Νίνο και αυτός εκτός άλλων έλεγε και το "we will rock you" , "λιωμένο παγωτό" κλπ

Δως μου ένα παγάκι