Ο Αλέξης,ο Βαγγέλης,ο Γιάννης και ο Στάθης, οι JUKE BOX ,μας μιλάνε για την δημιουργία τους . Επικεφαλής της οργάνωσης, ο Αργύρης Ναστόπουλος (One) . Μετά από πολύωρη έρευνα , τους «τσακώσαμε».Προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Υπόκυψαν..Η ανάκριση αρχίζει...
Για ποιο πράγμα καταζητείστε;
Γ: Δε θεωρώ ότι καταζητούμαι για κάτι… Ίσα ίσα που οι περισσότεροι αποφεύγουν να κάθονται δίπλα μου λόγω της κακιάς συνήθειάς μου να σπρώχνω όταν γελάω!
Α: Επειδή παίζουμε ping ponk τραγουδώντας ( γελάνε )
B: Για το μαύρο, βιτριολικό και θανατηφόρο χιούμορ μου. Όχι αλήθεια! Κόντεψαν να πνιγούν άνθρωποι κάποτε.
Σ:Επειδή είμαστε συμμορία χαχα
Σε τι διαφέρουν οι Jukebox από τα υπόλοιπα ελληνικά συγκροτήματα;
Κατ’ αρχάς δε βγήκαμε από ριάλιτι κι αυτό μπορεί να σημειωθεί ως η πρώτη διαφορά. Επίσης το νεαρό της ηλικίας μας μας κάνει ακόμα πιο ξεχωριστούς και το ότι αυτό που βγαίνει στον κόσμο είναι αποτέλεσμα αγάπης για το τραγούδι και τη μουσική γενικότερα και όχι αναζήτησης του μεγαλύτερου δυνατού κέρδους... Κάνουμε τετραφωνίες, η μουσική είναι πιο dance κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει στην Ελλάδα. Κάνουμε δύσκολες χορογραφίες, δίνουμε περισσότερη σημασία στο show
Γιατί δεχτήκατε να είστε σε ένα συγκρότημα από τη στιγμή που όλα σχεδόν τα συγκροτήματα, στην Ελλάδα, έχουν ημερομηνία λήξης;
Χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει στην αρχή γνωριστήκαμε ,δεχτήκαμε και αποφασίσαμε αυτό να το βγάλουμε προς τα έξω έτσι και αλλιώς όλα έχουν αρχή μέση και τέλος.Ξεκινάμε γεμάτοι ενέργεια και όνειρα για πολλά πράγματα και όπου βγει. Αν κρατήσει σημαίνει πως άξιζαν όλα όσα έχουμε περάσει ως τώρα για να φτάσει η στιγμή να μιλάμε για το γκρουπ. Αν πάλι δεν δέσει όλο αυτό πάει να πει ότι δε θα ‘πρεπε να ‘χε ξεκινήσει καν και ότι θα μείνει απλά μια ευχάριστη, ίσως, ανάμνηση σε όλους μας.θέλουμε να περνάμε καλά , μας αρέσει αυτό που κάνουμε και τα πλαίσια στα οποία συνεργαζόμαστε.Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και περνάμε καλά.Με αυτή τη λογική δε θα βλέπαμε ταινίες στο σινεμά, δε θα ακούγαμε τραγούδια, δε θα πηγαίναμε διακοπές…
Γιατί ασχοληθήκατε με το τραγούδι;
Γ: Θεωρώ πως είναι ένας, ακόμη, τρόπος να εκφραστείς και να εκφράσεις πολλά απ’ τα συναισθήματά σου στους άλλους! Είσαι ο πομπός και είναι οι δέκτες.
Σ: Για μένα το τραγούδι είναι πάθος,συνάισθημα ,τρόπος ζωής
Β: Η μεγάλη μου αγάπη είναι το θέατρο. Αλλά ένας καλλιτέχνης έχει ανάγκη να εκφράζεται μέσα από όλα τα είδη της τέχνης
Α: Από μικρός είχα την μουσική μέσα μου. Η πρώτη λέξη που είπα ήταν «Λαλαπα» επειδή μου έλεγε ο παππούς « λαλα όπα όπα».Φαντάσου ότι το πρώτο μου τραγούδι ήτανε τα παπάκια χαχα
Έχετε κάποιο γούρι;
Τους φίλους μας,την οικογένεια μας και μια μικρή εικόνα που βρίσκετε πάντα κάπου δίπλα μας και την έχει ο Γιάννης σε ότι και να κάνουμε.
Είστε προληπτικοί;
Θα ‘λέγαμε ναι. Όχι κανένας φανατικός των προλήψεων απλά κάποια ψιλοπράγματα δεν τα δεχόμαστε απλά ως «τυχαία».
Τι θα λέγατε σε κάποιο νέο ο οποίος θέλει να μπει στο χώρο του τραγουδιού;
Α:Αν έχεις αγάπη όλα γίνονται,αλλά αν είναι μόνο για τα χρήματα καλύτερα να φύγει.
Γ: Να το ξανασκεφτεί… Μπορεί να το κάνει. Γιατί όχι; Απλά να ξεκαθαρίσει μέσα του πως το «είμαι στο χώρο του τραγουδιού» δε σημαίνει είμαι διάσημος τραγουδιστής. Μπορεί και ένας άσημος, και πολλές φορές καλύτερος φωνητικά, να βρίσκετε στο χώρο του τραγουδιού.
Σ:Να είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει και να είναι παθιασμένος.
Β: Δύο λέξεις. Υπομονή και κουράγιο.
Τα άμεσα νέα σας;
Είμαστε στούντιο και ετοιμάζουμε το πρώτο μας προσωπικό cd με τίτλο Dance with me
και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Είναι σε ρυθμούς pop disco και ροκ .Θα κυκλοφορήσει 14 Φεβρουαρίου 2008 και εκεί είναι που ξεκινάμε το promo μας.
16 Φεβρουαρίου θα είμαστε στο Βόλο και ακολουθούν Χαλκίδα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Κύπρο.
Από ‘κει και πέρα δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που πρέπει να ανακοινωθεί ή να αναφερθεί, τουλάχιστον τώρα.
Πείτε μας τη γνώμη σας για τον Αργύρη.
Γ: Αυτό θέλει σκέψη… Πλάκα κάνω. Ο Αργύρης πιστεύω πως είναι, προς το παρόν, ένας από τους καλύτερους συνεργάτες μου. Υπήρξε μια περίεργη χημεία ανάμεσα στον Αργύρη και εμάς και αυτό είναι καλό για το δειλό και ελπιδοφόρο μας ξεκίνημα στη νύχτα της Ελλάδας.
Σ:Τον γνωρίζω από το συγκρότημα των one,αν και δεν ξέρω πολλά πράγματα για αυτόν αγαπάει αυτό που κάνει και το κάνει και το κάνει καλά.
Β: Πρέπει να είναι αρκετά θαρραλέος για να θέλει να μπλέξει με τέσσερις ατίθασους χαρακτήρες. Η γνώμη μου είναι φυσικά η καλύτερη. Από τη στιγμή που με επέλεξε , δε μπορώ να έχω και διαφορετική!
Α:Είναι number one και για μας ότι καλύτερο για το νέο μας ξεκίνημα.
Πως νιώσατε την πρώτη σας ημέρα στο στούντιο για την ηχογράφηση του κομματιού dance with me;
Σ:Δεν ήτανε η πρώτη μου εμπειρία στο στούντιο ,το άγχος δεν φεύγει αλλά η εμπειρία με τα παιδιά με έφερε πιο κοντά τους.
Γ: Το κλίμα, είναι λογικό πως, ήταν λίγο περίεργο και αγχοτικό. Αλλά με τον Ιωσήφ για ηχολήπτη και τον Αργύρη να υποβόσκει πίσω απ’ όλο αυτό δε γίνεται να μην περάσει καταπληκτικά στο στούντιο και να μη θες να ξαναπάς να γράψεις.
Α:Πολύ άγχος και πολύ γέλιο.Είναι πολύ περίεργο να ακούς την φωνή σου γραμμένη σε cd…
Που μπορεί ο κόσμος να μαθαίνει νέα σας και που μπορεί να σας δει;
Γ: Νέα μας μπορεί να μαθαίνει στο επίσημο site μας www.jukeboxmusic.gr Mπορούν να δουν φωτογραφίες ,νέα αλλά και αν επικοινωνήσουμε μαζί μας μέσω msn,email,chat.
Πως θα κλείνατε αυτή τη συνέντευξη;
Α: Να ευχαριστήσουμε όσους φίλους, μας στηρίζουν , τον Αργύρη που μας ένωσε και που μας σέβεται. Και τέλος ένα μεγάλο φιλί σε όλους τους αναγνώστες σας να έχουν υγεία και με μια υπόσχεση για το καλύτερο δυνατό.
Juke box 4 νέοι μουσικόφιλοι...
Juke box 4 νέοι μουσικόφιλοι...
Παρε ανασα και παμε...